Mercedes-Benz Clasa V.

Mărime naturală.

Concept autovehicul


Concept autovehicul.

Cu Mercedes-Benz Clasa V familiile călătoresc și mai relaxat, aventurierii trăiesc fiecare clipă mai intens, iar navetiștii ajung la destinație mai comod și mai elegant ca niciodată.

Concept autovehicul


Concept autovehicul.

Cu Mercedes-Benz Clasa V familiile călătoresc și mai relaxat, aventurierii trăiesc fiecare clipă mai intens, iar navetiștii ajung la destinație mai comod și mai elegant ca niciodată.

Noul Mercedes-Benz Clasa V AMG Line se află pe coastă cu apus de soare în fundal
Vedere din față a noului Mercedes-Benz Clasa V AMG-Line

Dezirabil pentru toate simțurile.

Bărbat cu barbă la volanul noului Mercedes-Benz Clasa V

Descoperiți relaxat performanțele de rulare dinamice.

Noul Mercedes-Benz Clasa V pe un drum forestier înconjurat de ferigi

Ajută la protecția mediului și vă menajează portofelul.

Limuzină Clasa V cu ampatament extins


Mărime naturală.

Limuzină Clasa V cu ampatament extins


Mărime naturală.

Urcați în autovehicul și veți savura fiecare kilometru parcurs cu Clasa V. În acest autovehicul, familiile și oamenii de afaceri călătoresc și mai relaxat. Aventurierii de agrement se bucură mai intens de fiecare moment, iar pasagerii își ating obiectivele mai confortabil și mai elegant ca niciodată.

 

Cu formele sale puternice, inconfundabile, Clasa V este o adevărată atracție vizuală – mai ales dotată cu AMG Line sau cu pachetul Night: interiorul sugerează de asemenea grandoare: conceptul spațiului interior variabil, sistemele inteligente de asistență și siguranță, precum și sistemele multimedia conectate excelent în rețea, constituie un exemplu în acest segment. Cu noua motorizare de top V 300 d cu 176 kW (239 CP) [consum de combustibil în regim mixt: 7.2 l/100 km; emisii de CO2: 188 g/km]<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p> [*] precum și cutia de viteze automată cu 9 trepte 9G-TRONIC va face din fiecare deplasare o experiență de conducere și mai plăcută.

[*] Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO₂ ale modelelor noi de autoturisme sunt disponibile în „Ghidul despre consumul de combustibil, emisii CO₂ și consumul de curent pentru autoturismele noi”, care se găsește gratuit la fiecare punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).
Ne pare rău, dar dispozitivul dumneavoastră nu suportă această funcție.

Ne pare rău, dar dispozitivul dumneavoastră nu suportă această funcție.

Vă rugăm încercați să rotiți dispozitivul pentru a activa modul peisaj. Sau utilizați un dispozitiv cu o rezoluție mai mare.

Familie.

Plin de viață.
Un familist în pulover dungat și șapcă

Conducerea în siguranță.

Sisteme, ce sprijină prin degrevare și protejează în mod exemplar.
Tată cu un copil pe umeri plimbându-se prin pădure
Închide
Sisteme ce eliberează de stres și asigură protecție exemplară.
Numeroasele sisteme de siguranță și asistență de înaltă calitate destinate conducerii în condiții de siguranță, pot ajuta șoferul și contribuie la prevenirea accidentelor. Printre echipările standard se numără asistentul pentru vânt lateral și asistentul pentru stimularea atenției ATTENTION ASSIST, care poate avertiza șoferul atunci când detectează semne tipice de oboseală. La cerere, există și alte sisteme opționale, care fac Clasa V mai sigură și mai confortabilă. De exemplu, LED Intelligent Light System LED Intelligent Light System este opțional la Clasa V, fiind asigurat ca echipament standard la Clasa V AVANTGARDE și Clasa V EXCLUSIVE. și asistentul pentru faza lungă Plus, cu ajutorul cărora se poate îmbunătăți vizibilitatea prin adaptarea variabilă a iluminării la condițiile de lumină, rutiere și meteorologice.
Sisteme de siguranță și de asistență pentru conducerea în siguranță cu noul Mercedes-Benz Clasa V

Totul la locul potrivit.

Spații de depozitare pentru cele mai diverse obiecte.
Un bărbat cu barbă încarcă o ladă cu legume prin hayon în noul Mercedes-Benz Clasa V
Închide
Totul la locul potrivit.

Clasa V oferă numeroase opțiuni pentru depozitarea practică a obiectelor mari și mici.

Spații de depozitare pentru șofer și însoțitor:

- compartiment torpedou, încuiabil și iluminat

- toc ochelari în unitatea de comandă plafon

- suport pentru monede și hartă în stânga, față

- volan multifuncțional, dacă nu este instalat niciun panou de control cu comutatoare pentru sistemele de asistență

- compartiment în ușă pentru depozitarea unui flacon de 1,5 litri, trusă de prim-ajutor și triunghi reflectorizant

- compartiment de depozitare deschis în consola centrală

- compartiment de depozitare cu rulou în combinație cu consola centrală opțională cu rulou

- suport de pahar în consola centrală în combinație cu consola centrală opțională cu compartiment de răcire

- compartiment de răcire de 3,2 litri în combinație cu consola centrală opțională cu compartiment de răcire, serie în combinație cu Clasa V EXCLUSIVE


Opțiuni de depozitare în spate și în spațiul de încărcare:

- compartimente de depozitare în capitonaj lateral din zona rândului 2 de scaune spate
- opțiune de depozitare pe spatele spătarelor scaunelor, atunci când spătarele scaunelor individuale sunt rabatate în față
- masă rabatabilă în rândul 1 de scaune spate și suport de pahar împreună cu pachetul masă opțional
- 2 cutii pliabile pentru suport spațiu de încărcare în combinație cu capac hayon cu lunetă cu deschidere individuală, numai în combinație cu caroserie lungă și extralungă

Spații de depozitare în noul Mercedes-Benz Clasa V

Aventură.

Vă aduce mai aproape de aventuri.
O femeie stă pe un buncăr de plajă acoperit cu graffiti

Astăzi poate să plouă, să viscolească sau să ningă.

Mai multă tracțiune pentru avansare mai rapidă.
Mercedes-Benz Clasa V, o pereche la plajă cu plăci de surfing
Închide
Motoare cu cuplu mare, cu eficiență sporită.
Călătoriți la fel de mult în jungla urbană, cât și în natura înconjurătoare? Clasa V cu tracțiune integrală permanentă 4MATIC este pregătită pentru ambele situații. Datorită sistemului electronic de tracțiune 4ETS, Clasa V vă ajută să avansați mai bine: pe carosabil lat sau îngust, umed și alunecos, ori înghețat și înzăpezit. Siguranța, confortul și dinamica joacă întotdeauna rolul principal. Astfel, pasagerii dvs. și dvs. călătoriți în cele mai bune condiții, chiar și în condiții meteorologice și rutiere nefavorabile. Iar deoarece înălțimea autovehiculului chiar și cu tracțiune integrală rămâne sub limita de 2 metri, Clasa V nu își pierde capacitatea exemplară de adaptare la viața de zi cu zi și intră în garaje standard, parcări subterane, garaje subterane și spălătorii auto.
Noul Mercedes-Benz Clasa V cu motoare cu cuplu mare

În cazul unui accident.

Protecție după necesități.
Un gentleman îmbrăcat elegant, de vârstă medie, stă între jucătorii de fotbal
Închide
În cazul unui accident.
În cazul unui accident, dotarea complexă cu airbaguri și alte sisteme de siguranță pasivă pot oferi o protecție exemplară în Clasa V. Echiparea de serie include airbaguri, respectiv airbaguri de geam și airbaguri laterale pentru torace și pelvis pentru șofer și însoțitor. Airbagurile de geam din spate completează protecția prin airbag în spațiul pentru pasageri. Sistemul de reținere ISOFIX permite fixarea confortabilă a scaunelor pentru copii pe scaunele individuale din spate, respectiv pe 2 locuri ale banchetei cu 3 locuri.
Sisteme de siguranță Mercedes-Benz Clasa V

Servicii pentru pasageri.

Un spațiu pasageri pentru starea de bine.
Partenerii de afaceri abordează noul Mercedes-Benz Clasa V

Mercedes-Benz Intelligent Drive: vizionar.

Ajungeți la destinație relaxat și în siguranță.
Partenerii de afaceri stau împreună cu documentele pe birou
Închide
Ajungeți la destinație relaxat și în siguranță.
Mercedes-Benz Intelligent Drive este compus din sisteme inovatoare de asistență la rulare și de siguranță. Prin acestea, Clasa V atinge un confort de rulare ridicat și un nivel de siguranță exemplar. Elementul esențial este pachetul opțional de asistență la rulare, care combină 4 sisteme de asistență și siguranță. Acestea contribuie la menținerea unei distanțe minime, observarea vehiculelor din unghiul mort și nu permite părăsirea neintenționată a benzii de rulare. În situațiile dificile vă pot ajuta să evitați accidentele sau să reduceți gravitatea acestora. În plus, este disponibil pachetul de monitorizare a benzii de rulare, având componentele: asistent pentru unghi mort și asistent pentru menținerea benzii de rulare.
Mercedes-Benz Clasa V, Intelligent Drive

Echipări speciale.

Tot ceea ce vă dorește inima.
Noul Mercedes-Benz Clasa V parcat pe marginea drumului, în fața unei cafenele
Închide
Tot ceea ce vă dorește inima.

Pe drum cu anumite dotări speciale. Cu dotările speciale pentru mai mult confort, siguranță și versatilitate, Clasa V poate fi perfecționată pentru a satisface necesitățile și preferințele individuale.

Alegerea dotărilor speciale:

· Trapa culisantă panoramică asigură mai multă lumină și aer în habitaclu și oferă o ambianță luminoasă și prietenoasă.

· Consola centrală cu compartiment de răcire integrat subliniază ambianța luxoasă a autoturismului cu un suport dublu pentru pahare ce poate fi încălzit în 2 trepte, o unitate de conexiune multimedia, o cotieră și diverse spații de depozitare.

· Scaunele de lux din primul rând de scaune spate, stânga și dreapta, răsfață printre altele cu funcții de masaj, climatizare și rabatare în poziție culcat și creează o stare de bine extraordinară în Clasa V.

Suporturile de bare transversale permit fixarea rapidă și flexibilă a diferitelor soluții de transport Mercedes-Benz.

· Echipat optim pentru utilizarea tabletelor PC în spate: preechiparea pentru divertisment și confort include un port USB pentru alimentare cu tensiune.

· Pachetul lumină habitaclu înnobilează optic și funcțional interiorul pe întuneric, prin diferite funcții de iluminare.

· Pachetul oglinzi asigură mai mult confort prin oglinzile anti-orbire și iluminatul mediului înconjurător.

· Hayonul EASY-PACK deschide și închide automat hayonul la apăsarea simplă a unui buton

· Scaunele față reglabile electric oferă opțiuni de ajustare confortabile și o funcție practică Memory

· Cu ajutorul setului pentru cabluri Media Interface, dispozitivele portabile pot fi integrate în conceptul de control și afișare al autovehiculului

· Iluminatul ambiental creează o atmosferă de iluminare selectă, setabilă în 3 culori și 5 niveluri de luminozitate, fie în cockpit și în spate sau doar în cockpit.

· Burmester® Surround-Sound-System impresionează în fiecare scaun cu un sunet plăcut de primă clasă.

Mercedes-Benz Clasa V, echipări speciale

Dublă utilizare.

Autovehicul comercial pentru business și agrement într-unul singur.
O femeie la volanul noului Mercedes-Benz Clasa V

Aspect fascinant.

Design exterior deosebit de expresiv.
Noul Mercedes-Benz Clasa V în fața unui zid și partea dreaptă a imaginii este acoperită cu flori
Închide
Design exterior deosebit de expresiv.

Deja la prima vedere este clar: Clasa V stăpânește excelent limbajul de design Mercedes-Benz. Designul lor exterior expresiv se naște din îmbinarea liniilor marcante cu suprafețe mari, line. Acest limbaj modern al formelor Mercedes-Benz pune în scenă perfect suveranitatea Clasei V.

Cu AMG Line în variantele Clasa V EXCLUSIVE sau Clasa V AVANTGARDE, acest design se prezintă, la cerere, chiar și mai individuală, exclusivă și sportivă, în special cu pachetul suplimentar sport AVANTGARDE exterior. Alte posibilități pentru personalizare oferă roțile din aliaj ușor de până la 48,3 cm (19") și deflectorul AMG.

Mercedes-Benz Clasa V, design exterior

Spațiul unde vă simțiți bine.

Design interior: generozitate fascinantă.
Două femei stau în spate în noul Mercedes-Benz Clasa V, la o masă plină cu documente
Închide
Design interior: generozitate fascinantă.

Interiorul modern conceput generos este exemplar în ceea ce privește ergonomia, farmecul vizual și tactil deosebit, în segmentul limuzinelor cu ampatament extins. Designul și selecția de materiale corespund celor mai înalte exigențe. Acest lucru se manifestă printre altele în displayul media cu suprafața de sticlă de înaltă calitate, în designul atractiv al suflantelor sau în elementul decorativ cu dimensiuni generoase și aspect modern.

Interiorul Clasei V poate fi echipat opțional și mai individual, exclusiv și sportiv cu AMG Line și pachetul de design interior sau prin liniile de echipare Clasa V EXCLUSIVE și Clasa V AVANTGARDE, respectiv pachetul de design AVANTGARDE interior, disponibile în acest scop.

Mercedes-Benz Clasa V, design interior

Variabilitate


Ambianță reconfortantă pentru până la 8 persoane.

2 rânduri de scaune – numeroase posibilități

Variabilitate


Ambianță reconfortantă pentru până la 8 persoane.

2 rânduri de scaune – numeroase posibilități

Un bărbat așezat în zona din spate a noului Mercedes-Benz Clasa V
Mercedes-Benz Clasa V, configurații scaune

Mercedes-Benz Clasa V, configurații scaune
Mercedes-Benz Clasa V, configurații scaune
Mercedes-Benz Clasa V, configurații scaune

Clasa V crește odată cu sarcinile sale: în cele două rânduri din spate, scaunele individuale, precum și banchetele cu 2 și 3 locuri pot fi combinate într-o serie de variante. În echiparea de serie, în spate sunt amplasate 4 scaune individuale confortabile. La cerere, chiar și în varianta compactă pot fi montate două banchete cu 3 locuri, ceea ce transformă Clasa V într-un autovehicul cu 8 locuri. Dacă sunt suficiente 7 locuri, primul rând de scaune din spate poate fi echipat cu o banchetă cu 2 locuri sau 2 scaune individuale. Un element esențial cu privire la confort îl constituie scaunele de lux din primul rând de scaune spate. Detaliile practice, cum ar fi sistemul de șine pentru scaune, pe care banchetele și scaunele pot fi deplasate longitudinal sau în poziție față în față, satisfac inclusiv cerințele individuale exigente de confort.

Mercedes-Benz Clasa V: Mercedes-Benz Intelligent Drive


Cu siguranță constituie un exemplu.

Întotdeauna aveți asistenți utili la bord.

Un însoțitor pe care vă puteți baza. Cu ajutorul sistemelor sale de asistență și de siguranță, Clasa V vă asistă în foarte multe situații de trafic și astfel puteți ajunge la destinație în siguranță, mai relaxați și mai încrezători.

Mercedes-Benz Clasa V: Mercedes-Benz Intelligent Drive


Cu siguranță constituie un exemplu.

Întotdeauna aveți asistenți utili la bord.

Un însoțitor pe care vă puteți baza. Cu ajutorul sistemelor sale de asistență și de siguranță, Clasa V vă asistă în foarte multe situații de trafic și astfel puteți ajunge la destinație în siguranță, mai relaxați și mai încrezători.

Iluminează carosabilul în cel mai bun mod posibil.

Datorită asistentului pentru faza lungă Plus, șoferul beneficiază întotdeauna de carosabilul iluminat în cel mai bun mod posibil, fără ca ceilalți participanți la trafic să fie orbiți cu faza lungă.

Faza lungă poate să rămână întotdeauna aprinsă. În cazul în care sistemul identifică autovehicule din față sau care se apropie din sens opus, acestea sunt scoase automat din conul de lumină al fazei lungi. Astfel, cuplarea și decuplarea enervantă a fazelor aparține trecutului, iar șoferul se poate concentra pe deplin asupra traficului.

Sistem de iluminare adaptat la situația din trafic.

LED Intelligent Light System îmbunătățește acuitatea vizuală a șoferului și, implicit, siguranța de deplasare întrucât adaptează iluminatul carosabilului la situația efectivă din trafic.

Pentru aceasta dispune de faruri adaptive care pivotează pe orizontală și verticală și au o intensitate variabilă a luminii.
Gama de dotări mai conține, printre altele, asistentul pentru faza lungă care poate ajuta la evitarea orbirii șoferilor care vin din sens opus, cât și de lumina activă în curbe care în viraje pivotează farurile, astfel iluminarea carosabilului fiind îmbunătățită în mod considerabil. Alte funcții sunt lumina de drum și cea de autostradă la care se optimizează de asemenea iluminatul carosabilului în funcție de situația din trafic.

Sisteme coordonate în mod inteligent.

Pachetul de asistență la rulare este o combinație inteligentă de 4 sisteme de asistență, care degrevează șoferul și pot oferi mai multă siguranță.

Aceste sisteme vă pot ajuta, de exemplu, în menținerea unei distanței minime, detectarea autovehiculelor aflate în unghi mort și evitarea părăsirii neintenționate a benzii de rulare. În situațiile dificile vă pot ajuta să evitați accidentele sau să reduceți gravitatea acestora. Astfel, sistemul preventiv PRE-SAFE® de protejare a pasagerilor poate identifica din timp situațiile critice din trafic și poate iniția astfel măsuri preventive de protecție.

Poate ajuta la evitarea părăsirii benzii prin intervenții de frânare.

Asistentul pentru vânt lateral poate detecta din timp părăsirea benzii din cauza rafalelor laterale de vânt puternic și asistă șoferul în menținerea benzii de rulare.

Deoarece părăsirea bruscă a benzii de către autovehicul poate declanșa reacții de manevră inadecvate din partea șoferului. Asistentul pentru vânt lateral poate corecta automat cursul autovehiculului, de la o viteză de 80 km/h. Astfel, abaterea de la traseu scade considerabil și influența rafalelor de vânt este redusă într-o mare măsură.

Vedere de jur împrejur și asistență la parcare.

Asistentul activ la parcare cu cameră video 360°degrevează șoferul de o serie de operațiuni, de ex. la căutarea unui loc de parcare, la intrarea sau ieșirea din locul de parcare și la manevrarea autovehiculului.

Pilotul de parcare caută spații de parcare corespunzătoare și ghidează autovehiculul în locurile de parcare situate longitudinal și transversal. Camera de 360° face vizibilă zona din jurul autovehiculului – chiar și din perspectivă văzută de sus și sub linia geamurilor. Ea ajută la identificarea obstacolelor la parcare și manevrare.

Impresii


Impresii Mercedes-Benz Clasa V.

Impresii


Impresii Mercedes-Benz Clasa V.

Mercedes-Benz Clasa V, impresii
Mercedes-Benz Clasa V, impresii
Mercedes-Benz Clasa V, impresii
Multimedia Clasa V
Mercedes-Benz Clasa V, impresii
Mercedes-Benz Clasa V, impresii
Mercedes-Benz Clasa V, impresii
Mercedes-Benz Clasa V, impresii
Mercedes-Benz Clasa V, impresii