eVito Furgon | Mercedes-Benz Transporter
eVito autoutilitară

Propulsie electrică eficientă – acum cu o autonomie semnificativ mai mare.

Configurați acum

Autonomie de până la 314 km1 .

Modelul eVito furgon este exact atât de funcțional, sigur și confortabil cât v-ați aștepta de la un autovehicul Mercedes-Benz Vito. Motorul electric ultraeficient are o putere de maxim 85 kW (116 CP) și un cuplu de până la 360 Nm.

Cu o autonomie de până la 314 km,1 modelul eVito furgon se pretează perfect pentru deplasări în mediul urban și chiar dincolo de acestea.Capacitatea utilă a bateriei este de 60 kWh și poate fi încărcată la o stație de încărcare rapidă în mod standard cu până la 50 kW2 în cca 50 de minute3 de la 10 la 80% – opțional chiar cu până la 80 kW2 în cca 35 de minute3. Și cu o putere de încărcare CA de max. 11 kW, bateria se poate încărca în mai puțin de 6,5 ore de la 0 la 100%. Cu volumul spațiului său de încărcare de până la 6,6 m3, propulsia electrică nu vă impune niciun fel de limitări.

1

Autonomia a fost determinată pe baza Regulamentului 2017/1151/UE.

2

Putere de încărcare maximă la curent continuu (CC)
Putere de încărcare maximă la stație de încărcare CC cu tensiune de alimentare de 400 V, curent de 300 A; puterea maximă de încărcare depinde de diverși factori, cum ar fi temperatura mediului înconjurător și a bateriei și de nivelul de încărcare a bateriei la începerea încărcării. 

3

Timp minim de încărcare la curent continuu (CC)
Timp minim de încărcare de la 10 la 80% în condiții optime la stație de încărcare CC cu tensiune de alimentare de 400 V, curent de 300 A; timpul de încărcare poate varia în funcție de diverși factori, cum ar fi temperatura mediului înconjurător și a bateriei, și în cazul utilizării unor consumatori auxiliari suplimentari, cum ar fi încălzirea.

Elemente esențiale.

 1. Propulsie
 2. Conectivitate
 3. Fiabilitate
 4. Habitaclu
Utilizarea cât mai eficientă a energiei electrice.

Strategia de funcționare inteligentă asigură o utilizare cât mai eficientă posibil a energiei: cu cele 3 programe de rulare „E+“, „E“ și „C“, precum și cele 5 trepte de recuperare „D– “, „D“, „D+“, „D++“ și „DAUTO“ puteți optimiza consumul de curent și astfel, autonomia. În cadrul recuperării se obține energie dacă autovehiculul este încetinit. Nivelul de recuperare „DAUTO“ vă ajută să utilizați cât mai bine procedura de încărcare. Acesta adaptează automat nivelul de recuperare în funcție de situația de rulare.

Distracție la maxim, informații complete.

Sistemele de informații și comunicare cu nenumărate interfețe asigură, după dorință, cele mai bune conexiuni și divertisment la nivel înalt. Operarea sistemelor Multimedia opționale Audio 30 și Audio 40 prin intermediul unui touchscreen este intuitivă și confortabilă.

Pregătit odată cu dumneavoastră.

Veți aprecia rapid modelul dumneavoastră eVito ca partener. De aceea ne străduim să construim o relație îndelungată și de încredere. La livrare primiți un autovehicul matur de calitate Mercedes-Benz, a cărui propulsie electrică și încălzire au trecut testul complex de iarnă la temperaturi de până la minus 30 °C. Iar protecția sa anti-corozivă complexă, cu o caroserie complet galvanizată și materiale rezistente în habitaclu îi asigură rolul de carte de vizită a companiei dumneavoastră, chiar și după mulți ani de exploatare.

În compania modelului Vito veți lucra cu plăcere.

Să vorbim acum despre părțile plăcute ale slujbei dumneavoastră: modelul eVito vă va conferi cea mai bună dispoziție în timpul muncii datorită habitaclului său spațios. În scaunele robuste și confortabile parcurgeți chiar și cele mai lungi distanțe în cel mai relaxat mod posibil. În anotimpul rece, încălzirea standard în scaun pentru șofer reprezintă un plus valoros. Dacă aveți nevoie de 2 locuri în față pentru doi însoțitori, puteți comanda bancheta opțională pentru însoțitor. Sistemele audio disponibile la cerere asigură conectare și divertisment pe drum, iar împreună cu sistemul de navigație Audio 40 se asigură și că veți ajunge mai simplu la destinație.

Nivel exemplar de siguranță, acum și cu acționare electrică.

Rețea de bord de înaltă tensiune bine protejată.

Autoutilitarele propulsate electric de la Mercedes-Benz sunt supuse unor testări complexe și teste de impact. De aceea, în ceea ce privește siguranța sunteți la nivelul exemplar Mercedes-Benz.

Grupul motopropulsor, bateria de înaltă tensiune și cablurile de înaltă tensiune sunt bine protejate. Toate cablurile de înaltă tensiune sunt izolate la maximum. Dacă senzorii de coliziune detectează un accident grav, autovehiculul este imediat decuplat automat de la tensiune.

Întrebări și răspunsuri frecvente despre eVito.

 1. Un Transporter electric MB este potrivit pentru drumurile mele zilnice?

  Cu aplicația Mercedes-Benz Electric Ready îți poți planifica mai bine accesul în lumea mobilității electrice. Astfel poți afla, de exemplu, dacă un model Mercedes-Benz propulsat electric poate trece cu o singură încărcare a baterie printr-o întreagă zi de lucru: aplicația gratuită îți analizează cursele zilnice și stilul de condus. Iar profilul de deplasare rezultat îți dezvăluie dacă ți se potrivește un autovehicul propulsat electric. Pentru alte întrebări legate de accesul la mobilitatea electrică, te consiliază partenerul tău Mercedes-Benz.

 2. Cum încarc modelul meu comercial cu propulsie electrică Mercedes-Benz?

  Aveți posibilități diferite de încărcare. În imediata apropiere: Mercedes-Benz Wallbox sau una dintre soluțiile de încărcare proiectate special de noi pe terenul firmei dumneavoastră. În plus, există un număr în creștere constantă de stații publice de încărcare. La o stație de încărcare rapidă CC vă puteți încărca modelul eVito cu o putere de încărcare de până la 80 kW1 în cca 35 de minute2 de la 10 la 80%. O posibilitate de încărcare rapidă CC cu până la 50 kW1 este deja inclusă în echiparea standard. Și cu o putere de încărcare CA de max. 11 kW, bateria se poate încărca în mai puțin de 6,5 ore de la 0 la 100%.Sunteți setat pe diferite situații de încărcare cu sistemul flexibil de încărcare: cu acest set aveți tot timpul soluția potrivită de încărcare la îndemână.

 3. Cum pot circula cât mai eficient cu modelul meu Transporter electric MB?

  3 programe de rulare diferite și 5 nivele de recuperare susțin un mod de conducere eficient. Ambele funcții vă permit să optimizați consumul de energie și astfel autonomia autovehiculului dumneavoastră comercial cu propulsie electrică. Nivelul de recuperare „DAUTO“ vă ajută să utilizați cât mai bine procedura de încărcare.Acesta adaptează automat nivelul de recuperare în funcție de situația de rulare.

 4. Pot încărca autoutilitara mea propulsată electric la fel ca un autovehicul cu motor cu ardere internă?

  Modelul eVito Furgon dispune de spațiul de încărcare generos al unui Vito Furgon cu motor cu ardere internă deoarece bateria sa se află în podeaua caroseriei. Cu un volum de încărcare de 6,6 m3 și o sarcină utilă suficientă, modelul eVito Furgon se descurcă cu provocările zilnice ale vieții profesionale.

 5. Cât de des trebuie dus la revizie modelul meu Transporter MB electric?

  O revizie anuală este indispensabilă pentru a asigura fiabilitatea componentelor de înaltă tensiune și a altor piese ale autovehiculului. Grație pachetului de revizie, inclus la achiziție, aceste revizii sunt gratuite timp de patru ani pentru dumneavoastră. Dacă este necesară înlocuirea bateriilor dumneavoastră, profitați timp de opt ani sau până la 160.000 km de certificatul de garanție al bateriei dumneavoastră. Pentru alte întrebări legate de revizia autovehiculelor electrice vă consiliază partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

 6. Ce este mai convenabil pentru mine, un autovehicul comercial propulsat electric sau unul cu motor cu ardere internă?

  În funcție de profilul de utilizare și având în vedere promovarea financiară a mobilității electrice, costurile totale de întreținere (TCO) ale unui autovehicul comercial cu propulsie electrică sunt întrutotul la nivelul unui autovehicul cu motor cu ardere internă. O claritate mai mare aduce calculatorul eCost: acesta pune la dispoziție informații pentru a compara costurile anuale de întreținere ale autovehiculului dumneavoastră actual cu cele ale unui autovehicul comercial Mercedes-Benz cu propulsie electrică.

 7. Bateria trebuie cumpărată sau luată separat în leasing?

  Bateria este deja inclusă în prețul de achiziție. Deci nu apar costuri suplimentare pentru o închiriere a bateriei. Riscul financiar al înlocuirii bateriei în cazul în care capacitatea bateriei dumneavoastră se diminuează foarte mult și este asigurat de certificatul de garanție al bateriei. Acesta este valabil până la 8 ani de la prima înmatriculare, respectiv până la o distanță parcursă de 160.000 km. Pentru alte întrebări legate de baterie și certificatul bateriei vă consiliază partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

 8. Ce oferte de conectivitate există pentru modele comerciale MB electrice?

  Multe dintre nenumăratele extraopțiuni digitale sunt disponibile și pentru modele comerciale cu propulsie electrică. „Serviciile remote și de navigație“ sunt disponibile exclusiv pentru autovehiculele cu acționare electrică. Acestea permit încărcarea comodă, precum și preclimatizarea și planifică pe drum atât opririle pentru încărcare, cât și timpii de încărcare. Pentru alte întrebări legate de extraopțiunile digitale te consiliază partenerul tău Mercedes-Benz.

 9. Există o garanție pentru baterie?

  În cazul în care capacitatea bateriei dumneavoastră este redusă semnificativ în primii 8 ani, respectiv în primii 160.000 km după prima înmatriculare, atunci sunteți asigurat prin certificatul de garanție al bateriei. În acest caz suportăm noi costurile înlocuirii bateriei. Iar partea ce mai bună: certificatul bateriei este deja inclus în prețul de achiziție.

 10. La achiziția Transporter MB electric se livrează și cablul de încărcare?

  În pachetul de livrare al autovehiculului dumneavoastră comercial Mercedes-Benz cu propulsie electrică nu este inclus un cablu de încărcare. La cerere se pot comanda din fabrică 3 cabluri de încărcare cu ștecăr tip 2. Puteți alege o lungime între 4, 5 și 8 m, precum și o încărcare cu 1 sau 2 faze. Pentru situații variate de încărcare, obțineți de la partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz sistemul flexibil de încărcare ce reunește diferite ștecăre de gază într-un set practic. Dacă aveți alte nelămuriri vă consiliază partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

 11. Care sunt nivelele de recuperare?

  În cadrul recuperării se obține energie dacă autovehiculul este încetinit. De exemplu, bateria se încarcă la cursele în pantă, în loc să piardă energie la frânare sub formă de căldură. Puteți utiliza padelele de la volan pentru a seta capacitatea de recuperare în 5 niveluri: D++ (0 m/s²), D+ (-0,8 m/s²), D (-1,6 m/s²), D- (-2,2 m/s²). Nivelul de recuperare „DAUTO“ vă ajută să utilizați cât mai bine procedura de încărcare. Acesta adaptează automat nivelul de recuperare în funcție de situația de rulare.

 12. Cât de repede pot merge cu autovehiculul meu comercial propulsat electric de la Mercedes-Benz?

  Alegerea vitezei maxime trebuie să o alegeți în funcție de profilul șoferului. Autovehiculul dumneavoastră este pe traseu în special în zone urbane sau deplasările se desfășoară mai des pe autostrăzi? La echiparea standard, viteza maximă a autovehiculului dumneavoastră comercial cu propulsie electrică este de 80 km/h. Opțional puteți crește viteza maximă la 100 km/h sau 120 km/h. Țineți totuși cont că vitezele mai ridicate duc la o scădere a autonomiei.

 13. Ce autonomie poate fi atinsă în viața cotidiană cu un autovehicul comercial Mercedes-Benz cu propulsie electrică?

  Mai întâi, autonomia autovehiculului dumneavoastră comercial Mercedes-Benz cu propulsie electrică depinde de configurarea autovehiculului, în special de alegerea vitezei maxime. Autonomia reală depinde în plus și de stilul individual de condus, condițiile de carosabil și trafic, temperatura exterioară, utilizarea instalației de climatizare, a încălzirii și a altor consumatori electrici. Afișajul puterii și nivelele de recuperare vă ajută să utilizați cât mai eficient posibil încărcarea bateriei și să obțineți o autonomie ridicată.

 14. Cu ce ștecăr de încărcare pot încărca modelul meu Transporter propulsat electric de la Mercedes-Benz?

  Datorită Combined Charging System (CCS) sunteți extrem de flexibili la stațiile de încărcare și Wallbox-uri cu modelul eVito Furgon : acesta încarcă cu până la 11 kW și curent alternativ (CA) exact la fel ca și cu 50 kW1 și curent continuu (CC). Opțional puteți reîncărca la stații de încărcare rapidă CC chiar cu până la 80 kW1 pentru extinderea rapidă a autonomiei. Pentru a fi pregătit pentru diferite situații de încărcare, sistemul flexibil de încărcare vine cu mai multe ștecăre de fază.

 15. Ce pot face pentru a evita vârfuri de sarcină în timpul încărcării autovehiculul meu comercial propulsat electric?

  Cu ajutorul Serviciului Mercedes PRO connect „management inteligent al încărcării“3 puteți încărca eșalonat flota dumneavoastră de autovehicule electrice și puteți astfel minimiza puterea electrică de conexiune și deci costurile cu energia. Pentru alte întrebări legate de încărcarea autovehiculelor electrice vă consiliază partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

1

Putere de încărcare maximă la curent continuu (CC)
Putere de încărcare maximă la stație de încărcare CC cu tensiune de alimentare de 400 V, curent de 300 A; puterea maximă de încărcare depinde de diverși factori, cum ar fi temperatura mediului înconjurător și a bateriei și de nivelul de încărcare a bateriei la începerea încărcării. 

2

Timp minim de încărcare la curent continuu (CC)
Timp minim de încărcare de la 10 la 80% în condiții optime la stație de încărcare CC cu tensiune de alimentare de 400 V, curent de 300 A; timpul de încărcare poate varia în funcție de diverși factori, cum ar fi temperatura mediului înconjurător și a bateriei, și în cazul utilizării unor consumatori auxiliari suplimentari, cum ar fi încălzirea.

3

Serviciul „Management inteligent al încărcării“ este disponibil în anumite țări. Pentru alte informații, vă rugăm să contactați centrul autorizat din localitatea dumneavoastră. Premiza de utilizare a Serviciului „Management inteligent al încărcării“ este o infrastructură corespunzătoare de încărcare la locația proprie. Dacă doriți să utilizați infrastructura de încărcare în afara serviciului, atunci vă rugăm să vă adresați furnizorului infrastructurii de încărcare.

Experimentați acum modelul eVito Furgon.

Pictogramă programare test drive

Programați un test drive.

Înregistrați-vă și porniți acum
Aflați mai multe
Pictogramă căutare centru autorizat

Căutare centru autorizat.

Și găsiți-l în apropiere
Aflați mai multe
Pictogramă configurare autovehicul

Configurare autovehicul.

Configurează-l acum!
Aflați mai multe
Partenerul tau Mercedes-Benz
Te interesează un Mercedes-Benz eVito Furgon?
Experimentează versatilitatea și confortul autovehiculelor comerciale ușoare Mercedes-Benz, alegând acum un test-drive.
[*] Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO₂ ale modelelor noi de autoturisme pot fi obținute din "Ghidul de consum de combustibil, emisii CO₂ și consum de curent pentru autoturismele noi", care se găsește gratuit la orice punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).