Autocolant de salvare clienți comerciali | Autovehicule comerciale Mercedes-Benz
Autocolantul salvator de la Mercedes-Benz.

Când fiecare secundă contează: Eticheta QR.

Prin intermediul autocolantului cu cod QR, mai rapid spre harta de salvare corectă.

Fiecare secundă contează atunci când vine vorba de salvarea oamenilor în urma unui accident. Mercedes-Benz este primul producător de autovehicule care a găsit o modalitate de a furniza rapid informații relevante echipei de intervenție la locul accidentului, printr-o inovație mica, dar eficientă: eticheta QR.

Prin scanarea codului QR cu ajutorul unui smartphone sau tabletă, se afișează harta actuală de salvare a autovehiculului1. Astfel, echipa de intervenție poate vedea instantaneu unde sunt localizate airbag-urile, bateriile, rezervoarele, cabluriele electrice, cilindrii de presiune și componente importante din punct de vedere al salvării. Echipele de intervenție de la locul accidentului au un avantaj important de timp prin această inovație simplă, dar eficientă. Astfel, echipa de intervenție poate reacționa mai repede, aceste etichete ajutând la salvarea de vieți omenești!

Etichetele sunt disponibile la partenerul dvs. Mercedes-Benz pentru toate autovehiculele comerciale Mercedes-Benz fabricate începând cu 1996.

1

Condiție preliminară: existența unei conexiuni la internet.

„La fiecare autovehicul există anumite zone care nu pot fi tăiate fără a expune ocupanții sau pe noi înșine la riscuri. De aceea este important să putem accesa informații cu potențial de salvare din afaravehiculului. … Astfel economisim timp prețios la fața locului.”

Oliver H., pompier, despre eticheta de salvare Mercedes-Benz.