Sprinter Platformă | Mercedes-Benz Transporter
Sprinter platformă

Robust și puternic: modelul Sprinter platformă.

Inovator, eficient, fiabil.

Configurați acum

Inovator, eficient, fiabil.

Modelul Sprinter Platformă oferă o diversitate impresionantă de versiuni cu 3 lungimi de autovehicul, cabină șofer standard sau dublă, precum și o suprafață de încărcare de până la 9,2 m2

Pentru autovehicule cu tracțiune pe puntea față rezultă, de exemplu, un preț de pornire avantajos și o sarcină utilă suplimentară în comparație cu autovehiculele cu tracțiune pe puntea spate. Șoferii beneficiază de conceptul inteligent de operare și de afișare, precum și de conceptul modular de depozitare, care se poate adapta individual la nevoile dumneavoastră, la fel ca sistemele Multimedia și de asistență.

Caracteristici principale.

 1. Design produs
 2. Conectivitate
 3. Soluții pentru industrie
 4. Siguranță
 5. Eficiență
Atrăgător pentru privire, și mai atrăgător la treabă.

Cabina modelului Sprinter Platformă surprinde plăcut de la prima vedere - cu grila radiatorului tipică Mercedes-Benz și farurile cu linii moderne. Cockpit-ul cu structură ergonomică impresionează printr-o funcționalitate extraordinară. De exemplu, prin conceptul modular inteligent de depozitare și funcția KEYLESS-START. Suprafața de încărcare de până la 9,2 m2 este delimitată de pereți laterali din aluminiu de calitate superioară. Astfel, rezultă o suprafață de încărcare robustă și potrivită pentru paleți, pe care se pot așeza unul lângă altul doi paleți industriali de câte 1.200 x 1.000 mm.

Mobilitatea dumneavoastră 4.0.

Pentru a face munca cât mai eficientă și mai plăcută, sunt disponibile pentru autovehiculul Sprinter, la cerere, un aparat radio, precum și sisteme Multimedia și soluții de conectivitate. În funcție de necesități, oferta cuprinde de la aparatul radio cu interfață Bluetooth® și funcția handsfree până la sistemul Multimedia cu touchscreen de înaltă rezoluție, funcția de navigație rapidă pe hard disk cu reprezentare 3D a hărților și integrarea smartphone. Operarea este așa cum și-ar dori fiecare: simplă. Sistemele Multimedia pot fi operate, de exemplu, prin touchscreen de înaltă rezoluție sau cu volanul multifuncțional. Toate elementele de comandă și de afișare sunt accesibile și pot fi citite ușor.

Aveți nevoie de o autoutilitară - aveți nevoie de un Sprinter.

Modelul Sprinter Platformă este polivalent, cu suprafața sa de încărcare de până la 9,2 m2: grație diversității sale impresionante de variante, puteți configura autovehicule cu o masă maximă admisă de până la 5500 kg. La nevoie, mai puteți atașa o sarcină de până la 3.500 kg.

Vă asigură succesul.

Baza solidă a modelului Sprinter o constituie structura sa, care datorită construcției sale și compoziției materialelor este foarte stabilă. La asta se adaugă nenumăratele sisteme de asistență. Deoarece și cel mai experimentat șofer poate să ajungă în situații în care asistența poate fi bine-venită și utilă. Oferta cuprinde de la asistentul standard pentru vânt lateral, la asistentul activ la frânare1și până la asistentul pentru menținerea benzii de rulare.1În cazul unui eveniment, airbagul standard poate proteja șoferul. La cerere, sunt disponibile alte 5 airbag-uri pentru șofer și pasageri.

Eficient sub toate aspectele.

Modelul Sprinter își demonstrează din start rentabilitatea cu un preț de pornire atrăgător și cu multiplele sale posibilități de configurare, astfel încât comandați exact ceea ce aveți nevoie. Deoarece ne place să facem lucrurile bune și mai bune, am continuat să optimizăm motoarele noastre diesel. Alte puncte în plus pentru eficiența firmei dumneavoastră rezultă din sarcina utilă mai mare cu aprox. 50 kg2. Astfel, modelul Sprinter îmbină consumul redus de combustibil și funcțiile inteligente cu soluțiile de mobilitate eficiente.

1

Asistentul activ la frânare și asistentul pentru menținerea benzii de rulare sunt în echiparea standard pentru autovehiculele cu masă totală admisă de peste 3500 kg.

2

În combinație cu tracțiunea pe puntea față, în comparație cu tracțiunea pe puntea spate.

Poate fi adaptat aproape oricărei cerințe.

Oferta de variante este la fel de bogată ca și mărfurile transportate.

Numeroasele variante și opțiuni de echipare ale autovehiculelor permit adaptarea exactă a modelului Sprinter platformă la sarcinile de transport. Lungimile maxime ale autovehiculului și cabina standard permit atingerea suprafeței maxime de încărcare de 9,2 m². Dacă sarcina utilă este decisivă, cea mai bună variantă este cea cu greutate de 5.500 kg. În cabina standard pot sta până la 3 persoane, iar în cabina dublă pot fi transportate până la locul de muncă chiar și echipe mici formate din până la 7 persoane. De asemenea, pentru cerințele speciale ale branșei, constructorii de suprastructuri pot alege între numeroase soluții de calitate verificată.

Prezentarea gamei variate de modele Sprinter platformă:

 • suprafață de încărcare de până la 9,2 m²
 • disponibilă cu masă totală admisă de 3.000 kg, 3.500 kg, 4.100 kg și 5.000 kg, suplimentar numeroase variante de creștere a încărcării și descărcării pentru o masă totală admisă de până la 5.500 kg
 • sarcină utilă maximă de peste 3.000 kg în varianta cu masă admisă de 5.500 kg
 • disponibile cu tracțiune pe roțile față, roțile spate și tracțiune integrală
 • 3 lungimi de autovehicul: compact, standard și lung
 • 2 cabine șofer: cabină șofer standard și cabină dublă

Nou acum: tracțiune integrală 4x4 cu sistemul Torque-on-Demand.

Îmbunătățește tracțiunea și stabilitatea laterală, când este cazul: tracțiunea integrală variabilă distribuie forța de antrenare, complet în funcție de nevoi, asupra punții față și spate. Astfel, sistemul se adaptează complet automat în câteva milisecunde la condițiile de trafic.

Ușurează munca grea.

Sprinter platformă

Experimentați acum modelul Sprinter platformă.