Gândește pozitiv. Cu dobânda negativă de -0.5%.

Alege acum Mercedes-Benz Clasa C.

Clasa C Limuzină


Gândește pozitiv. Cu dobânda negativă de -0.5%

E ușor să gândești pozitiv cu oferta de finanțare cu dobândă negativă -0,5% pentru Mercedes-Benz Clasa C.

Clasa C Limuzină


Gândește pozitiv. Cu dobânda negativă de -0.5%

E ușor să gândești pozitiv cu oferta de finanțare cu dobândă negativă -0,5% pentru Mercedes-Benz Clasa C.

E ușor să gândești pozitiv cu oferta de finanțare cu dobândă negativă -0,5% pentru Mercedes-Benz Clasa C.

*Autoturismul din imagine este cu titlu de prezentare.

Descoperă Mercedes-Benz Clasa C
Performanța nu cunoaște limite, iar la volanul unui Mercedes-Benz Clasa C asta se simte cel mai bine. Tehnologia Intelligent Drive transformă condusul sportiv într-o experiență mai sigură și eficientă decât oricând iar caracterul dinamic al Clasei C vă va încânta de fiecare dată simțurile.
 

Detalii consum:
Consum de combustibil combinat: min. 4,6 – max. 9,2 l/100 km. Emisii CO2 combinate: 121 - 208 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>
 

  Încărcare wireless pentru dispozitivele mobile

  Încărcare wireless pentru dispozitivele mobile

  Durata călătoriei devine timp de încărcare - smartphone-ul dumneavoastră poate fi așezat dintr-un singur gest în locul său sigur din consola centrală, unde se încarcă wireless. Indiferent de model sau marcă, toate telefoanele cu standard Qi se pot încărca wireless.

  Integrare smartphone

  Integrare smartphone

  Integrarea smartphone contopește telefonul mobil, prin intermediul Apple® CarPlay® și Android Auto®, cu sistemul Media. Astfel aveți acces comod la cele mai importante aplicații de pe smartphone. Puteți utiliza rapid și simplu și aplicațiile terților, cum ar fi Spotify.

  Imaginea ilustrează panoul de bord complet digital al Limuzinei Clasa C Mercedes-Benz.

  Display-uri noi

  Display-ul complet digital al instrumentelor, cu stilurile de afișare „Clasic“, „Progresiv“ și „Sport“, vă permite să decideți ce informații sunt importante pentru dumneavoastră și cum doriți să fie afișate. Display-ul de 31,2 cm (12,3 inch) furnizează imagini de o claritate excepțională, foarte ușor de citit în toate condițiile de luminozitate.
  Display-ul Media de înaltă rezoluție cu diagonală de 10,25 inch conferă un aspect de calitate superioară interiorului autovehiculului dumneavoastră. Grație rezoluției superioare, de 1920 x 720 pixeli, vă bucurați de o calitate strălucitoare a imaginii, cu o claritate excepțională de redare a tuturor conținuturilor de Infotainment.

  Imaginea prezintă unitatea de comandă a sistemului automat de climatizare THERMOTRONIC în modelul Mercedes-Benz Clasa C Limuzină.

  Sistemul automat de climatizare THERMOTRONIC

  Sistemul automat de climatizare THERMOTRONIC cu trei zone de climatizare și trei moduri de climatizare diferite permite o atmosferă de confort individual la bord. Șoferul și pasagerii pot determina temperatura, distribuția aerului și modul de climatizare fiecare în funcție de cerințele sale personale. A treia zonă de climatizare se află în spate – cu temperatură și debit de aer reglabile separat.

  Imaginea prezintă meniul de selectare al acționării confort ENERGIZING de la Mercedes-Benz Clasa C Limuzină.

  Acționare confort ENERGIZING

  Acționarea confort ENERGIZING transformă autovehiculul dumneavoastră într-o adevărată oază Wellness, grație combinației inteligente dintre funcțiile confort cum ar fi climatizare, iluminat și odorizare. Șase programe perfect coordonate pot fi foarte simplu activate și pot contribui astfel la destinderea sau activarea dumneavoastră în timpul unei călătorii pe distanță lungă.

  Trăiește acum bucuria la volanul Clasei C Limuzină.

  Căutare centru autorizat Mercedes-Benz

  Alege partenerul autorizat