Vito Mixto | Date tehnice | Mercedes-Benz

Datele tehnice, dimensiunile și greutățile modelelor Vito Mixto.

Dimensiuni și greutăți.

Lungime
Masă maximă admisibilă
Propulsie

Puternic la accelerare, economicos în consum.

Motorizări rentabile cu un plus de eficiență.

Motorul diesel cu 4 cilindri OM654 de 1.950 cm3 reprezintă baza pentru utilizarea rentabilă și sustenabilă a modelului Vito. Motorizările de mare putere sunt disponibile cu tracțiune pe spate și opțional cu tracțiune integrală.

Un câștig pentru buget și mediu.

Motoare rentabile cu un plus de eficiență.

Cele două motoare diesel de 4 cilindri cu injecție directă Common-Rail și încărcare turbo formează baza utilizării rentabile și durabile a modelului Vito. Motorul diesel de 1.598 cm3 este disponibil în 2 trepte de putere, iar motorul de 2.143 cm3 în 3 trepte de putere. În funcție de motorizare puteți alege între tracțiunea pe puntea față1, tracțiunea pe puntea spate sau tracțiunea integrală.

1

Vito Mixto cu tracțiune pe puntea față și omologare autoturism (M1) nu este disponibil temporar în anumite țări începând cu 06/2018. Pentru informații suplimentare adresați-vă centrului dumneavoastră autorizat Mercedes-Benz.

Motoare și consumuri de combustibil.

Model autovehicul
Propulsie
Normă de poluare

Experimentați acum modelul Vito Mixto.

Pictogramă programare test drive

Programați un test drive.

Înregistrați-vă și porniți acum
Aflați mai multe
Pictogramă căutare centru autorizat

Căutare centru autorizat.

Găsește-l pe cel mai apropiat
Aflați mai multe
Pictogramă configurare autovehicul

Configurare autovehiculul.

Configurează-l acum!
Aflați mai multe
[*] Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO₂ ale modelelor noi de autoturisme pot fi obținute din „Ghidul despre consumul de combustibil, emisii CO₂ și consumul de curent pentru autoturismele noi“, care se găsește în mod gratuit la orice punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).