Soluții de încărcare
eVito autoutilitară

Soluțiile de încărcare Mercedes-Benz pentru modelul dumneavoastră eVan.

Avantajele dumneavoastră pe scurt.

schnell und sicher

Rapid și sigur.

Stația Mercedes-Benz Wallbox Home încarcă autovehicule electrice cu o putere de încărcare de până la 22 kW rapid, sigur și comod.
Fahrerkomfort

Confortul șoferului.

Folosiți Serviciul „Management de la distanță al procedurilor de încărcare“ – și autovehiculul dumneavoastră are o temperatură plăcută încă dinaintea începerii călătoriei.
Online Zugriff

Acces online.

Ecosistemul eVan cuprinde infrastructura de încărcare, servicii inovative de încărcare, soluții de conectivitate și servicii.
Bedienkomfort

Confort la operare.

Cablurile de încărcare mod 3, tip 2, de 4, 5, 6 sau 8 metri permit încărcarea bateriei la stația Wallbox, priză de uz caznic sau la o stație publică de încărcare.
Reichweitensteigerung

Creșterea autonomiei.

3 programe de rulare diferite și 4 nivele de recuperare susțin un mod de conducere eficient.
Nutzungsspezifisches Lademanagement

Management al încărcării specific utilizării

Managementul de încărcare coordonează încărcarea, precum și preclimatizarea și indică starea de încărcare.
Nutzer-Management

Managementul utilizatorilor.

Istoric al încărcărilor, autentificare și atribuire a procedurilor de încărcare la utilizatori, respectiv autovehicule.

Soluția confortabilă de încărcare cu stea.

Încărcare rapidă, sigură și comodă.

Stația compactă cu design de înaltă calitate Mercedes-Benz Wallbox Home încarcă autovehicule electrice cu o putere de încărcare de până la 22 kW rapid, sigur și comod. Alte informații despre Mercedes-Benz Wallbox Home:

 • cablu de încărcare fix (6 metri) cu suport stecker
 • disponibil la centrul dumneavoastră autorizat Mercedes-Benz
 • instalarea și punerea în funcțiune trebuie realizate de un electrician autorizat

Setul ușor de mânuit pentru flexibilitate maximă.

Întotdeauna la îndemână soluția potrivită de încărcare.

Încărcare confortabilă, sigură și performantă – tot timpul și peste tot: cu sistemul flexibil de încărcare, format dintr-un singur cablu împreună cu adaptoare, aveți întotdeauna la îndemână soluția potrivită de încărcare. Indiferent dacă doriți să folosiți o priză sau o stație publică de încărcare.

 • Include un cablu de încărcare montat la bord cu stecker tip 2, precum și mai multe cabluri de adaptor cu diferite tipuri de stecker (volumul exact în funcție de țară), lungimea totală circa 6 metri
 • Configurat pentru o putere maximă de încărcare de 22 kW
 • Sistemul flexibil de încărcare este disponibil ca echipare specială

 

Switch on your business.

Cum îmi încarc autovehiculul eVito?

Clienți mici.

1 până la 2 autovehicule electrice.

Planificați utilizarea a 1 sau 2 autovehicule electrice la sediul firmei dumneavoastră? Atunci soluțiile potrivite sunt stația Mercedes-Benz Wallbox sau sistemul flexibil de încărcare pentru a încărca rapid, sigur și confortabil autovehiculele dumneavoastră.
 1. Consiliere: partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz vă informează cu plăcere despre avantajele stației Mercedes-Benz Wallbox Home și ale sistemului flexibil de încărcare.
 2. Achiziție: puteți obține stația Mercedes-Benz Wallbox Home și sistemul flexibil de încărcare la partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz. Sistemul flexibil de încărcare este, în plus, disponibil la cerere din fabrică ca echipare specială pentru autovehicule noi.
 3. Instalare: stația Wallbox poate fi instalată de orice electrician autorizat. Detaliile tehnice ale instalării le puteți verifica în prealabil în instrucțiunile de instalare la adresa http://yourwallbox.de/downloads/Mercedes-Benz/Home/. Sfatul nostru: faceți-vă programarea înainte de livrarea autovehiculului.
 4. Gata de plecare! Distracție plăcută cu senzația unică de conducere a modelului eVan!

Clienți cu flote.

3 sau mai multe autovehicule electrice.

Planificați utilizarea a 3 sau mai multe autovehicule electrice la sediul firmei dumneavoastră? Atunci aveți nevoie de o infrastructură adecvată de încărcare pentru flota dumneavoastră auto. Conectarea în rețea a infrastructurii de încărcare cu autovehiculele dumneavoastră electrice permite o transparență totală, precum și o încărcare specifică utilizării și cu costuri optimizate a flotei dumneavoastră.
 1. Consiliere: The Mobility House vă oferă consiliere individuală pentru infrastructura de încărcare și realizează o verificare a locației.
 2.  Achiziție: primiți o ofertă pentru soluția dumneavoastră de infrastructură de încărcare. Deoarece instalarea necesită o perioadă de timp, trebuie să o contractați la timp înainte de livrarea autovehiculului.
 3. Instalare și punere în funcțiune: instalarea și punerea în funcțiune a infrastructurii de încărcare pentru locurile dumneavoastră de parcare se fac de către The Mobility House.
 4. Gata! Distracție plăcută cu senzația unică de conducere a modelului eVan!

Lorem Ipsum