Sprinter șasiu | Mercedes-Benz Transporter

O bază solidă: Sprinter șasiu.

Inovator, eficient, fiabil.

Configurează acum!

Inovator, eficient, fiabil.

Modelul Sprinter șasiu oferă o diversitate impresionantă cu 3 variante de lungime a autovehiculului, precum și cu cabina șoferului standard sau cabina dublă. Pentru autovehicule cu tracțiune pe față rezultă un preț de pornire avantajos și o sarcină utilă suplimentară în comparație cu autovehiculele cu tracțiune pe spate. Șoferii beneficiază de un concept inteligent de operare și de afișare, precum și de un concept de depozitare modular, care poate fi adaptat individual la utilizarea autovehiculului, similar sistemelor Multimedia și de asistență.

Caracteristici principale.

  1. Design produs
  2. Conectivitate
  3. Soluții pentru industrie
  4. Siguranță
  5. Eficiență
Convingător din toate punctele de vedere.

Noul Sprinter iese în evidență și din punct de vedere vizual: aspectul său respectă conceptul Mercedes-Benz Design de Puritate senzuală. Și bordul a fost reproiectat și convinge în egală măsură datorită designului de înaltă calitate și funcționalității excepționale. De exemplu, cu conceptul de compartimente de depozitare inteligent, modular și PORNIREA FĂRĂ CHEIE.

În cabina standard pot fi transportate până la 3 persoane, iar în cabina dublă pot sta chiar și echipe mici formate din până la 7 persoane. În spatele cabinei, șasiurile Sprinter cu 3 lungimi de autovehicul constituie baza pentru nenumărate soluții de montare și demontare în funcție de modul de utilizare.

Printre celelalte avantaje putem număra oferta bogată de variante de propulsie: în funcție, de profilul de utilizare și comportamentul dorit la rulare, puteți opta pentru șasiul Sprinter cu tracțiune față, cu tracțiune spate sau cu tracțiune integrală. Schimbarea vitezei se poate face manual prin cutia de viteze manuală cu 6 trepte, sau automat prin cutia automată 7G-TRONIC PLUS sau 9G-TRONIC unică în acest segment1.

Mobilitate 4.0.

Pentru ca lucrul să fie cât mai economic și mai plăcut, sunt disponibile pentru Sprinter, opțional, variante de sisteme multimedia și soluții de conectivitate. În funcție de cerințe, oferta poate cuprinde de la suportul de telefon, la radioul cu interfață Bluetooth® și funcția handsfree, la sistemul multimedia cu ecran tactil de înaltă rezoluție, navigație rapidă cu afișaj 3D pentru hărți și integrarea telefonului mobil.. Utilizarea este așa cum o doriți: simplă. Sistemele multimedia, de exemplu, pot fi operate prin intermediul ecranului tactil de înaltă rezoluție sau din comenzile de pe volanul multifuncțional. Toate unitățile de operare și de afișare sunt ușor de accesat și de citit.

Deoarece lumea activității moderne include soluții digitale, am echipat noul  Sprinter cu un modul de comunicații integrat, care reprezintă baza tehnică a unei conexiuni la internet a autovehiculului. 

Perfect adaptat utilizării.

Sprinter Șasiu are variate posibilități de adaptare: cabina simplă sau dublă, cât și cele 3 lungimi de autovehicul constituie baza pentru o diversitate impresionantă de variante. Această diversitate este susținută și de cele 4 tipuri de motorizări, variantele de tracțiune față, spate și integrală, cât și prin dotările speciale, variantele trenurilor de rulare și soluțiile profesionale pentru elementele de carosare. Aceasta vă permite să configurați autovehiculul cu o masă maximă autorizată de până la 5.500 kg. La nevoie, prin reconfigurarea autovehiculului puteți atașa și o sarcină de 5.250 kg, la o masă totală admisă de 8.750 kg.

Cu mai mult de 600 de opțiuni suplimentare, inclusiv soluții speciale pentru flotă și suspensie, Sprinter Șasiu se poate adapta perfect nevoilor dvs.

Pentru cerințe speciale, Mercedes-Benz vă oferă variante complete VanSolution, iar în cadrul programului de parteneriat „Mercedes-Benz VanPartner” vă punem la dispoziție o gamă largă de soluții de o înaltă calitate.
 

Vă asigură succesul.

Șasiul Sprinter este proiectat cu considerarea aspectelor de siguranță. Baza solidă a asigurării siguranței o constituie structura sa, care datorită construcției sale și compoziției materialelor este foarte stabilă.

La asta se adaugă nenumăratele sisteme de asistență. Deoarece și cel mai experimentat șofer poate să ajungă în situații în care asistența poate fi bine-venită și utilă. Oferta conține de la asistența la vânt lateral până la asistența activă la frânare și asistența pentru menținerea benzii – ambele disponibile pentru autovehicule de serie cu masa totală admisă peste 3.500 kg. În întuneric, farurile opționale LED High Performance luminează drumul foarte bine și pe o distanță mare.

În cazul unui accident, airbagul  din dotarea standard poate proteja șoferul. Opțional, sunt disponibile alte 5 airbaguri pentru șofer și pasageri.

Economic, dacă este necesar.

Prin alegerea autovehiculului Sprinter, v-ați decis asupra unui autovehicul care își demonstrează rentabilitatea de peste 20 de ani. Noul șasiu Sprinter continuă această poveste de succes prin calitatea și fiabilitatea sa demonstrată. Profitați de la început de rentabilitatea sa: cu un preț de pornire atrăgător și cu multiplele sale posibilități de configurare, comandați exact ceea ce aveți nevoie.

Deoarece noi facem lucrurile bune și mai bune, am optimizat și mai mult consumul motoarelor noastre diesel. Punctele suplimentare pentru eficiența activității dumneavoastră rezultă din sarcina utilă suplimentară și rezervorul principal de 50 l2, iar opțional, din arcurile punții spate din fibra de sticlă.

Șasiul Sprinter îmbină consumul redus de combustibil, funcționalitatea inteligentă, cât și soluțiile de montare și demontare în funcție de modul de utilizare cu soluțiile de mobilitate eficiente.

1

Numai în combinație cu tracțiune pe puntea față.

2

Rezervorul principal de 50 litri este disponibil opțional pentru Sprinter șasiu cu tracțiune pe puntea față.

Poate fi adaptat pentru aproape orice fel de cerințe.

Oferta de variante este la fel de bogată ca și mărfurile transportate.

Numeroasele variante și opțiuni de echipare ale autovehiculului permit adaptarea modelului Sprinter șasiu exact la sarcinile de transport. Dacă sarcina utilă este decisivă, cea mai bună variantă este cea cu greutate de 5.500 kg. În cabina standard pot sta până la 3 persoane, iar în cabina dublă pot fi transportate până la locul de muncă chiar și echipe mici formate din până la 7 persoane. De asemenea, pentru cerințele speciale ale branșei, constructorii de suprastructuri pot alege între numeroase soluții de calitate verificată.

Prezentarea diversității de variante ale modelului Sprinter șasiu:

  • 3 lungimi de autovehicul: compact, standard și lung
  • 2 tipuri de cabine șofer: cabină standard și cabină dublă
  • Disponibile cu o greutate totală admisă de 3.000 kg, 3.500 kg, 4.100 kg și 5.000 kg, existând suplimentar numeroase variante pentru încărcare și descărcare pentru o greutate totală admisă de până la 5.500 kg
  • Sarcina utilă maximă de peste 3.000 kg la varianta de greutate de 5.500 kg
  • Disponibile cu tracțiune pe față, tracțiune pe spate și tracțiune integrală

Nou acum: tracțiune integrală 4x4 cu sistemul Torque-on-Demand.

Îmbunătățește tracțiunea și stabilitatea laterală, când este cazul: tracțiunea integrală variabilă distribuie forța de antrenare, complet în funcție de nevoi, asupra punții față și spate. Astfel, sistemul se adaptează complet automat în câteva milisecunde la condițiile de trafic.

Ușurează munca grea.

Sprinter șasiu

Experimentați acum modelul Sprinter șasiu.