Mercedes-AMG

E 53 4MATIC+ Limuzină.

Elemente esențiale ale autovehiculului


Puternic ca un sportiv, profesionist ca o limuzină de business.

Modelul Clasa E Limuzină de la Mercedes-AMG reprezintă deja în mod tradițional un simbol al limuzinei de performanță. Asta nu se va modifica nici în viitor. Cu acest model puteți călători relaxat către o întâlnire de afaceri, cât și sportiv în timpul liber.

Elemente esențiale ale autovehiculului


Puternic ca un sportiv, profesionist ca o limuzină de business.

Modelul Clasa E Limuzină de la Mercedes-AMG reprezintă deja în mod tradițional un simbol al limuzinei de performanță. Asta nu se va modifica nici în viitor. Cu acest model puteți călători relaxat către o întâlnire de afaceri, cât și sportiv în timpul liber.

Imaginea prezintă exteriorul modelului Mercedes-AMG Clasa C Limuzină.

Exterior

Imaginea prezintă interiorul modelului Mercedes-AMG Clasa E Limuzină.

Interior

Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG Clasa E Limuzină.

Performanță

Design exterior


Nu există a doua șansă pentru prima impresie.

Design exterior


Nu există a doua șansă pentru prima impresie.
 • Mercedes-AMG E 53 4MATIC+

  Accesul în universul Driving Performance al modelului Clasa E se prezintă sub forma noului autovehicul Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ cu un design și mai pasional și dinamic. Partea frontală complet reconfigurată conferă modelului Clasa E Performance un aer și mai puternic.

  Imaginea prezintă exteriorul modelului Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Limuzină.

  Grila radiatorului specifică AMG

  Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Limuzină din perspectivă frontală.

  Ce o să vă sară în ochi de la primul contact cu noul model Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ sunt grila radiatorului specifică AMG în forma literei A, precum și spoilerul față modernizat, cu splitter frontal special cromat și grilaje de admisie aer modificate. Nu poate fi trecut cu vederea nici noul design al farurilor LED plate.

  Spoiler spate AMG și instalație de gaze arse AMG

  Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Limuzină văzut din spate.

  Noua parte din spate impresionează sub toate aspectele prin lămpile spate divizate, cu un design interior nou, precum și prin noul spoiler spate și instalația de gaze arse AMG comutabilă, cu țevi de eșapament duble rotunde specifice. Așa ne-am și imaginat - binevoitor, dar niciodată insistent.

  Roți AMG din aliaj ușor

  Imaginea prezintă roțile AMG din aliaj ușor ale modelului Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Limuzină.

  Designul exterior al modelului Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ este încă din start o declarație a dinamismului său prin stilul AMG expresiv. Detalii pregnante precum noile roți AMG din aliaj ușor, optimizate aerodinamic, de 48,3 cm (19 inch) cu design cu 5 spițe duble, accentuează în plus aspirațiile de performanță ale autovehiculului.

 • Modelele Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ și Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+

  Concepte precum "sportivitate" sau "dinamică" sunt menționate mereu în legătură cu autovehicule de curse. Însă modelele 63 ale seriei Mercedes-AMG Clasa E își revendică acest drept încă de la prima privire: acestea întruchipează performanța - încă din show-room. Și impun respect prin aspectul lor expresiv.

  Imaginea prezintă exteriorul modelului Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ Limuzină.

  Grila radiatorului specifică AMG

  Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ Limuzină din perspectivă frontală.

  Grila marcantă a radiatorului specifică AMG de formă A, precum și spoilerele față exclusive AMG cu design tip jetwing cu noul splitter frontal și grilaje modificate de admisie aer subliniază apariția încrezătoare încă de la prima privire. Însoțită cu efect și de noul design marcant al farurilor LED.

  Spoiler spate AMG și capace AMG ale țevilor de eșapament

  Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ Limuzină văzut din spate.

  Cu un design mai dinamic, modelul Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ exprimă acum o intensitate și mai fascinantă. Astfel sunt incluse caracteristici de design precum lămpile spate divizate, noile spoilere spate cu geam de difuzare a luminii, ornamentele de evacuare specifice modelelor S și roți noi AMG din aliaj ușor de 50,8 cm (20 inch) cu design în 5 spițe duble.

  Roți AMG din aliaj ușor

  Imaginea prezintă exteriorul modelului Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ Limuzină.

  Roțile AMG din aliaj ușor nu sunt doar din punct de vedere tehnic o parte componentă a fiecărui model Mercedes-AMG. Ci sunt indispensabile și ca elemente de atracție vizuală. Noua colecție include roți în format de 48,3 cm (19 inch) și 50,8 cm (20 inch), cele din urmă și în versiunea de roți forjate. Astfel plimbarea de gală pe șosea oferă și mai multă bucurie.

Design interior


Descoperiți detalii noi fascinante.

Design interior


Descoperiți detalii noi fascinante.
 • Mercedes-AMG E 53 4MATIC+

  Interiorului noilor modele întâmpină pasagerii cu noua echipare specifică AMG, materiale luxoase și sistemul de Infotainment MBUX de ultimă generație. Performanța nu s-a simțit niciodată atât de la îndemână - cu noua generație a volanului AMG Performance experimentați reacții precise și rămâneți tot timpul concentrat la drum cu tastele de volan AMG.

  Imaginea prezintă interiorul modelului Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Limuzină.

  Touchpad în consola centrală

  Imaginea prezintă interiorul modelului Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Limuzină.

  Cu touchpad-ul operați display-ul sistemului MBUX la fel ca și cu un smartphone. În jurul lui sunt ordonate alte elemente de comandă. Astfel aveți tot timpul acces direct la funcții importante, cum ar fi programele de rulare de la AMG DYNAMIC SELECT, funcțiile autovehiculului, sistemul de navigație sau telefonia.

  Scaune AMG Performance

  Imaginea prezintă interiorul modelului Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Limuzină.

  Scaunele opționale AMG Performance din piele Nappa neagră/gri titan pearl cu cusături de contrast roșii pentru șofer și însoțitor pun accentul pe filozofia AMG: caracter sportiv maxim al poziției scaunelor și, astfel, suveranitate maximă în manevrare. În plus, au și o valoare estetică semnificativă.

  Cockpit digital

  Imaginea prezintă cockpit-ul modelului Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Limuzină.

  Din punct de vedere vizual, ambele display-uri pentru panoul de bord și afișajele Multimedia se contopesc sub un panou comun de sticlă într-un Widescreen Cockpit. Pe panoul de bord, clientul poate alterna între trei stiluri AMG de afișaj - „Clasic modern“, „Sport“ și „Supersport“. Deosebit de marcant este modul „Supersport“ cu turometrul central rotund și informații suplimentare sub formă grafică, aflate în stânga și în dreapta turometrului.

 • Modelele Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ și Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+

  Design-urile specifice AMG ale afișajelor stârnesc emoții, de exemplu modul "Supersport" cu turometru central. Cu AMG TRACK PACE vă puteți analiza abilitățile de conducere pe circuite închise. Iar în combinație cu pachetul AIR-BALANCE vă puteți înconjura pentru prima dată cu parfumul exclusiv AMG #63.

  Imaginea prezintă interiorul modelului Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ Limuzină.

  Noua generație de volane AMG

  Imaginea prezintă volanul modelului Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ Limuzină.

  Totul este sub control: cu noua generație de volane AMG Performance, experimentați o priză perfectă și reacții precise. Volanele impresionează și din punct de vedere vizual: design în 3 spițe, aplatizat în partea de jos, perforat în zona de prindere, cu taste Touch-Control, padele de cuplare din aluminiu și taste pe volan AMG.

  Cockpit digital

  Imaginea prezintă cockpit-ul modelului Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ Limuzină.

  Autovehiculul poate fi operat la fel de intuitiv precum un smartphone prin intermediul cockpit-ului complet digitalizat cu două display-uri de înaltă rezoluție. Pentru sistemul de navigație se combină lumea virtuală cu cea reală atunci când pe display-ul digital sunt afișate indicații grafice de navigație și trafic în imagini live.

  Sistemul Multimedia MBUX cu panou de bord și design al afișajelor specific AMG

  Imaginea prezintă cockpit-ul modelului Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ Limuzină.

  Design-urile specifice AMG ale afișajelor stârnesc emoții, de exemplu modul "Supersport" cu turometru central. Cu AMG TRACK PACE vă puteți analiza abilitățile de conducere prin intermediul timpilor pe tură pe circuite închise. Cu touchpad-ul operați display-ul Media la fel ca și cu un smartphone.

  Scaune AMG Performance

  Imaginea prezintă interiorul modelului Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ Limuzină.

  O imagine sportiv-exclusivă este asigurată în habitaclu de scaunele opționale AMG Performance din piele Nappa neagră/gri titan pearl cu cusături de contrast galbene. Astfel, șoferul și însoțitorul găsesc o poziție sigură a scaunului și un control maxim la manevrare, chiar și în cazul unui mod dinamic de conducere, datorită suporturilor laterale îmbunătățite.

Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ - consum de combustibil în regim mixt: 9.6 - 9.1 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 218 - 207 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

Echipări AMG


Individualizarea înseamnă mai mult decât suma caracteristicilor.

Echipări AMG


Individualizarea înseamnă mai mult decât suma caracteristicilor.

  Pachet AMG Night

  Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Limuzină.

  Pachetul AMG Night conține elemente exterioare selecționate executate în negru lucios. Astfel rezultă – în funcție de vopseaua dorită – fie contraste puternice, fie tranziții fluide. Indiferent că este vorba de accente incitante sau discreție controlată: în ambele cazuri demonstrați gusturi bune pentru un design dinamic, individualizat.

  Pachet AMG Carbon pentru exterior I și II

  Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Limuzină.

  Materialul de înaltă calitate se combină cu autovehiculul de înaltă performanță: elemente din carbon pentru exterior subliniază caracterul performant al modelului dumneavoastră Mercedes-AMG și dau un aspect și mai sportiv autovehiculului dumneavoastră.
  Avantajele și efectele materialului se potrivesc perfect filozofiei AMG.

  Pachet scaune AMG Performance High-End

  Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Limuzină.

  Suport lateral perfect pentru manevre dinamice de condus – combinat cu estetică și confort: pachetul scaune AMG Performance High-End domină la toate categoriile. Setați suporturile laterale ale scaunelor prin funcția multicontur și ajustați electric poziția scaunelor. În plus, selectați tapițeria dumneavoastră personalizată din piele cu încălzire integrată în scaune.

  AMG TRACK PACE

  Imaginea prezintă display-ul cu AMG TRACK PACE în modelul Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Limuzină.

  AMG TRACK PACE transformă autovehiculul dumneavoastră AMG în inginerul dumneavoastră virtual de curse. Cu ajutorul timpilor pe tur, sector și al timpilor de accelerare, precum și al datelor de telemetrie în timp real selectate, vă puteți îmbunătăți și analiza țintit performanțele la volan pe circuit.

  Sistem de frânare compozit ceramic AMG de înaltă performanță

  Imaginea prezintă sistemul de frânare compozit ceramic AMG de înaltă performanță al modelului Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Limuzină.

  Fiabilitate în situații extreme, inclusiv după mai multe frânări totale succesive: sistemul de frânare compozit ceramic AMG de înaltă performanță asigură valori de decelerare pe care vă puteți baza în situații critice. Această instalație este mai ușoară decât sistemele de frânare uzuale - o masă neamortizată mai redusă pentru mai multă dinamică de rulare și agilitate.

  Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ - consum de combustibil în regim mixt: 9.6 - 9.1 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 218 - 207 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

  Experimentați acum noul model Mercedes-AMG Clasa E Limuzină.

  Spre configuratorul modelului Mercedes-AMG Clasa E Limuzină.

  Spre configurator