Sprinter autoutilitară | Date tehnice | Mercedes-Benz

Datele tehnice, dimensiunile și greutățile modelelor Sprinter Furgon.

Dimensiuni și mase.

Lungimi ale autovehiculului
Tip plafon
Masă maximă admisă
Propulsie

Deplasare viguroasă și economică.

4 motorizări.

Dacă doriți să aveți succes, aveți nevoie de o propulsie puternică: motorul diesel cu 4 cilindri în 3 niveluri de putere și motorul diesel V6 cu 6 cilindri combină puterea și eficiența într-un mod exemplar în Sprinter. Motoarele experimentate au fost optimizate în continuare în ceea ce privește consumul de combustibil, de exemplu prin reducerea frecării interne a motorului. Toate motorizările sunt disponibile atât cu transmisie manuală1 cât și cu transmisie automată.

Normele exigente Euro 6, resp. Euro VI sunt respectate folosind tehnologia SCR (Reducerea Catalitică Selectivă). În cazul motoarelor diesel, acest proces reduce emisiile de oxizi de azot prin trecerea gazelor arse printr-un catalizator și prin transformarea oxizilor de azot2 în azot și apă prin adăugarea de AdBlue® pe bază de apă.

1

Cutia de viteze manuală cu 6 trepte împreună cu motor diesel V6 cu 6 cilindri OM642 disponibilă probabil începând cu trimestrul 4/2018.

2

Oxizii de azot (NOx) includ monoxidul de azot (NO) și dioxidul de azot (NO2).

Motoare și consumuri de combustibil.

Model autovehicul
Propulsie
Normă de poluare
[*] Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO₂ ale modelelor noi de autoturisme pot fi obținute din „Ghidul despre consumul de combustibil, emisii CO₂ și consumul de curent pentru autoturismele noi", care se găsește în mod gratuit la orice punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum