eVito Tourer | Autovehicule Mercedes-Benz Transporter

Propulsie electrică eficientă, combinată cu punctele forte ale autovehiculului, testate îndelung. eVito Tourer

Configurați acum

Conduci până la 360 km1, 2 fără emisii la nivel local.

Modelul eVito Tourer PRO este exact la fel de funcțional, sigur și confortabil cum vă așteptați de la un autovehicul Mercedes-Benz Vito. Motorul său electric ultraeficient produce maxim 150 kW (204 CP) [Mercedes-Benz eVito Tourer PRO cu înmatriculare de autoturism (M1): consum de curent în kWh/100 km (în regim combinat): 26,2; emisii CO2 în g/km (în regim combinat): 0.]1 [*] și are un cuplu de până la 365 Nm.

Cu o autonomie de până la 360 km12 conduceți și în deplasări care depășesc limitele orașului. Capacitatea utilă a bateriei este, la alegere, de 60 kWh sau de 90 kWh și poate fi încărcată opțional la o stație de încărcare rapidă cu până la 80KW2 (baterie de înaltă tensiune cu 60 kWh) sau 110 kW (baterie de înaltă tensiune cu 90kWh) în cca. 40 de minute3 de la 10 la 80 %. În habitaclul generos cu până la 8 locuri pe scaune plus șofer nu aveți niciun fel de limitări din cauza propulsiei electrice.

1

Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 2017/1151/UE.

2

Autonomia reală depinde, în plus, și de stilul individual de conducere, condițiile de carosabil și trafic, temperatura exterioară, utilizarea instalației de climatizare/încălzire etc., și poate varia în funcție de caz.

3

Timp minim de încărcare la curent continuu (CC)
Timp minim de încărcare de la 10 la 80% în condiții optime la stație de încărcare CC cu tensiune de alimentare de 400 V, curent de 300 A; timpul de încărcare poate varia în funcție de diverși factori, cum ar fi temperatura mediului înconjurător și a bateriei, și în cazul utilizării unor consumatori auxiliari suplimentari, cum ar fi încălzirea.

Elemente esențiale.

 1. Propulsie
 2. Conectivitate
 3. Fiabilitate
 4. Habitaclu
Utilizarea cât mai eficientă a energiei electrice.

Strategia de funcționare inteligentă asigură o utilizare cât mai eficientă posibil a energiei: cu cele 3 programe de rulare „E+“, „E“ și „C“, precum și cele 5 trepte de recuperare „D– –“, „D–“, „D“, „D+“ și „DAUTO“ puteți optimiza consumul de curent și, astfel, autonomia. În cadrul recuperării se obține energie dacă autovehiculul este încetinit. În nivelul de recuperare „DAUTO“ asistentul ECO cuplat automat vă ajută să utilizați în cel mai bun mod posibil încărcarea bateriei. Acesta adaptează autonom nivelul de recuperare în funcție de situația de rulare.

Distracție la maxim, informații complete.

Sistemele de informații și comunicare cu nenumărate interfețe asigură, după dorință, cele mai bune conexiuni și divertisment la nivel înalt. Operarea sistemelor Multimedia opționale Audio 30 și Audio 40 prin intermediul unui touchscreen este intuitivă și confortabilă.

Pregătit odată cu dumneavoastră.

Veți aprecia rapid modelul dumneavoastră eVito ca partener. De aceea ne străduim să construim o relație îndelungată și de încredere. La livrare primiți un autovehicul matur de calitate Mercedes-Benz, a cărui propulsie electrică și încălzire au trecut testul complex de iarnă la temperaturi de până la minus 30 °C. Iar protecția sa anti-corozivă complexă, cu o caroserie complet galvanizată și materiale rezistente în habitaclu îi asigură rolul de carte de vizită a companiei dumneavoastră, chiar și după mulți ani de exploatare.

În compania modelului Vito veți lucra cu plăcere.

Să vorbim acum despre părțile plăcute ale slujbei dumneavoastră: modelul eVito vă va conferi cea mai bună dispoziție în timpul muncii datorită habitaclului său spațios. În scaunele robuste și confortabile parcurgeți chiar și cele mai lungi distanțe în cel mai relaxat mod posibil. În anotimpul rece, încălzirea standard în scaun pentru șofer reprezintă un plus valoros. Dacă aveți nevoie de 2 locuri în față pentru doi însoțitori, puteți comanda bancheta opțională pentru însoțitor. Sistemele audio disponibile la cerere asigură conectare și divertisment pe drum, iar împreună cu sistemul de navigație Audio 40 se asigură și că veți ajunge mai simplu la destinație.

Viitorul se deplasează electric: descoperiți noul ecosistem eVan.

Ecosistemul eVan

Electrificați-vă afacerea. Noi calculăm, dumneavoastră comparați.

Soluții de încărcare

Soluțiile de încărcare Mercedes-Benz pentru modelul dumneavoastră eVan.

Autonomie

Test drive virtual cu Aplicația EQ Ready.

Costuri totale de întreținere

Când este profitabilă mobilitatea electrică?

eVAN. Întrebări frecvente.

 1. Un Transporter electric MB este potrivit pentru drumurile mele zilnice?

  Cu aplicația Mercedes-Benz Electric Ready îți poți planifica mai bine accesul în lumea mobilității electrice. Astfel poți afla, de exemplu, dacă un model Mercedes-Benz propulsat electric poate trece cu o singură încărcare a baterie printr-o întreagă zi de lucru: aplicația gratuită îți analizează cursele zilnice și stilul de condus. Iar profilul de deplasare rezultat îți dezvăluie dacă pentru tine este potrivit un autovehicul propulsat electric. Pentru alte întrebări legate de accesul în mobilitatea electrică te consiliază partenerul tău Mercedes-Benz.

 2. Cum încarc modelul meu comercial cu propulsie electrică Mercedes-Benz?

  Aveți posibilități diferite de încărcare. În imediata apropiere: stația Mercedes-Benz Wallbox sau una dintre soluțiile de încărcare proiectate special de noi pe terenul firmei dumneavoastră. În plus, există un număr în creștere constantă de stații publice de încărcare. La o stație de încărcare rapidă vă puteți încărca modelul eVito Tourer PRO (eVito Tourer PRO cu omologare de autoturism [M1]. Consum de curent în regim mixt: 26,2 kWh/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 0)1 cu o putere de încărcare de 80 kW (baterie de înaltă tensiune cu 60 kWh), respectiv de până la 110 kW2 (baterie de înaltă tensiune cu 90 kWh) în sub 40 de minute3 de la 10 la 80%. O posibilitate de încărcare rapidă CC cu până la 50 kW2 este deja inclusă în echiparea standard. Sunteți setat pe diferite situații de încărcare cu sistemul flexibil de încărcare: cu acest set aveți tot timpul soluția potrivită de încărcare la îndemână.

 3. Cum pot circula cât mai eficient cu modelul meu Transporter electric MB?

  3 programe de rulare diferite și 5 nivele de recuperare susțin un mod de conducere eficient. Ambele funcții vă permit să optimizați consumul de energie și astfel autonomia modelului dumneavoastră eVito Tourer PRO. La nivelul de recuperare „D Auto“, asistentul ECO cuplat automat vă ajută să utilizați în cel mai bun mod posibil încărcarea bateriei. Acesta adaptează autonom nivelul de recuperare în funcție de situația de rulare.

 4. Care este oferta de spațiu a modelului eVito Tourer PRO?

  Modelul eVito Tourer PRO dispune de spațiul pentru pasageri generos al unui model Vito Tourer cu motor cu ardere internă deoarece bateriile sale se află în podeaua caroseriei.

 5. Cât de des trebuie dus la revizie modelul meu Transporter MB electric?

  O revizie anuală este indispensabilă pentru a asigura fiabilitatea componentelor de înaltă tensiune și a altor piese ale autovehiculului. Grație pachetului de revizie, inclus la achiziție, aceste revizii sunt gratuite timp de patru ani pentru dumneavoastră. Dacă este necesară înlocuirea bateriilor dumneavoastră, profitați timp de opt ani sau până la 160.000 km de certificatul de garanție al bateriei dumneavoastră. Pentru alte întrebări legate de revizia autovehiculelor electrice vă consiliază partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

 6. Ce este mai bine pentru mine - un motor electric sau cu ardere internă?

  În funcție de profilul de utilizare și având în vedere promovarea financiară a mobilității electrice, costurile totale de întreținere (TCO) ale unui autovehicul comercial cu propulsie electrică sunt întrutotul la nivelul unui autovehicul cu motor cu ardere internă. O claritate mai mare aduce calculatorul eCost: acesta pune la dispoziție informații pentru a compara costurile anuale de întreținere ale autovehiculului dumneavoastră actual cu cele ale unui autovehicul comercial Mercedes-Benz cu propulsie electrică.

 7. Bateria trebuie cumpărată sau luată separat în leasing?

  Bateria este deja inclusă în prețul de achiziție al autovehiculului dumneavoastră eVito Tourer PRO. Deci nu apar costuri suplimentare pentru o închiriere a bateriei. Riscul financiar al înlocuirii bateriei în cazul în care capacitatea bateriei dumneavoastră se diminuează foarte mult este asigurat de certificatul de garanție al bateriei. Acesta este valabil până la 8 ani de la prima înmatriculare, respectiv până la o distanță parcursă de 160.000 km. Pentru alte întrebări legate de baterie și certificatul bateriei vă consiliază partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

 8. Care este diferența între încărcarea la c.a. și c.c.?

  Bateria se încarcă mereu cu curent continuu (DC), așa cum este disponibil direct la stațiile de încărcare rapidă DC. Datorită capacității de încărcare ridicate, autonomia poate fi prelungită rapid. La încărcarea cu curent alternativ la Wallbox-uri sau la rețeaua casnică, în autovehicul intră curent alternativ (AC). Acesta este transformat în autovehicul cu un redresor AC în curent continuu și abia apoi este alimentată bateria.

 9. Ce oferte de conectivitate există pentru modele comerciale MB electrice?

  Multe dintre nenumăratele extraopțiuni digitale sunt disponibile și pentru modele comerciale cu propulsie electrică. Pachetul „Servicii remote și de navigație“ există exclusiv pentru autovehicule cu acționare electrică. Acesta face încărcarea mai avantajoasă și mai confortabilă. Pentru alte întrebări legate de extraopțiunile digitale te consiliază partenerul tău Mercedes-Benz.

 10. Există o garanție pentru baterie?

  În cazul în care capacitatea bateriei dumneavoastră scade în primii 8 ani, resp. primii 160.000 km după prima înmatriculare sub valoarea limită de 180 Ah din capacitatea reziduală, sunteți asigurat prin intermediul certificatului pentru baterie. În acest caz purtăm noi costurile înlocuirii bateriei. Iar partea ce mai bună: certificatul bateriei este deja inclus în prețul de achiziție.

 11. La achiziția Transporter MB electric se livrează și cablul de încărcare?

  În pachetul de livrare al autovehiculului dumneavoastră comercial Mercedes-Benz cu propulsie electrică nu este inclus un cablu de încărcare. La cerere se pot comanda din fabrică 4 cabluri de încărcare cu fișă tip 2. Puteți alege o lungime între 4, 5 și 8 m, precum și o încărcare cu 1 sau 2 faze. Dacă aveți alte nelămuriri vă consiliază partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

 12. Care sunt nivelele de recuperare?

  În cadrul recuperării se obține energie dacă autovehiculul este încetinit. De exemplu, bateria se încarcă la cursele în pantă în loc să piardă energie la frânare sub formă de căldură. Cât de puternic se desfășoară recuperarea puteți seta în 5 etape cu ajutorul padelei de cuplare volan: D++ (0 m/s²), D+ (-0,5 m/s²), D (-1,0 m/s²), D- (-1,5 m/s²). La nivelul de recuperare „D Auto“, asistentul ECO cuplat automat vă ajută să utilizați în cel mai bun mod posibil încărcarea bateriei. Acesta adaptează autonom nivelul de recuperare în funcție de situația de rulare.

 13. Cât de repede pot merge cu modelul electric Mercedes-Benz Transporter?

  În mod standard, viteza maximă admisă a modelului dumneavoastră eVito Tourer PRO este de 140 km/h. Opțional puteți crește viteza maximă admisă la 160 km/h. Țineți totuși cont că vitezele mai ridicate duc la o scădere a autonomiei.

 14. Ce autonomie atinge în viața cotidiană un model Transporter MB electric?

  Mai întâi, autonomia autovehiculului dumneavoastră comercial Mercedes-Benz cu propulsie electrică depinde de configurarea autovehiculului, în special de alegerea vitezei maxime. Autonomia reală depinde în plus și de stilul individual de condus, condițiile de carosabil și trafic, temperatura exterioară, utilizarea instalației de climatizare, a încălzirii și a altor consumatori electrici. Afișajul puterii și nivelele de recuperare vă ajută să utilizați cât mai eficient posibil încărcarea bateriei și să obțineți o autonomie ridicată.

 15. Cu ce ștecăr de încărcare pot încărca modelul Transporter electric MB?

  Datorită Combined Charging System (CCS) sunteți extrem de flexibili la stațiile de încărcare și Wallbox-uri cu modelul eVito Tourer PRO: acesta încarcă cu până la 11 kW și curent alternativ (AC) exact la fel ca și cu până la 50 kW și curent continuu (DC). Opțional puteți reîncărca la stații de încărcare rapidă DC cu până la 110 kW pentru extinderea rapidă a autonomiei.

 16. Ce pot face pentru a evita vârfuri de sarcină în timpul încărcării autovehiculului meu comercial propulsat electric?

  Cu ajutorul Serviciului Mercedes PRO connect „management inteligent al încărcării“4 puteți încărca eșalonat flota dumneavoastră de autovehicule electrice și puteți astfel minimiza puterea electrică de conexiune și deci costurile cu energia. Pentru alte întrebări legate de încărcarea autovehiculelor electrice vă consiliază partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

1

Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 2017/1151/UE.

2

Putere de încărcare maximă la curent continuu (CC)
Putere de încărcare maximă la stație de încărcare CC cu tensiune de alimentare de 400 V, curent de 300 A; puterea maximă de încărcare depinde de diverși factori, cum ar fi temperatura mediului înconjurător și a bateriei și de nivelul de încărcare a bateriei la începerea încărcării. 

3

Timp minim de încărcare la curent continuu (CC)
Timp minim de încărcare de la 10 la 80% în condiții optime la stație de încărcare CC cu tensiune de alimentare de 400 V, curent de 300 A; timpul de încărcare poate varia în funcție de diverși factori, cum ar fi temperatura mediului înconjurător și a bateriei, și în cazul utilizării unor consumatori auxiliari suplimentari, cum ar fi încălzirea.

4

Serviciul „Management inteligent al încărcării“ este disponibil în anumite țări. Pentru alte informații, vă rugăm să contactați centrul autorizat din localitatea dumneavoastră. Premiza de utilizare a Serviciului „Management inteligent al încărcării“ este o infrastructură corespunzătoare de încărcare la locația proprie. Dacă doriți să utilizați infrastructura de încărcare în afara serviciului, atunci vă rugăm să vă adresați furnizorului infrastructurii de încărcare.

Experimentați acum modelul eVito Tourer.

Pictogramă programare test drive

Programați un test drive.

Înregistrați-vă și porniți acum
Aflați mai multe
Pictogramă căutare centru autorizat

Căutați un centru autorizat.

Și găsiți-l în apropierea dumneavoastră
Aflați mai multe
Pictogramă configurare autovehicul

Configurare autovehiculul.

Configurează-l acum!
Aflați mai multe
[*] Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO₂ ale modelelor noi de autoturisme pot fi obținute din „Ghidul despre consumul de combustibil, emisii CO₂ și consumul de curent pentru autoturismele noi", care se găsește în mod gratuit la orice punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).