Citan Furgon | Mercedes-Benz vehicule comerciale ușoare

Noul model Citan furgon. Feels giant.

Noul Citan furgon.

Noul model Citan furgon vă va convinge prin multiplele sale talente: având dimensiuni exterioare compacte, dispune de un spațiu de încărcare și un spațiu pentru șofer foarte generoase. De asemenea, combină sarcina utilă mare cu un comportament de rulare agil. Spațiul cu design ergonomic destinat șoferului și numeroasele posibilități de adaptare la sarcina de transport vă vor ușura munca.

Noul model Citan: câștigător al premiului International Van of the Year Award 2022.

Modelul Mercedes-Benz Citan setează standarde: calitățile sale la categoriile eficiență, siguranță, durabilitate și protecția mediului au convins cei 25 de membri ai juriului internațional. Membrii acestuia au testat și evaluat 14 modele noi din segmentul autovehiculelor utilitare ușoare. Votul unanim: locul întâi pentru modelul Citan!

Elemente esențiale.

  1. Calitate
  2. Funcționalitate
  3. Siguranță
  4. Fiabilitate
Calitate tipică mărcii, pe care o puteți vedea și simți.

Aspectul atractiv și confortul ridicat se îmbină armonios la noul model Citan. Designul său exterior caracteristic este pus în evidență. Când urcați în autovehicul, vă întâmpină un habitaclu elegant. Iar numeroasele echipări de confort, specifice mărcii, cunoscute deja din alte serii constructive, fac din noul model Citan un adevărat autovehicul comercial Mercedes-Benz.

Rezolvă și sarcina dumneavoastră de transport.

Noul model Citan autoutilitară ascunde multe idei bune, care vă ușurează munca: spațiul de încărcare versatil este voluminos, având o sarcină utilă mare. Spațiul de încărcare se dovedește a fi deosebit de ergonomic: de la scaunele robuste, la operarea simplă, până la locurile de depozitare practice.

Un profesionist și în privința siguranței.

În modelul Citan autoutilitară, dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră sunteți în siguranță atunci când sunteți la drum. Protecția extinsă a pasagerilor, ce cuprinde printre altele 6 airbaguri, este echiparea standard la bord. La cerere, puteți beneficia de nenumăratele sisteme de asistență active.

Este aici pentru dumneavoastră când aveți nevoie de el.

Noul model Citan autoutilitară este fiabil, așa cum vă așteptați de la un model Mercedes-Benz, și impresionează prin materiale robuste și un nivel înalt de calitate a prelucrării. Înainte să ajungă la dumneavoastră, autovehiculul și-a dovedit robustețea în testele exigente de vară și iarnă Mercedes-Benz, precum și în testele dure de coroziune.

Spațiu compact uimitor.

Spațiul de încărcare din noul model Citan autoutilitară are o muchie de încărcare joasă și este ușor accesibil, astfel încât poți încărca și descărca și mai ușor autovehiculul: datorită lățimii mari a spațiului de încărcare dintre pasajele roților, poți încărca cu ușurință, de exemplu, paleți. Încarci modelul Citan autoutilitară prin intermediul celor două uși asimetrice, cu două canaturi, din spate, în echipare standard. La cerere sunt disponibile uși culisante în stânga și dreapta, precum și geamuri în ușile din spate și un hayon cu geam. Și mai mult spațiu oferă variantă lungă de autovehicul. Grație ușilor culisante mărite poți încărca aici europaleți chiar și lateral.
Lungimi autovehicul
Standard
Lung
Suprafață spațiu de încărcare
Volum spațiu de încărcare
Lungime spațiu de încărcare
Încărcătură maximă
2,35 m2
2,5 - 2,9 m3
1.806 mm
782 kg
2,9 m2
3,24 m3
1903 mm

860 kg

 

O mulțime de idei bune pentru muncă fără efort.

Cât este de flexibil noul model Citan autoutilitară îți demonstrează, de exemplu, spațiul însoțitorului: dacă te deplasezi frecvent în trei, comandă bancheta de două locuri pentru însoțitor. Dacă ai nevoie uneori de mai mult spațiu pentru marfa încărcată, scaunul pliabil cu plasă de protecție pentru însoțitor, disponibil opțional, îți permite și încărcarea obiectelor lungi. La fel de ușor poți utiliza autovehiculul tău comercial cu conceptul intuitiv de operare și afișare Mercedes-Benz.


O noutate: cutia de viteze automată cu 7 trepte și modulul Marco Polo.

Aduce lumea digitală în autovehicul.

Dorești să-ți petreci zilele de lucru într-un mod cât mai productiv și fără stres și să rămâi disponibil și în timpul deplasării? Echipările Infotainment cu structură modulară din noul autovehicul Citan te sprijină exact cu caracteristicile care sunt importante pentru tine. Elementul esențial îl constituie sistemul Multimedia MBUX cu navigație și integrare smartphone.

Mercedes-Benz User Experience.

MBUX îți permite să experimentezi sursele Multimedia într-un mod nou în autovehiculul tău. Sistemul este disponibil alături de numeroase funcții și posibilități de interconectare, precum și pentru numeroasele metode de operare a sistemului tău Multimedia.

Ecran tactil.

Prin touchscreen-ul de înaltă rezoluție cu o diagonală de 17,8 cm (7 inch) poți opera sistemul Multimedia așa cum ești obișnuit de pe dispozitivele tale mobile. O altă posibilitate de introducere a datelor: tastele de pe volanul multifuncțional.

„Hey, Mercedes.”

Este suficient să rostești „Hey, Mercedes” pentru a activa operarea vocală a numeroaselor funcții și astfel operarea confortabilă a sistemului Multimedia.

Cu conectivitate inteligentă lucrezi mai productiv.

Echipările Infotainment din noul model Citan au o soluție aproape pentru orice: dorești să ajungi mai repede la destinație cu ajutorul datelor actuale din trafic și să-ți încarci fără fir terminalul tău mobil? Sau dorești să operezi sistemul tău opțional Multimedia MBUX prin intermediul touchscreen-ului de înaltă rezoluție, a tastelor de pe volanul multifuncțional sau prin comandă vocală? Totul este posibil. Noi sunt și extraopțiunile digitale, care oferă posibilități aproape nelimitate de informare și divertisment și aduc un plus de siguranță în autovehiculul tău comercial de mici dimensiuni.

Citan autoutilitară

Sistem Multimedia MBUX

Model Citan autoutilitară

Extraopțiuni digitale

Citan autoutilitară

Încărcare fără cablu pentru terminalele mobile

Experimentează acum modelul Citan autoutilitară.

Pictogramă programare test drive

Programați un test drive.

Înregistrați-vă și porniți acum
Aflați mai multe
Pictogramă căutare centru autorizat

Căutați un centru autorizat.

Și găsiți-l în apropierea dumneavoastră
Aflați mai multe
Pictogramă configurare autovehicul

Configurare autovehicul.

Configurați-l acum!
Aflați mai multe