Privire de ansamblu servicii clienți comerciali | Autovehicule comerciale Mercedes-Benz
Service Mercedes-Benz pentru autovehicule comerciale

Service Mercedes-Benz pentru autovehiculul dvs. comercial.

Preocupați-vă de proiect și de nimic altceva.

Rezolvat, cu service-ul Mercedes-Benz pentru autovehiculul meu comercial.

Sarcina noastră: să vă menținem în mișcare.

Clienții așteaptă fiabilitate și calitate maximă din partea dvs. De ce să aveți pretenții mai mici de la autovehiculul dvs. comercial? Pentru că afacerea dvs. va merge numai dacă autovehiculul dvs. comercial rulează în mod fiabil în fiecare zi.

Cu service-ul Mercedes-Benz aveți alături de dvs. un partener care vă cunoaște cel mai bine autovehiculul comercial și vă ajută să-l mențineți în funcțiune în condiții de siguranță – iar astfel și afacerea dumneavoastră. Până la urmă noi, ca producători, vă cunoaștem autovehiculul comercial până în cel mai mic detaliu.

Grație calității consacrate Mercedes-Benz, parcurgeți traseele întotdeauna în siguranță și economic. Iar cu angajații noștri circulați cel mai bine: ei sunt special instruiți și se află întotdeauna aproape de dumneavoastră prin intermediul rețelei noastre dense de service-uri.

Serviciile noastre pe scurt.

  1. Atelier service
  2. Piese de origine

  3. Asistență pe traseu1

Serviciul Mercedes-Benz MobiloVan în versiunea actuală este valabil pentru modelele Sprinter, Vito, Citan și Marco Polo ACTIVITY.

Pentru toate autovehiculele cu prima înmatriculare începând cu 01.10.2012 MobiloVan este valabil inițial timp de 2 ani gratuit și se reînnoiește apoi de la revizie la revizie, la partenerul de service Mercedes-Benz autorizat, timp de până la 30 de ani.

Pentru modelele Clasa V, Clasa X, Marco Polo și Marco Polo HORIZON, serviciile Mercedes-Benz Mobilo sunt valabile în respectiva versiune actuală.

Avantajele dumneavoastră pe scurt.

  1. Atelier service

  2. Piese de origine

  3. Asistență rutieră