eVito Furgon | Mercedes-Benz Transporter
eVito autoutilitară

Propulsie electrică eficientă combinată cu punctele forte consacrate ale autovehiculului: eVito Furgon

Configurați acum

Autonomie de până la 184 km12.

Modelul eVito Furgon este exact atât de funcțional, sigur și confortabil cât v-ați aștepta de la un model Mercedes-Benz Vito. Motorul electric ultraeficient are o putere de maxim 85 kW (116 CP) [Mercedes-Benz eVito autoutilitară cu înmatriculare de autovehicul comercial (N1): consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 24,9 - 20,5; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.]1 [*] și un cuplu de până la 295 Nm.
Cu o autonomie de până la 184 km1, 2modelul eVito autoutilitară este adaptat în special pentru deplasări în zona urbană. Capacitatea utilă a bateriei este de 35 kWh și poate fi încărcată, la o capacitate de încărcare de până la 7,4 kW, în cca 6 ore3 de la 0 la 100 %. Cu volumul spațiului său de încărcare de până la 6,6 m³, propulsia electrică nu vă impune niciun fel de limitări.
 
1

Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 692/2008/CE (NEDC).

Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 2017/1151/UE (WLTP).

2

Autonomia reală depinde, în plus, și de stilul individual de condus, condițiile de carosabil și trafic, temperatura exterioară, utilizarea instalației de climatizare/încălzire, etc., și poate varia în funcție de caz.

3

Timp minim de încărcare la curent continuu (DC)
Timp minim de încărcare de la 10 la 80% în condiții optime la stație de încărcare DC cu tensiune de alimentare de 400 V, curent de 300 A; timpul de încărcare poate varia în funcție de diverși factori, cum ar fi temperatura mediului înconjurător și a bateriei, și în cazul utilizării unor consumatori auxiliari suplimentari, cum ar fi încălzirea.

Elemente esențiale.

 1. Propulsie
 2. Conectivitate
 3. Fiabilitate
 4. Habitaclu
Utilizarea cât mai eficientă a energiei electrice.

Strategia de funcționare inteligentă asigură o utilizare cât mai eficientă a energiei: cu 3 programe de rulare și 4 nivele de recuperare, consumul de curent și, implicit, autonomia pot fi optimizate. Cele 3 programe de rulare „E+“, „E“ și „C“ pot fi selectate cu ajutorul comutatorului pentru programe de rulare, cele 4 nivele de recuperare „D–“, „D“, „D+“ și „D++“ prin intermediul padelelor de pe volan. În cadrul recuperării se obține energie dacă autovehiculul este încetinit. De exemplu, bateria se încarcă la cursele în pantă în loc să piardă energie la frânare sub formă de căldură.

Distracție la maxim, informații complete.

Sistemele de informații și comunicare cu nenumărate interfețe asigură, după dorință, cele mai bune conexiuni și divertisment la nivel înalt. Operarea sistemelor Multimedia opționale Audio 30 și Audio 40 prin intermediul unui touchscreen este intuitivă și confortabilă.

Pregătit odată cu dumneavoastră.

Veți aprecia rapid modelul dumneavoastră eVito ca partener. De aceea ne străduim să construim o relație îndelungată și de încredere. La livrare primiți un autovehicul matur de calitate Mercedes-Benz, a cărui propulsie electrică și încălzire au trecut testul complex de iarnă la temperaturi de până la minus 30 °C. Iar protecția sa anti-corozivă complexă, cu o caroserie complet galvanizată și materiale rezistente în habitaclu îi asigură rolul de carte de vizită a companiei dumneavoastră, chiar și după mulți ani de exploatare.

În compania modelului Vito veți lucra cu plăcere.

Să vorbim acum despre părțile plăcute ale slujbei dumneavoastră: modelul eVito vă va conferi cea mai bună dispoziție în timpul muncii datorită habitaclului său spațios. În scaunele robuste și confortabile parcurgeți chiar și cele mai lungi distanțe în cel mai relaxat mod posibil. În anotimpul rece, încălzirea standard în scaun pentru șofer reprezintă un plus valoros. Dacă aveți nevoie de 2 locuri în față pentru doi însoțitori, puteți comanda bancheta opțională pentru însoțitor. Sistemele audio disponibile la cerere asigură conectare și divertisment pe drum, iar împreună cu sistemul de navigație Audio 40 se asigură și că veți ajunge mai simplu la destinație.

Nivel exemplar de siguranță, acum și cu acționare electrică.

Rețea de bord de înaltă tensiune bine protejată.

Autovehiculele comerciale propulsate electric de la Mercedes-Benz sunt supuse unor testări complexe și teste de impact. De aceea, în ceea ce privește siguranța sunteți la nivelul exemplar Mercedes-Benz.

Grupul motopropulsor, bateria de înaltă tensiune și cablurile de înaltă tensiune sunt bine protejate. Toate cablurile de înaltă tensiune sunt izolate la maxim. Dacă senzorii de coliziune detectează un accident grav, autovehiculul este imediat decuplat automat de la tensiune.

Viitorul se deplasează electric: descoperiți noul ecosistem eVan.

Ecosistemul eVan

Electrificați-vă afacerea. Noi calculăm, dumneavoastră comparați.

Soluții de încărcare

Soluțiile de încărcare Mercedes-Benz pentru modelul dumneavoastră eVan.

Autonomie

Test drive virtual cu aplicația EQ Ready.

Costuri totale de întreținere

Când este profitabilă mobilitatea electrică?

eVAN. Întrebări frecvente.

 1. Un Transporter electric MB este potrivit pentru drumurile mele zilnice?

  Cu aplicația EQ Ready vă puteți planifica mai bine accesul în lumea mobilității electrice. Astfel puteți afla, de exemplu, dacă un model Mercedes-Benz propulsat electric poate trece cu o singură încărcare a baterie printr-o întreagă zi de lucru: aplicația gratuită vă analizează cursele zilnice și stilul de condus. Iar profilul de deplasare rezultat vă dezvăluie dacă pentru dumneavoastră este potrivit un autovehicul propulsat electric. Pentru alte întrebări legate de accesul în mobilitatea electrică vă consiliază partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

 2. Cum îmi încarc autovehiculul comercial propulsat electric Mercedes-Benz?

  Aveți posibilități diferite de încărcare. În imediata apropiere: Mercedes-Benz Wallbox sau una dintre soluțiile de încărcare proiectate special de noi pe terenul firmei dumneavoastră. Acestora li se adaugă un număr tot mai mare de stații de încărcare publice – la benzinării și în parcări, la centre comerciale și în parcări acoperite.

 3. Cum pot circula cât mai eficient cu autovehiculul meu comercial propulsat electric de la Mercedes-Benz?

  3 programe de rulare diferite și 4 nivele de recuperare susțin un mod de conducere eficient. Ambele funcții vă permit să optimizați consumul de energie și astfel autonomia autovehiculului dumneavoastră comercial cu propulsie electrică.

 4. Pot încărca autoutilitara mea propulsată electric la fel ca un autovehicul cu motor cu ardere internă?

  Modelul eVito dispune de spațiul de încărcare generos al unui model Vito autoutilitară cu motor cu ardere internă deoarece bateria sa se află în podeaua caroseriei. Cu un volum de încărcare de 6,6 m3 și o sarcină utilă suficientă, modelul eVito autoutilitară se descurcă cu provocările zilnice ale vieții profesionale.

 5. Cât de des trebuie dus la revizie autovehiculul meu comercial Mercedes-Benz cu propulsie electrică?

  O revizie anuală este indispensabilă pentru a asigura fiabilitatea componentelor de înaltă tensiune și a altor piese ale autovehiculului. Grație pachetului de revizie, inclus la achiziție, aceste revizii sunt gratuite timp de patru ani pentru dumneavoastră. Dacă este necesară înlocuirea bateriilor dumneavoastră, profitați timp de opt ani sau până la 100.000 km de certificatul de garanție al bateriei dumneavoastră. Pentru alte întrebări legate de revizia autovehiculelor electrice vă consiliază partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

 6. Ce este mai convenabil pentru mine, un autovehicul comercial propulsat electric sau unul cu motor cu ardere internă?

  În funcție de profilul de utilizare și având în vedere promovarea financiară a mobilității electrice, costurile totale de întreținere (TCO) ale unui autovehicul comercial cu propulsie electrică sunt întrutotul la nivelul unui autovehicul cu motor cu ardere internă. O claritate mai mare aduce calculatorul eCost: acesta pune la dispoziție informații pentru a compara costurile anuale de întreținere ale autovehiculului dumneavoastră actual cu cele ale unui autovehicul comercial Mercedes-Benz cu propulsie electrică.

 7. Bateria trebuie cumpărată sau luată separat în leasing?

  Bateria este deja inclusă în prețul de achiziție. Deci nu apar costuri suplimentare pentru o închiriere a bateriei. Riscul financiar al înlocuirii bateriei în cazul în care capacitatea bateriei dumneavoastră se diminuează foarte mult este asigurat de certificatul de garanție al bateriei. Acesta este valabil până la 8 ani de la prima înmatriculare, respectiv până la distanță parcursă de 100.000 km. Pentru alte întrebări legate de baterie și certificatul bateriei vă consiliază partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

 8. Ce oferte de conectivitate există pentru autovehicule comerciale cu propulsie electrică de la Mercedes-Benz?

  Multe dintre nenumăratele Servicii Mercedes PRO connect sunt disponibile și pentru autovehicule comerciale cu propulsie electrică. Serviciul „Gestionarea încărcării de la distanță“ există exclusiv pentru autovehicule cu propulsie electrică. Acesta face încărcarea mai avantajoasă și mai confortabilă. Pentru alte întrebări legate de Mercedes PRO connect vă consiliază partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

 9. Există o garanție pentru baterie?

  În cazul în care capacitatea bateriei dumneavoastră este redusă semnificativ în primii 8 ani, respectiv primii 100.000 km după prima înmatriculare, atunci sunteți asigurat prin certificatul de garanție al bateriei. În acest caz purtăm noi costurile înlocuirii bateriei. Iar partea ce mai bună: certificatul bateriei este deja inclus în prețul de achiziție.

 10. La cumpărarea unui model electric Mercedes-Benz Transporter, cablul de încărcare este inclus în pachetul de livrare?

  În pachetul de livrare al autovehiculului dumneavoastră comercial Mercedes-Benz cu propulsie electrică nu este inclus un cablu de încărcare. La cerere se pot comanda din fabrică 4 cabluri de încărcare cu fișă tip 2. Puteți alege o lungime între 4, 5 și 8m, precum și o încărcare cu 1 sau 2 faze. Dacă aveți alte nelămuriri vă consiliază partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

 11. Care sunt nivelele de recuperare?

  În cadrul recuperării se obține energie dacă autovehiculul este încetinit. De exemplu, bateria se încarcă la cursele în pantă în loc să piardă energie la frânare sub formă de căldură. Puteți seta cât de puternic se desfășoară recuperarea în 4 etape cu ajutorul padelei de cuplare volan: D++ (0 m/s²), D+ (-0,5 m/s²), D (-1,0 m/s²), D- (-1,5 m/s²).

 12. Cât de repede pot merge cu autovehiculul meu comercial propulsat electric de la Mercedes-Benz?

  Alegerea vitezei maxime trebuie să o alegeți în funcție de profilul șoferului. Autovehiculul dumneavoastră este pe traseu în special în zone urbane sau deplasările se desfășoară mai des pe autostrăzi? La echiparea standard, viteza maximă a autovehiculului dumneavoastră comercial cu propulsie electrică este de 80 km/h. Opțional puteți crește viteza maximă la 100 km/h sau 120 km/h. Țineți totuși cont că vitezele mai ridicate duc la o scădere a autonomiei.

 13. Ce autonomie poate fi atinsă în viața cotidiană cu un autovehicul comercial Mercedes-Benz cu propulsie electrică?

  Mai întâi, autonomia autovehiculului dumneavoastră comercial Mercedes-Benz cu propulsie electrică depinde de configurarea autovehiculului, în special de alegerea vitezei maxime. Autonomia reală depinde în plus și de stilul individual de condus, condițiile de carosabil și trafic, temperatura exterioară, utilizarea instalației de climatizare, a încălzirii și a altor consumatori electrici. Afișajul puterii și nivelele de recuperare vă ajută să utilizați cât mai eficient posibil încărcarea bateriei și să obțineți o autonomie ridicată.

 14. Cu ce ștecăr de încărcare îmi pot încărca autovehiculul comercial propulsat electric de la Mercedes-Benz?

  Autovehiculul dumneavoastră eVito dispune de o așa numită priză de încărcare tip 2. Prin intermediul acesteia puteți atinge la punctele de încărcare cu curent alternativ (AC) o capacitate de încărcare de până la 7,4 kW. De asemenea: cu un ștecăr Schuko convențional la celălalt capăt al cablului de încărcare vă puteți conecta autovehiculul eVito la rețeaua casnică. Aici însă capacitatea de încărcare este mult mai redusă.

 15. Ce pot face pentru a evita vârfuri de sarcină în timpul încărcării autovehiculul meu comercial propulsat electric?

  Cu ajutorul Serviciului Mercedes PRO connect „management inteligent al încărcării“1 puteți încărca eșalonat flota dumneavoastră de autovehicule electrice și puteți astfel minimiza puterea electrică de conexiune și deci costurile cu energia. Pentru alte întrebări legate de încărcarea autovehiculelor electrice vă consiliază partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

1

Serviciul „Management inteligent al încărcării“ este disponibil în anumite țări. Pentru alte informații vă rugăm să contactați centrul autorizat din localitatea dumneavoastră. Premiza de utilizare a Serviciului „Management inteligent al încărcării“ este o infrastructură corespunzătoare de încărcare la locația proprie. Dacă doriți să utilizați infrastructura de încărcare în afara serviciului, atunci vă rugăm să vă adresați furnizorului infrastructurii de încărcare.

Partenerul tau Mercedes-Benz
Te interesează un Mercedes-Benz eVito Furgon?
Experimentează versatilitatea și confortul autovehiculelor comerciale electrice Mercedes-Benz, la volanul unuia dintre acestea alegând acum un Test Drive
[*] Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO₂ ale modelelor noi de autoturisme pot fi obținute din "Ghidul despre consumul de combustibil, emisii CO₂ și consumul de curent pentru autoturismele noi", care se găsește în mod gratuit la orice punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum