Vito Mixto | Autovehicul comercial Mercedes-Benz

Modelul Vito Mixto: talentul dumneavoastră multilateral pentru sarcini complexe.

Contribuie la progresul firmei dumneavoastră.

Configurați-l acum

Transportă persoane și marfă.

Modelul Vito Mixto reprezintă autovehiculul dumneavoastră multivalent cu stea: acesta transportă pentru dumneavoastră până la 6 persoane și un volum de marfă de până la 4,1 m³. Sistemele de propulsie cu consum redus contribuie sustenabil cu fiecare kilometru parcurs la succesul dumneavoastră profesional. Așa cum vă așteptați de la un autovehicul Mercedes-Benz, echiparea de siguranță cu sisteme de asistență ajunse deja la maturitate se află la un nivel exemplar. Tot la cel mai înalt nivel sunt cele 3 sisteme audio opționale și soluțiile de conectivitate de la Mercedes PRO, cu care aduceți universul digital în modelul dumneavoastră Vito.

Elemente esențiale.

  1. Siguranță
  2. Rentabilitate
Ajungi la destinație. În totală siguranță.

Toată lumea poate beneficia de sistemele exemplare de siguranță și asistență ale autovehiculului Vito Mixto: tu, însoțitorii tăi și ceilalți participanți în trafic. Între dotările de siguranță standard ale modelului Vito se numără, spre exemplu, asistentul pentru vânt lateral și asistentul de menținere a atenției ATTENTION ASSIST. Pe lângă airbagul pentru șofer din dotarea de serie, sunt disponibile opțional un airbag pentru însoțitor1, airbaguri laterale pentru torace și pelvis și airbaguri la geamurile din față. La cerere te pot ajuta asistentul activ la frânare și asistentul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC, precum și asistentul pentru păstrarea benzii de rulare și asistentul pentru unghi mort2 cu Rear Cross Traffic Alert.

Vito Mixto: trăiți propriul miracol economic.

Cel care valorifică resursele eficient, este un partener mereu bine văzut în cadrul companiei. De aceea Vito încearcă să vină cu tot ceea ce este necesar, pentru a contribui prin eficiența și rentabilitatea sa la succesul companiei dumneavoastră. Cu un consum de combustibil certificat care pornește de la 5,7 l la 100 km [autoutilitara Vito și Vito Mixto 116 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în asociere cu cutia de viteze 7G-TRONIC PLUS și omologare ca autoutilitară (N1). Consum de combustibil combinat: 5,8–5,7 l/100 km; emisii CO2 combinate: 153–150 g/km]3 [*] parcurgeți distanțele foarte economic. O valoare care poate fi exemplară. La fel precum siguranța și disponibilitatea îndelungă, tipice Mercedes-Benz. Are grijă ca autovehiculul dumneavoastră Vito să fie prezent atunci când aveți nevoie de el. La acest lucru contribuie de asemenea intervalele sale largi de service, de până la 40.000 km. Calitatea excepțională a produsului este de fapt cea mai bună premisă pentru un buget scăzut alocat reparațiilor și întreținerii. Pentru ca Vito să rămână în formă chiar și după mulți ani de utilizare, l-am dotat cu o protecție anti-corozivă de înaltă calitate, printre altele cu o caroserie complet galvanizată.

1

Vito Mixto cu omologare de autoturism (M1) este dotat la nivel de serie cu airbag pentru pasager.

2

Asistentul pentru unghi mort nu este disponibil temporar și este înlocuit deocamdată de preechiparea asistent pentru unghi mort. Asistentul pentru unghi mort este în continuare disponibil în combinație cu DISTRONIC.

3

Autovehiculele Vito și Vito Mixto 116 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu 7G-TRONIC PLUS și omologare ca autovehicul comercial ușor (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 153–150 g/km. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de echipările alese.

Cu talente multiple pentru sarcini pretențioase.

Unele sarcini necesită soluții speciale. De exemplu, atunci când pe lângă marfă dorești să transporți și persoane. În acest context, modelul Vito Mixto este exact ce îți trebuie. Grație geamurilor parțiale, a accesului comod și a structurii variabile a scaunelor pentru până la 6 persoane, acest model este atât funcțional, cât și confortabil.
În varianta cea mai lungă dintre cele 3 lungimi de autovehicule oferite dispui de un spațiu de încărcare de până la 2,63 m² în spatele banchetei. Un alt avantaj îl reprezintă deschiderile largi ale ușilor și pragul de încărcare coborât, care ușurează încărcarea sarcinilor grele – pentru și mai mult confort și siguranță în timpul încărcării și descărcării.
Lungimi autovehicul
Compact
Lung
Extralung
Suprafață spațiu de încărcare
Lungime spațiu de încărcare
Volum spațiu de încărcare
 Încărcătură maximă
1,86 m2
2.433 mm
3,1 m3
1.310 kg
2,26 m2 
2.678 mm
3,6 m3
1.285 kg
2,26 m2
2.678 mm
 3,6 m3
1.260

În compania modelului Vito vei lucra cu plăcere.

Model Vito Mixto

Modelele eVan de la Mercedes-Benz: practice, economice și complet electrice.

Experimentați modelul eVito Furgon.

Experimentează acum modelul Vito Mixto.

Pictogramă programare test drive

Programează un test drive.

Înregistrează-te și pornește acum
Află mai multe
Pictogramă căutare centru autorizat

Caută un centru autorizat.

Și găsește-l în apropierea ta
Află mai multe
Pictogramă configurare autovehicul

Configurează autovehiculul.

Și amenajează-l singur
Află mai multe
[*] Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO2 ale modelelor noi de autoturisme pot fi obținute din „Ghidul despre consumul de combustibil, emisii CO2 și consumul de curent pentru autoturismele noi”, care se găsește în mod gratuit la orice punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).