Sprinter Tourer | Mercedes-Benz Transporter

Spațiu, confort și siguranță: Sprinter Tourer.

100% pentru tine.

Configurați acum

Inovator, eficient, fiabil.

Modelul Sprinter Tourer oferă o diversitate impresionantă cu cele 3 lungimi de autovehicul, 2 înălțimi ale plafonului și până la 3 rânduri de scaune în spațiul pentru pasageri. La banchetele confortabile pasagerii pot regla individual înclinația spătarelor și poziția tetierelor confort – un plus de confort autentic. Șoferii beneficiază de un concept inteligent de operare și de afișare, cât și de un concept modular de depozitare, care poate fi adaptat individual la utilizarea autovehiculului, la fel ca sistemele Multimedia și de asistență.

Elemente esențiale.

 1. Design
 2. Conectivitate
 3. Variante
 4. Siguranță & Asistență
 5. Mediu
Convingător din toate punctele de vedere.

Noul Sprinter iese în evidență și din punct de vedere vizual: aspectul său respectă conceptul Mercedes-Benz Design de Sensual Purity. Și bordul a fost reproiectat și convinge în egală măsură datorită designului de înaltă calitate și funcționalității excepționale. De exemplu, cu conceptul de compartimente de depozitare inteligent, modular și PORNIREA FĂRĂ CHEIE.

Sistemul de aer condiționat opțional de înaltă performanță răsfață pasagerii din Tourer cu o temperatură plăcută. În compartimentul pentru pasageri complet încorporat există un compartiment de depozitare pentru smartphone, cu funcție de încărcare prin USB disponibilă pentru fiecare rând de scaune, dacă se dorește acest lucru.

În plus față de aceasta, variantele cu tracțiune față, tracțiune spate și tracțiune integrală, care pot fi selectate prin profilul de utilizare și stilul de condus dorit. Schimbarea vitezei se face fie manual, printr-o cutie manuală cu 6 viteze, fie automat, prin cutia automată 7G-TRONIC PLUS sau 9G-TRONIC1, unică în acest segment.

Mobilitatea dumneavoastră 4.0.

Pentru a face munca cât mai eficientă și mai plăcută, pentru autovehiculul Sprinter pot fi solicitate diferite aparate radio, sisteme Multimedia și soluții de conectivitate. În funcție de necesități, paleta de oferte cuprinde suportul de Smartphone, radio cu conectivitate Bluetooth® și funcția handsfree, până la sistemul Multimedia cu ecranul tactil de înaltă rezoluție, funcția de navigare rapidă pe HDD cu reprezentare 3D a hărților și integrare Smartphone.

Operarea este așa cum și-ar dori fiecare: simplă. De exemplu, sistemele Multimedia pot fi operate prin ecranul tactil de înaltă rezoluție sau butonul Touch-Control de la volanul multifuncțional. Toate elementele de comandă și de afișare sunt accesibile și pot fi citite ușor.

Precise și adaptate exact la modul de folosire.

Sprinter Tourer face posibile multe lucruri: cele 3 lungimi de autovehicul, 2 înălțimi ale plafonului și până la 3 rânduri de scaune asigură baza pentru o diversitate de variante impresionante. Astfel, puteți configura autovehicule foarte robuste - de exemplu, pentru a fi folosite în construcții -, dar și autovehicule pentru VIP-uri, pentru a face față sarcinilor dumneavoastră. Pentru confortul crescut al pasagerilor aveți la dispoziție banchete confortabile duble sau triple cu spătare și tetiere confortabile reglabile. Astfel, în autovehiculul Sprinter Tourer se pot simți bine 8 persoane plus șoferul.

La nevoie, mai puteți atașa bagaje, materiale sau scule cu o masă totală de până la 3.500 kg. Cu cele peste 600 de dotări speciale, printre care, de exemplu, soluțiile pentru parcul de mașini și cele pentru trenul de rulare, autovehiculele Sprinter Tourer pot fi adaptate și mai mult nevoilor dumneavoastră.

Nivel exemplar în ceea ce privește echipamentul de siguranță.

Autovehiculul Sprinter este proiectat cu considerarea aspectelor de siguranță. Baza solidă pentru aceasta o constituie structura sa, care datorită construcției sale și compoziției materialelor este foarte stabilă.
La asta se adaugă nenumăratele sisteme de asistență. Deoarece și cel mai experimentat șofer poate să ajungă în situații în care asistența poate fi bine-venită și utilă. Oferta conține de la asistență la vânt lateral până la asistență activă la frânare și asistență pentru menținerea benzii – ambele disponibile pentru autovehicule de serie cu masa totală admisă peste 3.500 kg. 3 soluții cu cameră, începând de la camera video pentru marșarier cu afișaj în oglinda interioară, până la camera de 360°, care îmbunătățesc vederea oricum foarte bună de la scaunul șoferului. În întuneric, farurile opționale LED High Performance luminează drumul foarte bine și pe o distanță mare.
În cazul unei coliziuni, airbagul din dotarea standard protejează șoferul. Opțional, sunt disponibile alte 5 airbaguri pentru șofer și pasageri.

Eficient sub orice aspect.

Prin alegerea Sprinter-ului Tourer, v-ați decis asupra unui autovehicul care își demonstrează rentabilitatea de peste 20 de ani. Noul Sprinter Tourer continuă această poveste de succes prin calitatea și fiabilitatea sa demonstrată. Profitați de la început de eficiența sa: datorită posibilităților multiple de configurare, el este exact ceea ce doriți.

Deoarece noi facem lucrurile bune și mai bune, am optimizat și mai mult consumul motoarelor noastre diesel și am eficientizat spațiul interior al autovehiculului. Astfel, autovehiculul Sprinter Tourer îmbină consumul redus de combustibil și funcțiile inteligente cu soluțiile de mobilitate eficiente.

1

Numai în combinație cu tracțiune pe puntea față.

Nou acum: tracțiune integrală 4x4 cu sistemul Torque-on-Demand.

Îmbunătățește tracțiunea și stabilitatea laterală, când este cazul: tracțiunea integrală variabilă distribuie forța de antrenare, complet în funcție de nevoi, asupra punții față și spate. Astfel, sistemul se adaptează complet automat în câteva milisecunde la condițiile de trafic.

Ușurează munca grea.

Sprinter Tourer
 • KEYLESS-START

  KEYLESS-START

  Motorul pornește printr-o simplă apăsare de buton: sistemul KEYLESS-START permite pornirea motorului prin apăsarea butonului Start-Stop.
  Mai multe informații
 • Suport pentru smartphone-uri, incl. Wireless Charging

  Suport pentru smartphone-uri, incl. Wireless Charging

  Datorită sistemului de încărcare fără cablu, aparatele mobile care sunt compatibile sau care pot fi echipate pentru standardul Qi 1.2, pot fi încărcate ușor în suportul central de sus al consolei centrale.
  Mai multe informații
 • Navigare

  Navigare

  Cu ajutorul acestui echipament, sistemele Multimedia MBUX (Mercedes-Benz User Experience) devin sisteme de navigație complete, care prin funcția de ghidare spre destinație scurtează timpul până la găsirea destinației și fac călătoriile mai relaxante.
  Mai multe informații
 • Climatizare automată THERMOTRONIC

  Climatizare automată THERMOTRONIC

  Climatizarea automată THERMOTRONIC reglează automat în timpul mersului temperatura din habitaclu, cât și cantitatea și distribuția de aer din spațiul șoferului.
  Mai multe informații
 • Sistem Multimedia MBUX cu touchscreen de 10,25 inch

  Sistem Multimedia MBUX cu touchscreen de 10,25 inch

  Sistemul Multimedia MBUX cu touchscreen de 26 cm (10,25 inch) de înaltă rezoluție oferă, printre altele, funcția de navigare rapidă pe hard disc cu reprezentare 3D a hărților și integrare smartphone.
  Mai multe informații
 • Scaun șofer tip confort

  Scaun șofer tip confort

  Scaunul șofer tip confort se poate regla longitudinal, în înălțime, înclinare și ca adâncime a pernei scaunului în funcție de nevoile individuale ale șoferului, permițând astfel condusul relaxat.
  Mai multe informații

Experimentați acum modelul Sprinter Tourer.

Pictogramă programare test drive

Programați un test drive.

Înregistrați-vă și porniți acum
Aflați mai multe
Pictogramă căutare centru autorizat

Căutați un centru autorizat.

Și găsiți-l în apropierea dumneavoastră
Aflați mai multe
Pictogramă configurare autovehicul

Configurați autovehiculul.

Și amenajați-l singur
Aflați mai multe
Partenerul tau Mercedes-Benz
Te interesează un Mercedes-Benz Sprinter Tourer?
Experimentează versatilitatea și confortul autovehiculelor comerciale ușoare Mercedes-Benz, alegând acum un test-drive.