eSprinter Furgon | Mercedes-Benz Transporter
eSprinter Furgon

Tracțiune avansată cu atuuri consacrate:
eSprinter Furgon .

Configurați acum

Conduceți până la 1681,  2 km fără emisii.

Modelul eSprinter Furgon este soluția dumneavoastră avansată de mobilitate atunci când autovehiculul dumneavoastră face în special deplasări planificabile în traficul urban. Cu sistemul său eficient de acționare electrică cu maxim 85 kW (116 CP) este la fel de fiabil, economic și flexibil precum vă așteptați de 25 de ani de la un model Sprinter.
Puteți comanda modelul eSprinter Furgon cu lungime standard (A2) cu acoperiș înălțat. Volumul său de încărcare de 11 m³ nu este limitat în niciun fel de tracțiunea electrică. Sarcina utilă se ridică la 1.001 kg la o capacitate standard a bateriei, respectiv la 848 kg la capacitatea opțională a bateriei.
1

Autonomia a fost determinată pe baza Regulamentului 692/2008/CE. Autonomia depinde de configurarea autovehiculului, în special de opțiunea de limitare a vitezei maxime. 

Autonomia reală depinde, în plus, de stilul individual de conducere, condițiile de carosabil și de trafic, temperatura exterioară, utilizarea instalației de climatizare/încălzire, etc. și poate să difere în funcție de caz.

2

Autonomia a fost determinată pe baza Regulamentului 2017/1151/UE. Autonomia depinde de configurarea autovehiculului, în special de opțiunea de limitare a vitezei maxime.

Autonomia reală depinde, în plus, și de stilul individual de conducere, condițiile de carosabil și trafic, temperatura exterioară, utilizarea instalației de climatizare/încălzire, etc. și poate varia în funcție de caz.

Elemente esențiale.

 1. Concept produs
 2. Flexibilitate
 3. Propulsie
 4. Fiabilitate
Mobilitate electrică gândită cu un pas înainte.

Dacă luați în calcul să pătrundeți în universul mobilității electrice veți constata rapid că este vorba de mult mai mult decât un simplu autovehicul cu acționare electrică. De aceea, specialiștii noștri proiectează în dialog cu dumneavoastră un concept comercial individualizat pentru mobilitatea dumneavoastră electrică – sistemul nostru ecologic eVan. Aici sunt incluse, între altele, realizarea unei infrastructuri corespunzătoare de încărcare, service la fața locului și servicii de conectivitate.
Promisiunile principale ale mărcii Mercedes-Benz Vans precum ergonomia, confortul și siguranța sunt bineînțeles punctele tari ale modelului eSprinter.

Autonomie sau încărcare la maxim – alegerea vă aparține.

Puteți optimiza modelul dumneavoastră eSprinter exact după dorința dumneavoastră în ceea ce privește autonomia sau încărcarea. Alegeți mai întâi capacitatea bateriei care vi se potrivește: capacitatea utilă a bateriei standard de 35 kWh permite o încărcare maximă de circa 1001 kg. Pentru deplasări mai lungi alegeți capacitatea utilă opțională a bateriei de 47 kWh. Grație sistemului Combined Charging System (CCS) și a puterii opționale de încărcare de maxim 80 kW, modelul eSprinter este la fel de flexibil la încărcare. Iar pentru cerințe specifice branșei primiți soluții complete, precum și soluții de structură și modificări.

Propulsie modernă combinată cu forță consacrată.

Motorul electric ultraeficient impresionează prin forța sa mare de tracțiune și funcționarea uniformă. În comparație cu un motor cu ardere internă, motorul electric are un randament semnificativ mai mare, funcționează aproape complet silențios, iar cuplul maxim este la dispoziție încă de la prima rotație a motorului. Dacă se obține curent din energii alternative pentru autovehiculul electric, sistemul de propulsie nu emite emisii. Acest fapt face din motorul electric un mod de acționare economic și ecologic în aglomerări urbane cu grad înalt de poluare și norme tot mai severe de noxe. În plus, un motor electric se uzează mai puțin și are nevoie de mai puține revizii decât unul cu ardere internă.

25 de ani de experiență care vă duc departe și cu propulsie electrică.

În spatele fiecărui model Sprinter stau 25 de ani de experiență, iar modelul eSprinter se bazează pe acest fundament. Și în cazul modulelor acționării electrice profitați de gradul ridicat de dezvoltare al componentelor utilizate. Deoarece componentele modulelor modelului eSprinter provin din proiectarea autoturismelor și sunt utilizate deja de câțiva ani la autovehiculele cu sisteme alternative de propulsie.
La livrare primiți un autovehicul matur de calitate Mercedes-Benz, ale cărui sisteme de propulsie electrică și încălzire au trecut testul complex de iarnă la temperaturi de până la minus 30 °C.

Flexibil cu privire la dimensiunea bateriei și posibilitățile de încărcare.

Se poate încărca în 20 de minute până la 80 %1.

Grație sistemului Combined Charging System (CCS), modelul eSprinter nu este pretențios în ceea ce privește stațiile de încărcare și stațiile Wallbox: acesta se încarcă cu max. 7,4 kW și curent alternativ (AC), precum și cu max. 20 kW și curent continuu (DC). Cu puterea opțională de încărcare DC de max. 80 kW, bateria de înaltă tensiune standard (35 kWh) se încarcă în doar 20 minute1 la o stație de încărcare rapidă DC de la 10 la 80 %. Ești setat optim pentru diferite situații de încărcare cu sistemul flexibil de încărcare: acesta oferă soluții variate de încărcare într-un set ușor de mânuit.

Pentru încărcare, fișa CCS se introduce pur și simplu în priza autovehiculului CCS (combo 2) din capitonajul radiatorului. Dacă nu este disponibilă nicio stație Wallbox sau nicio stație de încărcare, bateria se poate încărca și prin intermediul unei prize casnice.

1

Durata încărcării bateriei depinde de infrastructura sistemului de încărcare.

Nivel exemplar de siguranță, acum și cu acționare electrică.

Rețea de bord de înaltă tensiune bine protejată.

Autovehiculele comerciale acționate electric de la Mercedes-Benz au absolvit testări de autovehicule și de coliziuni ca orice autovehicul cu motor cu ardere internă. De aceea, în ceea ce privește siguranța, ești la nivelul exemplar Mercedes-Benz.
Grupul motopropulsor, bateria de înaltă tensiune și cablurile de înaltă tensiune sunt protejate prin încorporarea în șasiu. O placă de protecție protejează suplimentar sistemul bateriei de deteriorările din partea inferioară. Toate cablurile de înaltă tensiune sunt izolate laborios.
Dacă senzorii de coliziune detectează un accident grav, autovehiculul este imediat decuplat automat de la tensiune.

Viitorul circulă electric: descoperă ecosistemul eVan.

Ecosistemul eVan

Electrifică-ți facerea. Noi calculăm, tu compari.

Soluții de încărcare

Soluțiile de încărcare Mercedes-Benz pentru modelul tău eVan.

Autonomie

Cu aplicația Mercedes-Benz Electric Ready într-o cursă de probă virtuală.

Costuri totale de operare

Când este profitabilă mobilitatea electrică?

Întrebări frecvente

Întrebari frecvente
 1. Toate (16)
 2. Încărcare (3)
 3. Utilizare (8)
 4. Service și achiziție (5)
 1. Cum îmi încarc modelul meu eSprinter?

  Aveți posibilități diferite de încărcare. În imediata apropiere: Mercedes-Benz Wallbox sau una dintre soluțiile de încărcare proiectate special de noi pe terenul firmei dumneavoastră. În plus există un număr constant în creștere al stațiilor publice de încărcare. La o stație de încărcare rapidă DC puteți încărca modelul dumneavoastră eSprinter cu până la 80 kW capacitate de încărcare în circa 20 de minute de la 10 la 80 %. O posibilitate de încărcare rapidă DC cu până la 20 kW este deja inclusă în echiparea standard.

 2. Care este diferența între încărcarea la c.a. și c.c.?

  Bateria se încarcă mereu cu curent continuu (DC), așa cum este disponibil direct la stațiile de încărcare rapidă DC. Datorită capacității de încărcare ridicate, autonomia poate fi prelungită rapid. La încărcarea cu curent alternativ la Wallbox-uri sau la rețeaua casnică, în autovehicul intră curent alternativ (AC). Acesta este transformat în autovehicul cu un redresor AC în curent continuu și abia apoi este alimentată bateria.

 3. Este inclus la achiziție un cablu de încărcare în pachetul de livrare?

  În pachetul de livrare al autovehiculului dumneavoastră comercial Mercedes-Benz cu propulsie electrică nu este inclus un cablu de încărcare. La cerere se pot comanda din fabrică 4 cabluri de încărcare cu fișă tip 2. Puteți alege o lungime între 4, 5 și 8 m, precum și o încărcare cu 1 sau 2 faze. Pentru alte întrebări legate de cablurile de încărcare vă consiliază partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

 4. O furgonetă cu acționare electrică de la Mercedes-Benz este potrivită pentru cursele mele zilnice?

  Cu aplicația Mercedes-Benz Electric Ready, îți poți planifica mai bine accesul la mobilitatea electrică. Astfel afli, de exemplu, dacă o furgonetă cu acționare electrică de la Mercedes-Benz te poate ține o zi de lucru cu o singură încărcare a bateriei: aplicația gratuită îți analizează traseele zilnice și stilul de conducere. Iar profilul de conducere rezultat îți dezvăluie dacă poți lua în calcul o furgonetă cu acționare electrică. Pentru alte întrebări legate de accesul la mobilitatea electrică, apelează pentru consiliere la partenerul tău Mercedes-Benz.

 5. Cum pot conduce modelul meu eSprinter cât mai eficient?

  3 programe de rulare diferite și 4 nivele de recuperare susțin un mod de conducere eficient. Ambele funcții vă permit să optimizați consumul de energie și astfel autonomia autovehiculului dumneavoastră comercial cu propulsie electrică.

 6. Pot încărca modelul meu eSprinter Furgon precum un autovehicul cu motor cu ardere internă?

  Modelul eSprinter Furgon dispune de spațiul de încărcare generos al unui model Sprinter cu motor cu ardere internă deoarece bateria sa se află în podeaua caroseriei. Cu un volum de încărcare de maxim 11 m3 acesta rezolvă cerințele activității de zi cu zi. În cazul capacității utile a bateriei standard de 35 kWh profitați de o sarcină utilă înaltă. În cazul capacității opționale a bateriei de 47 kWh crește autonomia, dar sarcina utilă este ceva mai scăzută din cauza greutății bateriei.

 7. Care sunt nivelele de recuperare?

  În cadrul recuperării se obține energie dacă autovehiculul este încetinit. De exemplu, bateria se încarcă la cursele în pantă în loc să piardă energie la frânare sub formă de căldură. Cât de puternic se desfășoară recuperarea puteți seta în 4 etape cu ajutorul padelei de cuplare de la volan: D++ (0 m/s²), D+ (-0,5 m/s²), D (-1,0 m/s²), D- (-1,5 m/s²).

 8. Cât de repede pot merge cu modelul meu eSprinter?

  Alegerea vitezei maxime trebuie să o alegeți în funcție de profilul șoferului. Autovehiculul dumneavoastră este pe traseu în special în zone urbane sau deplasările se desfășoară mai des pe autostrăzi? La echiparea standard, viteza maximă a autovehiculului dumneavoastră comercial cu propulsie electrică este de 80 km/h. Opțional puteți crește viteza maximă la 100 km/h sau 120 km/h. Țineți totuși cont că vitezele mai ridicate duc la o scădere a autonomiei.

 9. Ce capacități ale bateriei pot comanda?

  Cu echiparea standard, modelul dumneavoastră eSprinter are o capacitate utilă a bateriei de 35 kWh la bord. Pentru o autonomie mai mare puteți comanda opțional o capacitate a bateriei de 47 kWh. Pentru alte întrebări legate de capacitatea bateriei și autonomie vă consiliază partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

 10. Ce autonomie atinge în viața cotidiană un model Mercedes-Benz electric?

  Mai întâi, autonomia autovehiculului dumneavoastră comercial Mercedes-Benz cu propulsie electrică depinde de configurarea autovehiculului, în special de alegerea vitezei maxime. Autonomia reală depinde în plus și de stilul individual de condus, condițiile de carosabil și trafic, temperatura exterioară, utilizarea instalației de climatizare, a încălzirii și a altor consumatori electrici. Afișajul puterii și nivelele de recuperare vă ajută să utilizați cât mai eficient posibil încărcarea bateriei și să obțineți o autonomie ridicată.

 11. Cu ce fișă de încărcare pot încărca modelul meu eSprinter?

  Grație sistemului Combined Charging System (CCS), modelul eSprinter este foarte flexibil în ceea ce privește stațiile de încărcare și Wallbox-urile: acesta se încarcă cu max. 7,4 kW și curent alternativ (AC) la fel și cu max. 20 kW și curent continuu (DC). Opțional puteți reîncărca la stații de încărcare rapidă DC cu până la 80 kW pentru extinderea autonomiei.

 12. Cât de des trebuie dus la revizie modelul meu Transporter MB electric?

  O revizie anuală este indispensabilă pentru a asigura fiabilitatea componentelor de înaltă tensiune și a altor piese ale autovehiculului. Grație pachetului de revizie, inclus la achiziție, aceste revizii sunt gratuite timp de patru ani pentru dumneavoastră. Dacă este necesară înlocuirea bateriilor dumneavoastră, profitați timp de opt ani sau până la 160.000 km de certificatul de garanție al bateriei dumneavoastră. Pentru alte întrebări legate de revizia autovehiculelor electrice vă consiliază partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

 13. Ce este mai bine pentru mine - un motor electric sau cu ardere internă?

  În funcție de profilul de utilizare și având în vedere susținerea financiară a mobilității electrice, costurile totale de întreținere (TCO) ale unui autovehicul comercial cu propulsie electrică sunt întrutotul la nivelul unui autovehicul cu motor cu ardere internă. O claritate mai mare aduce calculatorul eCost: acesta pune la dispoziție informații pentru a compara costurile anuale de întreținere ale autovehiculului dumneavoastră actual cu cele ale unui autovehicul comercial Mercedes-Benz cu propulsie electrică.  

 14. Bateria trebuie cumpărată sau luată separat în leasing?

  Bateria este deja inclusă în prețul de achiziție. Deci nu apar costuri suplimentare pentru o închiriere a bateriei. Riscul financiar al înlocuirii bateriei în cazul în care capacitatea bateriei dumneavoastră se diminuează foarte mult este asigurat de certificatul de garanție al bateriei. Acesta este valabil până la 8 ani de la prima înmatriculare, respectiv până la o distanță parcursă de 160.000 km. Pentru alte întrebări legate de baterie și certificatul bateriei vă consiliază partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

 15. Ce oferte de conectivitate există pentru modele comerciale MB electrice?

  Multe dintre nenumăratele opțiuni digitale sunt disponibile și pentru modele comerciale cu propulsie electrică. „Serviciile remote și de navigație“ sunt disponibile exclusiv pentru autovehiculele cu acționare electrică. Acestea permit încărcarea comodă, precum și preclimatizarea și planifică pe drum atât opririle pentru încărcare, cât și timpii de încărcare. Pentru alte întrebări legate de extraopțiunile digitale te consiliază partenerul tău Mercedes-Benz.

 16. Există o garanție pentru baterie?

  Când capacitatea bateriei dumneavoastră este redusă semnificativ în primii 8 ani, respectiv primii 160.000 km după prima înmatriculare, atunci sunteți asigurat prin certificatul de garanție al bateriei. În acest caz suportăm noi costurile înlocuirii bateriei. Iar partea ce mai bună: certificatul bateriei este deja inclus în prețul de achiziție.

Partenerul tau Mercedes-Benz
Te interesează un Mercedes-Benz eSprinter Furgon?
Experimentează versatilitatea și confortul autovehiculelor comerciale electrice Mercedes-Benz, la volanul unuia dintre acestea alegând acum un Test Drive
Partenerul tau Mercedes-Benz
Te interesează un Mercedes-Benz eSprinter Furgon?
Experimentează versatilitatea și confortul autovehiculelor comerciale electrice Mercedes-Benz, la volanul unuia dintre acestea alegând acum un Test Drive
[*] Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de carburant și emisiile oficiale de CO₂ ale modelelor noi de autoturisme pot fi obținute din „Ghidul de consum de combustibil, emisii CO₂ și consum de curent pentru autoturismele noi”, care se găsește gratuit la orice punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).