test

Nu aștepta schimbarea, fii parte din ea. Profită de avantajul financiar și trăiește experiența de condus desăvârșită pe care ți-o oferă modelul EQC: interfața fascinantă, autonomia remarcabilă și propulsia 100% electrică.

Ecotichet de până la 57,000 LEI
Tichet Rabla Plus
Avans 15%
Perioadă de finanţare 36/60 de luni
Comision lunar administrare 0 €
Asigurare CASCO
Tichet Rabla Plus

Ofertă valabilă prin “Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, 2020-2024”, valabilă de la data lansării programului. Pentru termenii și condițiile de accesare a ecotichetului, vă rugăm să consultați Ghidul de finanțare aferent programului.

Campania este valabilă începând cu data de 08.02.2022 pănă la data de 31.12.2023  inclusiv, pentru autovehicule noi Mercedes-EQ, în limita stocului disponibil, achiziționate de la partenerii autorizați Mercedes-Benz din România, sub condiția  lansării Programului Național de Finanțare de către Administraţia Fondului pentru Mediu. Oferta include primele 12 rate gratuite ale poliței de asigurare CASCO. Oferta include cadou stația de încărcare Engie și instalarea inclusă.

Condiții pentru a beneficia de Ofertă: plata unui avans de minimum 15%, perioada de finanțare de minimum 3 ani, încheierea unei asigurari CASCO pe toata durata finanțării pentru care se optează (3-5 ani).

Oferta este valabilă pentru finanțare în sistem de Leasing Financiar, furnizat de Mercedes-Benz Leasing IFN SA, iar Asigurările sunt oferite prin Mercedes-Benz Insurance Broker SRL.

Condiții de accesare a programului Rabla Plus:

1. Introducerea obligativității casării unui autovehicul uzat pentru achiziționarea unui autovehicul nou.

2. Pentru fiecare autovehicul nou achiziționat, va exista posibilitatea casării a maximum 2 autovehicule uzate, cuantumul finanțării urmând a fi:

 • pentru achiziționarea unui autovehicul nou, în schimbul casării unui autovehicul uzat (condiție obligatorie): 51.000 lei pentru autovehicule electrice;
 • pentru achiziționarea unui autovehicul nou, în schimbul casării a două autovehicule uzate (1 obligatoriu + 1 opțional): 54.000 lei pentru autovehicule electrice;
 • pentru fiecare autovehicul uzat mai vechi de 15 ani și încadrat cu normă de poluare cel mult Euro 3, se va adăuga un bonus de 1.500 lei/autovehicul.  

Astfel, maximul de accesat prin Programul Rabla Plus este de 57.000 lei pentru autovehicule electrice.

You’re always in charge!

test

You’re always in charge!

Noul tău EQC vine cu stația de încărcare cadou. Atunci când achiziționezi un Mercedes-Benz EQC, ne dorim ca experiența ta să fie perfectă din toate punctele de vedere. De aceea, ți-am pregătit un cadou: stația de încărcare Elvi EVBox<p>sau un model similar</p> Wi-Fi 22 kW oferită prin ENGIE Romania (montaj inclus)*.

Poți beneficia de stația de încărcare Elvi Wi-Fi 22kW by Engie (montaj inclus) atunci când achiziționezi un autoturism nou Mercedes-Benz EQC, din rețeaua națională de distribuție Mercedes-Benz.

*Oferta nu este transmisibilă și este valabilă pentru o perioadă de 6 luni de la data livrării unui autoturism nou Mercedes-Benz EQC, de la unul dinte cele 25 centre din rețeaua Mercedes-Benz autorizate să comercializeze autoturisme pur electrice.

Despre EQC


Un Mercedes-Benz între automobilele electrice. O experienţă care trebuie trăită pentru a fi cu adevărat apreciată. Viitorul, în cea mai frumoasă formă a sa. Acesta este Mercedes-Benz EQC.

Despre EQC


Un Mercedes-Benz între automobilele electrice. O experienţă care trebuie trăită pentru a fi cu adevărat apreciată. Viitorul, în cea mai frumoasă formă a sa. Acesta este Mercedes-Benz EQC.

  Performanţă

  Performanţă

  Două motoare electrice funcţionează în armonie pentru a genera 408 cai putere, transformând acest SUV într-un autoturism sport. Faţă de motoarele clasice, toată această putere este disponibilă instant la fiecare apăsare de pedală, propulsând autoturismul cu o dinamică nouă și fascinantă, care te va uimi de fiecare dată.

  Autonomie

  Autonomie

  Ajungi unde îţi dorești și mai departe de atât datorită autonomiei remarcabile de până la 361 - 420 km. Mai mult, funcţiile inteligente de optimizare și economisire a energiei, precum programul de rulare MAX RANGE asigură maximizarea acestei autonomii atunci când ai nevoie.

  Încărcare

  Încărcare

  Confortabil, de acasă, prin intermediul wallbox-ului; în timp ce ești la birou, la numărul tot mai mare de staţii publice sau chiar la o priză convenţională, încărcarea modelului EQC se potrivește natural stilului tău de viaţă. Ai libertatea de a-ți alege și de a configura unul dintre cele 3 programe diferite de încărcare și poți programa totul din aplicația Mercedes me. În plus, datorită funcţiei de încărcare rapidă, nu va trebui să aștepţi niciodată prea mult pentru a-ţi continua călătoria.

  Design

  Design

  Personalitate puternică și caracter unic. Asta transmite design-ul EQC, de la exteriorul cursiv și impunător, până la interiorul progresiv, fermecător prin subtilitatea sa. Iar graţie motorului electric, aproape complet silenţios, ai parte de liniștea necesară pentru a aprecia fiecare detaliu.

  Siguranţă

  Siguranţă


  Propulsia devine electrică. Siguranţa rămâne Mercedes-Benz. Datorită sistemelor de asistenţă de ultimă generaţie, precum asistenţa activă la frânare sau sistemul de avertizare vizual și acustic pentru participanţii la trafic aflaţi în punctul mort, autoturismul tău EQC se asigură că ești mereu în control și în siguranţă.

  Confort

  Confort

  De la sistemul de sunet surround sound și iluminarea ambientală până la funcția de control a climatizării de la distanță, prin aplicația Mercedes me sau prin MBUX, în EQC confortul capătă noi valenţe, indiferent dacă ești pasager sau te afli la volanul său. În plus, pentru modelele electrice sistemul MBUX vine cu o gamă specială de comenzi vocale prin care controlezi gradul de încărcare și găsești cu ușurință cea mai apropiată stație de încărcare.

  FAQ


  Întrebări frecvente

  Ai întrebări despre autoturism sau oferta prezentată? Caută răspunsul aici sau contactează unul dintre partenerii autorizaţi Mercedes-Benz.

  FAQ


  Întrebări frecvente

  Ai întrebări despre autoturism sau oferta prezentată? Caută răspunsul aici sau contactează unul dintre partenerii autorizaţi Mercedes-Benz.

   • Cum pot beneficia de avantajul financiar oferit?

    Cum pot beneficia de avantajul financiar oferit?

    Contactează cel mai apropiat partener autorizat Mercedes-Benz pentru a-ţi oferi toate detaliile despre ofertă.

   • Oferta este disponibilă și pentru persoanele juridice?

    Oferta este disponibilă și pentru persoanele juridice?

    Da, iar pentru a afla mai multe informaţii despre beneficiile ofertei contactează unul dintre partenerii autorizaţi Mercedes-Benz.

   • Unde poate fi încărcat autoturismul și cât durează?

    Unde poate fi încărcat autoturismul și cât durează?

    La o stație de încărcare publică, la o priză convențională, sau la tine acasă cu stația de încărcare Elvi Wi-Fi 22kW oferită cadou prin ENGIE Romania la achiziția unui autoturism nou Mercedes-Benz EQC. Timpii de încărcare diferă în funcție de capacitatea sursei. Ce e important de reținut este că, în medie, un șofer obișnuit conduce in jur de 45 km/zi, în timp ce autonomia ajunge până la 361 - 420 km.

   • Cum pot beneficia de stația de încărcare Elvi Wi-Fi 22kW by Engie cadou?

    Cum pot beneficia de stația de încărcare Elvi Wi-Fi 22kW by Engie cadou?

    Poți beneficia de stația de încărcare Elvi Wi-Fi<p>sau un model similar</p> 22kW by Engie (montaj inclus) atunci când achiziționezi un autoturism nou Mercedes-Benz EQC, din rețeaua națională de distribuție Mercedes-Benz. Oferta este valabilă pentru o perioadă de 6 luni de la data achiziției autoturismului și nu este transmisibilă.

   • Ce autonomie are autoturismul?

    Ce autonomie are autoturismul?

    În condiţii de maximă eficiență, autoturismul EQC are o autonomie cuprinsă între 361 si 420 km. Autonomia electrică variază în schimb în funcţie de comportamentul individual de condus, de profilul traseului și de condiţiile de mediu. Puteţi parcurge o distanţă mai mare în regim electric, dacă conduceţi în mod predictiv, utilizând asistentul ECO și folosind funcţiile de recuperare, respectiv de rulare liberă. Consumatorii auxiliari, cum ar fi încălzirea scaunelor sau instalaţia de climatizare influenţează de asemenea autonomia.

   EQC 400 4MATIC: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 25,5 - 21,7; emisii de CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]
   [1] Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare impuse. Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 692/2008/CE. Consumul de curent și autonomia depind de configurația autovehiculului.
   Autoturismul din imagine este cu titlu de prezentare.

   Formular de contact

   Formular de contact

   Ești interesat de noul modelul EQC? Solicită o ofertă și revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp.