Autonomie

Viitorul aparține mașinii electrice.

Aplicația Mercedes-Benz Electric Ready.

Ești pregătit pentru mobilitatea electrică? Descoperă singur. Aplicația gratuită pentru smartphone îți arată dacă trecerea la un autovehicul electric sau la un model hibrid ar fi practică pentru tine. În acest scop aplicația înregistrează prin intermediul smartphone-ului distanțele pe care le parcurgi cu autovehiculul tău – indiferent de marcă – în fiecare zi. Aplicația calculează dacă un autovehicul electric sau hibrid de la Mercedes-Benz se potrivește comportamentului tău individual de mobilitate.

Aplicația Mercedes-Benz Electric Ready verifică nu doar dacă destinațiile tale ar fi atinse cu o propulsie electrică, ci furnizează și informații despre necesarul de energie și despre infrastructura existentă.

Caracteristicile aplicației Mercedes-Benz Electric Ready.
 

Testul celor 7 zile.

După pornirea aplicației, începe testul individual al celor 7 zile în care sunt analizate distanțele zilnice ale utilizatorului cu aprobarea acestuia.

Analize și știri zilnice.

În timpul testului de 7 zile ți se furnizează zilnic analize noi despre călătoriile tale. Acestea permit o comparație precisă a modului de derulare al călătoriilor cu propulsie alternativă.

Serviciu al traseelor.

Aplicația Mercedes-Benz Electric Ready poate calcula anticipat trasee arbitrare cu un autovehicul electric, inclusiv necesarul de energie și consumul individual.

Stații de încărcare.

Găsește pe hartă posibilitățile ideale de încărcare în peste 30 de țări. Despre fiecare stație de încărcare sunt afișate informații legate de localizare, steckerul cablului de încărcare și viteza de încărcare.

Simulare virtuală a încărcării.

Aplicația afișează stadiul virtual al bateriei autovehiculului simulat. Poți alege oricând între diferite posibilități de încărcare pentru a reîncărca virtual autovehiculul tău în timp real.