Sprinter Tourer | Leasing | Mercedes-Benz Transporter
Leasing pentru modelul Sprinter Tourer

Găsiți finanțarea potrivită pentru modelul Sprinter Tourer.

Leasing pentru modelul Sprinter Tourer.

Cu modelul Sprinter Tourer vă decideți pentru un autovehicul deosebit de versatil pentru care vă oferim o gamă largă de servicii financiare. Leasing este de interes pentru dumneavoastră dacă utilizați modelul dumneavoastră Sprinter Tourer într-o perioadă determinată de timp, dar nu doriți să-l cumpărați. La sfârșitul duratei contractului vă decideți dacă luați în leasing un model nou. Astfel aveți întotdeauna autovehiculul potrivit necesarului dumneavoastră de mobilitate și rămâneți flexibil pe plan financiar.

Luați în leasing modelul Sprinter Tourer începând de la 219,– Euro pe lună**.

Acest exemplu de leasing pentru clienți comerciali se referă la un model special Sprinter 314 CDI Tourer*, capacitate cilindrică: 2.143 cm3, 84 kW, diesel. Centrul dumneavoastră autorizat Mercedes-Benz vă redactează cu plăcere oferta dumneavoastră individuală de leasing.
Tip client Persoană fizică
Preț național de listă 35.506 Euro (fără TVA)
Avans
17.753 Euro (din prețul fără TVA)
Durata contractului 60 luni
Dobânda nominală anuală 3,9 %
* Consum de combustibil scazut/ mediu/ combinat: 10,1/ 9,4/ 11 l/100 km; emisii CO2 combinat: 288 g/km.                              **Pentru un Sprinter Tourer 314 CDI 3665   , preț 35.506 Euro + TVA (42.253 Euro, TVA inclus), rată lunară de 219 Euro + TVA (261 Euro, TVA inclus), calculată pentru durata de 60 luni, avans 50 % în valoare de 17.753 Euro + TVA (21.127 Euro, TVA inclus), dobândă nominală 3.9% (DAE finanțare 5.33%), comision analiză dosar 2.6% din preț reprezentând 924 Euro + TVA (1.099 Euro, TVA inclus), comision lunar administrare 0 Euro și o valoare reziduală de 7102 Euro + TVA (8.450,6 Euro, TVA inclus). Ofertă de Leasing Financiar în Euro, realizată prin Mercedes-Benz Leasiasing IFN SA.

Opțiunile dumneavoastră de leasing.

Pentru modelul dumneavoastră Sprinter Tourer vă oferim diferite produse de leasing – în funcție de lucrările de service pe care doriți să le utilizați suplimentar. Un element comun tuturor ofertelor: pe întreaga durată a contractului dumneavoastră profitați de lucrările convenite și plătiți rate lunare planificabile.

Leasing clasic.

În cazul leasing-ului clasic profitați de ratele convenabile și călătoriți tot timpul cu un model actual. La sfârșitul contractului returnați pur și simplu autovehiculul luat în leasing centrului dumneavoastră autorizat Mercedes-Benz la valoarea reziduală garantată de producător – și vă urcați, după dorință, în următorul dumneavoastră model Sprinter Tourer.

ServiceLeasing.

Rata dumneavoastră lunară de leasing trebuie să acopere și lucrări selectate de service pentru modelul dumneavoastră Sprinter Tourer? Dumneavoastră puteți alege dacă doriți să adăugați contractului dumneavoastră de leasing un pachet complet de service, un pachet de garanție și revizie, un pachet de garanție sau un pachet de revizie.

Găsiți partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

De la partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz obțineți o ofertă individuală de leasing necondiționată - după ce v-ați configurat autovehiculul mult dorit. Aici găsiți partenerul potrivit din apropierea dumneavoastră.

Alte servicii financiare Mercedes-Benz pentru modelul Sprinter Tourer.

Promoții financiare actuale

La modă și mereu atractive: aflați mai multe despre ofertele noastre financiare speciale. Poate că avem pentru dumneavoastră exact oferta pe care o căutați.

Finanțare: utilizați imediat, plătiți în intervalul de timp dorit.

Doriți să cumpărați modelul dumneavoastră Sprinter autoutilitară dar nu vreți să plătiți imediat costul total? Atunci ar trebui să luați în considerare soluțiile noastre de finanțare. În funcție de avansul dorit și de rata finală, puteți să variați rata dumneavoastră lunară astfel încât să se potrivească perfect planului dumneavoastră financiar.

Bine asigurat la drum: asigurarea pentru modelele Transporter.

Și atunci când este vorba de asigurarea modelului dumneavoastră Sprinter Tourer vă puteți baza pe serviciile noastre. Primiți o protecție cuprinzătoare împreună cu parteneri selectați de asigurare în condiții convenabile.