eVito Tourer | Service | Comerț | Mercedes-Benz
Service pentru modelul eVito Tourer

Service pentru modelul eVito Tourer.

Servicii digitale.

Service Mercedes-Benz

Bine asigurat de la bun început: modelul eVito inclusiv pachet revizie și certificat pentru baterie.

Pachet revizie integrat1

Pachetul de revizie inclus acoperă pentru primele patru revizii de-a lungul primilor patru ani costurile lucrărilor de întreținere conform caietului de service și specificațiilor producătorului. Datorită controlului regulat și profesionist al componentelor de înaltă tensiune și al altor piese și funcții ale autovehiculului vă puteți baza pe disponibilitatea și menținerea valorii autovehiculului dumneavoastră comercial. Astăzi și în viitor.

Inclusiv certificatul pentru baterie2

Prin certificatul gratuit pentru baterie, Mercedes-Benz AG acoperă, pe lângă garanția clasică, încă 6 ani sau până la un kilometraj total de 100.000 km, costurile în caz de defectare a bateriei de înaltă tensiune și garantează cumpărătorului unui model Mercedes-Benz eVito faptul că maximul capacității bateriei de înaltă tensiune din pachetul de baterii nu este mai mic de 66 Ah.

Mercedes-Benz Service24 și MobiloVan.

Dacă la un moment dat rămâneți în pană, serviciul profesionist Mercedes-Benz Service24h vă va ajuta să ajungeți la destinație. Serviciul pentru garanția mobilității Mercedes-Benz MobiloVan1 și multe alte servicii la fel de utile sunt echipări standard pentru fiecare autovehicul comercial Mercedes-Benz nou.

1

Serviciul Mercedes-Benz MobiloVan în versiunea actuală este valabil pentru modelele Sprinter, Vito, Citan și Marco Polo ACTIVITY.

Pentru toate autovehiculele cu prima înmatriculare începând cu 01.10.2012 MobiloVan este valabil inițial timp de 2 ani gratuit și se reînnoiește apoi de la revizie la revizie, la partenerul de service Mercedes-Benz autorizat, timp de până la 30 de ani.

Pentru modelele Clasa V, Clasa X, Marco Polo și Marco Polo HORIZON, serviciile Mercedes-Benz Mobilo sunt valabile în respectiva versiune actuală.

Lorem Ipsum