Vito Tourer: contribuie la dezvoltarea companiei.

Vito Tourer: vă pune la dispoziție mai multe variante.

Vito. Vrea, poate și face.

Vreți să fiți mereu gata de acțiune? Faceți față noilor provocări? Vă faceți jobul cu determinare? Atunci Vito Tourer este exact ceea ce vă trebuie. Pentru că Vito Tourer vă duce mai departe – pe șosea și spre succesul companiei dumneavoastră. În materie de rentabilitate și calitate, este la fel de exemplar precum la capitolele flexibilitate și siguranță. Este specialist în transportul profesionist de persoane.

Grație sistemelor inovatoare de asistență și siguranță, vă puteți gestiona obiectivele cu și mai mare precizie. Cu tracțiune pe spate sau integrală, în variantele Vito Tourer BASE, PRO sau SELECT, cu Vito Tourer aveți autovehiculul potrivit pentru obiectivele dumneavoastră.

În plus, o rețea bine dezvoltată de parteneri Mercedes-Benz se străduiește, prin servicii complexe, ca autovehiculul dumneavoastră Vito Tourer să își păstreze permanent fiabilitatea. Aveți încredere în service-ul dumneavoastră Mercedes-Benz pentru reparații și întreținere. Acesta vă cunoaște cel mai bine autovehiculul. În acest fel, Vito Tourer va rămâne partenerul dumneavoastră fidel pe o lungă perioadă de timp.

Autovehicule comerciale compacte Mercedes-Benz. Born to run.

Caracteristici principale.

  1. Calitate
  2. Rentabilitate
  3. Siguranță
  4. Flexibilitate
  5. Confort
Vito Tourer. Pregătit ca și dumneavoastră.

Veți aprecia rapid autovehiculul dumneavoastră Vito drept un partener de nădejde. De aceea ne străduim să construim o relație îndelungată și de încredere. La livrare veți primi un autovehicul Mercedes-Benz, care a făcut față cu succes unor teste de 5,5 milioane km. Vito este conceput să reziste la solicitările dure la care este supus un autovehicul comercial. Iar protecția sa anti-corozivă extinsă cu o caroserie complet galvanizată îi asigură rolul de carte de vizită a companiei dumneavoastră, chiar și după mulți ani de exploatare.

Un lucru e sigur însă: alegând autovehiculul Vito, alegeți pentru un vehicul pe care vă puteți baza. Acesta va fi sprijinul dumneavoastră în toate acțiunile întreprinse. Pentru noi, titlul de „autovehicul comercial Mercedes-Benz. Born to run.“ nu este doar un motto, ci o promisiune.

Vito Tourer: Avansați pe toate planurile grație înaltei sale siguranțe.

Cel care valorifică resursele eficient este un partener mereu bine văzut în cadrul companiei. De aceea Vito Tourer încearcă să vină cu tot ceea ce este necesar pentru a contribui prin eficiența și rentabilitatea sa la succesul companiei dumneavoastră. Siguranța și disponibilitatea îndelungată specifice Mercedes-Benz sunt exemplare, astfel încât autovehiculul dumneavoastră Vito Tourer să fie prezent atunci când aveți nevoie de el. La acest lucru contribuie de asemenea intervalele îndelungate de service, de până la 40.000 km. Calitatea excepțională a produsului este de fapt cea mai bună premisă pentru un buget scăzut alocat reparațiilor și întreținerii. Pentru ca Vito Tourer să rămână într-o formă bună chiar și după mulți ani de utilizare, l-am dotat cu o protecție anti-corozivă de înaltă calitate, printre altele cu o caroserie complet galvanizată.

Vito Tourer: ajungeți la destinație, în totală siguranță.

Toată lumea beneficiază de sistemele exemplare de siguranță și asistență ale Vito Tourer: dumneavoastră, pasagerii dumneavoastră și, implicit, ceilalți participanți la trafic. Enumerăm aici câteva sisteme din dotarea standard: asistentul pentru vând lateral și asistentul pentru stimularea atenției ATTENTION ASSIST, programul electronic de stabilitate de ultimă generație ADAPTIVE ESP®, precum și protecția asigurată de cele 6 airbaguri1. Iar cu ajutorul codului QR de pe eticheta de salvare aflat pe stâlpul B, forțele de salvare pot scana direct cardul de salvare specific autovehiculului.

Un aspect semnificativ îl reprezintă sistemul opțional COLLISION PREVENTION ASSIST, care monitorizează distanța față de autovehiculul din față și în traficul extraurban și avertizează în cazul unei posibile coliziuni. La cerere, se obține și o cameră video pentru marșarier, precum și sistemul de protecție preventivă a pasagerilor PRE-SAFE® System. Dacă doriți să extindeți și mai mult dotările care privesc siguranța autovehiculului dvs. Vito Tourer, veți găsi desigur printre sistemele de siguranță2 de mai jos ceea ce vă doriți. Toate au un lucru în comun: vă ajută să ajungeți în siguranță maximă la destinație.

Vito Tourer: vă pune la dispoziție mai multe variante.

Indiferent de obiectivele urmărite: Vito Tourer vă ajută să ajungeți cu bine acolo unde doriți. Asta pentru că cele 3 modele BASE, PRO și SELECT se pot adapta exact nevoilor dumneavoastră și ale pasagerilor. Dacă doriți să aveți un autovehicul foarte confortabil pentru servicii turistice sau pentru transferuri aeroport-hotel, Vito Tourer SELECT cu cele 2 banchete reglabile de 3 locuri este alegerea perfectă. Puteți să vă răsfățați clienții cu lumină și aer din belșug, ba chiar să comandați trapa culisantă panoramică opțională.

Vă doriți în mod expres un taxi sau un autovehicul multifuncțional pentru reuniuni? Atunci orientați-vă spre Vito Tourer PRO. Doriți să vă conduceți echipa spre un anumit loc, atunci varianta funcțională este Vito Tourer BASE.

În funcție de lungimea autovehiculului, puteți amenaja 2 rânduri sau - în varianta extralungă - 3 rânduri de banchete a 2 sau 3 locuri. Pentru a ajunge la numărul maxim de 9 locuri alegeți fie varianta cu 3 rânduri de scaune în spațiul pentru pasageri (echipare scaune 2-2-3) sau vă decideți pentru bancheta pentru pasager față și alte 2 rânduri de banchete de 3 locuri.

Profitați de flexibilitatea Vito Tourer chiar și pentru excursii private.

Vito Tourer: un loc de muncă fascinant și comod.

Și acum să atingem aspectele plăcute ale jobului dumneavoastră: Vito Tourer vă îndeamnă la lucru grație generosului său spațiu interior. Scaunele se remarcă printr-o îmbrăcăminte din material textil rezistent, iar tapițeria lor ergonomică vă oferă toată comoditatea, chiar și la drum lung. Pentru anotimpul rece, încălzirea opțională în scaunul șoferului și al pasagerului reprezintă o dotare suplimentară foarte utilă. Dacă aveți nevoie de 2 locuri în față pentru doi pasageri, puteți comanda bancheta opțională de 2 locuri.

Grație servo-direcției electromecanice și a opțiunilor TEMPOMAT, volan multifuncțional cu coloană de direcție reglabilă și calculator pentru afișarea informațiilor referitoare la călătorie, veți conduce cu ușurință până la destinație. Instalația de climatizare opțională, respectiv climatizarea automată vă ajută să acționați cu sânge rece.

Sistemele audio disponibile opțional asigură pe parcursul deplasării o bună conectare și distracție, iar sistemele de navigație Audio 40 sau Becker® MAP PILOT3 vă ajută să ajungeți mai repede la destinație. Dacă doriți să creșteți și mai mult valoarea autovehiculului dumneavoastră Vito Tourer, comandați pachetul opțional crom interior4. De asemenea, am dotat modelul Vito Tourer cu o serie de compartimente de depozitare foarte practice.

1

Airbagul pentru șofer și pentru pasager intră în dotarea standard la toate variantele Vito Tourer. Opțional, se pot obține airbagul lateral pentru torace și airbagul geam față, resp. airbagul tip cortină față și spate.

2

Consultați echipările standard și cele opționale.

3

Sistem de navigație Becker® MAP PILOT numai în asociere cu . Audio 15.

4

Pachetul crom interior intră în dotarea Vito Tourer SELECT.

Mereu gata să intervină.

Sistem PRE-SAFE®

Asistent activ la parcare

Asistent pentru faruri

Asistent pentru menținerea benzii de rulare

COLLISION PREVENTION ASSIST

Asistent unghi mort

La fel de versatil precum traseele dumneavoastră.

Fiecare poate să ajungă la destinație. Dar provocarea este să mergi mai departe. De aceea, Vito Tourer dispune de 3 motorizări puternice, precum și de două tipuri de tracțiune, integrală și pe spate, la alegere. În funcție de intențiile dumneavoastră și de traseu: alegeți autovehiculul care dispune de modul de acționare cel mai potrivit cu profilul dumneavoastră de utilizare și cu comportamentul de rulare dorit.

Cutia de viteze automată cu 7 trepte 7G-TRONIC PLUS din dotările opționale crește confortul de rulare și reduce consumul. Dar și cutia de viteze manuală cu 6 trepte din dotarea de serie convinge printr-un echilibru subtil între agilitate și eficiență. Indiferent pentru care dintre modurile de acționare optați, prin servo-direcția electromecanică din dotarea de serie, a coordonarea fină a geometriei sistemului de rulare și a suspensiilor independente, la volanul unui Vito Tourer vă bucurați de eficiență, confort și rafinament.

Lorem Ipsum