Performanță.

Mai mult spațiu. Mai multă dinamică. Mai multă emoție.

Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+: consum combustibil în regim mixt: 13.2 - 12.5 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 300 - 282 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

Modele


Motoarele și modelele Mercedes-AMG GT Coupé cu 4 uși.

Modele


Motoarele și modelele Mercedes-AMG GT Coupé cu 4 uși.

 • Mercedes-AMG GT 43 și 43 4MATIC+

  Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG GT Coupé cu 4 uși, văzut din față, în fața unei panorame urbane.

  Performanța maximă de

  270 kW*<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (CE) nr. 715/2007 în vigoare.</p>

  (367 CP*)<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (CE) nr. 715/2007 în vigoare.</p> ai motorului pe benzină cu șase cilindri în linie.

  Accelerează în

  4,9 secunde*

  de la 0 la 100 km/h.

  Neașteptat de versatil, fără îndoială AMG: modelul Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ Coupé cu 4 uși îmbină performanța impresionantă a autovehiculelor sport cu utilitatea unui autovehicul elegant cu patru uși. Designul expresiv cu capotă frontală termoformată, spate dominant și elemente estetice remarcabile simbolizează caracterul sportiv al modelului Coupé cu patru uși. O singură apăsare a butonului de pornire atestă poziția de top a modelului Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ Coupé cu 4 uși. Datorită motorului cu șase cilindri în linie extrem de eficient și inovator, aerodinamicii active și cutiei de viteze cu 9 trepte AMG SPEEDSHIFT TCT, acest lucru se observă încă din momentul pornirii.

   

  Autoturismul sport cu patru uși este disponibil și cu tracțiune spate. Optica, tehnologia, dotările și posibilitățile de personalizare corespund variantelor cu șase cilindri cu tracțiune integrală 4MATIC+.

  *Valorile de mai sus se referă la modelul Mercedes-AMG GT 43 4MATIC +.

 • Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+

  Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG GT Coupé cu 4 uși, văzut din lateral, în fața unei fațade din sticlă.

  Putere sportivă de

  320 kW<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (CE) nr. 715/2007 în vigoare.</p>

  (435 CP)<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (CE) nr. 715/2007 în vigoare.</p> cu motorul de 3.0-litri.

  Un demaraj în plină forță în

  4,5 secunde

  de la 0 la 100 km/h.

  Modelul Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+ Coupé cu 4 uși îmbină performanța impresionantă a autovehiculelor sport cu utilitatea unui autovehicul elegant cu patru uși. Designul expresiv cu capotă frontală termoformată, spate dominant și elemente estetice remarcabile simbolizează caracterul sportiv al modelului Coupé cu patru uși. O singură apăsare a butonului de pornire atestă poziția de top a modelului Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+ Coupé cu 4 uși. Datorită motorului cu șase cilindri în linie extrem de eficient și inovator cu 320 KW (435 CP)<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (CE) nr. 715/2007 în vigoare.</p>, aerodinamicii active și cutiei de viteze cu 9 trepte AMG SPEEDSHIFT TCT, acest lucru se observă încă din momentul pornirii.

 • Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+

  Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG GT Coupé cu 4 uși, văzut oblic din față, pe o pistă de curse.

  Performanța maximă de

  430 kW<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (CE) nr. 715/2007 în vigoare.</p>

  (585 CP)<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (CE) nr. 715/2007 în vigoare.</p> ai motorului biturbo V8

  Un demaraj exploziv în

  3,4 secunde

  de la 0 la 100 km/h.

  Fiind un Gran Turismo uimitor, modelul Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ Coupé cu 4 uși este partenerul perfect pentru toți cei care aspiră către performanță, confort și versatilitate care îți taie respirația. Motorul biturbo V8 performant, de ultimă generație, oferă o experiență fascinantă de rulare în toate domeniile de turație și îmbină dinamica spectaculoasă cu eficiența uimitoare. Tehnologiile inovatoare, precum tracțiunea integrală 4MATIC+ complet variabilă, dar și direcția punții spate standard de care dispune motorul V8, asigură tracțiunea și manevrarea autovehiculului la nivel de motorsport. Cutia de viteze cu 9 trepte AMG SPEEDSHIFT MCT cu funcție RACE START permite un demaraj uimitor de la 0 la 100 km/h în numai 3,4 secunde.

 • Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+

  Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG GT Coupé cu 4 uși, văzut oblic din spate, în fața unei panorame urbane.

  Putere maximă de

  470 kW<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (CE) nr. 715/2007 în vigoare.</p>

  (639 CP) ai motorului biturbo V8.

  Accelerează în

  3,2 secunde

  de la 0 la 100 km/h.

  Dinamică de rulare la nivel de curse de mașini, demaraj exploziv, confort maxim. Modelul Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ Coupé cu 4 uși își marchează poziția de top în gama de modele cu patru uși. Suporturile sale dinamice de motor AMG asigură în orice situație de rulare legătura optimă între motorul puternic de 470 kW (639 CP)<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (CE) nr. 715/2007 în vigoare.</p> și caroserie. În special în cazul modului de rulare sportiv, diferențialul de blocare a punții spate AMG reglat electronic permite o accelerare mai bună în curbe. Modelul Coupé cu patru uși accelerează în numai 3,2 secunde de la 0 la 100 km/h: datorită programului de conducere suplimentar „RACE” cu mod Drift inclus, sunt posibile manevre extrem de sportive. Iar spatele remarcabil în design Jet-Wing cu element decorativ indică în mod clar încă de la prima privire: avem de-a face cu un model Mercedes-AMG GT Coupé cu 4 uși.

Mercedes-AMG GT 43: consum combustibil în regim mixt: 9.7 – 9.1 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 218 - 207 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>
Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+: consum combustibil în regim mixt: 10.4 - 9.8 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 236 - 224 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>
Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+: consum combustibil în regim mixt: 10.4 - 9.8 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 236 - 224 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>
Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+: consum combustibil în regim mixt: 13.2 - 12.5 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 300 - 282 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>
Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+: consum combustibil în regim mixt: 13.2 - 12.8 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 299 - 290 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

Grup motopropulsor pentru modelele V8


Driving Performance conform standardului.

Grup motopropulsor pentru modelele V8


Driving Performance conform standardului.

Aflați mai multe despre acționarea autovehiculului Mercedes-AMG GT Coupé cu 4 uși.

Diferențialul electronic AMG de blocare a punții spate.

Diferențialul AMG de blocare a punții spate controlat electronic îmbunătățește tracțiunea în toate situațiile de rulare, dar mai ales pentru un stil sportiv de rulare. Acesta permite o accelerare mai bună în curbe.

AMG RIDE CONTROL+

Suspensia pneumatică AMG specifică modelului GT combină practic două trenuri de rulare într-unul. De la confort la agilitate sportivă: performanță superioară în orice situație.

AMG SPEEDSHIFT MCT 9G

Optim pentru un mod de rulare deosebit de dinamic. Comutare rapidă și sportivă a treptelor și procese de comutare aproape insesizabile în funcție de modul de rulare:

mulțumită celor 9 trepte, motorul se află aproape întotdeauna în domeniul optim de turație.

Direcție AMG pe puntea spate

Mai multă agilitate: până la viteza de 100 km/h, puntea spate virează în sens contrar și scurtează virtual ampatamentul. Mai multă siguranță: începând de la viteza de 100 km/h, aceasta virează în același sens și mărește astfel virtual ampatamentul.

4MATIC+

Tracțiunea integrală conectează variabil puntea spate cu puntea față și asigură astfel o distribuție optimă a cuplului. Acest lucru permite o comutare directă între tracțiunea integrală și tracțiunea spate.

Lagăr de motor AMG dinamic

Lagărele de motor AMG dinamice asigură în orice situație de rulare legătura optimă între motor și caroserie. Caracterul de bază al coordonării este stabilit prin intermediul programelor de rulare.

Oferta de motorizări


Creat pentru a da totul: motoarele modelului AMG GT Coupé cu 4 uși.

Descoperiți motoarele R6 sau V8 ale modelului Mercedes-AMG GT Coupé cu 4 uși.

Oferta de motorizări


Creat pentru a da totul: motoarele modelului AMG GT Coupé cu 4 uși.

Descoperiți motoarele R6 sau V8 ale modelului Mercedes-AMG GT Coupé cu 4 uși.

 • Motor biturbo V8

  Motor biturbo AMG V8 de 4.0-litri

  Imaginea prezintă motorul AMG biturbo V8 de 4.0-litri demontat.

  Motor biturbo AMG V8 de 4.0-litri

  Motorul biturbo V8 de 4.0-litri al modelului Mercedes-AMG impresionează cu desfășurarea explozivă de forță concomitent cu puterea de ieșire cu reglare foarte fină. Turbocompresoarele twin-scroll sunt amplasate între capetele cilindrilor pentru un răspuns mai bun („interiorul fierbinte al V-ului“). Dezactivarea cilindrilor atunci când cererea de putere este mai mică scade consumul.

 • Motor R6

  Motor R6 de 3.0-litri cu turbocompresor de eșapament și compresor suplimentar electric

  În imagine, motorul R6 de 3.0-litri demontat.

  Motor R6 de 3.0-litri cu turbocompresor de eșapament și compresor suplimentar electric

  Consecvent electrificat, experiență copleșitoare de condus – generatorul integrat de pornire crește și recuperează, rețeaua de bord de 48 de volți alimentează consumatorii de energie electrică, iar compresorul suplimentar aduce cuplul chiar peste rularea în gol. Mai mult decât un bonus: silențiozitatea a șase cilindri în serie.

Echipări speciale AMG


Driving Performance. GT Feeling.

Echipări speciale AMG


Driving Performance. GT Feeling.

  Pachetul AMG DYNAMIC PLUS

  Imaginea prezintă cockpit-ul modelului Mercedes-AMG GT Coupé cu 4 uși.

  Pachetul AMG DYNAMIC PLUS asigură plăcere maximă de rulare și agilitate maximă. Acesta combină numeroase componente de înaltă performanță într-un pachet atractiv, care conține cele mai importante dotări speciale pentru o dinamică de rulare și mai interesantă. Astfel, experiența de rulare devine și mai captivantă.

  Sistemul COMAND Online

  Imaginea prezintă cockpit-ul cu sistemul COMAND Online pentru modelul Mercedes-AMG GT Coupé cu 4 uși.

  Sosiți la destinație mai rapid și mai destinși cu ajutorul sistemului COMAND Online, navigația premium perfect integrată în cockpit, cu aspect și ținută Mercedes-Benz consacrate. Cu aplicația AMG Track Pace beneficiați de o analiză detaliată și profesională a propriului stil de condus. Astfel, puteți să vă îmbunătățiți performanța, chiar și fără instructor și puteți face comparații în raport cu alți șoferi. Reprezentarea este clară, intuitivă și ușor de înțeles. Vă puteți înregistra datele dvs. de conducere și le puteți partaja cu alți pasionați de curse pe rețelele sociale.

  Taste volan AMG

  Imaginea prezintă tastele volanului AMG pentru modelul Mercedes-AMG GT Coupé cu 4 uși.

  Cu tastele volanului AMG vă creați un volan extrem de sportiv: acesta permite operarea rapidă și precisă a funcțiilor specifice ale dinamicii de conducere. Pentru o experiență de condus focusată, concentrată și orientată spre performanță – și pentru o atmosferă autentică de mașină de curse în cockpit.

  Marca Mercedes-AMG


  Universul Driving Performance.

  Marca Mercedes-AMG


  Universul Driving Performance.

  Imaginea prezintă diferite modele Mercedes-AMG GT pe o pistă de curse.

  Experimentați gama extrem de variată de autovehicule Mercedes-AMG și lăsați-vă conduși de Driving Performance.

  Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+: consum combustibil în regim mixt: 13.2 - 12.5 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 300 - 282 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p> ;
  Mercedes-AMG GT R Coupé: consum combustibil în regim mixt: 12.8 - 12.7 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 291 - 289 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p> ;
  Mercedes-AMG GT C Roadster: consum combustibil în regim mixt: 12.9 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 293 - 292 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

  Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+: consum combustibil în regim mixt: 10.4 - 9.8 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 236 - 224 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p> ;
  Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+: consum combustibil în regim mixt: 13.2 - 12.8 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 299 - 290 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>