Autonomie

Viitorul aparține mașinii electrice.

Aplicația EQ Ready.

Sunteți pregătit pentru mobilitatea electrică? Descoperiți singur. Aplicația gratuită pentru smartphone vă arată dacă trecerea la un autovehicul electric sau la un model hibrid ar fi practică pentru dvs. În acest scop aplicația înregistrează prin intermediul smartphone-ului distanțele pe care le parcurgeți cu autovehiculul dvs. – indiferent de marcă – în fiecare zi. Aplicația calculează dacă un autovehicul electric sau hibrid de la Mercedes-Benz se potrivește comportamentului dumneavoastră individual de mobilitate.

Aplicația EQ Ready verifică nu doar dacă destinațiile dumneavoastră ar fi atinse cu o propulsie electrică, ci furnizează și informații despre necesarul de energie și despre infrastructura existentă.

 

 

Caracteristicile Aplicației EQ Ready.
 

Testul celor 7 zile.

După pornirea aplicației, începe testul individual al celor 7 zile în care sunt analizate distanțele zilnice ale utilizatorului cu aprobarea acestuia.

Analize și știri zilnice.

În timpul testului de 7 zile vi se furnizează zilnic analize noi despre călătoriile dumneavoastră. Acestea permit o comparație precisă a modului de derulare al călătoriilor cu propulsie alternativă.

Serviciu al traseelor.

Aplicația EQ Ready poate calcula anticipat trasee arbitrare cu un autovehicul electric, inclusiv necesarul de energie și consumul individual.

Stații de încărcare.

Găsiți pe hartă posibilitățile ideale de încărcare în peste 30 de țări. Despre fiecare stație de încărcare sunt afișate informații legate de localizare, steckerul cablului de încărcare și viteza de încărcare.

Simulare virtuală a încărcării.

Aplicația afișează stadiul virtual al bateriei autovehiculului simulat. Puteți alege oricând între diferite posibilități de încărcare pentru a reîncărca virtual autovehiculul dumneavoastră în timp real.