Mercedes-AMG CLA Coupé.

Instant Excitement.

Cuplu

400 Nm până la 500 Nm<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (UE) nr. 715/2007 cu modificările ulterioare.<br> </p>

Accelerare

4,9 s până la 4,0 s

de la 0 la 100 km/h

Putere

225 kW până la 310 kW<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (UE) nr. 715/2007 cu modificările ulterioare.<br> </p>

Elemente esențiale ale autovehiculului


Instant Lift-Off.

Modelele Mercedes-AMG CLA Coupé asigură cu aspectul lor sportiv-emoțional o plăcere enormă a condusului și un randament de top în segmentul autovehiculelor sport compacte.

Elemente esențiale ale autovehiculului


Instant Lift-Off.

Modelele Mercedes-AMG CLA Coupé asigură cu aspectul lor sportiv-emoțional o plăcere enormă a condusului și un randament de top în segmentul autovehiculelor sport compacte.

Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Coupé într-o vedere frontală 7/8 în fața unui hangar.

Exterior

Imaginea prezintă o vedere a interiorului modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé de pe bancheta din spate.

Interior

Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé din spate în cursă pe un aerodrom.

Performanță

Design exterior


Instant Boundless.

Design exterior


Instant Boundless.

 • Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé

  Cu proporțiile sale atletice, modelul Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé se diferențiază clar de produsele de serie. Iar grila radiatorului, specifică AMG, cu fante speciale ca elemente aerodinamice pe grilajele de admisie de aer exterioare în spoilerul față nu lasă nici un dubiu. Și din spate, modelul Coupé cu ornamentele de evacuare poziționate în stânga și în dreapta, cu un diametru de 90 mm, se diferențiază clar de concurență.

  Videoclipul prezintă elementele esențiale de exterior ale modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.
  Videoclipul prezintă elementele esențiale de exterior ale modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.
  Vizualizare din nou

  Spoiler față AMG

  Imaginea prezintă autovehiculul Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé din perspectivă frontală.

  Exteriorul oferă elemente suplimentare și care diferențiază modelul Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé:

  - grila radiatorului specifică AMG și inscripția AMG
  - spoilerul față cu aripioare speciale ca elemente aerodinamice la grilajele exterioare de admisie aer
  - splitter frontal și elemente decorative pe lamele în grilajele exterioare de admisie aer de culoare crom argintiu

  Spoiler spate AMG

  Imaginea prezintă autovehiculul Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé în vedere din spate.

  Spoiler spate AMG cu aspectul specific de difuzor cu patru aripioare verticale și două ornamente rotunde cromate de evacuare cu diametru de 90 de milimetri.

  Instalație de frânare de înaltă performanță AMG

  Imaginea prezintă instalația de frânare de înaltă performanță a modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.

  Instalația de frânare de înaltă performanță AMG asigură o încetinire stabilă și căi de frânare scurte. Pe puntea față sunt utilizate etriere fixe cu 4 pistoane și discuri de frână de 350 mm, iar pe puntea spate etriere fixe cu 1 piston și discuri de frână de 330 mm.

 • Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé

  Exteriorul său transmite încă din stare de repaus plăcerea pură a condusului. Asta se vede imediat atât la modelul Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé. Partea frontală este dominată de grila radiatorului specifică AMG și de ecartamentul mărit. Ușile fără cadru se îmbină perfect în liniile proiectate emoțional.

  Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Coupé din perspectivă frontal-laterală în fața unui hangar.

  Spoiler față AMG

  Imaginea prezintă grila radiatorului specifică AMG a modelului Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Coupé.

  Noile modele Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé se bazează din punct de vedere optic pe modelul Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ Coupé cu 4 uși. Spoilerul față de sine stătător cu grila radiatorului specifică AMG se diferențiază clar ca formă de modelul Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

  Vedere dinamică din spate

  Imaginea prezintă partea din spate a modelului Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé.

  La fel de marcant: spoilerul spate AMG cu aspect optic specific al difuzorului și muchie de rupere AMG de culoarea autovehiculului pe capota portbagajului. Cele două țevi de eșapament duble cu diametrul de 90 mm rotunjesc la propriu partea din spate a modelului Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé.

  Lonjeron AMG

  Imaginea prezintă designul lateral al modelului Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+: exterior Mercedes-AMG.

  Designul este totul: pentru modelele 45 de la Mercedes-AMG stau la dispoziție diferite pachete opționale. Cum ar fi pachetul AMG Silver crom exterior, cu splitter frontal și locașe ornamentale în capitonajele lonjeroanelor, sau pachetul AMG Night, care include nenumărate elemente vopsite în negru ultralucios.

  Roți și aripi AMG

  Imaginea prezintă roțile și aripa modelului Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

  O adevărată ispită: ecartamentul mare cu aripile desfăcute larg și inscripția „TURBO 4MATIC+“. Roți forjate opționale de 48,3 cm (19 inch) cu design în spițe încrucișate și etriere de frână vopsite în roșu fac exteriorul modelului Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ și mai impresionant.

Design interior


Instant Laid-Back.

Design interior


Instant Laid-Back.

 • Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé

  Și în interior, estetica dinamică continuă: scaunele sport cu tapițerie din imitație de piele ARTICO / microfibră DINAMICA de culoare neagră, având cusătură ornamentală dublă se potrivesc perfect cu volanul sport multifuncțional din piele Nappa cu design în 3 spițe. Consola centrală AMG de sine stătătoare are de asemenea un pronunțat caracter sportiv, iar panoul de bord inclusiv meniurile AMG oferă informații suplimentare precum treapta de viteză, meniul warm-up, indicator de accelerație, race-timer și date ale motorului.

  Imaginea prezintă interiorul modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.

  Panoul de bord AMG

  Imaginea prezintă o vedere de interior a modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.

  Panoul de instrumente AMG oferă șoferilor sportivi un design emoționant AMG și informații valoroase. De acest lucru se ocupă meniul AMG cu informații sport suplimentare precum:
  - afișaj al treptei de viteze (printre altele, simbolul „M“ galben în modul manual)
  - meniu warm-up (printre altele, temperatura motorului și a uleiului cutiei de viteze)
  - meniu set-up (printre altele, setări AMG DYNAMIC SELECT)
  - indicator de accelerație
  - race-timer
  - date motor

  Consola centrală AMG

  Imaginea prezintă o vedere de interior a modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.

  Consola centrală exclusivă AMG în negru ultralucios cu taste pentru funcții dinamice indică încă din start potențialul tehnic enorm. Sunt integrate comutatoare pentru operarea manuală a cutiei de viteze, ESP® cu 3 trepte și tren de rulare AMG RIDE CONTROL (opțional).

  MBUX (Mercedes-Benz User Experience)

  Imaginea prezintă o vedere de interior a modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.

  Savurați frumusețea și inteligența unui sistem Multimedia digitalizat. Dumneavoastră decideți ce informații afișează. Comenzile sunt la fel de flexibile precum Display-ul Media sensibil la atingere.

  Creați o legătură emoțională – un autovehicul se transformă în autovehiculul dumneavoastră. Căci funcțiile extinse MBUX se adaptează complet la dumneavoastră. Nu trebuie decât să spuneți „Hey, Mercedes“ și sistemul MBUX vă ascultă dorințele. Profiluri personale, funcții de predicție, precum și un hotspot Wifi redefinesc complet noțiunea de conectare digitală în rețea.

 • Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé

  Caracterul sportiv este extins și de designul habitaclului modelelor Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+. Cu tastele de volan AMG* aveți tot timpul sub control optim prin intermediul volanului AMG Performance* sistemul Multimedia MBUX cu panou de bord. În consola centrală AMG distinctă se află, între altele, comutatorul pentru operarea modului manual al cutiei de viteze, ESP® în 3 trepte sau trenul de rulare AMG RIDE CONTROL.
  *Opțional

  Imaginea prezintă interiorul modelelor Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Coupé și Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé.

  Panoul de bord AMG

  Imaginea prezintă interiorul modelelor Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Coupé și Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé.

  Noul model Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ se prezintă la fel de sportiv la interior ca și la exterior. Panoul de bord AMG este prin cele trei design-uri diferite de afișare, inclusiv modul Supersport cu turometru central rotund și informații suplimentare sub formă de coloane creat pentru performanță.

  Volan AMG Performance

  Imaginea prezintă interiorul modelelor Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Coupé și Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé

  Cine preferă un stil de conducere sportiv și agil trebuie să țină tot timpul sub control autovehiculul său. Asta permite în mod clar volanul AMG Performance disponibil în trei variante diferite cu marcaj la ora 12, ca și inscripția „AMG“.

  Consola centrală AMG

  Imaginea prezintă interiorul modelelor Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Coupé și Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé.

  Consola centrală înclinată sportiv în față, în care sunt incluse comutatorul pentru operarea modului manual al cutiei de viteze, ESP® în trei trepte și trenul de rulare AMG RIDE CONTROL, oferă o privire de ansamblu optimă.

Pentru moment, sistemul LINGUATRONIC este disponibil numai în limbile: Germană, Engleză, Spaniolă, Italiană, Franceză, Olandeză, Japoneză, Chineză simplificată, Portugheză, Suedeză, Poloneză, Cehă, Rusă, Turcă, Koreană, Chineză tradițională, Cantoneză tradițională, Cantoneză simplificată, Dialectul Sichuan, Arabă, Thailandeză, Norvegiană și Daneză.

Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé - consum de combustibil în regim mixt: 8.3 - 7.8 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 188 - 177 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé - consum de combustibil în regim mixt: 8.7 - 8.3 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 198 - 190 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

Echipări AMG


Configurați-vă propriul model Mercedes-AMG CLA Coupé.

Echipări AMG


Configurați-vă propriul model Mercedes-AMG CLA Coupé.

  Pachet AMG Night

  Imaginea prezintă pachetul AMG Night și pachetul AMG aerodinamic.

  Cu elementele marcante de design de culoare neagră și negru ultralucios subliniați caracterul expresiv al autovehiculului. Un efect special îl conferă de exemplu splitter-ul frontal vopsit asortat și ornamentele de evacuare cromate negru. În plus, suprafețele vitrate cu tentă închisă începând cu stâlpul B au și avantaje practice.

  Pachet AMG Night II*

  Imaginea prezintă pachetul AMG Night și pachetul AMG Night II.

  Pachetul AMG Night II este ideal pentru cei care știu să aprecieze detaliile unui design premium. Elemente de culoare negru ultralucios fac din modelul dumneavoastră Mercedes-AMG un adevărat magnet al privirilor.

  Pachet AMG aerodinamic*

  Imaginea prezintă pachetul AMG Night și pachetul AMG aerodinamic.

  Pachetul de aerodinamică AMG optimizat în canalul de vânt îmbunătățește proprietățile de rulare la viteze mari și sporește plăcerea condusului. Piesele demontabile sporesc presiunea de contact. Muchia marcantă de rupere AMG de pe capota portbagajului reprezintă un angajament clar pentru dorința unei performanțe fără compromisuri.

  Pachet AMG aerodinamic Plus*

  Imaginea prezintă pachetul AMG aerodinamic și pachetul AMG Night.

  Pachetul AMG aerodinamic Plus extinde pachetul aerodinamic cu un eleron spate fix. Acesta dezvoltă o presiune de contact puternică pe puntea spate și îmbunătățește caracteristicile de rulare la viteze mari. Eleronul spate AMG marcant asigură un aspect expresiv pentru o mașină de curse fără compromisuri.

  Pachet AMG Silver crom pentru exterior**

  Imaginea prezintă pachetul AMG Silver crom pentru exterior al modelului Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

  Individualitate totală: cu pachetul AMG Crom argintiu pentru exterior sporiți și mai mult caracterul exclusivist al autovehiculului dumneavoastră AMG. Splitter-ul frontal precum și locașul ornamental din capitonajele lonjeronului sunt realizate din crom argintiu.

  Pachet scaune AMG Performance

  Imaginea prezintă scaunele AMG Performance.

  Scaunele AMG Performance pun bazele, printr-un caracter sportiv maxim, pentru o suveranitate maximă în manevrare. Forma scaunului bine conturată cu tetiere integrate și plăcuță AMG combină suportul lateral ideal stilului de conducere sportiv cu un aspect deosebit de dinamic.

  Taste pe volan AMG

  Imaginea prezintă tastele pe volan AMG.

  Cu tastele volanului AMG vă creați un volan extrem de sportiv: acesta permite operarea rapidă și precisă a funcțiilor specifice ale dinamicii de conducere. Pentru o experiență de condus focusată, concentrată și orientată spre performanță – și pentru o atmosferă autentică de mașină de curse în cockpit.

  AMG TRACK PACE

  Imaginea prezintă display-ul Media cu funcția AMG TRACK PACE.

  AMG TRACK PACE transformă autovehiculul dumneavoastră AMG în inginerul de dumneavoastră virtual de curse. Cu ajutorul timpilor pe tur, sector și a timpilor de accelerare, precum și al datelor de telemetrie în timp real selectate vă puteți analiza și îmbunătăți țintit performanțele la volan pe circuit.

  Roți AMG din aliaj ușor de 19 inch cu design multispițe

  Imaginea prezintă un detaliu al roților AMG din aliaj ușor.

  Roți AMG din aliaj ușor de 48,3 cm (19 inch) cu design multispițe, vopsite negru, cu 245/35 R19 pe 8,5J x 19 ET55.

  *Numai în combinație cu: pachetul AMG Night. ** Disponibil doar pentru modelele Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

  Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé - consum de combustibil în regim mixt: 8.3 - 7.8 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 188 - 177 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

  Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé - consum de combustibil în regim mixt: 8.7 - 8.3 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 198 - 190 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC Coupé.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC Coupé.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.
  Imaginea prezintă perspectiva exterioară a modelului Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Imaginea prezintă perspectiva exterioară a modelului Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Imaginea prezintă perspectiva exterioară a modelului Mercedes-AMG A 45 4MATIC+.
  Imaginea prezintă perspectiva exterioară a modelului Mercedes-AMG A 45 4MATIC+.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC Coupé.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC Coupé.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.
  Imaginea prezintă perspectiva exterioară a modelului Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Imaginea prezintă perspectiva exterioară a modelului Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Imaginea prezintă perspectiva exterioară a modelului Mercedes-AMG A 45 4MATIC+.
  Imaginea prezintă perspectiva exterioară a modelului Mercedes-AMG A 45 4MATIC+.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.
  Imaginea prezintă o vedere din exterior a modelului Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.
  • Partea frontală
  • Partea din spate

  Selecția nu este disponibilă.

  Linia de echipare selectată include exclusiv echipări pentru exteriorul, respectiv interiorul noului model CLA Coupé.

  • Echipare standard pentru modelul CLA 35 4MATIC
  • Echipare standard pentru modelul CLA 45 4MATIC+
  • Pachetul AMG Night pentru modelul CLA 35 4MATIC
  • Pachetul AMG Night II pentru modelul CLA 35 4MATIC*
  • Pachetul AMG Night II pentru modelul CLA 45 4MATIC+*
  • Pachetul AMG aerodinamic pentru modelul CLA 35 4MATIC*
  • Pachetul AMG aerodinamic pentru modelul CLA 45 S 4MATIC+*
  • Pachet AMG Silver crom pentru modelul CLA 45 S 4MATIC+**

  Selecția nu este disponibilă.

  Linia de echipare selectată include exclusiv echipări pentru exteriorul, respectiv interiorul noului model CLA Coupé.

  • Echipare standard pentru modelul CLA 35 4MATIC
  • Echipare standard pentru modelul CLA 45 4MATIC+
  • Pachetul AMG Night pentru modelul CLA 35 4MATIC
  • Pachetul AMG Night II pentru modelul CLA 35 4MATIC*
  • Pachetul AMG Night II pentru modelul CLA 45 4MATIC+*
  • Pachetul AMG aerodinamic pentru modelul CLA 35 4MATIC*
  • Pachetul AMG aerodinamic pentru modelul CLA 45 S 4MATIC+*
  • Pachet AMG Silver crom pentru modelul CLA 45 S 4MATIC+**

  Faceți clic și preluați

  Selectați două variante de echipare și deplasați cursorul pentru a le compara.

  Modificare variantă de echipare
  Selectare variantă de echipare

  Selectați două variante de echipare pentru a le compara.

  • Echipare standard pentru modelul CLA 35 4MATIC
  • Echipare standard pentru modelul CLA 45 4MATIC+
  • Pachetul AMG Night pentru modelul CLA 35 4MATIC
  • Pachetul AMG Night II pentru modelul CLA 35 4MATIC*
  • Pachetul AMG Night II pentru modelul CLA 45 4MATIC+*
  • Pachetul AMG aerodinamic pentru modelul CLA 35 4MATIC*
  • Pachetul AMG aerodinamic pentru modelul CLA 45 S 4MATIC+*
  • Pachet AMG Silver crom pentru modelul CLA 45 S 4MATIC+**
  • Echipare standard pentru modelul CLA 35 4MATIC
  • Echipare standard pentru modelul CLA 45 4MATIC+
  • Pachetul AMG Night pentru modelul CLA 35 4MATIC
  • Pachetul AMG Night II pentru modelul CLA 35 4MATIC*
  • Pachetul AMG Night II pentru modelul CLA 45 4MATIC+*
  • Pachetul AMG aerodinamic pentru modelul CLA 35 4MATIC*
  • Pachetul AMG aerodinamic pentru modelul CLA 45 S 4MATIC+*
  • Pachet AMG Silver crom pentru modelul CLA 45 S 4MATIC+**
  *Numai în combinație cu: pachetul AMG Night. ** Disponibil doar pentru modelele Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ și Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

  Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé - consum de combustibil în regim mixt: 8.3 - 7.8 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 188 - 177 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

  Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé - consum de combustibil în regim mixt: 8.7 - 8.3 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 198 - 190 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

  Experimentați acum modelul Mercedes-AMG CLA Coupé.

  Spre configuratorul modelului Mercedes-Benz CLA Coupé.

  Către configurator

  Performanță


  Instant Power.

  Performanță


  Instant Power.

  • Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé

   Noul model Mercedes-AMG A 35 4MATIC este propulsat de un motor turbo de 2.0-litri cu patru cilindri, care oferă o putere de 225 kW<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (UE) nr. 715/2007 cu modificările ulterioare.<br> </p> (306 CP) și accelerează în 4,9 secunde de la 0 la 100 km/h. Tracțiunea integrală standard distribuie forța de antrenare de la o tracțiune integral pe față până la o distribuție 50:50. Propulsia AMG Performance 4MATIC combină cea mai bună tracțiune posibilă cu plăcerea intensă de a conduce. Cutia de viteze cu ambreiaj dublu AMG SPEEDSHIFT DCT 7G oferă, prin capacitatea sa de accelerare în orice intervale de viteză, un surplus de adrenalină: o exclamație spontană.

   Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé din spate.

   Motor turbo de 2.0-litri cu 4 cilindri

   Imaginea prezintă motorul turbo de 2.0-litri cu patru cilindri al modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

   Motorul AMG cu 4 cilindri de 2.0-litri cu turbo-încărcare de gaze arse și 225 kW<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (UE) nr. 715/2007 cu modificările ulterioare.<br> </p> (306 CP), 400 Nm, bazat pe modelul constructiv de serie M260, se diferențiază prin tehnologia dispozitivului dublu de expansiune, un radiator cu apă de răcire a aerului și o aspirație a aerului (conductă de aer curat) realizată de sine stătător.

   AMG Performance 4MATIC

   Imaginea prezintă tracțiunea integrală AMG Performance 4MATIC a modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

   Ambreiaj cu lamele electro-mecanic cu reacție și mai rapidă pentru distribuția complet variabilă a puterii și tracțiune excelentă în timpul accelerării la ieșirea din curbe.
   Structura reglementării tracțiunii integrale se face în funcție de modul ESP® selectat: accent pe confort la ESP® pornit și sportiv-dinamic la ESP® Sport și ESP® oprit.
   Următorii parametri determină reglarea tracțiunii integrale: unghiul direcției, poziției pedalei de rulare, turațiile roții, accelerarea longitudinală și transversală, treapta de viteză și viteza de rulare.

   AMG SPEEDSHIFT DCT 7G

   Imaginea prezintă cutia de viteze AMG SPEEDSHIFT DCT 7G a modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

   Cutia de viteze AMG SPEEDSHIFT DCT 7G este partenerul dumneavoastră ideal pentru un stil de condus sportiv. La cerere, cutia de viteze cu ambreiaj dublu impresionează cu o schimbare extrem de rapidă a treptelor de viteză, dar dispune și de procese de cuplare confortabile și aproape complet silențioase. Astfel savurați cele mai bune aspecte ale celor două lumi – motorsport și confort pe distanțe lungi, dumneavoastră decideți!

   Tren de rulare AMG RIDE CONTROL

   Imaginea prezintă trenul de rulare AMG RIDE CONTROL al modelului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

   Trenul de rulare sport AMG RIDE CONTROL reprezintă cheia pentru performanța superioară în viața cotidiană și pe pista de curse. Sistemul adaptiv de amortizare oferă o paletă largă între setarea confortabilă și cea foarte sportivă. Puteți alege între variantele Confort, Sport sau Sport+ doar cu un procedeu de operare, iar caracteristicile trenului de rulare se schimbă imediat.

  • Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé

   Nou-proiectatul grup motopropulsor AMG high-tech de 2.0-litri continuă tradiția predecesorilor ca cel mai puternic motor cu 4 cilindri produs în serie. Aici trebuie să intervină și instalația de frânare AMG de mare randament cu șei vopsite în roșu pentru a îmblânzi această forță.

   Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ din spate pe un aerodrom.

   Motor turbo de 2.0-litri cu 4 cilindri

   Imaginea prezintă motorul modelelor Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ și Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

   Grupul motopropulsor high-tech cu 4 cilindri asigură modelului Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé cu 310 kW<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (UE) nr. 715/2007 cu modificările ulterioare.<br> </p> (421 CP) și mai multă putere și accelerează autovehiculul în 4 secunde de la 0 la 100 km/h.

   AMG Performance 4MATIC+

   Imaginea prezintă trenul de rulare al modelelor Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ și Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

   Noul tren de rulare AMG Performance 4MATIC+ cu AMG TORQUE CONTROL permite performanțe la rulare la nivelul mașinilor de curse. Două ambreiaje care acționează separat la puntea spate distribuie puterea complet variabil și în funcție de necesități la roțile din spate. La modelul Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ această putere este sesizabilă în special în modul standard Drift.

   AMG SPEEDSHIFT DCT 8G

   Imaginea prezintă cutia de viteze a modelelor Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ și Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

   Cu funcția RACE START fixați din start accelerarea optimă. Întreruperea parțială a aprinderii la trecerea într-o treaptă superioară de viteză, precum și funcția automată de debreiere dublă la trecerea într-o treaptă inferioară de viteză asigură o experiență de sunet emoțională.

  Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé - consum de combustibil în regim mixt: 8.3 - 7.8 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 188 - 177 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

  Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé - consum de combustibil în regim mixt: 8.7 - 8.3 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 198 - 190 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>