Vito autoutilitară | Service | Mercedes-Benz
Service pentru modelul Vito autoutilitară

Pe banda de depășire: service pentru modelul dumneavoastră Vito autoutilitară.

Sarcina noastră: menținerea în funcțiune a modelului dumneavoastră Vito autoutilitară.

Cu Mercedes-Benz Service aveți alături de dumneavoastră un partener care vă cunoaște cel mai bine autovehiculul comercial și vă ajută să-l mențineți în funcțiune în condiții de siguranță.

Mercedes-Benz ServiceCare pentru modele Transporter.

Modelul dumneavoastră Transporter este un motor important pentru succesul dumneavoastră. Dacă acesta este în mișcare, atunci afacerea merge ca pe roate. Cu contractele de service de la Mercedes-Benz dumneavoastră aveți grijă ca totul să continue la fel. Aflați ce produs Mercedes-Benz ServiceCare se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Mercedes-Benz Service24h și MobiloVan.

Dacă la un moment dat rămâneți în pană, serviciul profesionist Mercedes-Benz Service24h vă va ajuta să ajungeți la destinație. Serviciul pentru garanția mobilității Mercedes-Benz MobiloVan1, și multe alte servicii la fel de utile, sunt echipări standard pentru orice model Mercedes-Benz Transporter nou.

1

Serviciul Mercedes-Benz MobiloVan în versiunea actuală este valabil pentru modelele Sprinter, Vito, Citan și Marco Polo ACTIVITY. Pentru toate autovehiculele cu prima înmatriculare începând cu 01.10.2012, MobiloVan este valabil inițial timp de 2 ani fără supliment de service și se reînnoiește apoi, de la revizie la revizie, la partenerul de service Mercedes-Benz autorizat, timp de până la 30 de ani.

Pentru modelele Clasa V, Clasa X, Marco Polo și Marco Polo HORIZON, Serviciile Mercedes-Benz Mobilo sunt valabile în versiunea actuală respectivă.