Service24h | Furgonete Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Service24h

Non-stop: Mercedes-Benz Service24h.

Zi și noapte te readucem pe traseu.

În noul autovehicul, un lucru te însoțește în mod sigur: senzația de a fi în siguranță pe drum. În cazul în care autovehiculul tău ajunge totuși într-o stare nefuncțională, vei fi sprijinit de service-ul profesional Mercedes-Benz să ajungi la destinație.

Îți stăm întotdeauna la dispoziție.

La numărul de telefon apelabil gratuit 0800 672 3911 pentru Mercedes-Benz MobiloVan2 sau pentru Mercedes-Benz Mobilo3, suntem disponibili la orice oră, 365 de zile pe an, în întreaga Europă (ca alternativă, prin intermediul MB Contact4 din agenda telefonică a radioului tău). Te va ajuta un tehnician de service Mercedes-Benz, iar în majoritatea cazurilor va repune autovehiculul tău în funcțiune chiar la locul defectării.

În noul autovehicul, un lucru vă însoțește în mod sigur: senzația de a fi în siguranță pe drum. În cazul în care autovehiculul dvs. ajunge totuși într-o stare nefuncțională, veți fi sprijinit de service-ul profesional Mercedes-Benz să ajungeți la destinație.

Mercedes-Benz MobiloVan.

În cazul imobilității din cauza unei defecțiuni tehnice, serviciul standard de asistență rutieră Mercedes-Benz MobiloVan2 va acoperi costurile pentru numeroase servicii. De exemplu, asistență la fața locului, tractare, autovehicul de schimb, taxi, hotel și altele. În plus, Mercedes-Benz MobiloVan vă oferă servicii speciale de mobilitate în timpul vizitelor la service în primii doi ani după prima înmatriculare.

Mercedes-Benz Mobilo.

Soluția de mobilitate standard Mercedes-Benz Mobilo se asigură că rămâi mobil chiar și atunci când autovehiculul tău Mercedes-Benz nu mai poate continua drumul. În cazul defecțiunilor tehnice, al neplăcerilor minore (cum ar fi pierderea cheii), accidentelor, vandalismului și furtului de piese, beneficiezi de asistență rapidă și fiabilă la fața locului aproape oriunde în Europa – gratuit și la orice oră.

1

Gratuit. La apelurile din rețelele de telefonie mobilă pot apărea taxe suplimentare. În țări europene neconectate: 0800 672 391 (apar costuri în rețeaua fixă).

2

Serviciul Mercedes-Benz MobiloVan în versiunea actuală este valabil pentru toate autovehiculele comerciale ușoare Mercedes-Benz.

Pentru toate autovehiculele cu prima înmatriculare începând cu 01.10.2012, MobiloVan este valabil inițial timp de 2 ani fără supliment de service și se reînnoiește apoi, de la revizie la revizie, la partenerul de service Mercedes-Benz autorizat timp de până la 30 de ani.

Pentru modelele Clasa X, Clasa T, Clasa V, EQV, Marco Polo, serviciile Mercedes-Benz Mobilo sunt valabile în versiunea actuală respectivă.

3

Mercedes-Benz Mobilo este valabil în versiunea actuală pentru modelele Clasa V, EQV, Clasa X, Clasa T, Marco Polo și Marco Polo HORIZON. Pentru toate autovehiculele cu prima înmatriculare începând cu 01.01.2012, Mobilo este valabil inițial timp de 2 ani fără supliment de service și se reînnoiește apoi, de la revizie la revizie, la partenerul de service Mercedes-Benz autorizat timp de până la 30 de ani. Pentru modelele Sprinter, Vito, Citan și Marco Polo ACTIVITY, Serviciile Mercedes-Benz MobiloVan sunt valabile în respectiva versiune actuală.

4

Premisă: radio din fabrică, asociat cu un telefon mobil deschis. Vor apărea numai costurile aferente apelurilor din rețeaua mobilă către rețeaua fixă.