Oferte
Oferte autovehicule comerciale Mercedes-Benz rulate

Oferte atractive Mercedes-Benz

Certificate Mercedes-Benz.

Verificăm fiecare autovehicul până în cele mai mici detalii. 

Certificatul „Mercedes-Benz Certified“ garantează o calitate maximă, verificată până în cele mai mici detalii. Pur și simplu cele mai bune autovehicule rulate de la Mercedes-Benz.

Fiecare autovehicul certificat Mercedes-Benz trebuie să îndeplinească standardele maxime ale produsului. Pentru a asigura acest lucru, fiecare autovehicul va fi spus unei verificări tehnice temeinice, realizate de un partener autorizat Mercedes-Benz, înainte de a obține certificatul care face dovada stării sale perfecte. Și, pentru că ne putem baza pe calitatea și fiabilitatea autovehiculelor noastre rulate, vă asigurăm performanțe ample din partea fiecărui autovehicul certificat de noi:

eSprinter cu doar 639 € cu TVA/lună prin Mercedes-Benz Financial Services.

Fă pasul spre sustenabilitate cu autovehiculul comercial electric de la Mercedes-Benz. eSprinter este pregătit pentru toate provocările zilnice care te așteaptă. Ai rate de leasing financiar de nerefuzat, prin Mercedes-Benz Financial Services.

Află mai multe detalii la partenerii autorizați.

 

 

Ofertă realizată pentru un Mercedes-Benz eSprinter furgon, preț 48.098 Euro fără TVA (57.237 Euro, cu TVA), rată lunară de 537 Euro fără TVA (639 Euro, cu TVA), calculată cu durata de 48 luni, avans 15 % în valoare de 7.215 euro fără TVA (8.586 Euro, TVA inclus), dobândă nominală 0.0% (DAE finanțare 1.13%), comision analiză dosar 2.6% din preț reprezentând 1.251 Euro fără TVA (1.489 Euro cu TVA), comision lunar administrare 0 Euro și o valoare reziduală de 15.125 Euro fără TVA (17.999 Euro cu TVA). Ofertă de Leasing Financiar în Euro, realizată prin Mercedes-Benz Leasing IFN SA.

Ratele de leasing nu includ tichetul Rabla Plus, în valoare de 45.000 de lei. Campania este valabilă până la 31 decembrie 2021, în limita stocului disponibil. În funcție de activitatea specifică și de codul CAEN, poate fi accesat acest program, conform ghidului Administratiei Fondului pentru Mediu.

Lorem Ipsum