Piese REMAN | Autovehicule comerciale Mercedes-Benz

Piese de schimb de origine Mercedes-Benz remanufacturate.

Piese de schimb de origine.

Cheia către rentabilitate.

Nu trebuie să alegeți între preț și calitate. Prin alegerea pieselor de schimb remanufacturate, un Mercedes-Benz cu rulaj mare va ramane fiabil și totodată păstrându-și standardele Mercedes-Benz.

Exact acest principiu se află la baza producției pieselor de schimb Mercedes-Benz remanufacturate: piese cu costuri reduse, dar fără a sacrifica calitatea recunoscută Mercedes-Benz. Într-un proces de producție eficient, prin economisirea resurselor, fiecare piesă este prelucrată, verificată și testată în conformitate cu standardele de calitate Mercedes-Benz. Rezultatul este o gamă largă de piese de schimb remanufacturate, la prețuri accesibile.

Rețeaua noastră de parteneri Mercedes-Benz asigură în mod cert o disponibilitate rapidă a pieselor remanufacturate. În plus, piesele de schimb Mercedes-Benz remanufacturate, în cadrul procesului de prelucrare, economisesc materii prime și energie – un avantaj de preț pe care il transmitem direct clienților noștri.

Piesele de schimb Mercedes-Benz remanufacturate oferă urmatoarele avantaje:

  • Prețuri avantajoase
  • Calitate garantată Mercedes-Benz
  • Garanție 24 luni
  • Disponibilitate extinsă
  • Protejarea mediului prin economisirea resurselor

Portofoliul de piese de origine Mercedes-Benz remanufacturate.

Piese Mercedes-Benz remanufacturate ’’de la A la Z’’.

Disponibilitatea pieselor remanufacturate pentru reparații este esențială pentru întoarcerea rapidă pe drum a autovehiculului dumneavoastră. Acest lucru este asigurat de o gamă largă de piese Mercedes-Benz remanufacturate. Iar oferta este constant revizuită și extinsă - de la demaror, cilindru de frână, alternator, turbocompresor, chiulasă, pompe de injecție, până la semi-blocuri motor și motoare complete.

Mercedes-Benz oferă produse de cea mai înaltă calitate, și durabilitate, motiv pentru care în prelucrarea industrială a pieselor remanufacturate s-a integrat întregul know-how de fabricație. Componentele de sigurantă sunt înlocuite cu piese noi, iar celelalte componente sunt verificate temeinic conform procedurilor stricte Mercedes-Benz și pot fi înlocuite cu piesele remanufacturate.

În cele din urmă, fiecare piesă remanufacturată Mercedes-Benz îndeplinește standardele Mercedes-Benz.

Convingeți-vă singuri! Adresați-vă partenerului dumneavoastră Mercedes-Benz pentru oferta de piese remanufacturate Mercedes-Benz.

Grupe de produse:

  • Agregate (motoare și transmisii)
  • Componente mecanice (de ex. etrieri de frână și turbocompresor)
  • Sisteme de injecție și instalații de gaze arse (de ex. supapă EGR, pompe de injecție diesel și filtru de particule)
  • Componente electrice și electronice (de ex. demaror și alternator)
  •