Privire de ansamblu piese de origine clienți | Autovehicule comerciale Mercedes-Benz
Sinteză piese de origine Mercedes-Benz

Piese de origine Mercedes-Benz: privire de ansamblu.

Piese de origine Mercedes-Benz. Face parte din succesul tău.

Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate excelentă, siguranță testată și fiabilitate ridicată.

Piesele de origine Mercedes-Benz reprezintă întregul nostru know-how ca producător de autovehicule. Acestea sunt proiectate, dezvoltate și îndelung testate pentru autovehiculele Mercedes-Benz. Fiecare autovehicul comercial este compus din mii de piese de origine Mercedes-Benz, care se potrivesc perfect între ele. Astfel, se asigură funcționarea optimă a întregului sistem. 

Testele Mercedes-Benz simulează situații reale de trafic, în cadrul cărora se demonstrează calitatea și fiabilitatea în condiții extreme.

Avantaje:

  • Piesele de origine Mercedes-Benz contribuie la siguranța autovehiculului
  • Fiabilitate și durabilitate pentru disponibilitatea maximă a autovehiculului
  • Materiale rezistente pentru protecție optimă împotriva uzurii
  • Montare rapidă și standardizată pentru evitarea perioadelor lungi de așteptare
  • Eficiență economică și păstrarea valorii autovehiculelor pe termen lung

Sisteme de frânare și piese de origine Mercedes-Benz: distanțe de frânare mai scurte, durată de viață mai lungă.

În situații de urgență, este important să vă opriți rapid: sistemele și piesele de frânare de origine Mercedes-Benz se potrivesc perfect între ele și cu sistemele de siguranță din autovehiculul dvs., precum ABS sau ESP. Acestea au fost dezvoltate special pentru autovehiculul dumneavoastră. Acest lucru asigură o eficiență de frânare mai mare și o distanță mai scurtă de frânare – fără o uzură pronunțată a plăcuțelor, chiar și în condiții extreme. De asemenea, materialele de înaltă calitate asigură uzura scăzută și protecția împotriva coroziunii. Acest lucru este în beneficiul dumneavoastră – cu costuri scăzute și securitate ridicată.

Film: totul despre avantajele filtrelor de aer de origine Mercedes-Benz.

Filtru de aer de origine Mercedes-Benz: aer filtrat pentru performanța motorului.

Aerul filtrat face ca motorul să funcționeze eficient și economic: filtrele de aer de origine Mercedes-Benz combină capacitatea mare de filtrare cu permeabilitatea ridicată la aer. Astfel, praful și murdăria nu au nicio șansă să intre în camera de ardere, iar motorul dvs. poate funcționa la performanțe înalte și consum redus de combustibil. În plus, capacitatea mare de reținere a filtrului de aer permite respectarea intervalelor regulate de revizie. Ceea ce protejează și mediul înconjurător.

Filtru de ulei de origine Mercedes-Benz: protecția motorului dumneavoastră.

Filtrele de ulei de origine Mercedes-Benz garantează prin capacitatea mare de filtrare că impuritățile din circuitul de ulei sunt filtrate. Calitatea înaltă asigură o durată lungă de viață a filtrului. Astfel, motorul dvs. va oferi performanțe optime în orice moment – ceea ce poate fi caracterizat cu un consum redus de combustibil.

Film: totul despre avantajele barelor de protecție de origine Mercedes-Benz.

Bară de protecție de origine Mercedes-Benz: adaptare optimă pentru protecție maximă.

Accidentele nu intră în discuție. Barele de protecție de origine Mercedes-Benz se potrivesc perfect. În plus, amortizorul de origine Mercedes-Benz reprezintă o componentă foarte importantă a autovehiculului dvs. comercial. În cazul unui impact frontal protejează motorul, șoferul și pietonii. Bara de protecție față de origine Mercedes-Benz a fost proiectată în totalitate pentru siguranță maximă, aerodinamică și eficiență. Ea a fost dezvoltată în special pentru a proteja componentele din zona frontală.

Amortizor de origine Mercedes-Benz: confort la rulare în condiții de siguranță, chiar și pe drumuri dificile.

Bucurați-vă de cele mai bune condiții de confort și siguranță, chiar și pe drumuri dificile: datorită materialului robust și de înaltă calitate, amortizoarele de origine Mercedes-Benz pot absorbi și amortiza șocurile puternice. Prin urmare, autovehiculul dvs. beneficiază de o durată lungă de viață și rămâneți pe banda de rulare. În plus, evitați eventuale costuri suplimentare cu anvelopele și trenul de rulare: amortizoarele sunt perfect adaptate la acestea și perfect sincronizate cu sistemele de siguranță din autovehiculul dvs.