eVito autoutilitară | Leasing | Mercedes-Benz Transporter
eVito autoutilitară

Găsiți leasing-ul potrivit pentru modelul dumneavoastră eVito Furgon.

Leasing pentru modelul eVito Furgon.

Cu modelul eVito Furgon faceți primul pas spre mobilitatea electrică. Serviciile noastre financiare vă sprijină în acest demers. Dacă încheiați un contract de leasing pentru modelul dumneavoastră eVito Furgon, profitați în dublu sens: deoarece puteți testa din plin pe durata contractuală cât de bine se potrivește un autovehicul electric stilului dumneavoastră de utilizare și puteți utiliza totodată sprijinul guvernamental pentru mobilitate electrică. La sfârșitul duratei contractului vă decideți dacă luați în leasing un model nou. Astfel aveți întotdeauna autovehiculul potrivit necesarului dumneavoastră de mobilitate și rămâneți flexibil pe plan financiar.

Luați în leasing modelul eVito Furgon începând de la 263,– Euro fără TVA pe lună.

Acest exemplu de leasing pentru clienți comerciali se referă la un model eVito Furgon 111 L, motor electric de 85 kW (116 CP) și cuplu de 295 Nm*. Centrul dumneavoastră autorizat Mercedes-Benz vă redactează cu plăcere oferta dumneavoastră individuală de leasing.
Offer table
Tip client Persoană fizică
Preț național de listă 42.655 Euro
Avans
21.328 Euro
Durata contractului 60 luni
Dobânda nominală anuală 3,9 %
Pentru un eVito Furgon 111 L  , preț 42655 Euro + TVA (50760 Euro, TVA inclus), rată lunară de 263 Euro + TVA (313 Euro, TVA inclus), calculată pentru durata de 60 luni, avans 50 % în valoare de 21328 Euro + TVA (25380 Euro, TVA inclus), dobândă nominală 3.9% (DAE finanțare 5.29%), comision analiză dosar 2.6% din preț reprezentând 1110 Euro + TVA (1320 Euro, TVA inclus), comision lunar administrare 0 Euro și o valoare reziduală de 8531 Euro + TVA (10152 Euro, TVA inclus). Ofertă de Leasing Financiar în Euro, realizată prin Mercedes-Benz Leasiasing IFN SA.

Opțiunile dumneavoastră de leasing.

Pentru modelul dumneavoastră eVito Furgon vă oferim diferite produse de leasing – în funcție de lucrările de service pe care doriți să le utilizați suplimentar. Un element comun tuturor ofertelor: pe întreaga durată a contractului dumneavoastră profitați de lucrările convenite și plătiți rate lunare planificabile.

Leasing clasic.

În cazul leasing-ului clasic profitați de ratele convenabile și călătoriți tot timpul cu un model actual. La sfârșitul contractului returnați pur și simplu autovehiculul luat în leasing centrului dumneavoastră autorizat Mercedes-Benz la valoarea reziduală garantată de producător – și vă urcați, după dorință, în următorul dumneavoastră model eVito Furgon.

ServiceLeasing.

Rata dumneavoastră lunară de leasing trebuie să acopere și lucrări selectate de service pentru modelul dumneavoastră eVito Furgon? Dumneavoastră puteți alege dacă doriți să adăugați contractului dumneavoastră de leasing un pachet complet de service, un pachet de garanție și revizie, un pachet de garanție sau un pachet de revizie.

Găsiți partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

De la partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz obțineți o ofertă individuală de leasing necondiționată - după ce v-ați configurat autovehiculul mult dorit. Aici găsiți partenerul potrivit din apropierea dumneavoastră.

Alte servicii financiare Mercedes-Benz pentru modelul eVito Furgon.

Promoții financiare actuale

La modă și mereu atractive: aflați mai multe despre ofertele noastre financiare speciale. Poate că avem pentru dumneavoastră exact oferta pe care o căutați.

Finanțare: utilizați imediat, plătiți în intervalul de timp dorit.

Doriți să vă cumpărați modelul eVito Furgon dar nu vreți să plătiți imediat costul total? Atunci ar trebui să luați în considerare soluțiile noastre de finanțare. În funcție de avansul dorit și de rata finală, puteți să variați rata dumneavoastră lunară astfel încât să se potrivească perfect planului dumneavoastră financiar.

Bine asigurat la drum: asigurarea pentru modelele comerciale ușoare.

Și atunci când este vorba de asigurarea modelului dumneavoastră eVito Furgon vă puteți baza pe serviciile noastre. Primiți o protecție cuprinzătoare împreună cu parteneri selectați de asigurare în condiții convenabile.