Complete

Mercedes-Benz ServiceCare Complete.

Mercedes-Benz ServiceCare Complete.

Oferta completă „fără griji” este cea mai cuprinzătoare asigurare pentru furgoneta ta.

Mercedes-Benz ServiceCare Complete acoperă toate lucrările efectuate în service, inclusiv reparațiile de uzură. Autovehiculul devine funcțional conform planificării, iar costurile se află sub control. Oferta completă, "fără griji", pentru cei care nu vor să lase nimic la voia întâmplării și care se bazează pe transparență și predictibilitate maximă.

Mercedes-Benz Complete:

Servicii

Înlocuirea pieselor de uzură și efectuarea lucrărilor de întreținere periodice conform caietului de service și specificațiilor producătorului, precum și prelungirea garanției pentru aproape toate piesele și ansamblurile (de ex. motor, transmisie, sistem electric, punți, instalație de climatizare). Contractul include Mercedes-Benz MobiloVan1. Contractul poate fi activat în primele 12 luni de la prima înmatriculare sau până la prima revizie.

Perioadă de valabilitate

Consultați centrul autorizat de service Mercedes-Benz.

Kilometraj

Consultați centrul autorizat de service Mercedes-Benz.

1

Serviciul Mercedes-Benz MobiloVan în versiunea actuală este valabil pentru toate autovehiculele comerciale ușoare Mercedes-Benz.

Pentru toate autovehiculele cu prima înmatriculare începând cu 01.10.2012, MobiloVan este valabil inițial timp de 2 ani fără supliment de service și se reînnoiește apoi, de la revizie la revizie, la partenerul de service Mercedes-Benz autorizat timp de până la 30 de ani.

Pentru modelele Clasa X, Clasa T, Clasa V, EQV, Marco Polo, serviciile Mercedes-Benz Mobilo sunt valabile în versiunea actuală respectivă.