Vito Mixto | Autovehicul comercial Mercedes-Benz

Modelul Vito Mixto: talentul dumneavoastră multilateral pentru sarcini complexe.

Contribuie la progresul firmei dumneavoastră.

Configurați-l acum

Transportă persoane și marfă.

Modelul Vito Mixto reprezintă autovehiculul dumneavoastră multivalent cu stea: acesta transportă pentru dumneavoastră până la 6 persoane și un volum de marfă de până la 4,1 m³. Sistemele de propulsie cu consum redus contribuie sustenabil cu fiecare kilometru parcurs la succesul dumneavoastră profesional. Așa cum vă așteptați de la un autovehicul Mercedes-Benz, echiparea de siguranță cu sisteme de asistență ajunse deja la maturitate se află la un nivel exemplar. Tot la cel mai înalt nivel sunt cele 3 sisteme audio opționale și soluțiile de conectivitate de la Mercedes PRO, cu care aduceți universul digital în modelul dumneavoastră Vito.

Elemente esențiale.

  1. Rentabilitate
  2. Siguranță
Vito Mixto: trăiți propriul miracol economic.

Cel care valorifică resursele eficient, este un partener mereu bine văzut în cadrul companiei. De aceea Vito încearcă să vină cu tot ceea ce este necesar, pentru a contribui prin eficiența și rentabilitatea sa la succesul companiei dumneavoastră. Cu un consum de combustibil certificat care pornește de la 5,7 l la 100 km [autoutilitara Vito și Vito Mixto 116 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în asociere cu cutia de viteze 7G-TRONIC PLUS și omologare ca autoutilitară (N1). Consum de combustibil combinat: 5,8–5,7 l/100 km; emisii CO2 combinate: 153–150 g/km]1 [*] parcurgeți distanțele foarte economic. O valoare care poate fi exemplară. La fel precum siguranța și disponibilitatea îndelungă, tipice Mercedes-Benz. Are grijă ca autovehiculul dumneavoastră Vito să fie prezent atunci când aveți nevoie de el. La acest lucru contribuie de asemenea intervalele sale largi de service, de până la 40.000 km. Calitatea excepțională a produsului este de fapt cea mai bună premisă pentru un buget scăzut alocat reparațiilor și întreținerii. Pentru ca Vito să rămână în formă chiar și după mulți ani de utilizare, l-am dotat cu o protecție anti-corozivă de înaltă calitate, printre altele cu o caroserie complet galvanizată.

Vito Mixto : ajungeți la destinație în totală siguranță.

Toată lumea beneficiază de sistemele exemplare de siguranță și asistență ale Vito: dumneavoastră, pasagerii dumneavoastră și, implicit, ceilalți participanți la trafic. Și marfa se transportă excelent în Vito. La nivel de serie există deja echiparea cu asistent pentru vânt lateral, asistent pentru stimularea atenției ATTENTION ASSIST, airbagul șoferului, airbagul pasagerului pentru Vito Mixto în asociere cu omologarea de autoturism (M1)2, precum și cu ultima generație a programului electronic de stabilitate ADAPTIVE ESP® la bord. Ultimul sistem include în reglarea dinamicii de rulare și încărcarea autovehiculului. Iar cu ajutorul codului QR de pe eticheta de salvare aflată pe stâlpul B, forțele de salvare pot scana direct cardul de salvare specific autovehiculului.

Un aspect semnificativ îl reprezintă sistemul opțional COLLISION PREVENTION ASSIST, care monitorizează distanța față de autovehiculul din față și în traficul extraurban și avertizează în cazul unei posibile coliziuni. Opțional, sunt disponibile airbagurile de geam și airbagul lateral pentru torace și pelvis pentru șofer și pasager, precum și sistemul de protecție pasageri PRE-SAFE®. Și dacă doriți să extindeți și mai mult dotările care privesc siguranța autovehiculului dvs. Vito, veți găsi desigur printre sistemele de siguranță3 de mai jos ceea ce vă doriți. Toate au un lucru în comun: vă ajută să ajungeți în siguranță maximă la destinație.
 

1

Autovehiculele Vito și Vito Mixto 116 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu 7G-TRONIC PLUS și omologare ca autovehicul comercial ușor (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 153–150 g/km. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de echipările alese.

2

Opțional pentru Vito furgon și Vito Mixto cu omologare de autovehicul comercial ușor (N1), standard pentru modelul Vito Mixto în asociere cu omologare de autoturism (M1).

3

Consultați echipările standard și cele speciale de siguranță, precum și www.mercedes-benz.de

Cu talente multiple pentru sarcini pretențioase.

Unele sarcini necesită soluții speciale. De exemplu, atunci când pe lângă marfă doriți să transportați și persoane. În acest context, modelul Vito Mixto este exact ce vă trebuie. Grație geamurilor parțiale, a accesului comod și a structurii variabile a scaunelor pentru până la 6 persoane, acest model este atât funcțional, cât și confortabil.
În varianta cea mai lungă dintre cele 3 lungimi de autovehicule oferite dispuneți de un spațiu de încărcare de până la 2,63 m² în spatele banchetei. Un alt avantaj îl reprezintă deschiderile largi ale ușilor și pragul de încărcare coborât, care ușurează încărcarea sarcinilor grele – pentru și mai mult confort și siguranță în timpul încărcării și descărcării.
Lungimi ale autovehiculului
Compact
Lung
Extra lung
Suprafață spațiu de încărcare
Lungime spațiu de încărcare
Volum spațiu de încărcare
 Încărcătură maximă
1,86 m2
2.433 mm
3,1 m3
1.310 kg
2,26 m2 
2.678 mm
3,6 m3
1.285 kg
2,26 m2
2.678 mm
 3,6 m3
1.260

În compania modelului Vito veți lucra cu plăcere.

Vito Mixto

Modelele eVan de la Mercedes-Benz: practice, economice și complet electrice.

Experimentați modelul eVito Furgon.

Experimentați acum modelul Vito Mixto.

Pictogramă programare test drive

Programați un test drive.

Înregistrați-vă și porniți acum
Aflați mai multe
Pictogramă căutare centru autorizat

Căutare centru autorizat.

Găsește-l pe cel mai apropiat
Aflați mai multe
Pictogramă configurare autovehicul

Configurare autovehiculul.

Configurează-l acum!
Aflați mai multe
[*] Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO2 ale modelelor noi de autoturisme pot fi obținute din „Ghidul despre consumul de combustibil, emisii CO2 și consumul de curent pentru autoturismele noi”, care se găsește în mod gratuit la orice punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).