eVito autoutilitară | Service | Comerț | Mercedes-Benz
Service pentru modelul eVito

Service pentru modelul eVito furgon.

Service Mercedes-Benz

Bine asigurat de la bun început: modelul eVito inclusiv pachet revizie1 și certificat pentru baterie2.

1

Conform condițiilor specifice ale pachetului integrat de revizie pentru modelul eVito.

2

Conform condițiilor specifice ale certificatului Mercedes-Benz pentru baterie pentru modelul eVito.

Pachet revizie integrat1

Pachetul de revizie inclus acoperă pentru primele patru revizii de-a lungul primilor patru ani costurile lucrărilor de întreținere conform caietului de service și specificațiilor producătorului. Datorită controlului regulat și profesionist al componentelor de înaltă tensiune și al altor piese și funcții ale autovehiculului, vă puteți baza pe disponibilitatea și menținerea valorii autovehiculului dumneavoastră comercial. Astăzi și în viitor.

Certificat gratuit pentru baterie2

În cazul defectării bateriei, certificatul gratuit pentru baterie acoperă costurile. Ulterior este valabilă și garanția normală de 2 ani pentru un interval de încă 6 ani – sau până la un kilometraj de 160.000 km. Protejează clientul împotriva eforturilor financiare, în cazul în care capacitatea maximă a bateriei de înaltă tensiune este mai mică de 70% din capacitatea inițială a bateriei de înaltă tensiune.

Mercedes-Benz Service24 și MobiloVan.

Dacă la un moment dat rămâneți în pană, serviciul profesionist Mercedes-Benz Service24h vă va ajuta să ajungeți la destinație. Serviciul pentru garanția mobilității Mercedes-Benz MobiloVan1 și multe alte servicii la fel de utile, sunt echipări standard pentru fiecare autovehicul comercial Mercedes-Benz nou.

1

Serviciul Mercedes-Benz MobiloVan în versiunea actuală este valabil pentru modelele Sprinter, Vito, Citan și Marco Polo ACTIVITY.

Pentru toate autovehiculele cu prima înmatriculare începând cu 01.10.2012, MobiloVan este valabil inițial timp de 2 ani fără supliment de service și se reînnoiește apoi, de la revizie la revizie, la partenerul de service Mercedes-Benz autorizat timp de până la 30 de ani.

Pentru modelele Clasa V, EQV, Clasa X, Clasa T, Marco Polo și Marco Polo HORIZON, Serviciile Mercedes-Benz Mobilo sunt valabile în versiunea actuală respectivă.