Vito Furgon | Autovehicul comercial ușor Mercedes-Benz

Modelul Vito Furgon: soluția pentru sarcinile dumneavoastră de transport.

Pregătit odată cu dumneavoastră.

Configurați acum

Transport profesional de mărfuri cu autovehicul cu stea.

Modelul Vito Furgon vă poate sprijini în mod cuprinzător: poate transporta mărfuri de până la 6,6 m³. Sistemele de propulsie cu consum redus contribuie sustenabil cu fiecare kilometru parcurs la succesul dumneavoastră profesional. Așa cum vă așteptați de la un autovehicul Mercedes-Benz, echiparea de siguranță cu sisteme de asistență ajunse deja la maturitate se află la un nivel exemplar. Tot la cel mai nou nivel sunt cele 3 sisteme audio opționale și soluțiile de conectivitate cu care aduceți universul digital în modelul dumneavoastră Vito.

Elemente esențiale.

  1. Siguranță
  2. Rentabilitate
  3. Conectivitate
Ajungi la destinație. În totală siguranță.

Toată lumea poate beneficia de sistemele exemplare de siguranță și asistență ale modelului Vito autoutilitară: tu, însoțitorii tăi și ceilalți participanți în trafic. În echiparea standard sunt incluse programul electronic de stabilitate ADAPTIVE ESP®, care reglează în funcție de încărcătură, asistentul pentru vânt lateral și asistentul pentru păstrarea atenției ATTENTION ASSIST. Pe lângă airbagul standard pentru șofer, sunt disponibile opțional și alte airbaguri. La cerere te pot ajuta asistentul activ la frânare și asistentul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC, precum și asistentul pentru păstrarea benzii de rulare și asistentul pentru unghi mort1 cu Rear Cross Traffic Alert.

Vito Furgon: consumul său economic susține afacerea dumneavoastră.

Cel care valorifică resursele eficient este un partener mereu bine văzut în cadrul companiei. De aceea Vito Furgon încearcă să vină cu tot ceea ce este necesar pentru a contribui prin eficiența și rentabilitatea sa la succesul companiei dumneavoastră. Cu un consum de combustibil certificat care pornește de la 5,7 l la 100 km [Vito Furgon și Vito Mixto 116 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în asociere cu cutia de viteze 7G-TRONIC PLUS și omologare ca autoutilitară (N1). Consum de combustibil combinat: 5,8–5,7 l/100 km; emisii CO2 combinate: 153–150 g/km]2 [*] parcurgeți traseele în mod economic. O valoare care poate fi exemplară, la fel precum siguranța și viabilitatea îndelungă, tipice Mercedes-Benz.

Are grijă ca autovehiculul dumneavoastră Vito să fie disponibil atunci când aveți nevoie de el. La acest lucru contribuie de asemenea intervalele îndelungate de service, de până la 40.000 km. Calitatea excepțională a produsului este de fapt cea mai bună premisă pentru un buget scăzut alocat reparațiilor și întreținerii. Pentru ca Vito Furgon să rămână în formă chiar și după mulți ani de utilizare, l-am dotat cu o protecție anti-corozivă de înaltă calitate, printre altele cu o caroserie complet galvanizată.

Rămâneți conectat și în timpul călătoriei.

Împreună cu modelul Vito sunteți însoțit și de universul digital! Sistemele audio opționale oferă un dispozitiv hands-free, precum și streaming muzical prin intermediul Bluetooth® și permit parțial integrarea smartphone-urilor. Astfel, munca poate fi desfășurată cât mai economic și mai plăcut cu putință – și datorită operării simple.

Serviciile Mercedes me connect vă ajută să vă îndepliniți sarcinile mai ușor și mai economic. Oferta opțională cuprinzătoare asigură faptul că dvs. și firma dvs. rămâneți întotdeauna și peste tot în legătură cu autovehiculul.

1

Asistentul pentru unghi mort nu este disponibil temporar și este înlocuit deocamdată de preechiparea asistent pentru unghi mort. Asistentul pentru unghi mort este în continuare disponibil în combinație cu DISTRONIC.

2

Autovehiculele Vito și Vito Mixto 116 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu 7G-TRONIC PLUS și omologare ca autovehicul comercial ușor (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 153–150 g/km. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de echipările alese.

Vă scutește de multe.

În autoutilitara Vito este loc pentru toate lucrurile de care aveți nevoie. Cu o lungime a spațiului de încărcare1 de până la 3 m, poate cuprinde o cantitate mare de mărfuri pentru un autovehicul de 3.200 kg.

Și asta nu e tot: în 3 variante de lungime, 2 variante de ampatament, un sistem flexibil de securitate și pereți despărțitori foarte practici, acest autovehicul vă oferă posibilități multiple de individualizare și specializare pe profilul dumneavoastră de business.

Un alt avantaj îl reprezintă deschiderile largi ale ușilor și pragul de încărcare coborât, care face mai ușoară încărcarea sarcinilor grele – pentru mai mult confort și siguranță în timpul încărcării și descărcării.

Lungimi ale autovehiculului
Compact
Lung
Extra lung
Suprafață spațiu de încărcare
Volum spațiu de încărcare
Lungime spațiu de încărcare
 Încărcătură maximă
3,97 m²
5,5 m3
2.586 mm
1.374 kg
4,38 m²
6,0 m3
2.831 mm
1.349 kg
4,76 m²
6,6 m3
3.061 mm
1.324 kg
1

Valabil pentru modelul Vito în varianta extralung.

În compania modelului Vito vei lucra cu plăcere.

Model Vito autoutilitară

Experimentează acum modelul Vito autoutilitară.

Pictogramă programare test drive

Programează un test drive.

Înregistrează-te și pornește acum
Află mai multe
Pictogramă căutare centru autorizat

Caută un centru autorizat.

Și găsește-l în apropierea ta
Află mai multe
Pictogramă configurare autovehicul

Configurează autovehiculul.

Și amenajează-l singur
Află mai multe
Partenerul tau Mercedes-Benz
Te interesează un Mercedes-Benz Vito Furgon?
Experimentează versatilitatea și confortul autovehiculelor comerciale Mercedes-Benz, la volanul unuia dintre acestea, alegând acum un Test Drive
[*] Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO₂ ale modelelor noi de autoturisme pot fi obținute din „Ghidul de consum de combustibil, emisii CO₂ și consum de curent pentru autoturismele noi”, care se găsește gratuit la orice punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).