Vito Tourer | Autovehicul comercial Mercedes-Benz
Vito Tourer

Modelul Vito Tourer: la fel de divers precum pasagerii săi.

Acceleratorul dumneavoastră spre succes.

Configurați acum

Specialistul pentru transportul profesional de persoane.

Modelul Vito Tourer poate transporta până la 8 persoane plus șoferul. Totuși, autovehiculul comercial mid-size cu stea vă oferă mult mai mult: sistemele de propulsie cu consum redus contribuie sustenabil cu fiecare kilometru la succesul dumneavoastră economic. Așa cum vă așteptați de la un autovehicul Mercedes-Benz, echiparea de siguranță cu sisteme de asistență ajunse deja la maturitate se află la un nivel exemplar. Tot la cel mai înalt nivel sunt cele 3 sisteme audio opționale și soluțiile de conectivitate, cu care aduceți universul digital în modelul dumneavoastră Vito Tourer.

Elemente esențiale.

  1. Siguranță
  2. Rentabilitate
  3. Conectivitate
Vito Tourer: ajungeți la destinație, în totală siguranță.

Toată lumea beneficiază de sistemele exemplare de siguranță și asistență ale Vito Tourer: dumneavoastră, pasagerii dumneavoastră și, implicit, ceilalți participanți la trafic. Enumerăm aici câteva sisteme din dotarea standard: asistentul pentru vând lateral și asistentul pentru stimularea atenției ATTENTION ASSIST, programul electronic de stabilitate de ultimă generație ADAPTIVE ESP®, precum și protecția asigurată de cele 6 airbaguri1. Iar cu ajutorul codului QR de pe eticheta de salvare aflat pe stâlpul B, forțele de salvare pot scana direct cardul de salvare specific autovehiculului.

Un aspect semnificativ îl reprezintă sistemul opțional COLLISION PREVENTION ASSIST, care monitorizează distanța față de autovehiculul din față și în traficul extraurban și avertizează în cazul unei posibile coliziuni. La cerere, se obține și o cameră video pentru marșarier, precum și sistemul de protecție preventivă a pasagerilor PRE-SAFE® System. Dacă doriți să extindeți și mai mult dotările care privesc siguranța autovehiculului dvs. Vito Tourer, veți găsi desigur printre sistemele de siguranță2 de mai jos ceea ce vă doriți. Toate au un lucru în comun: vă ajută să ajungeți în siguranță maximă la destinație.

Vito Tourer: Avansați pe toate planurile grație înaltei sale siguranțe.

Cel care valorifică resursele eficient este un partener mereu bine văzut în cadrul companiei. De aceea Vito Tourer încearcă să vină cu tot ceea ce este necesar pentru a contribui prin eficiența și rentabilitatea sa la succesul companiei dumneavoastră. Siguranța și disponibilitatea îndelungată specifice Mercedes-Benz sunt exemplare, astfel încât autovehiculul dumneavoastră Vito Tourer să fie prezent atunci când aveți nevoie de el. La acest lucru contribuie de asemenea intervalele îndelungate de service, de până la 40.000 km. Calitatea excepțională a produsului este de fapt cea mai bună premisă pentru un buget scăzut alocat reparațiilor și întreținerii. Pentru ca Vito Tourer să rămână într-o formă bună chiar și după mulți ani de utilizare, l-am dotat cu o protecție anti-corozivă de înaltă calitate, printre altele cu o caroserie complet galvanizată.

Rămâneți conectat și în timpul călătoriei.

Împreună cu modelul Vito sunteți însoțit și de universul digital! Sistemele audio opționale oferă un dispozitiv hands-free, precum și streaming muzical prin intermediul Bluetooth® și permit parțial integrarea smartphone-urilor. Astfel, munca poate fi desfășurată cât mai economic și mai plăcut cu putință – și grație operării simple.

Serviciile de conectivitate Mercedes PRO vă ajută să îndepliniți sarcinile mai ușor și mai economic. Oferta opțională cuprinzătoare de întinde de la comunicația în autovehicul la logistica autovehiculelor și până la sistemul apel de urgență Mercedes-Benz.

1

Airbagul pentru șofer și pentru pasager intră în dotarea standard la toate variantele Vito Tourer. Opțional, se pot obține airbagul lateral pentru torace și airbagul geam față, resp. airbagul tip cortină față și spate.

2

Consultați echipările standard și cele speciale de siguranță, precum și www.mercedes-benz.de

În compania modelului Vito Tourer veți lucra cu plăcere.

Vito Tourer

Experimentați acum modelul Vito Tourer.

Pictogramă programare test drive

Programați un test drive.

Înregistrați-vă și porniți acum
Aflați mai multe
Pictogramă căutare centru autorizat

Căutare centru autorizat.

Găsește-l pe cel mai apropiat
Aflați mai multe
Pictogramă configurare autovehicul

Configurare autovehicul.

Configurează-l acum!
Aflați mai multe
Partenerul tau Mercedes-Benz
Programează un Test Drive
Experimentează versatilitatea și confortul autovehiculelor comerciale Mercedes-Benz, la volanul unuia dintre acestea, alegând acum un Test Drive
[*] Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO2 ale modelelor noi de autoturisme pot fi obținute din „Ghidul despre consumul de combustibil, emisii CO2 și consumul de curent pentru autoturismele noi”, care se găsește în mod gratuit la orice punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).