eSprinter autoutilitară | Service | Activitate comercială | Mercedes-Benz
Service pentru modelul eSprinter autoutilitară

Service pentru modelul dumneavoastră eSprinter Furgon.

Service Mercedes-Benz

Bine asigurat de la bun început: modelul eSprinter inclusiv pachetul de revizie1 și certificatul bateriei2.

1

Conform condițiilor specifice ale pachetului integrat de revizie pentru modelul eSprinter.

2

Conform condițiilor specifice ale certificatului Mercedes-Benz pentru baterie pentru modelul eSprinter.

Pachet revizie integrat1

Pachetul de revizie inclus acoperă pentru primele patru revizii de-a lungul primilor patru ani costurile lucrărilor de întreținere conform caietului de service și specificațiilor producătorului. Datorită controlului regulat și profesionist al componentelor de înaltă tensiune și al altor piese și funcții ale autovehiculului, vă puteți baza pe disponibilitatea și menținerea valorii autovehiculului dumneavoastră comercial. Astăzi și în viitor.

Certificatul bateriei inclus2

Cu certificatul gratuit al bateriei, firma Mercedes-Benz AG preia, drept urmare a garanției clasice acordată de producător, timp de încă 6 ani sau până la 160.000 km rulaj total, costurile defecțiunilor bateriei de înaltă tensiune. În plus, cumpărătorului modelului Mercedes-Benz eSprinter i se garantează o capacitate maximă a bateriei de înaltă tensiune de minim 66 Ah (la o baterie de 35 kWh) și 88 Ah (la o baterie de 47 kWh).

Mercedes-Benz Service24h și MobiloVan.

Dacă la un moment dat rămâneți în pană, serviciul profesionist Mercedes-Benz Service24h vă va ajuta să ajungeți la destinație. Serviciul pentru garanția mobilității Mercedes-Benz MobiloVan1 și multe alte servicii la fel de utile sunt echipări standard pentru fiecare model Mercedes-Benz comercial ușor nou.

1

Serviciul Mercedes-Benz MobiloVan în versiunea actuală este valabil pentru modelele Sprinter, Vito, Citan și Marco Polo ACTIVITY.

Pentru toate autovehiculele cu prima înmatriculare începând cu 01.10.2012 MobiloVan este valabil inițial timp de 2 ani gratuit și se reînnoiește apoi de la revizie la revizie, la partenerul de service Mercedes-Benz autorizat, timp de până la 30 de ani.

Pentru modelele Clasa V, Clasa X, Marco Polo și Marco Polo HORIZON, serviciile Mercedes-Benz Mobilo sunt valabile în respectiva versiune actuală.

Lorem Ipsum