Original vs fals clienți comerciali | Autovehicule comerciale Mercedes-Benz
Piese de origine Mercedes-Benz vs. piese contrafăcute

Piese de origine Mercedes-Benz versus piese contrafăcute.

Un Elvis fals. De-a dreptul amuzant. Piesă de schimb contrafăcută. Deloc amuzant.

Piesele de schimb contrafăcute reprezintă un risc pentru siguranță.

Siguranța dvs. este cea mai mare prioritate a noastră. Motiv pentru care Mercedes-Benz AG este consecvent împotriva produselor contrafăcute. Spre deosebire de ceasurile sau gențile de lux contrafăcute, falsificarea pieselor de schimb pune în pericol nu doar reputația posesorului mărcii, ci și siguranța.

Piesele contrafăcute sunt extrem de periculoase.

La prima vedere, piesele de schimb de origine și cele contrafăcute par adesea aproape identice. O piesă de schimb contrafăcută este, din punct de vedere vizual, dificil de diferențiat de o piesă de origine Mercedes-Benz – ca atare, poate fi extrem de periculoasă. Pentru că ceea ce le diferențiază are consecințe grave pentru siguranța dumneavoastră. Acest lucru devine evident în urma testelor pe care Daimler le efectuează în mod regulat cu diverse piese contrafăcute. Rezultatele sunt înspăimântătoare. Acesta este motivul pentru care o echipă globală de la Mercedes-Benz investighează pirateria de produse și depistează piesele contrafăcute

Activități infracționale.

În spatele activității de contrafacere se află acum o gigantică industrie infracțională care provoacă mari daune economice. Falsificatorii nu plătesc taxe, nu acordă atenție condițiilor de muncă, pun în pericol siguranța dvs. și locurile de muncă pentru producătorii de piese de origine.

Modul în care vă puteți proteja.

În multe cazuri, din puncte de vedere vizual, o piesă contrafăcută poate fi deosebită cu greu de una originală, iar prețul nu este întotdeauna un criteriu de identificare. Prin urmare, trebuie să fiți atent de la cine cumpărați piesele.

  • Pentru piese de origine Mercedes-Benz contactați centrul autorizat de service Mercedes-Benz.
  • Fiți prudent cu produsele sau cu ofertele dubioase. Piesele contrafăcute sunt oferite frecvent pe internet. Ofertele promovate agresiv, la un preț deosebit de avantajos, pot fi deseori un semn al falsificării.
  • Raportați cazurile de falsificare a pieselor. Acest lucru ne va ajuta să combatem în mod consecvent produsele contrafăcute și să asigurăm securitatea dvs. și a altor clienți.

Dacă observați o piesă contrafăcută, vă rugăm să raportați acest lucru la adresa dialog@mercedes-benz.com cu subiectul „Protecția mărcii”.

Vă mulțumim pentru cooperare.