Modele Sprinter șasiu | Service | Mercedes-Benz
Service pentru modelul Sprinter șasiu

Pe banda de depășire: servicii pentru modelele dumneavoastră Mercedes-Benz Sprinter șasiu.

Sarcina noastră: menținerea în funcțiune a autovehiculelor dvs.comerciale.

Cu Mercedes-Benz Service aveți alături de dumneavoastră un partener care vă cunoaște cel mai bine autovehiculul comercial și vă ajută să-l mențineți în funcțiune în condiții de siguranță.

Mercedes-Benz Van Uptime1. Ne ocupăm de noul dvs. model Sprinter.

Trei servicii, un singur scop: evitarea intervalelor de staționare neplanificate. Cu diagnoza digitală în timp real din cadrul serviciului Mercedes-Benz Van Uptime primiți recomandări de acțiune privind lucrările de mentenanță ce pot fi executate personal, precum și cu privire la planificarea și gruparea reparațiilor și lucrărilor de întreținere iminente. Iar în cazul în care ar amenința o eventuală defectare a autovehiculului, veți fi avertizat din timp, și cu acordul dvs. veți fi direcționat la cel mai apropiat service care se va preocupa, ca atare, de planificarea imediată a reviziei dvs. la service.

1

Mercedes-Benz Van Uptime este disponibil pe piețele europene selecționate pentru noul model Sprinter (seria constructivă 907/910) cu modulul de comunicație (LTE) pentru servicii digitale. Temporar, la anumite autovehicule se poate ajunge, din cauza problemelor de livrare, la o disponibilitate limitată a modulului de comunicație (LTE). Sunt vizate în special Serviciile Mercedes me connect, inclusiv sistemul apel de urgență (eCall). Informațiile actualizate permanent sunt disponibile la centrele autorizate Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz ServiceCare pentru modele Transporter.

Modelul dumneavoastră Transporter este un motor important pentru succesul dumneavoastră. Dacă acesta este în mișcare, atunci afacerea merge ca pe roate. Cu contractele de service de la Mercedes-Benz dumneavoastră aveți grijă ca totul să continue la fel. Aflați ce produs Mercedes-Benz ServiceCare se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Mercedes-Benz Service24h și MobiloVan.

Dacă la un moment dat rămâneți în pană, serviciul profesionist Mercedes-Benz Service24h vă va ajuta să ajungeți la destinație. Serviciul pentru garanția mobilității Mercedes-Benz MobiloVan1, precum și multe alte servicii la fel de utile, sunt echipări standard pentru fiecare model Mercedes-Benz Transporter nou.

1

Serviciul Mercedes-Benz MobiloVan în versiunea actuală este valabil pentru modelele Sprinter, Vito, Citan și Marco Polo ACTIVITY. Pentru toate autovehiculele cu prima înmatriculare începând cu 01.10.2012, MobiloVan este valabil inițial timp de 2 ani fără supliment de service și se reînnoiește apoi, de la revizie la revizie, la partenerul de service Mercedes-Benz autorizat, timp de până la 30 de ani.

Pentru modelele Clasa V, Clasa X, Marco Polo și Marco Polo HORIZON, Serviciile Mercedes-Benz Mobilo sunt valabile în versiunea actuală respectivă.