Sprinter șasiu | Mercedes-Benz Transporter

O bază solidă: Sprinter șasiu.

Inovator, eficient, fiabil.

Inovator, eficient, fiabil.

Este atât de versatil încât veți găsi cea mai potrivită variantă pentru sarcina dvs. de transport: noul Sprinter șasiu pune la dispoziție variante flexibile și echipări variate prin cele 3 lungimi de autovehicul, cât și prin variantele de cabină standard sau dublă. Numeroasele variante și echipări permit obținerea unor autovehicule economice, având în același timp dotări multiple.

În cazul noilor modele de autovehicule cu tracțiune față se obține un preț de pornire avantajos, acestea asigurând o sarcină utilă suplimentară și podeaua compartimentului de marfă mai coborâtă în comparație cu autovehiculele cu tracțiune spate.

Șoferii beneficiază de un concept inteligent de operare și afișare, precum și de conceptul modular de stocare, care, la fel ca și sistemele multimedia și de asistență, poate fi perfect adaptat utilizării autovehiculelor. Pe lângă toate aceste inovații, am primit informații valoroase: de exemplu, multe soluții de carosare deja verificate pot fi utilizate fără modificări majore.

Drept urmare, Sprinter stabilește un nou standard ca soluție de mobilitate orientată spre viitor, eficientă și sigură, care va duce compania dvs. mai departe datorită puterii sale inovatoare și a experienței de peste 20 de ani.

Caracteristici principale.

  1. Design produs
  2. Conectivitate
  3. Soluții pentru industrie
  4. Siguranță
  5. Eficiență
Convingător din toate punctele de vedere.

Noul Sprinter iese în evidență și din punct de vedere vizual: aspectul său respectă conceptul Mercedes-Benz Design de Puritate senzuală. Și bordul a fost reproiectat și convinge în egală măsură datorită designului de înaltă calitate și funcționalității excepționale. De exemplu, cu conceptul de compartimente de depozitare inteligent, modular și PORNIREA FĂRĂ CHEIE.

În cabina standard pot fi transportate până la 3 persoane, iar în cabina dublă pot sta chiar și echipe mici formate din până la 7 persoane. În spatele cabinei, șasiurile Sprinter cu 3 lungimi de autovehicul constituie baza pentru nenumărate soluții de montare și demontare în funcție de modul de utilizare.

Printre celelalte avantaje putem număra oferta bogată de variante de propulsie: în funcție, de profilul de utilizare și comportamentul dorit la rulare, puteți opta pentru șasiul Sprinter cu tracțiune față, cu tracțiune spate sau cu tracțiune integrală1. Schimbarea vitezei se poate face manual prin cutia de viteze manuală cu 6 trepte2, sau automat prin cutia automată 7G-TRONIC PLUS sau 9G-TRONIC unică în acest segment3.

Mobilitate 4.0.

Pentru ca lucrul să fie cât mai economic și mai plăcut, sunt disponibile pentru Sprinter, opțional, variante de sisteme multimedia și soluții de conectivitate. În funcție de cerințe, oferta poate cuprinde de la suportul de telefon, la radioul cu interfață Bluetooth® și funcția handsfree, la sistemul multimedia cu ecran tactil de înaltă rezoluție, navigație rapidă cu afișaj 3D pentru hărți și integrarea telefonului mobil.4. Utilizarea este așa cum o doriți: simplă. Sistemele multimedia, de exemplu, pot fi operate prin intermediul ecranului tactil de înaltă rezoluție sau din comenzile de pe volanul multifuncțional. Toate unitățile de operare și de afișare sunt ușor de accesat și de citit.

Deoarece lumea activității moderne include soluții digitale, am echipat noul  Sprinter cu un modul de comunicații integrat, care reprezintă baza tehnică a unei conexiuni la internet a autovehiculului. 

Perfect adaptat utilizării.

Sprinter Șasiu are variate posibilități de adaptare: cabina simplă sau dublă, cât și cele 3 lungimi de autovehicul constituie baza pentru o diversitate impresionantă de variante. Această diversitate este susținută și de cele 4 tipuri de motorizări, variantele de tracțiune față, spate și integrală, cât și prin dotările speciale, variantele trenurilor de rulare și soluțiile profesionale pentru elementele de carosare. Aceasta vă permite să configurați autovehiculul cu o masă maximă autorizată de până la 5.500 kg. La nevoie, prin reconfigurarea autovehiculului puteți atașa și o sarcină de 5.250 kg, la o masă totală admisă de 8.750 kg.

Cu mai mult de 600 de opțiuni suplimentare, inclusiv soluții speciale pentru flotă și suspensie, Sprinter Șasiu se poate adapta perfect nevoilor dvs.

Pentru cerințe speciale, Mercedes-Benz vă oferă variante complete VanSolution, iar în cadrul programului de parteneriat „Mercedes-Benz VanPartner” vă punem la dispoziție o gamă largă de soluții de o înaltă calitate.
 

Vă asigură succesul.

Șasiul Sprinter este proiectat cu considerarea aspectelor de siguranță. Baza solidă a asigurării siguranței o constituie structura sa, care datorită construcției sale și compoziției materialelor este foarte stabilă.

La asta se adaugă nenumăratele sisteme de asistență. Deoarece și cel mai experimentat șofer poate să ajungă în situații în care asistența poate fi bine-venită și utilă. Oferta conține de la asistența la vânt lateral până la asistența activă la frânare și asistența pentru menținerea benzii – ambele disponibile pentru autovehicule de serie cu masa totală admisă peste 3.500 kg. În întuneric, farurile opționale LED High Performance luminează drumul foarte bine și pe o distanță mare.

În cazul unui accident, airbagul  din dotarea standard poate proteja șoferul. Opțional, sunt disponibile alte 5 airbaguri pentru șofer și pasageri.

Economic, dacă este necesar.

Prin alegerea autovehiculului Sprinter, v-ați decis asupra unui autovehicul care își demonstrează rentabilitatea de peste 20 de ani. Noul șasiu Sprinter continuă această poveste de succes prin calitatea și fiabilitatea sa demonstrată. Profitați de la început de rentabilitatea sa: cu un preț de pornire atrăgător și cu multiplele sale posibilități de configurare, comandați exact ceea ce aveți nevoie.

Deoarece noi facem lucrurile bune și mai bune, am optimizat și mai mult consumul motoarelor noastre diesel. Punctele suplimentare pentru eficiența activității dumneavoastră rezultă din sarcina utilă suplimentară și rezervorul principal de 50 l5, iar opțional, din arcurile punții spate din fibra de sticlă.

Șasiul Sprinter îmbină consumul redus de combustibil, funcționalitatea inteligentă, cât și soluțiile de montare și demontare în funcție de modul de utilizare cu soluțiile de mobilitate eficiente.

1

Cu tracțiune integrală disponibil probabil începând cu trimestrul 4/2018.

2

Cutia de viteze manuală cu 6 trepte împreună cu motor diesel V6 cu 6 cilindri OM642 disponibilă probabil începând cu trimestrul 4/2018.

3

Numai în combinație cu tracțiune pe puntea față.

4

Integrarea smartphone disponibilă probabil începând cu trimestrul 4/2018.

5

Rezervorul principal de 50 litri este disponibil opțional pentru Sprinter șasiu cu tracțiune pe puntea față.

Poate fi adaptat la aproape orice cerință.

Oferta de variante este atât de importantă, ca și bunurile pe care le transportă.

Nenumăratele variante și dotări ale noului Sprinter șasiu fac posibilă o configurare adaptată sarcinilor de transport. În cazul în care sarcina utilă este importantă, puteți alege varianta de 5.500 kg. Ca tractor cu semiremorcă special echipat, este posibilă o masă maximă de remorcare de până la 8.750 kg – de exemplu, pentru transport de autovehicule.

În cabina standard pot sta până la 3 persoane, iar în cabina dublă pot fi transportate chiar și echipe mici formate din până la 7 persoane. De asemenea, pentru cerințele profesionale există nenumărate soluții cu calitate garantată.

Ușurează munca grea.

Sprinter șasiu

Mercedes PRO: simplifică rutina dumneavoastră de afaceri.

Mercedes PRO este marca Mercedes-Benz Vans pentru servicii digitale ale autovehiculelor dumneavoastră comerciale Mercedes-Benz. Scopul nostru este de a vă da posibilitatea de a vă organiza activitatea mai simplu și mai eficient cu ajutorul serviciilor digitale. Cerința noastră: conectarea nevoilor dumneavoastră cu tehnologiile dezvoltate de noi și integrarea inteligentă a acestora în viața dumneavoastră de zi cu zi.

Mercedes PRO connect: produse digitale pentru autovehiculul dumneavoastră.

Descoperiți toate produsele Mercedes PRO connect dintr-o privire și aflați care sunt disponibile pentru autovehiculul dumneavoastră.

Componentele Mercedes PRO connect.

Descoperiți din ce elemente se compune Mercedes PRO connect și cum le puteți folosi.

Astfel porniți cu Mercedes PRO connect.

Aici găsiți sfaturi utile, întrebări și răspunsuri referitoare la setări și punerea în practică.

Soluții de suprastructură personalizate.

Pentru ca autovehiculul dumneavoastră comercial să facă față cerințelor dumneavoastră profesionale.

Dacă nevoile dumneavoastră sunt mai speciale, Mercedes-Benz are soluția potrivită. Noi vă ajutăm prin a vă oferi soluții solide, optime și practice de suprastructură dintr-o singură sursă sau de la partenerii noștri autorizați. Pentru ca autovehiculul dvs. să fie echipat optim pentru transport, construcții sau activități profesionale.

Munca grea devine mai ușoară.

Bordul cu vedere excepțională de 360 de grade este echipat astfel încât viața de zi cu zi a șoferului să fie cât mai plăcută. Se poate alege dintre cele 5 modele diferite de scaune pentru șofer, care îndeplinesc cerințe de confort variate. Sunt incluse aici și scaunele care îndeplinesc în totalitate criteriile „EGR” de la „AGR”.

Sistemul modern de control și afișare este caracterizat, printre altele, de faptul că smartphone-urile pot fi integrate, iar sistemele multimedia opționale pot fi operate prin touchscreen sau prin comenzile de pe volanul multifuncțional. Ordinea în compartimentul pasagerilor este asigurată de conceptul compartimentului de depozitare proiectat modular, cu facilități de depozitare ușor accesibile - opțional disponibile cu capace - și o cutie multifuncțională inteligentă, pe care sarcinile de scriere pot fi efectuate în mod confortabil, în autovehicul.

Soluții de carosare personalizate.

Pentru ca autovehiculul dumneavoastră Sprinter să facă față oricăror cerințe profesionale.

Dacă aveți cerințe speciale, Mercedes-Benz are soluția potrivită pentru dumneavoastră. Noi, sau partenerii noștri autorizați vă oferă soluții solide, optime și practice în ceea ce privește carosarea. Astfel, autovehiculele vor fi echipate corespunzător pentru sarcinile de transport și pentru activitatea dumneavoastră profesională specifică.

Lorem Ipsum