Robust și puternic: noul Sprinter vehicul cu platformă.

Inovator, eficient, fiabil.

Inovator, eficient, fiabil.

Este atât de versatil încât veți găsi varianta cea mai potrivită pentru sarcina dvs. de transport și arată atât de bine încât va lăsa o impresie foarte bună. Noul Sprinter cu platformă pune la dispoziție variante flexibile și echipări prin cele 3 lungimi de autovehicul disponibile, cabina standard sau cabina dublă, cât și prin suprafața de încărcare de până la 9,2 m2 . Numeroasele variante și echipări permit obținerea unor autovehicule economice, având în același timp dotări multiple.

În cazul noilor modele de autovehicule cu tracțiune față se obține un preț de pornire avantajos, acestea asigurând o sarcină utilă suplimentarăîn comparație cu autovehiculele cu tracțiune spate. Șoferii beneficiază de un concept inteligent de operare și afișare, precum și de conceptul modular de stocare, care, la fel ca și sistemele multimedia și de asistență, poate fi perfect adaptat utilizării autovehiculelor. Pe lângă toate lucrurile noi, am primit informații valoroase: de exemplu, multe soluții de carosare deja verificate pot fi utilizate fără modificări majore.

Drept urmare, Sprinter stabilește un nou standard ca soluție de mobilitate orientată spre viitor, eficientă și sigură, care va duce compania dvs. mai departe datorită puterii sale inovatoare și a experienței de peste 20 de ani.

Caracteristici principale.

 1. Design produs
 2. Conectivitate
 3. Soluții pentru industrie
 4. Siguranță
 5. Eficiență
Frumos pentru ochi, și mai eficient pentru lucru.

spectul cabinei noului Sprinter cu platformă inspiră prin designul atractiv, modern și original al suprafețelor și farurile executate cu linii moderne. Și cabina a fost reproiectată, aceasta convingând prin designul de înaltă calitate și funcționalitatea sporită: de exemplu, cu conceptul de compartimente de depozitare inteligent, modular și PORNIREA FĂRĂ CHEIE. 

Suprafața de încărcare de până la 9,2 m2 este limitată de pereți laterali din aluminiu de calitate superioară. Astfel, rezultă o suprafață de încărcare robustă care permite transportul mărfurilor, iar în cazul paleților este posibila încărcarea a doi paleți industriali cu mărimea de 1.200 x 1.000 mm, unul lângă celălalt. La cerere, se pot asigura pe partea dreaptă și stângă, sub platforma de încărcare, cutii de depozitare cu închidere și cu protecție, în care se pot depozita scule sau materiale, fiecare având un volum de 30 l..

Printre celelalte avantaje putem enumera oferta bogată de variante de propulsie: în funcție de profilul de utilizare și comportamentul dorit la rulare, puteți opta pentru Sprinter cu tracțiune față, cu tracțiune spate sau tracțiune integrală1. Schimbarea vitezei se poate face manual prin cutia de viteze manuală cu 6 trepte2 sau automat prin cutia automată 7G-TRONIC PLUS sau 9G-TRONIC unică în acest segment3.

Mobilitate 4.0

Pentru ca lucrul să fie cât mai economic și mai plăcut, sunt disponibile pentru Sprinter, opțional, variante de sisteme multimedia și soluții de conectivitate. În funcție de cerințe, oferta poate cuprinde de la suportul de telefon, la radioul cu interfață Bluetooth® și funcția handsfree, la sistemul multimedia cu ecran tactil de înaltă rezoluție, navigație rapidă cu afișaj 3D pentru hărți și integrarea telefonului mobil. Utilizarea este așa cum o doriți: simplă. Sistemele multimedia, de exemplu, pot fi operate prin intermediul ecranului tactil de înaltă rezoluție sau din comenzile de pe volanul multifuncțional. Toate unitățile de operare și de afișare sunt ușor de accesat și de citit.

Deoarece lumea activității moderne include soluții digitale, am echipat noul  Sprinter cu un modul de comunicații integrat, care reprezintă baza tehnică a unei conexiuni la internet a autovehiculului..

Perfect adaptat utilizării - Sprinter cu platformă.

Numeroasele versiuni de vehicul și opțiuni de echipament fac posibilă adaptarea perfectă a șasiului și a vehiculului cu platformă la sarcina de transport prin suprafața mare de încărcare de până la 9,2 m2, cabina simplă sau dublă, cât și prin cele 3 lungimi de autovehicul. Această diversitate este susținută și prin cele 4 tipuri de motorizări, dotările speciale și numeroasele soluții pentru carosare de la producător, din care se poate alege pentru cerințele domeniului specific.

Astfel, puteți configura autovehiculele cu o greutate admisă de până la 5.500 kg. La nevoie, mai puteți atașa și o remorcă de până la 3.500 kg. La cerere, se pot asigura pe partea dreaptă și stângă, sub platforma de încărcare, cutii de depozitare cu închidere și cu protecție  în care se pot depozita scule sau materiale.

Nivel optim de echipamente de siguranță.

Autovehicului dvs. Sprinter este conceput pentru a oferi permanent siguranță. Baza solidă pentru aceasta este dată de caroseria sa, care este deosebit de stabilă datorită construcției și compoziției materialului.


La acestea se adaugă mai multe sisteme de asistență. Deoarece și cel mai experimentat șofer poate să ajungă în situații în care asistența poate fi binevenită și utilă. Oferta variază de la Crosswind Assist (asistență pentru vânt lateral) ca echipare standard la Active Brake Assist (asistența pentru frână activă) și Lane Keeping Assist (asistență pentru menținerea benzii) - ambele disponibile standard pentru autovehicule cu greutate totală admisă peste 3.500 kg. Camera pentru marșarier cu afisaj în oglinda retrovizoare sau camera 360° îmbunătățesc vizibilitatea șoferului.


Farurile cu LED-uri High Performance opționale luminează foarte bine în întuneric și pe o distanță mare. 


În caz de urgență, airbagurile standard ajuta la protejarea șoferului. Opțional, alte 5 airbaguri sunt disponibile pentru șofer și pentru pasagerul din față, la cerere. Protecția suplimentară în caz de accident poate fi asigurată de funcția Secondary Collision Mitigation (diminuarea coliziunii secundare): după detectarea coliziunii, inițiază în mod independent o procedură de frânare și, prin urmare, poate contribui la evitarea unor coliziuni ulterioare.

Economic pe toate planurile.

Alegând noul Sprinter alegeți un autovehicul care și-a dovedit eficiența economică de peste 20 de ani. Noul Sprinter continuă această poveste de succes prin calitatea și fiabilitatea sa demonstrată. Beneficiați încă de la început de rentabilitatea sa: cu un preț atractiv de pornire pentru autovehiculele cu tracțiune față și numeroasele opțiuni de configurare, comandați exact produsul de care aveți nevoie.

Deoarece ne place să facem lucrurile bune și mai bune, am continuat să optimizăm consumul motoarelor noastre diesel. Alte puncte în plus pentru eficiența afacerii dumneavoastră rezultă din sarcina utilă mai mare cu aprox. 50 kg4, un spațiu generos și mai îmbunătățit4 , și o podea a compartimentului de încărcare coborâtă cu 80 mm4.  Astfel,  încărcarea este mai ușoară și accesul mai facil.

Modelul Sprinter cu platformă combină consumul eficient de combustibil și funcționalitatea inteligentă într-o soluție de mobilitate economică permanentă.

1

Cu tracțiune integrală disponibil probabil începând cu trimestrul 4/2018.

2

Cutia de viteze manuală cu 6 trepte împreună cu motor diesel V6 cu 6 cilindri OM642 disponibilă probabil începând cu trimestrul 4/2018.

3

Numai în combinație cu tracțiune pe puntea față.

4

În combinație cu tracțiunea pe puntea față, în comparație cu tracțiunea pe puntea spate.

Poate fi adaptat aproape la fiecare pretenție.

Oferta de variante este atât de bogată, ca și bunurile pe care le transportă.

Nenumăratele variante și dotări fac posibile adaptarea șasiului și a camionetei cu suprafață de încărcare exact la sarcinile de transport. Lungimile maxime de autovehicul și cabina standard permit la camionetele cu suprafață de încărcare atingerea suprafeței de încărcare maxime. Dacă sarcina utilă este hotărâtoare, vă puteți deplasa cel mai bine cu varianta de greutate de 5.500 kg. În cabina standard pot sta până la 3 persoane, iar în cabina dublă pot fi transportate până la locul de utilizare chiar și echipe mici formate din până la 7 persoane. De asemenea, pentru cerințele profesionale ale branșei constructorul are la alegere nenumărate soluții cu calitate garantată.

Prezentarea diversității de variante ale șasiului Sprinter și ale camionetei cu suprafață de încărcare:

 • 3 lungimi de autovehicul: compact, standard și lung
 • 2 tipuri de cabine: cabină standard și cabină dublă
 • Suprafață de încărcare de până la 9,2 m² în cazul camionetei cu suprafață de încărcare
 • Sunt disponibile cu o greutate totală admisă de 3.000 kg, 3.500 kg, 4.100 kg și 5.000 kg,
 • existând, de asemenea, numeroase variante pentru încărcare și descărcare pentru o greutate totală admisă de până la 5.500 kg
 • Sarcina utilă maximă de peste 3.000 kg la varianta de greutate de 5.500 kg
 • Disponibile cu tracțiune față, tracțiune spate și tracțiune integrală1
1

Cu tracțiune integrală disponibil probabil începând cu trimestrul 4/2018.

Soluții de carosare personalizate.

Pentru ca autovehiculul dumneavoastră Transporter să facă față cerințelor dumneavoastră profesionale.

Dacă aveți nevoi speciale, Mercedes-Benz are soluția potrivită pentru dumneavoastră. Noi vă ajutăm și noi sau partenerii noștri autorizați vă oferim soluții solide, optime și practice în ceea ce privește construcția. Pentru ca autovehiculele să fie echipate corespunzător pentru sarcinile de transport, de construcție sau pentru activitatea dumneavoastră profesională.

Lorem Ipsum