Service24h clienți comerciali | Autovehicule comerciale Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Service24h

Non-stop: Mercedes-Benz Service24h.

Zi și noapte vă readucem pe traseu.

În noul autovehicul, un lucru vă însoțește în mod sigur: senzația de a fi în siguranță pe drum. În cazul în care autovehiculul dvs. ajunge totuși într-o stare nefuncțională, veți fi sprijinit de service-ul profesional Mercedes-Benz să ajungeți la destinație.

Suntem întotdeauna disponibili pentru dumneavoastră.

La numărul de telefon apelabil gratuit 0800 672 391 (sau mobil 0745 23 24 24) suntem disponibili la orice oră, 365 de zile pe an, în întreaga Europă (alternativ prin intermediul MB Contact1 din agenda telefonică a radioului dvs.). Vă va ajuta un tehnician de service Mercedes-Benz, iar în majoritatea cazurilor va repune autovehiculul dvs. în funcțiune chiar la locul defectării.

Mercedes-Benz MobiloVan.

În cazul imobilității din cauza unei defecțiuni tehnice, serviciul standard de asistență rutieră Mercedes-Benz MobiloVan2 va acoperi costurile pentru numeroase servicii. De exemplu, asistență la fața locului, tractare, autovehicul de schimb, taxi, hotel și altele. În plus, Mercedes-Benz MobiloVan vă oferă servicii speciale de mobilitate în timpul vizitelor la service în primii doi ani după prima înmatriculare.

1

Premisă: radio din fabrică, asociat cu un telefon mobil deschis. Vor apărea numai costurile aferente apelurilor din rețeaua mobilă către rețeaua fixă.

2

Serviciul Mercedes-Benz MobiloVan în versiunea actuală este valabil pentru modelele Sprinter, Vito, Citan și Marco Polo ACTIVITY.

Pentru toate autovehiculele cu prima înmatriculare începând cu 01.10.2012 MobiloVan este valabil inițial timp de 2 ani gratuit și se reînnoiește apoi de la revizie la revizie, la partenerul de service Mercedes-Benz autorizat, timp de până la 30 de ani.

Pentru modelele Clasa V, Clasa X, Marco Polo și Marco Polo HORIZON, serviciile Mercedes-Benz Mobilo sunt valabile în respectiva versiune actuală.