eSprinter autoutilitară | Leasing | Mercedes-Benz Transporter
Leasing pentru modelul eSprinter Furgon

Găsiți finanțarea potrivită pentru modelul dumneavoastră eSprinter Furgon.

Leasing pentru modelul eSprinter Furgon.

Intrați cu modelul eSprinter Furgon în universul mobilității electrice și lăsați-vă ajutat de serviciile noastre financiare. Dacă încheiați un contract de leasing pentru modelul dumneavoastră eSprinter autoutilitară profitați în dublu sens: deoarece puteți testa din plin pe durata contractuală cât de bine se potrivește un autovehicul electric stilului dumneavoastră de utilizare și puteți utiliza, totodată, sprijinul guvernamental pentru mobilitate electrică. La sfârșitul perioadei contractuale vă decideți dacă încheiați un contract de leasing pentru un model nou. Astfel aveți întotdeauna autovehiculul potrivit necesarului dumneavoastră de mobilitate și rămâneți flexibil pe plan financiar.

Luați în leasing modelul eSprinter Furgon începând de la 337 – Euro pe lună**.

Acest exemplu de leasing pentru clienți comerciali se referă la un model eSprinter Furgon 312, motor electric cu 85 kW (116 CP) și cuplu de 295 Nm*. Centrul dumneavoastră autorizat Mercedes-Benz vă redactează cu plăcere oferta dumneavoastră individuală de leasing.
Offer table
Tip client Persoană fizică
Preț național de listă 54.587 Euro (fără TVA)
Avans
27.294 Euro (din prețul fără TVA)
Durata contractului 60 luni
Dobândă nominală anuală 3,9 %
* Consum de energie  scăzut/ mediu/ combinat: 28,7/ 31,3/ 34,2 kwh/100 km; emisii CO2: 0 g/km.                                              **Pentru un eSprinter furgon 312 3924   , preț 54587 Euro + TVA (64959 Euro, TVA inclus), rată lunară de 337 Euro + TVA (401 Euro, TVA inclus), calculată pentru durata de 60 luni, avans 50 % în valoare de 27294 Euro + TVA (32480 Euro, TVA inclus), dobândă nominală 3.9% (DAE finanțare 5.24%), comision analiză dosar 2.6% din preț reprezentând 1420 Euro + TVA (1689 Euro, TVA inclus), comision lunar administrare 0 Euro și o valoare reziduală de 10918 Euro + TVA (12991.8 Euro, TVA inclus). Ofertă de Leasing Financiar în Euro, realizată prin Mercedes-Benz Leasiasing IFN SA.

Opțiunile dumneavoastră de leasing.

Pentru modelul dumneavoastră eSprinter Furgon vă oferim diferite produse de leasing – în funcție de lucrările de service pe care doriți să le utilizați suplimentar. Un element comun tuturor ofertelor: pe întreaga durată a contractului dumneavoastră profitați de lucrările convenite și plătiți rate lunare planificabile.

Leasing clasic.

În cazul leasing-ului clasic profitați de ratele convenabile și călătoriți tot timpul cu un model actual. La sfârșitul contractului returnați pur și simplu autovehiculul luat în leasing centrului dumneavoastră autorizat Mercedes-Benz la valoarea reziduală garantată de producător – și vă urcați, după dorință, în următorul dumneavoastră model eSprinter autoutilitară.

ServiceLeasing.

Rata dumneavoastră lunară de leasing trebuie să acopere și lucrări selectate de service pentru modelul dumneavoastră eSprinter autoutilitară? Dumneavoastră puteți alege dacă doriți să adăugați contractului dumneavoastră de leasing un pachet complet de service, un pachet de garanție și revizie, un pachet de garanție sau un pachet de revizie.

Găsiți partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

De la partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz obțineți o ofertă individuală de leasing necondiționată - după ce v-ați configurat autovehiculul mult dorit. Aici găsiți partenerul potrivit din apropierea dumneavoastră.

Alte servicii financiare Mercedes-Benz pentru modelul eSprinter Furgon.

Promoții financiare actuale

La modă și mereu atractive: aflați mai multe despre ofertele noastre financiare speciale. Poate că avem pentru dumneavoastră exact oferta pe care o căutați.

Finanțare: utilizați imediat, plătiți în intervalul de timp dorit.

Doriți să cumpărați un model eSprinter autoutilitară dar nu vreți să plătiți pe loc costul total? Atunci ar trebui să luați în considerare soluțiile noastre de finanțare. În funcție de avansul dorit și de rata finală, puteți să variați rata dumneavoastră lunară astfel încât să se potrivească perfect planului dumneavoastră financiar.

Bine asigurat la drum: asigurarea pentru modelele Transporter.

Și atunci când este vorba de asigurarea modelului dumneavoastră eSprinter autoutilitară vă puteți baza pe serviciile noastre. Primiți o protecție cuprinzătoare împreună cu parteneri selectați de asigurare în condiții convenabile.