Vito Mixto, pregătit pentru orice misiune.

Duce firma mai departe – spre succes și pe șosea.

Vito. Vrea, poate și face.

Vreți să fiți mereu gata de acțiune? Faceți față noilor provocări? Vă faceți jobul cu determinare? Atunci faceți pereche excelentă cu Vito Mixto. Pentru că Vito vă duce mai departe – pe șosea și spre succesul companiei dumneavoastră totodată. În materie de eficiență și calitate este la fel de exemplar precum la capitolele flexibilitate și siguranță. Doar este produsul unui autentic specialist în autoutilitare.

Cu un consum de combustibil de la 5,7 l la 100 km [autoutilitara Vito și Vito Mixto 116 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în asociere cu cutia de viteze 7G-TRONIC PLUS și omologare de autoutilitară (N1). Consum de combustibil: de la 5,7 l/100 km; emisii CO2 combinate: 153–150 g/km]1este mai economic ca oricând și contribuie cu fiecare kilometru la succesul dumneavoastră durabil. Grație sistemelor inovatoare de asistență și siguranță, vă puteți gestiona obiectivele cu și mai mare precizie. Oferta este unică și în materie de moduri de acționare: tracțiune pe puntea față2, pe puntea spate sau integrală – găsiți ceea ce vă trebuie pentru orice sarcină ați avea de îndeplinit.

Pe de altă parte, o rețea dezvoltată de parteneri Mercedes-Benz se străduiește printr-o ofertă largă de servicii să mențină durabil siguranța în funcționare a autovehiculului dumneavoastră Vito Mixto. Aveți încredere în service-ul dumneavoastră Mercedes-Benz pentru reparații și întreținere. Acesta cunoaște cel mai bine autovehiculul dumneavoastră. În acest fel, Vito va rămâne partenerul dumneavoastră fidel pe o lungă perioadă de timp.

Autovehicule comerciale Mercedes-Benz. Born to run.

1

Autoutilitara Vito și Vito Mixto 116 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu 7G-TRONIC PLUS și omologare de autoutilitară (N1). Consum de combustibil în regim urban/extraurban/combinat: 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 153–150 g/km. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de echipările alese.

2

Vito Mixto cu tracțiune pe puntea față și omologare autoturism (M1) nu este disponibil temporar în anumite țări începând cu 06/2018. Pentru informații suplimentare adresați-vă centrului dumneavoastră autorizat Mercedes-Benz.

Caracteristici principale.

  1. Calitate
  2. Rentabilitate
  3. Siguranță
  4. Flexibilitate
  5. Confort
Vito Mixto: pregătit la fel ca dumneavoastră.

Veți considera imediat că autovehiculul dumneavoastră Vito Mixto este un partener de nădejde. De aceea ne străduim să construim o relație îndelungată și de încredere. La livrare veți primi un autovehicul Mercedes-Benz, care a facut față cu succes unor teste de 5,5 milioane km. Vito este conceput să reziste la solicitările dure la care este supus un autovehicul comercial. Iar protecția sa anti-corozivă extinsă cu o caroserie complet galvanizată îi asigură rolul de carte de vizită a companiei dumneavoastră, chiar și după mulți ani de exploatare.

Un lucru e sigur însă: alegând autovehiculul Vito Mixto, v-ați decis pentru un vehicul pe care vă puteți baza. Acesta va fi sprijinul dumneavoastră în toate acțiunile întreprinse. Pentru noi, titlul de „autovehicul comercial Mercedes-Benz. Born to run.“ nu este doar un motto, ci o promisiune.

Vito Mixto: trăiți propriul miracol economic.

Cel care valorifică resursele eficient, este un partener mereu bine văzut în cadrul companiei. De aceea Vito încearcă să vină cu tot ceea ce este necesar, pentru a contribui prin eficiența și rentabilitatea sa la succesul companiei dumneavoastră. Cu un consum de combustibil certificat care pornește de la 5,7 l la 100 km [autoutilitara Vito și Vito Mixto 116 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în asociere cu cutia de viteze 7G-TRONIC PLUS și omologare ca autoutilitară (N1). Consum de combustibil combinat: 5,8–5,7 l/100 km; emisii CO2 combinate: 153–150 g/km]1 [*] parcurgeți distanțele foarte economic. O valoare care poate fi exemplară. La fel precum siguranța și disponibilitatea îndelungă, tipice Mercedes-Benz. Are grijă ca autovehiculul dumneavoastră Vito să fie prezent atunci când aveți nevoie de el. La acest lucru contribuie de asemenea intervalele sale largi de service, de până la 40.000 km. Calitatea excepțională a produsului este de fapt cea mai bună premisă pentru un buget scăzut alocat reparațiilor și întreținerii. Pentru ca Vito să rămână în formă chiar și după mulți ani de utilizare, l-am dotat cu o protecție anti-corozivă de înaltă calitate, printre altele cu o caroserie complet galvanizată.

Vito Mixto : ajungeți la destinație în totală siguranță.

Toată lumea beneficiază de sistemele exemplare de siguranță și asistență ale Vito: dumneavoastră, pasagerii dumneavoastră și, implicit, ceilalți participanți la trafic. Și marfa se transportă excelent în Vito. La nivel de serie există deja echiparea cu asistent pentru vânt lateral, asistent pentru stimularea atenției ATTENTION ASSIST, airbagul șoferului, airbagul pasagerului pentru Vito Mixto în asociere cu omologarea de autoturism (M1)2, precum și cu ultima generație a programului electronic de stabilitate ADAPTIVE ESP® la bord. Ultimul sistem include în reglarea dinamicii de rulare și încărcarea autovehiculului. Iar cu ajutorul codului QR de pe eticheta de salvare aflată pe stâlpul B, forțele de salvare pot scana direct cardul de salvare specific autovehiculului.

Un aspect semnificativ îl reprezintă sistemul opțional COLLISION PREVENTION ASSIST, care monitorizează distanța față de autovehiculul din față și în traficul extraurban și avertizează în cazul unei posibile coliziuni. Opțional, sunt disponibile airbagurile de geam și airbagul lateral pentru torace și pelvis pentru șofer și pasager, precum și sistemul de protecție pasageri PRE-SAFE®. Și dacă doriți să extindeți și mai mult dotările care privesc siguranța autovehiculului dvs. Vito, veți găsi desigur printre sistemele de siguranță3 de mai jos ceea ce vă doriți. Toate au un lucru în comun: vă ajută să ajungeți în siguranță maximă la destinație.
 

Vito Mixto: vă scutește de multe.

În Vito este loc pentru toate lucrurile de care aveți nevoie. Cu o sarcină maximă de până la 1.374 kg (autoutilitara) și o lungime de până la 3 m a spațiului de încărcare4, acest autovehicul cu masă maximă autorizată de 3200 kg poate fi încărcat cu o cantitate mare de produse. Și asta nu e tot: în 3 variante de lungime, 2 variante de ampatament, un sistem flexibil de siguranță și pereți despărțitori foarte practici, acest autovehicul vă oferă posibilități multiple de individualizare și specializare pe profilul dumneavoastră de business.

Obiectivele se pot schimba. Mai ales atunci când doriți să transportați și persoane, dar și marfă. În acest context, Vito Mixto este exact ce vă trebuie. Datorită accesului comod și echipării flexibile cu scaune pentru cel mult 6 persoane, funcționalitatea și confortul se regăsesc în interiorul lui Vito.

În plus: grație deschiderii largi a ușilor și treptei de încărcare coborâte, în Vito veți depăși cu ușurință chiar și unele sarcini dificile – pentru mai mult confort, eficiență și siguranță la încărcare și descărcare.

Vito Mixto: veți lucra cu plăcere.

Și acum să atingem aspectele plăcute ale jobului dumneavoastră: Vito Mixto vă îndeamnă la lucru grație generosului său spațiu interior. Scaunele se remarcă printr-un material textil rezistent, iar tapițeria lor ergonomică vă oferă toată comoditatea, chiar și la drum lung. Pentru anotimpul rece, încălzirea opțională în scaunul șoferului și al pasagerului reprezintă o dotare suplimentară foarte utilă. Dacă aveți nevoie de 2 locuri în față pentru doi pasageri, puteți comanda bancheta opțională pentru pasager.

Grație servo-direcției electromecanice și a opțiunilor TEMPOMAT, volan multifuncțional cu coloană de direcție reglabilă și calculator pentru afișarea informațiilor referitoare la călătorie, veți conduce cu ușurință până la destinație. Instalația de climatizare opțională, respectiv climatizarea automată vă ajută să acționați cu sânge rece.

Sistemele audio disponibile opțional asigură pe parcursul deplasării o bună conectare și distracție, iar sistemele de navigație Audio 40 sau Becker® MAP PILOT5 vă ajută să ajungeți mai repede la destinație. Dacă doriți să creșteți și mai mult valoarea autovehiculului dumneavoastră Vito, comandați pachetul opțional crom interior. De asemenea, am dotat modelul Vito Mixto cu o serie de compartimente de depozitare foarte practice.

1

Autoutilitara Vito și Vito Mixto 116 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu 7G-TRONIC PLUS și omologare ca autoutilitară (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 153–150 g/km [*]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de echipările alese.

2

Opțional pentru autoutilitara Vito și Vito Mixto cu omologare de autoutilitară (N1), de serie pentru Vito Mixto în asociere cu omologare de autoturism (M1).

3

Consultați echipările standard și cele opționale.

4

Valabil pentru Vito în varianta extralung.

5

Sistem de navigație Becker® MAP PILOT numai în asociere cu . Audio 15.

Caroserie.

Lungimi ale autovehiculului
Compact (versiunea compactă)
Lung
Extralung
Suprafață spațiu de încărcare
Lungime spațiu de încărcare
Volum spațiu de încărcare
 Încărcătură maximă
1,86 m2
2.433 mm
3,1 m3
1.310 kg
2,26 m2 
2.678 mm
3,6 m3
1.285 kg
2,26 m2
2.678 mm
 3,6 m3
1.260

La fel de versatil precum sarcinile dumneavoastră.

Oricine poate să ajungă la destinație. Dar provocarea este să mergi mai departe. De aceea, Vito este primul autovehicul comercial din clasa sa care oferă 3 opțiuni de acționare: tracțiune pe puntea față1 , pe puntea spate și integrală. În funcție de intențiile dumneavoastră și de traseu: alegeți autovehiculul care dispune de modul de acționare cel mai potrivit cu profilul dumneavoastră de utilizare și cu comportamentul de rulare dorit.

Cutia de viteze automată cu 7 trepte 7G-TRONIC PLUS2 din dotările opționale crește confortul la rulare și reduce consumul. Dar și cutia de viteze manuală cu 6 trepte din dotarea de serie convinge printr-un echilibru subtil între agilitate și eficiență. Indiferent pentru care dintre modurile de acționare vă decideți: grație servo-direcției electromecanice din dotarea de serie, a coordonării confortabile a geometriei sistemului de rulare și a suspensiilor independente, la volanul unui Vito vă bucurați de eficiență, confort și cultura rulării la nivel de autoturism.

1

Vito Mixto cu tracțiune pe puntea față și omologare autoturism (M1) nu este disponibil temporar în anumite țări începând cu 06/2018. Pentru informații suplimentare adresați-vă centrului dumneavoastră autorizat Mercedes-Benz.

2

Disponibil pentru tracțiune pe puntea spate și tracțiune integrală.

Se deplasează exact la numărul dorit.

Printre echipamentele de siguranță înaltă ale Vito se numără spre exemplu asistentul de vânt lateral din dotarea de serie și asistentul de stimulare a atenției ATTENTION ASSIST. Pe lângă airbagul pentru șofer din dotarea de serie, mai există opțional un airbag pentru pasager, un airbag lateral pentru torace și pelvis și airbag-uri pentru geamurile din față. Suplimentar, puteți avea la comandă un sistem de avertizare la coliziune COLLISION PREVENTION ASSIST sau un asistent de menținere a benzii de rulare și unul pentru unghiul mort, toate acestea contribuind la sporirea siguranței.

Sistem inteligent de iluminare LED

ATTENTION ASSIST

Asistent pentru vânt lateral

COLLISION PREVENTION ASSIST

Asistent pentru menținerea benzii de rulare

Asistent unghi mort

Lorem Ipsum