Marco Polo | Date tehnice | Mercedes-Benz
Motor OM651

Datele tehnice, dimensiunile și masele modelului Marco Polo.

Motoare. Plăcere la volan.

Motorizări de mare turație cu un plus de eficiență.

Cele 3 motorizări de mare tracțiune cu 4 cilindri transformă călătoria într-o plăcere, cu performanțe agile și consum economic de combustibil. Pachetul BlueEFFICIENCY cu funcție ECO Start-Stop și baterie AGM 12 V 95 Ah reprezintă echipări standard. În special motorizarea de top cu 140 kW (190 CP) [Marco Polo 250 d cu cutie de viteze automată 7G-TRONIC PLUS. Consum combustibil combinat: 7,0 l/100 km; emisii CO2 combinate: 184 g/km. Marco Polo 250 d 4MATIC cu cutie de viteze automată 7G-TRONIC PLUS. Consum combustibil combinat: 7,9 l/100 km; emisii CO₂ combinate: 209 g/km]1puterea și un cuplu motor maxim de 440 Nm aduc multă plăcere la volan, la un consum redus. Motorizările îndeplinesc în condiții standard cerințele clasei de emisii Euro 6c M1.

1

Marco Polo 250 d cu cutie de viteze automată 7G-TRONIC PLUS. Consum de combustibil în regim urban/extraurban/regim mixt: 7,5/6,7/7,0 l/100 km; emisii de CO2 în regim mixt: 184 g/km; clasa de eficiență: A.

Marco Polo 250 d 4MATIC cu cutie de viteze automată 7G-TRONIC PLUS. Consum de combustibil în regim urban/extraurban/regim mixt: 8,7/7,4/7,9 l/100 km; emisii de CO2 în regim mixt: 209 g/km; clasa de eficiență: B.

Motoare și consumuri de combustibil.

Model autovehicul
Propulsie
Echipările speciale și accesoriile de origine (de exemplu bara de plafon, suportul de bicicletă, etc.) pot modifica caracteristici relevante ale autovehiculului, cum ar fi masa, rezistența la rulare și rezistența aerului și pot influența, alături de condițiile de trafic și de vreme, valorile consumului și performanța.

Experimentați acum modelul Marco Polo.

Pictogramă programare test drive

Programați un test drive.

Înregistrați-vă și porniți acum
Aflați mai multe
Pictogramă căutare centru autorizat

Căutați un centru autorizat.

Și găsiți-l în apropierea dumneavoastră
Aflați mai multe
Pictogramă configurare autovehicul

Configurare autovehiculul.

Configurează-l acum!
Aflați mai multe
[*] Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO₂ ale modelelor noi de autoturisme pot fi obținute din „Ghidul despre consumul de combustibil, emisii CO₂ și consumul de curent pentru autoturismele noi“, care se găsește în mod gratuit la orice punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).