Vito Furgon contribuie la dezvoltarea afacerii dvs.

Pregătit de lucru.

Vito. Vrea, poate și face.

Vreți să fiți mereu gata de acțiune? Faceți față noilor provocări? Vă faceți jobul cu determinare? Atunci faceți pereche excelentă cu Vito. Pentru că Vito vă duce mai departe – pe șosea și spre succesul companiei dumneavoastră. În materie de rentabilitate și calitate, este la fel de exemplar precum la capitolele flexibilitate și siguranță. Doar este produsul unui autentic specialist în autovehicule comerciale ușoare.

Cu un consum de combustibil de la 5,7 l la 100 km [Vito și Vito Mixto 116 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutia de viteze 7G-TRONIC PLUS și omologare autoutilitară (N1). Consum combustibil în regim combinat: 5,8–5,7 l/100 km; emisii CO2 combinate: 153–150 g/km]1este mai economic ca oricând și contribuie cu fiecare kilometru la succesul dumneavoastră. Grație sistemelor inovatoare de asistență și siguranță, vă puteți gestiona obiectivele cu și mai mare precizie. Vito dispune și de o ofertă completă din punct de vedere al acționarii: tracțiune față2, spate și integrală – găsiți ceea ce vă trebuie pentru orice sarcină ați avea de îndeplinit.

În plus, o rețea bine dezvoltată de parteneri Mercedes-Benz se străduiește, prin servicii complexe, ca autovehiculul dumneavoastră Vito să își păstreze permanent fiabilitatea. Aveți încredere în service-ul dumneavoastră Mercedes-Benz pentru reparații și întreținere. Acesta vă cunoaște cel mai bine autovehiculul. În acest fel, Vito va rămâne partenerul dumneavoastră fidel pe o lungă perioadă de timp.

Vans. Born to run.

1

Autoutilitara Vito și Vito Mixto 116 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu 7G-TRONIC PLUS și omologare de autoutilitară (N1). Consum de combustibil în regim urban/extraurban/combinat: 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 153–150 g/km. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de echipările alese.

2

Vito Mixto cu tracțiune pe puntea față și omologare autoturism (M1) nu este disponibil temporar în anumite țări începând cu 06/2018. Pentru informații suplimentare adresați-vă centrului dumneavoastră autorizat Mercedes-Benz.

Caracteristici principale.

  1. Calitate
  2. Rentabilitate
  3. Siguranță
  4. Flexibilitate
  5. Confort
Vito Furgon: Un partener de încredere.

Veți aprecia rapid autovehiculul dumneavoastră Vito Furgon ca partener de nădejde. De aceea ne străduim să construim o relație de încredere, de lungă durată. La livrare veți primi un autovehicul Mercedes-Benz, care a făcut față cu succes unor teste de 5,5 mil. kilometri și altor testări serioase și ample. Autovehiculul dvs. Vito Furgon este conceput să reziste solicitărilor dure la care este supus un autovehicul comercial. Iar protecția sa anti-corozivă, completată de o caroserie complet galvanizată asigură o bună carte de vizită companiei dumneavoastră, chiar și după mulți ani de exploatare.

Un lucru e sigur însă: alegând autovehiculul Vito Furgon, alegeți pentru un vehicul pe care vă puteți baza. Acesta va fi sprijinul dumneavoastră în toate acțiunile întreprinse, grație disponibilității sale majore. Pentru noi, titlul de „autovehicul comercial Mercedes-Benz. Born to run.“ nu este doar un motto, ci o promisiune.

Vito Furgon: consumul său economic susține afacerea dumneavoastră.

Cel care valorifică resursele eficient este un partener mereu bine văzut în cadrul companiei. De aceea Vito Furgon încearcă să vină cu tot ceea ce este necesar pentru a contribui prin eficiența și rentabilitatea sa la succesul companiei dumneavoastră. Cu un consum de combustibil certificat care pornește de la 5,7 l la 100 km [Vito Furgon și Vito Mixto 116 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în asociere cu cutia de viteze 7G-TRONIC PLUS și omologare ca autoutilitară (N1). Consum de combustibil combinat: 5,8–5,7 l/100 km; emisii CO2 combinate: 153–150 g/km]1 [*] parcurgeți traseele în mod economic. O valoare care poate fi exemplară, la fel precum siguranța și viabilitatea îndelungă, tipice Mercedes-Benz.

Are grijă ca autovehiculul dumneavoastră Vito să fie disponibil atunci când aveți nevoie de el. La acest lucru contribuie de asemenea intervalele îndelungate de service, de până la 40.000 km. Calitatea excepțională a produsului este de fapt cea mai bună premisă pentru un buget scăzut alocat reparațiilor și întreținerii. Pentru ca Vito Furgon să rămână în formă chiar și după mulți ani de utilizare, l-am dotat cu o protecție anti-corozivă de înaltă calitate, printre altele cu o caroserie complet galvanizată.

Vito Furgon: ajungeți la destinație, în totală siguranță.

Toată lumea beneficiază de sistemele exemplare de siguranță și asistență: dumneavoastră, pasagerii dumneavoastră și, implicit, ceilalți participanți la trafic. Și marfa se transportă excelent în Vito. Ca dotări standard există deja echiparea cu asistent pentru vânt lateral, asistent pentru stimularea atenției ATTENTION ASSIST, airbagul șoferului, airbagul pasagerului, pentru Vito Mixto în asociere cu omologarea de autoturism (M1)2, precum și cu ultima generație a programului electronic de stabilitate ADAPTIVE ESP®. Ultimul sistem include și încărcarea autovehiculului în stabilirea dinamicii de rulare. Cu ajutorului codului QR de pe eticheta de pe stâlpul B, echipa de intervenție poate scana direct informațiile de salvare specifice autovehiculului.

Un aspect semnificativ îl reprezintă sistemul opțional COLLISION PREVENTION ASSIST, care monitorizează distanța față de autovehiculul din față și avertizează în cazul unei posibile coliziuni. Opțional, sunt disponibile airbagurile tip cortină și airbagul lateral pentru torace și pelvis pentru șofer și pasager, precum și sistemul de protecție pasageri PRE-SAFE®. Dacă doriți să extindeți și mai mult dotările care privesc siguranța autovehiculului dumneavoastră Vito, veți găsi desigur printre sistemele de siguranță3 de mai jos ceea ce vă doriți . Toate au un lucru în comun: vă ajută să ajungeți în siguranță maximă la destinație.

Vito Furgon: vă scutește de multe. 

În Vito Furgon este loc pentru toate lucrurile de care aveți nevoie. Cu o sarcină maximă de până la 1.374 kg și o lungime de până la 3 m a spațiului de încărcare4, acest autovehicul cu masa maximă autorizată de 3200 kg poate fi încărcat cu o cantitate mare de mărfuri. Și asta nu e tot: în 3 variante de lungime, 2 variante de ampatament, un sistem flexibil de siguranță și pereți despărțitori foarte practici, acest autovehicul vă oferă posibilități multiple de individualizare și specializare pe profilul dumneavoastră de business.

Obiectivele se pot schimba. Mai ales atunci când doriți să transportați și persoane, dar și marfă. În acest context, Vito Mixto este exact ce vă trebuie. Datorită accesului comod și echipării flexibile cu scaune pentru cel mult 6 persoane, funcționalitatea și confortul se regăsesc în interiorul lui Vito. Dacă este nevoie, bancheta opțională din spate se poate demonta din câteva manevre.

În plus: grație deschiderii largi a ușilor și treptei de încărcare coborâte, în Vito Furgon veți depăși cu ușurință chiar și unele sarcini dificile – pentru mai mult confort, eficiență și siguranță la încărcare și descărcare.

Vito Furgon: veți lucra cu plăcere.

Și acum să atingem aspectele plăcute ale jobului dumneavoastră: cu Vito Furgon aveți cea mai grozavă atmosferă de lucru, datorită generosului său spațiu interior. Scaunele se remarcă printr-un material textil rezistent, iar tapițeria lor ergonomică vă oferă toată comoditatea, chiar și la drum lung. Pentru anotimpul rece, încălzirea opțională în scaunul șoferului și al pasagerului reprezintă o dotare suplimentară foarte utilă. Dacă aveți nevoie de 2 locuri în față pentru doi pasageri, puteți comanda bancheta opțională.

Grație servo-direcției electromecanice și a opțiunilor TEMPOMAT, volan multifuncțional cu coloană de direcție reglabilă și calculator date de călătorie, veți conduce cu ușurință până la destinație. Instalația de climatizare opțională, resp. climatizarea automată vă ajută să acționați cu sânge rece.

Sistemele audio disponibile la cerere asigură pe parcursul deplasării o bună conectare și distracție, iar sistemele de navigație Audio 40 sau Becker® MAP PILOT5 vă ajută să ajungeți mai repede la destinație. Dacă doriți să creșteți și mai mult valoarea autovehiculului dumneavoastră Vito, comandați pachetul opțional crom interior. De asemenea, orice acțiune de succes începe printr-un depozit consistent, am dotat modelul Vito cu o serie de compartimente de depozitare foarte practice.

1

Autoutilitara Vito și Vito Mixto 116 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu 7G-TRONIC PLUS și omologare ca autoutilitară (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 153–150 g/km [*]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de echipările alese.

2

Opțional pentru autoutilitara Vito și Vito Mixto cu omologare de autoutilitară (N1), de serie pentru Vito Mixto în asociere cu omologare de autoturism (M1).

3

Consultați echipările standard și cele opționale.

4

Valabil pentru Vito în varianta extralung.

5

Sistem de navigație Becker® MAP PILOT numai în asociere cu . Audio 15.

Caroserie.

Lungimi ale autovehiculului
Compact
Lung
Extralung
Suprafață spațiu de încărcare
Volum spațiu de încărcare
Lungime spațiu de încărcare
 Încărcătură maximă
3,97 m²
5,5 m3
2.586 mm
1.374 kg
4,38 m²
6,0 m3
2.831 mm
1.349 kg
4,76 m²
6,6 m3
3.061 mm
1.324 kg

Totul în siguranță.

Printre echipamentele de siguranță ale Vito se numără, ca dotare standard, asistentul pentru vânt lateral și asistentul de menținerea a atenției ATTENTION ASSIST. Pe lângă airbagul pentru șofer din dotarea de serie, sunt disponibile opțional un airbag pentru însoțitor, airbaguri laterale pentru torace și pelvis și airbaguri la geamurile din față. Suplimentar, puteți opta pentru un sistem de avertizare la coliziune COLLISION PREVENTION ASSIST sau un asistent de menținere a benzii de rulare și unul pentru unghiul mort, toate acestea contribuind la sporirea siguranței.

COLLISION PREVENTION ASSIST

Asistent pentru menținerea benzii de rulare

Asistent unghi mort

Sistem inteligent de iluminare LED

ATTENTION ASSIST

Asistent pentru vânt lateral

La fel de versatil precum sarcinile dumneavoastră.

Oricine poate să ajungă la destinație. Dar provocarea este să mergi mai departe. De aceea, Vito este primul autovehicul comercial din clasa sa care oferă 3 opțiuni de acționare: tracțiune pe puntea față, pe puntea spate și integrală. În funcție de intențiile dumneavoastră și de traseu, alegeți autovehiculul echipat cu modul de acționare cel mai potrivit cu profilul dumneavoastră de utilizare și cu comportamentul de rulare dorit.

Cutia de viteze automată cu 7 trepte 7G-TRONIC PLUS1, opțională, crește confortul la conducere și reduce consumul. Dar și cutia de viteze manuală cu 6 trepte din dotarea de serie convinge printr-un echilibru subtil între agilitate și eficiență. Indiferent pentru care dintre modurile de acționare optați, prin servo-direcția electromecanică din dotarea de serie, coordonarea fină a geometriei sistemului de rulare și suspensiile independente, la volanul unui Vito vă bucurați de eficiență, confort și rafinament.

1

Disponibil pentru tracțiune pe puntea spate și tracțiune integrală.

Lorem Ipsum