Noul Citan Tourer

Noul model Citan Tourer. Feels giant.

Noul model Citan Tourer.

Îți dorești un autovehicul comercial compact cu un spațiu amplu pentru pasageri, care să ruleze agil și confortabil și care să se comporte bine și în condiții de trafic aglomerat? Dorești ca autovehiculul tău comercial să-ți ușureze munca, să fie cartea de vizită a firmei tale și să nu facă niciun compromis în ceea ce privește echiparea de siguranță? Ar trebui să faci cunoștință cu noul model Citan Tourer.

Noul model Citan: câștigător al premiului International Van of the Year Award 2022.

Modelul Mercedes-Benz Citan setează standarde: calitățile sale la categoriile eficiență, siguranță, durabilitate și protecția mediului au convins cei 25 de membri internaționali ai juriului. Membrii acestuia au testat și evaluat 14 modele noi din segmentul autovehiculelor utilitare ușoare. Votul unanim: locul întâi pentru modelul Citan!

Elemente esențiale.

  1. Calitate
  2. Funcționalitate
  3. Siguranță
  4. Fiabilitate
Calitate tipică mărcii, pe care o puteți vedea și simți.

Aspectul atractiv și confortul ridicat se îmbină armonios la noul model Citan. Designul său exterior caracteristic este pus în evidență. Când urcați în autovehicul, vă întâmpină un habitaclu elegant. Iar numeroasele echipări de confort, specifice mărcii, cunoscute deja din alte serii constructive, fac din noul model Citan un adevărat autovehicul comercial Mercedes-Benz.

Vă ușurează munca de zi cu zi.

Noul model Citan Tourer este aici pentru a vă ușura munca: de la spațiul generos, utilizabil în mod flexibil al pasagerilor, cu bancheta confortabilă Fold & Load până la locul șoferului, proiectat ergonomic. Aici vă așteaptă scaune plăcute, o operare simplă și multe compartimente de depozitare, ușor accesibile, de exemplu pe panoul de instrumente.

Echipare cuprinzătoare de siguranță deja ca dotare standard.

În modelul Citan Tourer, dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră sunteți în siguranță atunci când sunteți la drum. O protecție complexă a pasagerilor, cu șapte airbaguri, face parte din standard, la fel și patru sisteme de asistență. Astfel, noul model Citan Tourer este pregătit perfect pentru a vă asista activ, ca oricare alt model Mercedes-Benz, în situațiile din trafic, iar în caz de accident să vă poată proteja corespunzător.

Zi de zi, la datorie pentru dumneavoastră.

Înainte ca noul model Citan Tourer să ajungă la dumneavoastră, autovehiculul nostru comercial compact și-a dovedit robustețea în testele exigente de vară și iarnă Mercedes-Benz, precum și în testele dure de coroziune. De aceea, acesta este fiabil, așa cum vă puteți aștepta de la un autovehicul comercial Mercedes-Benz.

Compact în exterior, spațios în interior.

În noul model Citan Tourer, pasagerii tăi se vor simți bine încă de la început: vor putea urca în autovehicul confortabil prin cele două uși culisante incluse în echiparea standard, ale căror ferestre pivotante asigură o bună ventilare a spațiului interior. Toate scaunele sunt tapițate cu stofă rezistentă la uzură. Spătarele pot fi rabatate la nevoie, de la 1/3 la 2/3, până formează o bază plană pentru încărcare.
Locuri în spațiul pentru pasageri
Volum spațiu de încărcare
Volumul maxim al spațiului de încărcare
Încărcătură maximă

3

 

517 l
2390 l
539 kg

Aduce lumea digitală în autovehicul.

Dorești să-ți petreci zilele de lucru într-un mod cât mai productiv și fără stres, și să rămâi disponibil și în timpul deplasării? Echipările Infotainment, cu structură modulară, din noul autovehicul Citan te sprijină exact cu caracteristicile care sunt importante pentru tine. Elementul esențial îl constituie sistemul Multimedia MBUX cu navigație și integrare smartphone.

Mercedes-Benz User Experience.

MBUX îți permite să experimentezi sursele Multimedia într-un mod nou în autovehiculul tău. Sistemul este disponibil alături de numeroase funcții și posibilități de interconectare, precum și pentru numeroasele metode de operare a sistemului tău Multimedia.

Ecran tactil.

Prin touchscreen-ul de înaltă rezoluție cu o diagonală de 17,8 cm (7 inch) poți opera sistemul Multimedia așa cum ești obișnuit de pe dispozitivele tale mobile. O altă posibilitate de introducere a datelor: tastele de pe volanul multifuncțional.

„Hey, Mercedes.”

Este suficient să rostești „Hey, Mercedes” pentru a activa operarea vocală a numeroaselor funcții și astfel operarea confortabilă a sistemului Multimedia.

Cu conectivitate inteligentă lucrezi mai productiv.

Echipările Infotainment din noul model Citan au o soluție aproape pentru orice: dorești să ajungi mai repede la destinație cu ajutorul datelor actuale din trafic și să-ți încarci fără fir terminalul tău mobil? Sau dorești să operezi sistemul tău opțional Multimedia MBUX prin intermediul touchscreen-ului de înaltă rezoluție, a tastelor de pe volanul multifuncțional sau prin comandă vocală? Totul este posibil. Noi sunt și extraopțiunile digitale, care oferă posibilități aproape nelimitate de informare și divertisment și aduc un plus de siguranță în autovehiculul tău comercial de mici dimensiuni.

Citan autoutilitară

Sistem Multimedia MBUX

Model Citan Tourer

Extraopțiuni digitale1

Citan autoutilitară

Încărcare fără cablu pentru terminalele mobile

1

Pentru utilizarea extraopțiunilor digitale este necesară înregistrarea în Portalul Mercedes me, precum și acordul pentru condițiile de utilizare ale extraopțiunilor digitale. În plus, autovehiculul respectiv trebuie să fie asociat cu contul de utilizator. După expirarea termenului inițial, extraopțiunile digitale pot fi prelungite contra cost. Prima activare este posibilă în decursul primului an de la prima înmatriculare sau a punerii în funcțiune de către client, în funcție de care dintre situații intervine mai întâi.

Experimentează acum modelul Citan Tourer.

Pictogramă programare test drive

Programați un test drive.

Înregistrați-vă și porniți acum
Aflați mai multe
Pictogramă căutare centru autorizat

Căutați un centru autorizat.

Și găsiți-l în apropierea dumneavoastră
Aflați mai multe
Pictogramă configurare autovehicul

Configurare autovehicul.

Configurați-l acum!
Aflați mai multe