Vito Tourer | Autovehicul comercial Mercedes-Benz
Vito Tourer

Modelul Vito Tourer: la fel de divers precum pasagerii săi.

Acceleratorul dumneavoastră spre succes.

Configurați acum

Specialistul pentru transportul profesional de persoane.

Modelul Vito Tourer poate transporta până la 8 persoane plus șoferul. Totuși, autovehiculul comercial mid-size cu stea vă oferă mult mai mult: sistemele de propulsie cu consum redus contribuie sustenabil cu fiecare kilometru la succesul dumneavoastră economic. Așa cum vă așteptați de la un autovehicul Mercedes-Benz, echiparea de siguranță cu sisteme de asistență ajunse deja la maturitate se află la un nivel exemplar. Tot la cel mai înalt nivel sunt cele 3 sisteme audio opționale și soluțiile de conectivitate, cu care aduceți universul digital în modelul dumneavoastră Vito Tourer.

Elemente esențiale.

  1. Siguranță
  2. Rentabilitate
  3. Conectivitate
Ajungi la destinație cu o siguranță exemplară.

Toată lumea poate beneficia de sistemele exemplare de siguranță și asistență ale modelului Vito Tourer: tu, pasagerii tăi și ceilalți participanți în trafic. Între dotările de siguranță standard ale modelului Vito se numără, spre exemplu, asistentul pentru vânt lateral și asistentul de menținere a atenției ATTENTION ASSIST. În plus, există airbaguri și semnalizator centură pentru șofer și însoțitor. Sunt disponibile opțional sidebag-uri și airbaguri geam. La cerere te pot ajuta asistentul activ la frânare și asistentul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC, precum și asistentul pentru păstrarea benzii de rulare și asistentul pentru unghi mort1 cu Rear Cross Traffic Alert.

Vito Tourer: Avansați pe toate planurile grație înaltei sale siguranțe.

Cel care valorifică resursele eficient este un partener mereu bine văzut în cadrul companiei. De aceea Vito Tourer încearcă să vină cu tot ceea ce este necesar pentru a contribui prin eficiența și rentabilitatea sa la succesul companiei dumneavoastră. Siguranța și disponibilitatea îndelungată specifice Mercedes-Benz sunt exemplare, astfel încât autovehiculul dumneavoastră Vito Tourer să fie prezent atunci când aveți nevoie de el. La acest lucru contribuie de asemenea intervalele îndelungate de service, de până la 40.000 km. Calitatea excepțională a produsului este de fapt cea mai bună premisă pentru un buget scăzut alocat reparațiilor și întreținerii. Pentru ca Vito Tourer să rămână într-o formă bună chiar și după mulți ani de utilizare, l-am dotat cu o protecție anti-corozivă de înaltă calitate, printre altele cu o caroserie complet galvanizată.

Rămâneți conectat și în timpul călătoriei.

Împreună cu modelul Vito sunteți însoțit și de universul digital! Sistemele audio opționale oferă un dispozitiv hands-free, precum și streaming muzical prin intermediul Bluetooth® și permit parțial integrarea smartphone-urilor. Astfel, munca poate fi desfășurată cât mai economic și mai plăcut cu putință – și datorită operării simple.

Serviciile Mercedes me connect vă ajută să vă îndepliniți sarcinile mai ușor și mai economic. Oferta opțională cuprinzătoare asigură faptul că dvs. și firma dvs. rămâneți întotdeauna și peste tot în legătură cu autovehiculul.

1

Asistentul pentru unghi mort nu este disponibil temporar și este înlocuit deocamdată de preechiparea asistent pentru unghi mort. Asistentul pentru unghi mort este în continuare disponibil în combinație cu DISTRONIC.

În compania modelului Vito Tourer veți lucra cu plăcere.

Vito Tourer

Experimentează acum modelul Vito Tourer.

Pictogramă programare test drive

Programează un test drive.

Înregistrează-te și pornește acum
Află mai multe
Pictogramă căutare centru autorizat

Caută un centru autorizat.

Și găsește-l în apropierea ta
Află mai multe
Pictogramă configurare autovehicul

Configurează autovehiculul.

Și amenajează-l singur
Află mai multe
Partenerul tau Mercedes-Benz
Programează un Test Drive
Experimentează versatilitatea și confortul autovehiculelor comerciale Mercedes-Benz, la volanul unuia dintre acestea, alegând acum un Test Drive
[*] Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO2 ale modelelor noi de autoturisme pot fi obținute din „Ghidul despre consumul de combustibil, emisii CO2 și consumul de curent pentru autoturismele noi”, care se găsește în mod gratuit la orice punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).