Clasa C limuzină cu EQ Power.

Sportivitate cultivată.

Ridicați ștacheta. Experimentați o cultură a condusului inimitabilă. Clasa C limuzină cu propulsie hibrid plug-in îmbină plăcerea nelimitată a condusului cu eficiență optimă și confort unic. Motorul său electric de 60 kW și 340 Nm asigură un plus de putere la accelerare și deplasează independent autovehiculul prin oraș pe o distanță de până la 31 de kilometri.

Consumul de curent al clasei C 350 e limuzină în ciclul de testare combinat:

13,2-11,0 kWh/100km<p>În regimul efectiv de funcționare pot să apară abateri față de valorile standard certificate. Valorile efective sunt influențate de o serie de factori individuali, de ex. modul individual de conducere, condițiile de mediu și starea carosabilului.</p>; consum de combustibil combinat: 2,4-2,1 l/100 km<p>În regimul efectiv de funcționare pot să apară abateri față de valorile standard certificate. Valorile efective sunt influențate de o serie de factori individuali, de ex. modul individual de conducere, condițiile de mediu și starea carosabilului.</p>; emisii CO2 combinate: 54-48 g/km<p>Valorile indicate pentru consumul de combustibil și emisiile de CO<sub>2</sub> au fost determinate pe baza procedurilor de măsurare prescrise (§2 art.5, 6, 6a Pkw-EnVKV în ediția actualizată). Informațiile nu se referă la un autovehicul individual și nu sunt parte integrantă a ofertei, ci servesc exclusiv în scopul comparației între diferite modele de autovehicule.</p>.

 

Preț de vânzare ex works incl. 19 % TVA.

Clasa C T-Modell cu EQ Power.

Mai multă libertate și flexibilitate.

Mercedes-Benz clasa C T-Modell cu EQ Power oferă mai multă libertate dorințelor dumneavoastră – și un sentiment incomparabil la volan. Tehnologia plug-in hibrid face posibilă eficiența optimă și dinamismul impresionant. Și toate acestea păstrând utilitatea clasei C în viața de zi cu zi și confortul neașteptat. Volumul de depozitare impresionant de 350 de litri, neobișnuit pentru hibride plug-in se poate adapta confortabil nevoilor dumneavoastră individuale de transport. Bucurați-vă de un lux special: mai mult spațiu pentru viața dumneavoastră.

Consumul de curent al clasei C 350 e T-Modell în ciclul de testare combinat:
13,8 - 11,7 kWh/100km<p>În regimul efectiv de funcționare pot să apară abateri față de valorile standard certificate. Valorile efective sunt influențate de o serie de factori individuali, de ex. modul individual de conducere, condițiile de mediu și starea carosabilului.</p>; consum de combustibil combinat: 2,4-2,1 l/100 km<p>În regimul efectiv de funcționare pot să apară abateri față de valorile standard certificate. Valorile efective sunt influențate de o serie de factori individuali, de ex. modul individual de conducere, condițiile de mediu și starea carosabilului.</p>;
emisii CO2 combinate: 55-49 g/km<p>Valorile indicate pentru consumul de combustibil și emisiile de CO<sub>2</sub> au fost determinate pe baza procedurilor de măsurare prescrise (§2 art.5, 6, 6a Pkw-EnVKV în ediția actualizată). Informațiile nu se referă la un autovehicul individual și nu sunt parte integrantă a ofertei, ci servesc exclusiv în scopul comparației între diferite modele de autovehicule.</p>.

 

Preț de vânzare ex works incl. 19 % TVA.

Clasa E limuzină cu EQ Power.

Simbolul confortului și siguranței la volan.

Prima clasă E cu tehnologie hibrid plug-in: modelul E 350 e reunește performanțe impresionant de agile la conducere cu deplasarea fără emisii pe distanțe scurte. Datorită sistemului său de propulsie combinat dintr-un motor cu ardere internă și un motor electric, acest model este deschizător de drumuri în clasa sa de autovehicule. Tehnologiile sale Intelligent Drive scad consumul, ajută semnificativ șoferul și asigură un confort și o siguranță unice pentru o limuzină – însă tipice pentru clasa E.

Consumul de curent al clasei E 350 e în ciclul de testare combinat:
14,0-11,5 kWh/100 km<p>În regimul efectiv de funcționare pot să apară abateri față de valorile standard certificate. Valorile efective sunt influențate de o serie de factori individuali, de ex. modul individual de conducere, condițiile de mediu și starea carosabilului.</p>; consum de combustibil combinat: 2,5-2,1 l/100 km<p>În regimul efectiv de funcționare pot să apară abateri față de valorile standard certificate. Valorile efective sunt influențate de o serie de factori individuali, de ex. modul individual de conducere, condițiile de mediu și starea carosabilului.</p>;
emisii CO2 combinate: 57-49 g/km<p>Valorile indicate pentru consumul de combustibil și emisiile de CO<sub>2</sub> au fost determinate pe baza procedurilor de măsurare prescrise (§2 art.5, 6, 6a Pkw-EnVKV în ediția actualizată). Informațiile nu se referă la un autovehicul individual și nu sunt parte integrantă a ofertei, ci servesc exclusiv în scopul comparației între diferite modele de autovehicule.</p>.

Preț de vânzare ex works incl. 19 % TVA.

Modelul GLC SUV cu EQ Power.

Îmbinarea inteligentă între funcționalitate și agilitate.

Modelul GLC 350 e 4MATIC îmbină tot ce este mai bun din fiecare tip de propulsie: putere, relaxare și eficiență extremă. Sistemul de propulsie combină plăcerea condusului agil cu un consum de combustibil foarte redus și deplasarea fără emisii pe distanțe scurte. Spațiul pe care îl oferă este generos, noile tehnologii Mercedes-Benz Intelligent Drive garantează siguranță maximă. Indiferent că plecați cu familia în călătorie sau la distracție cu prietenii – în GLC vă așteaptă libertatea.

Consumul de curent al modelului GLC 350 e 4MATIC în ciclul de testare combinat:
15,2 – 13,9 kWh/100km<p>În regimul efectiv de funcționare pot să apară abateri față de valorile standard certificate. Valorile efective sunt influențate de o serie de factori individuali, de ex. modul individual de conducere, condițiile de mediu și starea carosabilului.</p>; consum de combustibil combinat: 2,7-2,5 l/100 km<p>În regimul efectiv de funcționare pot să apară abateri față de valorile standard certificate. Valorile efective sunt influențate de o serie de factori individuali, de ex. modul individual de conducere, condițiile de mediu și starea carosabilului.</p>;

emisii CO2 combinate: 64-59 g/km<p>Valorile indicate pentru consumul de combustibil și emisiile de CO<sub>2</sub> au fost determinate pe baza procedurilor de măsurare prescrise (§2 art.5, 6, 6a Pkw-EnVKV în ediția actualizată). Informațiile nu se referă la un autovehicul individual și nu sunt parte integrantă a ofertei, ci servesc exclusiv în scopul comparației între diferite modele de autovehicule.</p>.

Preț de vânzare ex works incl. 19 % TVA.

Modelul GLC Coupé cu EQ Power.

Atât de sportiv și eficient poate fi stilul de viață.

Hibridul plug-in GLC 350 e 4MATIC Coupé combină dinamica agilă de rulare cu consumul economic la un nivel complet nou. În calitate de Coupé marcant și expresiv, acest model se prezintă impresionant, cu umerii săi lați și bordura înaltă. Pe stradă, captivează prin manipularea neobișnuit de agilă și sportivitate. Modelul GLC Coupé este incredibil de practic în viața de zi cu zi, datorită spațiului generos și spațiului de depozitare flexibil. Un autovehicul făcut parcă special pentru dumneavoastră.

Consumul de curent al modelului GLC 350 e 4MATIC Coupé în ciclul de testare combinat:
15,2-13,9 kWh/100km<p>În regimul efectiv de funcționare pot să apară abateri față de valorile standard certificate. Valorile efective sunt influențate de o serie de factori individuali, de ex. modul individual de conducere, condițiile de mediu și starea carosabilului.</p>; consum de combustibil combinat: 2,7-2,5 l/100 km<p>În regimul efectiv de funcționare pot să apară abateri față de valorile standard certificate. Valorile efective sunt influențate de o serie de factori individuali, de ex. modul individual de conducere, condițiile de mediu și starea carosabilului.</p>;
emisii CO2 combinate: 64-59 g/km<p>Valorile indicate pentru consumul de combustibil și emisiile de CO<sub>2</sub> au fost determinate pe baza procedurilor de măsurare prescrise (§2 art.5, 6, 6a Pkw-EnVKV în ediția actualizată). Informațiile nu se referă la un autovehicul individual și nu sunt parte integrantă a ofertei, ci servesc exclusiv în scopul comparației între diferite modele de autovehicule.</p>.

Preț de vânzare ex works incl. 19 % TVA.

Modelul GLE SUV cu EQ Power.

Inspirați libertate. Exprimați libertate.

Dinamism. Încredere în sine. Eficiență. Cine reunește toate aceste caracteristici are o apariție convingătoare în fața oricărei provocări. Indiferent că se află pe șosea sau dincolo de ea – modelul GLE este creat pentru toți cei care nu urmează niciodată drumul cel mai simplu. Și în ceea ce privește propulsia, nu merge pe drumurile bătătorite: acest model combină inteligent avantajele motorului electric și ale celui cu ardere internă. Indiferent că este vorba despre o călătorie deosebit de eficientă – sau despre un plus de cuplu, de exemplu efectul Boost în depășiri.

Consumul de curent al modelului GLE 500 e 4MATIC în ciclul de testare combinat:
18,0-16,7 kWh/100 km<p>În regimul efectiv de funcționare pot să apară abateri față de valorile standard certificate. Valorile efective sunt influențate de o serie de factori individuali, de ex. modul individual de conducere, condițiile de mediu și starea carosabilului.</p>; consum de combustibil combinat: 3,7-3,3 l/100 km<p>În regimul efectiv de funcționare pot să apară abateri față de valorile standard certificate. Valorile efective sunt influențate de o serie de factori individuali, de ex. modul individual de conducere, condițiile de mediu și starea carosabilului.</p>;
emisii CO2 combinate: 84-78 g/km<p>Valorile indicate pentru consumul de combustibil și emisiile de CO<sub>2</sub> au fost determinate pe baza procedurilor de măsurare prescrise (§2 art.5, 6, 6a Pkw-EnVKV în ediția actualizată). Informațiile nu se referă la un autovehicul individual și nu sunt parte integrantă a ofertei, ci servesc exclusiv în scopul comparației între diferite modele de autovehicule.</p>.

Preț de vânzare ex works incl. 19 % TVA.