Vito Furgon | Autovehicul comercial ușor Mercedes-Benz

Modelul Vito Furgon: soluția pentru sarcinile dumneavoastră de transport.

Pregătit odată cu dumneavoastră.

Configurați acum

Transport profesional de mărfuri cu autovehicul cu stea.

Modelul Vito Furgon vă poate sprijini în mod cuprinzător: poate transporta mărfuri de până la 6,6 m³. Sistemele de propulsie cu consum redus contribuie sustenabil cu fiecare kilometru parcurs la succesul dumneavoastră profesional. Așa cum vă așteptați de la un autovehicul Mercedes-Benz, echiparea de siguranță cu sisteme de asistență ajunse deja la maturitate se află la un nivel exemplar. Tot la cel mai nou nivel sunt cele 3 sisteme audio opționale și soluțiile de conectivitate cu care aduceți universul digital în modelul dumneavoastră Vito.

Elemente esențiale.

  1. Siguranță
  2. Rentabilitate
  3. Conectivitate
Vito Furgon: ajungeți la destinație, în totală siguranță.

Toată lumea beneficiază de sistemele exemplare de siguranță și asistență: dumneavoastră, pasagerii dumneavoastră și, implicit, ceilalți participanți la trafic. Și marfa se transportă excelent în Vito. Ca dotări standard există deja echiparea cu asistent pentru vânt lateral, asistent pentru stimularea atenției ATTENTION ASSIST, airbagul șoferului, airbagul pasagerului, pentru Vito Mixto în asociere cu omologarea de autoturism (M1)1, precum și cu ultima generație a programului electronic de stabilitate ADAPTIVE ESP®. Ultimul sistem include și încărcarea autovehiculului în stabilirea dinamicii de rulare. Cu ajutorului codului QR de pe eticheta de pe stâlpul B, echipa de intervenție poate scana direct informațiile de salvare specifice autovehiculului.

Un aspect semnificativ îl reprezintă sistemul opțional COLLISION PREVENTION ASSIST, care monitorizează distanța față de autovehiculul din față și avertizează în cazul unei posibile coliziuni. Opțional, sunt disponibile airbagurile tip cortină și airbagul lateral pentru torace și pelvis pentru șofer și pasager, precum și sistemul de protecție pasageri PRE-SAFE®. Dacă doriți să extindeți și mai mult dotările care privesc siguranța autovehiculului dumneavoastră Vito, veți găsi desigur printre sistemele de siguranță2 de mai jos ceea ce vă doriți . Toate au un lucru în comun: vă ajută să ajungeți în siguranță maximă la destinație.

Vito Furgon: consumul său economic susține afacerea dumneavoastră.

Cel care valorifică resursele eficient este un partener mereu bine văzut în cadrul companiei. De aceea Vito Furgon încearcă să vină cu tot ceea ce este necesar pentru a contribui prin eficiența și rentabilitatea sa la succesul companiei dumneavoastră. Cu un consum de combustibil certificat care pornește de la 5,7 l la 100 km [Vito Furgon și Vito Mixto 116 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în asociere cu cutia de viteze 7G-TRONIC PLUS și omologare ca autoutilitară (N1). Consum de combustibil combinat: 5,8–5,7 l/100 km; emisii CO2 combinate: 153–150 g/km]3 [*] parcurgeți traseele în mod economic. O valoare care poate fi exemplară, la fel precum siguranța și viabilitatea îndelungă, tipice Mercedes-Benz.

Are grijă ca autovehiculul dumneavoastră Vito să fie disponibil atunci când aveți nevoie de el. La acest lucru contribuie de asemenea intervalele îndelungate de service, de până la 40.000 km. Calitatea excepțională a produsului este de fapt cea mai bună premisă pentru un buget scăzut alocat reparațiilor și întreținerii. Pentru ca Vito Furgon să rămână în formă chiar și după mulți ani de utilizare, l-am dotat cu o protecție anti-corozivă de înaltă calitate, printre altele cu o caroserie complet galvanizată.

Rămâneți conectat și în timpul călătoriei.

Împreună cu modelul Vito sunteți însoțit și de universul digital! Sistemele audio opționale oferă un dispozitiv hands-free, precum și streaming muzical prin intermediul Bluetooth® și permit parțial integrarea smartphone-urilor. Astfel, munca poate fi desfășurată cât mai economic și mai plăcut cu putință – și grație operării simple.

Serviciile de conectivitate Mercedes PRO vă ajută să îndepliniți sarcinile mai ușor și mai economic. Oferta opțională cuprinzătoare de întinde de la comunicația în autovehicul la logistica autovehiculelor și până la sistemul apel de urgență Mercedes-Benz.

1

Opțional pentru Vito furgon și Vito Mixto cu omologare de autovehicul comercial ușor (N1), standard pentru modelul Vito Mixto în asociere cu omologare de autoturism (M1).

2

Consultați echipările standard și cele speciale de siguranță, precum și www.mercedes-benz.de

3

Autovehiculele Vito și Vito Mixto 116 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu 7G-TRONIC PLUS și omologare ca autovehicul comercial ușor (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 153–150 g/km. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de echipările alese.

Distracție la maxim, informații complete.

Sistemele de informații și comunicare cu nenumărate interfețe asigură, după dorință, cele mai bune conexiuni și divertisment la nivel înalt. Operarea sistemelor Multimedia opționale Audio 30 și Audio 40 prin intermediul unui touchscreen este intuitivă și confortabilă.

Autoutilitară Vito, Audio 40

Audio 40

Autoutilitară Vito, Audio 10

Audio 10

Autoutilitară Vito, Audio 30

Audio 30

Vă scutește de multe.

În autoutilitara Vito este loc pentru toate lucrurile de care aveți nevoie. Cu o lungime a spațiului de încărcare1 de până la 3 m, poate cuprinde o cantitate mare de mărfuri pentru un autovehicul de 3.200 kg.

Și asta nu e tot: în 3 variante de lungime, 2 variante de ampatament, un sistem flexibil de securitate și pereți despărțitori foarte practici, acest autovehicul vă oferă posibilități multiple de individualizare și specializare pe profilul dumneavoastră de business.

Un alt avantaj îl reprezintă deschiderile largi ale ușilor și pragul de încărcare coborât, care face mai ușoară încărcarea sarcinilor grele – pentru mai mult confort și siguranță în timpul încărcării și descărcării.

Lungimi ale autovehiculului
Compact
Lung
Extra lung
Suprafață spațiu de încărcare
Volum spațiu de încărcare
Lungime spațiu de încărcare
 Încărcătură maximă
3,97 m²
5,5 m3
2.586 mm
1.374 kg
4,38 m²
6,0 m3
2.831 mm
1.349 kg
4,76 m²
6,6 m3
3.061 mm
1.324 kg
1

Valabil pentru Vito în varianta extralung.

În compania modelului Vito veți lucra cu plăcere.

Autoutilitară Vito
Partenerul tau Mercedes-Benz
Te interesează un Mercedes-Benz Vito Furgon?
Experimentează versatilitatea și confortul autovehiculelor comerciale Mercedes-Benz, la volanul unuia dintre acestea, alegând acum un Test Drive
[*] Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO₂ ale modelelor noi de autoturisme pot fi obținute din „Ghidul despre consumul de combustibil, emisii CO₂ și consumul de curent pentru autoturismele noi", care se găsește în mod gratuit la orice punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).