Mercedes-Benz I Ask Mercedes

Ask Mercedes – asistentul dumneavoastră virtual pentru noul Sprinter într-o aplicație inteligentă.

Ask Mercedes are răspunsul.

Ask Mercedes este asistentul virtual inteligent, prin care vă veți experimenta noul Sprinter într-un mod complet nou. Datorită realității augmentate vă veți familiariza în joacă cu funcțiile numeroaselor elemente de comandă. Aveți o întrebare concretă? Nu trebuie decât să o introduceți sub formă de text sau comandă vocală în chat și veți primi direct răspunsul potrivit. Subiectele mai complicate sunt explicate simplu și inteligibil, prin intermediul imaginilor sau videoclipurilor tip How-to.

Testați acum. Descărcați gratuit Ask Mercedes din Apple App Store și Google Play Store.

Chat.

Cunoașteți-vă mai bine noul Sprinter.

În chat primiți în câteva secunde răspunsul potrivit la numeroase întrebări legate de autovehiculul dumneavoastră Sprinter. Puteți introduce întrebările prin comandă vocală sau text. Răspunsurile sunt oferite în format multimedia: sub formă de text, imagine, videoclip de îndrumare sau link spre manualul de utilizare online.

Cu aplicația Ask Mercedes puteți comunica direct cu Ask Mercedes. Și nu trebuie să fie neapărat vorba despre autovehiculul dumneavoastră. Încercați!

Realitate augmentată.

Experimentați autovehiculul dumneavoastră Mercedes cu realitatea augmentată.

Cu aplicația Ask Mercedes puteți utiliza funcția de realitate augmentată. Activați aplicația și deplasați camera smartphone-ului dumneavoastră pe deasupra cockpit-ului și consolei centrale ale autovehiculului dumneavoastră Sprinter. Aplicația identifică toate elementele de comandă și explică funcția acestora. Demonstrativ și ușor de înțeles.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că aplicația Ask Mercedes nu trebuie utilizată în timpul deplasării.