Citan autoutilitară | Mercedes-Benz Transporter

Noul model Citan furgon. Feels giant.

Noul Citan furgon.

Noul model Citan furgon vă va convinge prin multiplele sale talente: având dimensiuni exterioare compacte, dispune de un spațiu de încărcare și un spațiu pentru șofer foarte generoase. De asemenea, combină sarcina utilă mare cu un comportament de rulare agil. Spațiul cu design ergonomic destinat șoferului și numeroasele posibilități de adaptare la sarcina de transport vă vor ușura munca.

Noul model Citan: câștigător al premiului International Van of the Year Award 2022.

Modelul Mercedes-Benz Citan setează standarde: calitățile sale la categoriile eficiență, siguranță, durabilitate și protecția mediului au convins cei 25 de membri ai juriului internațional. Membrii juriului au testat și evaluat 14 modele noi din cadrul segmentului autovehiculelor utilitare ușoare. Votul unanim: locul întâi pentru modelul Citan!

Elemente esențiale.

  1. Calitate
  2. Funcționalitate
  3. Siguranță
  4. Fiabilitate
Calitate tipică mărcii, pe care o puteți vedea și simți.

Aspectul atractiv și confortul ridicat se îmbină armonios la noul model Citan. Designul său exterior caracteristic este pus în evidență. Când urcați în autovehicul, vă întâmpină un habitaclu elegant. Iar numeroasele echipări de confort, specifice mărcii, cunoscute deja din alte serii constructive, fac din noul model Citan un adevărat autovehicul comercial Mercedes-Benz.

Rezolvă și sarcina dumneavoastră de transport.

Noul model Citan autoutilitară ascunde multe idei bune, care vă ușurează munca: spațiul de încărcare versatil este voluminos, având o sarcină utilă mare. Spațiul de încărcare se dovedește a fi deosebit de ergonomic: de la scaunele robuste, la operarea simplă, până la locurile de depozitare practice.

Un profesionist și în privința siguranței.

În modelul Citan autoutilitară, dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră sunteți în siguranță atunci când sunteți la drum. Protecția extinsă a pasagerilor, ce cuprinde printre altele 6 airbaguri, este echiparea standard la bord. La cerere, puteți beneficia de nenumăratele sisteme de asistență active.

Este aici pentru dumneavoastră când aveți nevoie de el.

Noul model Citan autoutilitară este fiabil, așa cum vă așteptați de la un model Mercedes-Benz, și impresionează prin materiale robuste și un nivel înalt de calitate a prelucrării. Înainte să ajungă la dumneavoastră, autovehiculul și-a dovedit robustețea în testele exigente de vară și iarnă Mercedes-Benz, precum și în testele dure de coroziune.

Spațiu compact uimitor.

Spațiul de încărcare din noul model Citan autoutilitară are o muchie de încărcare joasă și este ușor accesibil, astfel încât dumneavoastră puteți încărca și descărca și mai ușor autovehiculul: datorită lățimii mari a spațiului de încărcare dintre pasajele roților, puteți încărca cu ușurință, de exemplu, paleți. Încărcați modelul Citan autoutilitară prin intermediul celor două uși asimetrice cu două canaturi din spate, în echipare standard. La cerere, sunt disponibile uși culisante în stânga și dreapta, precum și geamuri în ușile din spate și un hayon cu geam.
Suprafață spațiu de încărcare
Volum spațiu de încărcare
Lungime spațiu de încărcare
Încărcătură maximă
2,35 m2
2,5 - 2,9 m3
1.806 mm
782 kg

O mulțime de idei bune pentru muncă fără efort.

Cât este de flexibil noul model Citan autoutilitară vă demonstrează, de exemplu, spațiul însoțitorului: dacă vă deplasați frecvent în trei, comandați bancheta de două locuri pentru însoțitor. Dacă aveți nevoie uneori de mai mult spațiu pentru marfa încărcată, scaunul pliabil cu plasă de protecție pentru însoțitor, disponibil opțional, vă permite și încărcarea obiectelor lungi. La fel de ușor puteți utiliza autovehiculul dumneavoastră comercial cu conceptul intuitiv de operare și afișare Mercedes-Benz.


O noutate: cutia de viteze automată cu 7 trepte și KEYLESS-GO.

Aduce lumea digitală în autovehicul.

Doriți să vă petreceți zilele de lucru într-un mod cât mai productiv și fără stres, și să rămâneți disponibil și în timpul deplasării? Echipările Infotainment, cu structură modulară, din noul autovehicul Citan vă sprijină exact cu caracteristicile care sunt importante pentru dumneavoastră. Elementul esențial îl constituie sistemul Multimedia MBUX cu navigație și integrare smartphone.

Mercedes-Benz User Experience.

MBUX vă permite să experimentați sursele multimedia într-un mod nou în autovehiculul dumneavoastră. Sistemul este disponibil alături de numeroase funcții și posibilități de interconectare, precum și pentru numeroasele metode de operare a sistemului dumneavoastră Multimedia.

Touchscreen.

Prin touchscreen-ul de înaltă rezoluție cu o diagonală de 17,8 cm (7 inch) puteți opera sistemul Multimedia așa cum sunteți obișnuit de pe dispozitivele dumneavoastră mobile. O altă posibilitate de introducere a datelor: tastele de pe volanul multifuncțional.

„Hey, Mercedes.”

Este suficient să rostiți „Hey, Mercedes” pentru a activa operarea vocală a numeroaselor funcții și astfel operarea confortabilă a sistemului Multimedia.

Cu conectivitate inteligentă lucrați mai productiv.

Echipările Infotainment din noul model Citan au o soluție aproape pentru orice: doriți să ajungeți mai repede la destinație cu ajutorul datelor actuale din trafic și să vă încărcați fără fir terminalul dumneavoastră mobil? Sau doriți să operați sistemul dumneavoastră opțional Multimedia MBUX prin intermediul touchscreen-ului de înaltă rezoluție, a tastelor de pe volanul multifuncțional sau prin comandă vocală? Totul este posibil. O noutate o constituie, de asemenea, serviciile de conectivitate de la Mercedes me, care oferă posibilități aproape nelimitate de informare și divertisment, precum și un plus de siguranță în autovehiculul dumneavoastră comercial mic.

Citan autoutilitară

Sistem Multimedia MBUX

Citan autoutilitară

Serviciile Mercedes me connect

Citan autoutilitară

Încărcare fără cablu pentru terminalele mobile

Experimentați acum modelul Citan autoutilitară.

Pictogramă programare test drive

Programați un test drive.

Înregistrați-vă și porniți acum
Aflați mai multe
Pictogramă căutare centru autorizat

Căutați un centru autorizat.

Și găsiți-l în apropierea dumneavoastră
Aflați mai multe
Pictogramă configurare autovehicul

Configurare autovehicul.

Configurați-l acum!
Aflați mai multe