Service Mercedes-Benz pentru autovehiculul dvs. comercial.

Preocupați-vă de afacerea dumneavoastră și de nimic altceva.

Service Mercedes-Benz pentru autovehiculul dvs. comercial.

Misiunea noastră: să vă menținem în mișcare.

Clienții dvs. au așteptări mari în ceea ce privește fiabilitatea și calitatea serviciilor oferite. Drept urmare, pentru ca autovehiculul dvs. comercial să reflecte calitatea serviciilor dvs. asigurați-vă că funcționează în mod optim în fiecare zi.

Prin serviciile Mercedes-Benz aveți acum alături partenerul care vă cunoaște cel mai bine autovehiculul și vă ajută să-l mențineți în funcțiune, în condiții de siguranță.

Grație calității consacrate Mercedes-Benz, traseele sunt parcurse întotdeauna in siguranța și în mod economic. În plus, specialistii noștri sunt întotdeauna aproape de dumneavoastră prin intermediul rețelei de service-uri autorizate Mercedes-Benz.

Serviciile noastre.

  1. Atelier service
  2. Piese de origine

  3. Asistență pe traseu1

Serviciul Mercedes-Benz MobiloVan în versiunea actuală este valabil pentru modelele Sprinter, Vito, Citan și Marco Polo ACTIVITY.

Pentru toate autovehiculele cu prima înmatriculare începând cu 01.10.2012 MobiloVan este valabil inițial timp de 2 ani gratuit și se reînnoiește apoi de la revizie la revizie, la partenerul de service Mercedes-Benz autorizat, timp de până la 30 de ani.

Pentru modelele Clasa V, Clasa X, Marco Polo și Marco Polo HORIZON, serviciile Mercedes-Benz Mobilo sunt valabile în respectiva versiune actuală.

Avantajele dumneavoastră.

  1. Atelier service

  2. Piese de origine

  3. Asistență pe traseu

Lorem Ipsum