Maintenance

Mercedes-Benz ServiceCare Maintenance.

Mercedes-Benz ServiceCare Maintenance.

Revizie efectuată de profesioniști. Totul în cea mai bună calitate.

Controlul periodic al celor mai importante componente și funcții asigură performanța și fiabilitatea autovehiculului dumneavoastră comercial. Revizia previne costurile de reparații inutile și asigură intervale de staționare minime. Produsul Mercedes-Benz ServiceCare contribuie la menținerea valorii autovehiculului, crescând astfel valoarea de revânzare a acestuia.

Mercedes-Benz Maintenance:

Servicii

Toate pachetele de revizie conform ASSYST (sistem activ de service), respectiv fișa de revizie pentru șasiul Mercedes-Benz, inclusiv piesele de schimb și uleiurile. Contractul include Mercedes-Benz MobiloVan1. Contractul poate fi activat în orice moment, fără limită de timp sau kilometri.

Perioadă de valabilitate

Consultați centrul autorizat de service Mercedes-Benz.

Kilometraj

Consultați centrul autorizat de service Mercedes-Benz.

 

1

Serviciul Mercedes-Benz MobiloVan în versiunea actuală este valabil pentru modelele Sprinter, Vito, Citan și Marco Polo ACTIVITY.

Pentru toate autovehiculele cu prima înmatriculare începând cu 01.10.2012 MobiloVan este valabil inițial timp de 2 ani gratuit și se reînnoiește apoi de la revizie la revizie, la partenerul de service Mercedes-Benz autorizat, timp de până la 30 de ani.

Pentru modelele Clasa V, Clasa X, Marco Polo și Marco Polo HORIZON, serviciile Mercedes-Benz Mobilo sunt valabile în respectiva versiune actuală.