Universul driving performance.

O singură atitudine. Alegerea dumneavoastră.

consum de combustibil combinat: 15.5 - 7.9 l/100 km | emisii CO2 combinate: 364 - 179 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

Filozofie


Filozofie.

Bun venit în lumea AMG.

Visurile unor oameni entuziasmați de performanță. În jurul lor se învârte tot ceea ce facem la Mercedes-AMG. Să le îndeplinim este dorința noastră, să le depășim idealul nostru. Pentru asta suntem pregătiți să mergem mereu cu un pas mai departe.

Filozofie


Filozofie.

Bun venit în lumea AMG.

Visurile unor oameni entuziasmați de performanță. În jurul lor se învârte tot ceea ce facem la Mercedes-AMG. Să le îndeplinim este dorința noastră, să le depășim idealul nostru. Pentru asta suntem pregătiți să mergem mereu cu un pas mai departe.

 • Caracter

  Dincolo de tehnică, există ceva care definește un AMG – caracterul.

  Imaginea prezintă două autovehicule caracteristice AMG Performance în acțiune.

  Dincolo de tehnică, există ceva care definește un AMG – caracterul.

  Performanțele maxime nu sunt o coincidență. Ele sunt create acolo unde arta ingineriei se întâlnește cu o atitudine specială: cu spiritul AMG. Credem că limitele trebuie testate permanent, pentru a atinge noi obiective. Nu luăm nimic drept sigur. Căci limitele sunt create de oameni și tot ei sunt cei care le pot depăși. Acest caracter este cel care ne ajută să creăm performanță în lumea automobilelor pentru motorsport și pentru șosea. Noi numim asta „Driving Performance“.

  Mercedes-AMG GT R: consum de combustibil combinat: 12.8 l/100 km | emisii CO2 combinate: 291 - 289 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

 • Driving Performance

  Ce face un AMG să fie un AMG.

  Imaginea prezintă panoramic un AMG GT cu vopsea galbenă.
  Imaginea prezintă un AMG GT cu vopsea galbenă de jos.

  Ce face un AMG să fie un AMG.

  Faptul că avem pretenția de a testa mereu limitele pentru a atinge noi obiective este clar încă din abordarea noastră generală vizavi de dezvoltare:

  Munca noastră începe de la planificarea arhitecturii autovehiculului pentru fiecare nou model de Mercedes-Benz. Astfel creăm baza pentru cele mai înalte cerințe. Unicitate pe piața autovehiculelor performante. Fiecare Mercedes-AMG este dezvoltat și construit integral în Affalterbach. Coordonarea perfectă a tuturor componentelor și interacțiunea acestora creează un autovehicul care nu oferă plăcerea de a conduce numai pe șosea, ci își dovedește abilitățile și pe circuitul de curse.

  Imaginea prezintă diferite componente ale autovehiculului într-un spațiu tehnic virtual.

  Tehnologiile sale superioare permit o experiență intensă la volan, care se potrivește caracterului grupului-țintă. Mai mult de 800 dintre cei 1.500 de angajați ai noștri sunt implicați în domeniul dezvoltării. Organizați în funcție de competențele cheie care fac posibilă performanța noastră excepțională. Pe baza acestor competențe forte putem astfel să dezvoltăm autovehicule cu un ADN cu adevărat special. ADN-ul AMG.

  Mercedes-AMG GT R consum de combustibil combinat: 12.8 l/100 km | emisii CO2 combinate: 291 - 289 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>  

   

 • Propulsie

  Imaginea prezintă un detaliu de prim-plan al unu motor AMG Performance de 2 litri cu 4 cilindri.

  „Puterea este începutul. Arta este să o transferi pe șosea.“

  Christian Enderle, director de dezvoltare motor și grup motopropulsor

  Inima propulsiei AMG este motorul. Însă numai coordonarea perfectă a ambreiajului, cutiei de viteze, arborelui de antrenare și diferențialului – a întregului grup motopropulsor – aduce puterea motorului pe șosea. Cu un Mercedes-AMG experimentați accelerația pe propriul corp: direct, puternic, impresionant. Acest lucru este posibil datorită propulsoarelor AMG Performance. Acestea definesc un comportament de răspuns dinamic și agilitate maximă – combinate cu performanțe și eficiență maximă.

 • Dinamică de rulare

  Puteți conduce pe șosele. Sau puteți oferi un spectacol pe ele.

  Imaginea prezintă exemplificativ dinamica de rulare a autovehiculelor Mercedes-AMG Performance.

  Puteți conduce pe șosele. Sau puteți oferi un spectacol pe ele.

  Iubitorii de performanță conduc activ și conștient. Iubesc să desfășoare forțele autovehiculului lor pe asfalt și să le conducă cu precizie. Pentru ei, dinamica de rulare este o expresie a personalității lor.

  Descătușați pasiunea, stăpâniți puterea: Conform acestui principiu, un Mercedes-AMG transformă puterea în dinamică de rulare. Toate sistemele trenului de rulare sunt adaptate perfect unele la celelalte.

  Imaginea prezintă interiorul unui Mercedes-AMG CLA Shooting Brake.

  Tehnologia inovatoare AMG asigură echilibrul între dinamism și control – ca de exemplu tracțiunile integrale AMG Performance 4MATIC și 4MATIC+ dezvoltate intern, trenul de rulare inteligent AMG RIDE CONTROL, servodirecția parametrică tip sport variabilă, instalația de frânare de înaltă performanță AMG și aerodinamica optimizată.

  Gama variată de tehnologii AMG servește unui singur obiectiv: sentimentul că noi stăpânim fiecare curbă – nu ea pe noi.

  Mercedes-AMG GT R: consum de combustibil combinat: 12.8 l/100 km; emisii CO2 combinate: 291 - 289 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

  Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake: consum de combustibil combinat: 9.7 - 9.4 l/100 km; emisii CO2 combinate: 218 - 212 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

 • Sunet

  Imaginea prezintă capotele motoarelor de la trei autovehicule AMG din secțiune laterală.
  Din păcate, videoclipul dorit nu este disponibil momentan. Vă rugăm reîncercați mai târziu.
  Vizualizare din nou

  „Diafragma ți se transformă în timpan. Auzi cu tot corpul.“

  Ralph Illenberger, director dezvoltare sunet

  Adrenalina poate fi auzită? Răspunsul este: da! Cine conduce un Mercedes-AMG poate fi numit oricum, numai silențios nu. Acest lucru devine evident din momentul pornirii motorului. Sunetul puternic al instalației de evacuare se numără printre caracteristicile inconfundabile ale oricărui Mercedes-AMG – și în același timp, fiecare model face propriile sale declarații de sunet inconfundabile.

  Cu nuanțe adaptate la programele de rulare selectabile, întreaga experiență a sunetului se dezvoltă în timpul mersului. Astfel, fiecare situație de rulare este subliniată prin sunetul potrivit. O simfonie unică pentru entuziaștii Performance.

 • Design

  Form follows Speed.

  Imaginea prezintă partea frontală impunătoare a modelului Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ Coupé de culoare designo alb diamant.
  Imaginea prezintă silueta fascinantă a modelului Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ în fața liniei orizontului unei metropole.
  Imaginea prezintă designul captivant al modelului SL Roadster în acțiune pe o șosea de coastă.

  Form follows Speed.

  Cine se întâlnește cu Mercedes-AMG pe șosea, poate admira designul în mișcare. Cine conduce un Mercedes-AMG, face o declarație de natură estetică.

  Designul reprezintă simbioza perfectă între formă și funcționalitate – limbajul dominant și inconfundabil al formei asigură faptul că fiecare Mercedes-AMG transmite din prima clipă angajamentul fără compromisuri față de performanță. Grilele caracteristice ale radiatoarelor și grilajele mari de admisie a aerului conferă unui autovehicul Mercedes-AMG aspectul său caracteristic. Capitonaje marcante ale pragurilor laterale, eleroane spate și până la patru țevi finale de eșapament fac vizibilă gena de motorsport.

  Mercedes-AMG S 63 Coupé: consum de combustibil combinat: 11.9 - 11.7 l/100 km; emisii CO2 combinate: 269 - 264 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

  Mercedes-AMG E 63 S limuzină: consum de combustibil combinat: 12.4 - 11.9 l/100 km; emisii CO2 combinate: 280 - 270 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

  Mercedes-AMG SL 63 Roadster: consum de combustibil combinat: 12.1 l/100 km; emisii CO2 combinate: 276 - 274 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

Istorie


Istorie.

50 de ani de Driving Performance.

De-a lungul unei jumătăți de secol, Mercedes-AMG și-a demonstrat în repetate rânduri poziția ca marcă de succes pentru autovehicule sport și de performanță și continuă să facă acest lucru și în prezent, mai mult ca niciodată. Și în viitor, o lume fără acest plus de performanță este de neimaginat.

Istorie


Istorie.

50 de ani de Driving Performance.

De-a lungul unei jumătăți de secol, Mercedes-AMG și-a demonstrat în repetate rânduri poziția ca marcă de succes pentru autovehicule sport și de performanță și continuă să facă acest lucru și în prezent, mai mult ca niciodată. Și în viitor, o lume fără acest plus de performanță este de neimaginat.

Ne pare rău, dar dispozitivul dumneavoastră nu suportă această funcție.

Ne pare rău, dar dispozitivul dumneavoastră nu suportă această funcție.

Vă rugăm încercați să rotiți dispozitivul pentru a activa modul peisaj. Sau utilizați un dispozitiv cu o rezoluție mai mare.

50 de ani la limită.

Emoții – fără limite. Experimentăm dinamismul încă de la nașterea sa. Noi numim asta Driving Performance. Ne îmbunătățim continuu.
Imaginea prezintă un instantaneu alb-negru din istoria AMG.
Închide
Pietrele de hotar ale unei mărci de performanță.

De 50 de ani, compania fondată de Hans Werner Aufrecht și Erhard Melcher îndeplinește visele oamenilor entuziasmați de performanță. Primul atelier a fost înființat în 1967 într-o veche moară. În 1971, modelul AMG 300 SEL 6.8 AMG obține în cadrul cursei de 24 de ore de pe Circuitul de la Spa-Francorchamps victoria la clasa sa și locul doi în clasamentul general.

Cooperarea cu Mercedes-Benz începe în 1990. Odată cu C 36 AMG, în 1993 pătrunde pe piață primul autovehicul dezvoltat împreună cu Daimler-Benz. În 2005, Mercedes-AMG devine în proporție de sută la sută subsidiară a Mercedes-Benz Group AG și în 2009 compania prezintă primul autovehicul dezvoltat integral de către Mercedes-AMG. Cu modelul SLS AMG GT3, în 2011 AMG face trecerea spre curse. Urmează în 2014 modelul Mercedes-AMG GT și în 2015 introducerea modelelor din seria 43.

Imaginea prezintă un instantaneu alb-negru din istoria AMG.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Vizualizare din nou

O singură opțiune: succesul!

Pasiune, fascinație, inspirație – motorsport însemna totul pentru Hans Werner Aufrecht. Împreună cu Erhard Melcher, el a creat AMG. O pasiune s-a transformat într-o experiență unică la volan.
Imaginea prezintă un instantaneu alb-negru din povestea de succes AMG.
Închide
Imaginea prezintă un instantaneu alb-negru din povestea de succes AMG.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Vizualizare din nou
Cel mai dur competitor al nostru? Noi înșine.
De 50 de ani ne respectăm standardele, ridicăm pas cu pas ștacheta și lăsăm întotdeauna în urmă o impresie de neuitat. În 1986, cu cel mai rapid autovehicul german de serie: modelul AMG 300 E 5.6, care a impresionat SUA cu o viteză de top de peste 303 km/h. Presa americană l-a botezat „The Hammer” – un nume prezent până astăzi și care nu poate fi întrecut. Sau poate totuși? Întrebați-ne peste 50 de ani. Modelul Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ deschide drumul anul acesta.
Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG E63 S 4MATIC+ lângă Hammer - ciocanul, simbolul primordial al legendei AMG.

Cum funcționează un adevărat campion?

Totul câștigat, totul experimentat – cum se motivează de fapt cineva care a obținut tot ce și-a dorit? Aflați ce îl stimulează pe campionul deținător de recorduri Bernd Schneider.
Imaginea îl prezintă pe Bernd Schneider, campionul Mercedes-AMG în prim-plan.
Închide
Imaginea îl prezintă pe Bernd Schneider, campionul Mercedes-AMG în prim-plan.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Vizualizare din nou

Motorul pornit. Viața de zi cu zi oprită.

Indiferent pentru ce model v-ați decide: un Mercedes-AMG se înclină întotdeauna în fața șoselei. În același timp însă, originea mărcii AMG rămâne vizibilă – pe toate circuitele de curse din lume.
Imaginea arată captivantul model AMG GT de culoare galbenă în fața familiei AMG Performance.
Închide
O jumătate de secol de Driving Performance.

În ultimii 50 de ani ne-am probat în repetate rânduri pretenția de a fi o marcă excepțională pentru autovehicule sport și de performanță cu numeroase succese în motorsport și dezvoltarea unor autovehicule de serie unice.

Astăzi, compania noastră cu sediul în Affalterbach reprezintă definiția internațională a competenței supreme în domeniul motoarelor, nu numai în privința dezvoltării, ci și în privința filozofiei „One Man, One Engine“, conform căreia un grup motopropulsor este montat de către un constructor, la fel ca în cadrul unei manufacturi. Cu aproape 100.000 de autovehicule livrate în anul 2016, reprezentând o creștere de peste 40 la sută și cea mai mare ofensivă în domeniul modelelor din istoria companiei, pornim în anul aniversar cu valori record.

Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG GT făcând drifturi pe un circuit de curse și desenând cifra 50 din urmele anvelopelor.

Acasă în clasa regină.

Începând din sezonul 2012, cele trei litere AMG reprezintă sinonimul performanțelor sportive de top în Formula 1. Sinonimul pentru Driving Performance.
Imaginea prezintă un Mercedes-AMG Safety Car de la DTM 2016.
Închide
Imaginea îi prezintă pe cei doi piloți Mercedes-AMG din Formula 1 sărbătorindu-și succesul.
Dominație în clasa regină.

Începând din sezonul 2012, numele AMG este prezent și în Formula 1. Însă pasiunea și experiența noastră în sportul cu motor provine dintr-un trecut mai îndepărtat.

Cele trei litere AMG sunt considerate sinonimul pentru Driving Performance. A fost deci un pas logic, stabilirea conexiunii dintre AMG și angajamentul Mercedes-Benz pentru Formula 1 și prin intermediul unui nume comun: Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Și firma de motoare a echipei din Brixworth, Anglia, a fost redenumită în spiritul „One Team“ ca Mercedes-AMG High Performance Powertrains.

Prin intermediul triplei reușite, a celor trei titluri succesive în campionatul mondial al constructorilor din Formula 1 FIA, Săgețile Argintii au adăugat un nou capitol în istoria lor îndelungată și de succes în motorsport.

Imaginea prezintă un monopost Mercedes-AMG Formula 1 din 2017.

Nu dezvoltăm numai autovehicule.

Transformăm vise în realitate. Ce ne motivează: credem în performanțe maxime.
Imaginea prezintă panoramic un AMG GT cu vopsea galbenă.
Închide
Cum definim noi o operă de artă completă:
dezvoltăm intern toate componentele relevante pentru performanță ale autovehiculelor noastre performante. Nici nu este de mirare că peste 700 dintre angajații noștri lucrează în domeniul dezvoltării. Totul cu scopul de a pune pe roți tot mereu inovații care să depășească toate standardele. Și asta raportat la întregul autovehicul. Mercedes-AMG GT este astfel cel de-al doilea autovehicul sport dezvoltat complet în regie proprie. Și indiferent cât de bine ar suna grupul motopropulsor: modelul Mercedes-AMG GT își dorește să ajungă pe podium.
Imaginea prezintă un AMG GT cu vopsea galbenă, privit de jos.
Motoarele care propulsează o întreagă branșă.

Să lase totul în urmă. Acesta este scopul unui motor AMG. Puterea întâlnește precizia. Iar rezultatul este unul tipic AMG: comportament de răspuns dinamic, agilitate ridicată și turații care încântă – combinate cu performanțe maxime și eficiență maximă. Astfel, de exemplu motorul AMG V8 biturbo de 4,0 litri convinge prin emisii reduse și cele mai scăzute valori ale consumului la nivel mondial din segment.

La același nivel de performanță cu motoarele se află și transmisia puterii: Cutiile de viteze AMG asigură o transmitere optimă a puterii motorului – în funcție de situație, controlat și incredibil de dinamic. Programele de rulare selectabile oferă libertate suplimentară: de la extrem de sportiv până la deosebit de eficient și confortabil. Pentru o dezvoltare optimă a puterii și mai multă plăcere la volan.

Imaginea oferă o perspectivă asupra programului de evenimente „AMG Winter Sporting“.

Prototip Mercedes-AMG Project ONE.

Hypercar cu tehnologii de Formula 1.
Mercedes-AMG: Mercedes-AMG Project ONE Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG Project One în acțiune pe un circuit de curse.
Închide
Hyperformance.
Autovehiculul-prototip super-sport cu două locuri aduce pentru prima dată cea mai modernă și eficientă tehnologie hybrid din Formula 1, aproape unu la unu de pe circuitul de curse pe șosea. Hybridul de înaltă performanță va avea probabil peste 1.000 CP, viteza sa maximă va depăși 350 km/h. Prototipul îmbină performanța copleșitoare de pe circuit și tehnologie hybrid din Formula 1 adaptată pentru viața de zi cu zi cu eficiență fără precedent.
Imaginea prezintă hypercar-ul Mercedes-AMG, probabil cel mai fascinant autovehicul cu două locuri care va ajunge vreodată pe șosea.
AMG Future Performance.
Mercedes-AMG aduce acum pentru prima oară, prin intermediul Project ONE, competența unică în domeniul conceptelor de propulsoare testate în curse, pe șosea și în viitor, și în autovehiculele de serie de mâine. Dorința este să devenim vârful de lance al mobilității orientate spre performanță și să asigurăm astfel în toate domeniile, de la conectivitate până la soluții unitare de mobilitate, faptul că, datorită soluțiilor inovatoare, clienții noștri pot lăsa frâu liber entuziasmului lor pentru performanță și în viitor.
Imaginea prezintă Mercedes-AMG Project One în plină acțiune pe circuitul de curse.

AMG Track Pace.

Inginerul dumneavoastră de curse personal.
Imaginea prezintă funcția smartphone
Închide
Imaginea prezintă funcția Track Pace pe un smartphone în fața unui Mercedes-AMG GT.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Vizualizare din nou
Aparat de înregistrare date pentru utilizarea pe circuitul de curse.
Pentru ambele modele AMG GT Roadster este disponibilă noua funcție AMG Track Pace. Aceasta este o parte componentă a sistemului Infotainment opțional COMAND Online și transformă telefonul Apple iPhone® în inginerul dumneavoastră personal de curse. Cu ajutorul aplicației, clienții își pot analiza stilul de conducere pe circuit, îl pot îmbunătăți și partaja cu alți șoferi AMG prin intermediul Facebook, YouTube sau al AMG Private Lounge. Aplicația pentru Apple iPhone® se conectează via WiFi cu modelele AMG GT. Autovehiculul transmite apoi numeroase date în timp real către aplicație. Printre acestea se numără de exemplu viteza, treapta de viteză, unghiul de direcție, timpul, poziția și accelerarea.
Imaginea prezintă sistemul Infotainment COMAND Online cu funcție Track Pace.
Pentru piloții de curse AMG.
Cu ajutorul aplicației se pot salva timpii pentru ture de circuit sau sectoare pe circuit. Pentru aceasta sunt salvate deja în aplicație numeroase profiluri de circuite. Șoferul poate însă înregistra și salva și alte circuite. Suplimentar camera de pe Apple iPhone® înregistrează cursa pe circuit, astfel încât șoferul va obține un videoclip interactiv al experienței sale pe circuit, cu toate datele de telemetrie.

AMG Future Performance.

50 de ani de AMG – momentul ideal pentru a începe un nou capitol Driving Performance.
Imaginea prezintă impunătorul Mercedes-AMG GT Concept cu EQ Power+.
Închide
Imaginea prezintă impunătorul Mercedes-AMG GT Concept cu EQ Power+.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Vizualizare din nou
În viitor: Mercedes-AMG GT Concept.
Prototipul nostru Mercedes-AMG GT Concept oferă o perspectivă cu privire la conceptele alternative de propulsoare de la AMG. În plus, acest Coupé cu patru uși anunță extinderea continuă a familiei AMG GT. În acest sens se dezvoltă acum cea de-a treia serie constructivă, după SLS AMG și AMG GT, integral în regie proprie, în Affalterbach. Denumirile și elementele esențiale de design în părțile din față și din spate indică din primul moment apartenența la familia AMG GT. Marcajul „EQ Power+“ de pe Mirror Cam indică plusul de performanță la care vă puteți aștepta ca urmare a hibridizării mărcii AMG.
Imaginea prezintă vederea lateral-frontală a AMG GT Concept Car privit oblic de jos.
Grup motopropulsor hybrid inovator.
O dezvoltare complet nouă o reprezintă grupul motopropulsor al AMG GT Concept. Prin intermediul SLS AMG Electric Drive am demonstrat deja din anul 2010 faptul că un autovehicul super-sport cu propulsor electric cu baterie este realizabil – cu performanțe de rulare enorme și plăcere maximă la volan. Hypercar-ul planificat de AMG promite dinamică de rulare și eficiență demne de Formula 1. Acesta oferă o perspectivă cu privire la ceea ce se poate realiza în prezent cu tehnologia hybrid.
Imaginea prezintă AMG GT Concept în acțiune.
După crearea imaginilor este posibil să fi apărut modificări ale produselor.

One Man – One Engine


One Man – One Engine.

Muncă manuală înalt calificată de la Mercedes-AMG.

One Man – One Engine


One Man – One Engine.

Muncă manuală înalt calificată de la Mercedes-AMG.

Imaginea prezintă un motor cu semnătura.

Spre deosebire de o producție de serie mare, la Mercedes-AMG motoarele R4, V8 și V12 sunt produse manual, conform filozofiei „One Man - One Engine“. Câte un tehnician montează câte un grup motopropulsor și este responsabil de la montarea arborelui cotit în blocul motor și umplerea cu ulei de motor – lucru vizibil prin semnătura sa aplicată pe placa motorului AMG.

Imagini și filme


Imagini și filme.

Imagini și filme


Imagini și filme.

Imaginea prezintă un șofer ca aleargă spre autovehiculul său roșu Mercedes-AMG GT S Performance.
Imaginea prezintă un Mercedes-AMG E 63 S T-Modell pe șosea, privit oblic de jos.
Imaginea prezintă partea frontală impresionantă a modelului Mercedes-AMG C 63 S Coupé.
Imaginea prezintă Mercedes-AMG GT R în tunelul aerodinamic.
Imaginea prezintă gama Mercedes-AMG GLC 43 într-o hală industrială.
Imaginea prezintă limuzina Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ privită oblic de sus.
Imaginea prezintă partea frontală a modelului Mercedes-AMG CLA 45 Coupé.
Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG SL 65 Roadster pe o șosea națională.
Imaginea prezintă modelul Mercedes-AMG G 63 în jungla urbană.
Imaginea prezintă panoramic modelul Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ Cabriolet.

Mercedes-AMG GT S: consum de combustibil combinat: 12.3 - 12.1 l/100 km; emisii CO2 combinate: 278 - 275 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

Mercedes-AMG E 63 S T-Modell: consum de combustibil combinat: 12.5 - 12.1 l/100 km; emisii CO2 combinate: 283 - 274 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

Mercedes-AMG C 63 S Coupé: consum de combustibil combinat: 11.3 - 11.1 l/100 km; emisii CO2 combinate: 256 - 251 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

Mercedes-AMG GT R: consum de combustibil combinat: 12.8 l/100 km; emisii CO2 combinate: 291 - 289 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

Mercedes-AMG GLC 63 S Coupé: consum de combustibil combinat: 12.8 - 12.4 l/100 km; emisii CO2 combinate: 289 - 280 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

Mercedes-AMG GLC 63 S SUV: consum de combustibil combinat: 12.8 - 12.4 l/100 km; emisii CO2 combinate: 289 - 280 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

Mercedes-AMG S 63 4MATIC+: consum de combustibil combinat: 12.3 - 11.7 l/100 km; emisii CO2 combinate: 278 - 265 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

Mercedes-AMG CLA 45 Coupé: consum de combustibil combinat: 9.5 - 9.3 l/100 km; emisii CO2 combinate: 215 - 210 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

Mercedes-AMG SL 63: consum de combustibil combinat: 12.1 l/100 km; emisii CO2 combinate: 276 - 274 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

Mercedes-AMG G 63: consum de combustibil combinat: 15.2 - 15.0 l/100 km; emisii CO2 combinate: 345 - 341 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ Cabriolet: consum de combustibil combinat: 12.3 - 12.1 l/100km; emisii CO2 combinate: 277 - 273 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>