Autonomie

Viitorul aparține mașinii electrice.

Aplicația EQ Ready.

Sunteți pregătit pentru mobilitatea electrică? Descoperiți singur. Aplicația gratuită pentru smartphone vă arată dacă trecerea la un autovehicul electric sau la un model hibrid ar fi practică pentru dvs. În acest scop aplicația înregistrează prin intermediul smartphone-ului distanțele pe care le parcurgeți cu autovehiculul dvs. – indiferent de marcă – în fiecare zi. Aplicația calculează dacă un autovehicul electric sau hibrid de la Mercedes-Benz se potrivește comportamentului dumneavoastră individual de mobilitate.

Aplicația EQ Ready verifică nu doar dacă destinațiile dumneavoastră ar fi atinse cu o propulsie electrică, ci furnizează și informații despre necesarul de energie și despre infrastructura existentă.

 

 

Caracteristicile Aplicației EQ Ready.
 

Testul celor 7 zile.

După pornirea aplicației începe testul individual al celor 7 zile, în care sunt analizate distanțele zilnice ale utilizatorului cu aprobarea acestuia.

Analize și știri zilnice.

În timpul testului de 7 zile vi se furnizează zilnic analize noi despre călătoriile dumneavoastră. Acestea permit o comparație precisă a modului de derulare al călătoriilor cu propulsie alternativă.

Serviciu al traseelor.

Aplicația EQ Ready poate calcula anticipat trasee arbitrare cu un autovehicul electric, inclusiv necesarul de energie și consumul individual.

Stații de încărcare.

Găsiți pe hartă posibilitățile ideale de încărcare în peste 30 de țări. Despre fiecare stație de încărcare sunt afișate informații legate de localizare, stecker al cablului de încărcare și de viteza de încărcare.

Simulare virtuală a încărcării.

Aplicația afișează stadiul virtual al bateriei autovehiculului simulat. Puteți alege oricând între diferite posibilități de încărcare pentru a reîncărca virtual autovehiculul dumneavoastră în timp real.

Mercedes PRO: simplifică rutina dumneavoastră de afaceri.

Mercedes PRO este marca Mercedes-Benz Vans pentru servicii digitale ale autovehiculelor comerciale Mercedes-Benz. Scopul nostru este de a vă da posibilitatea de a vă organiza activitatea mai simplu și mai eficient cu ajutorul serviciilor digitale. Cerința noastră: conectarea nevoilor dumneavoastră cu tehnologiile dezvoltate de noi și integrarea inteligentă a acestora în viața dumneavoastră de zi cu zi.

Mercedes PRO connect: produse digitale pentru autovehiculul dumneavoastră.

Descoperiți toate produsele Mercedes PRO connect dintr-o privire și aflați care sunt disponibile pentru autovehiculul dumneavoastră.

Componentele Mercedes PRO connect.

Descoperiți din ce elemente se compune Mercedes PRO connect și cum le puteți folosi.

Astfel porniți cu Mercedes PRO connect.

Aici găsiți sfaturi utile, întrebări și răspunsuri referitoare la setări și punerea în practică.

Lorem Ipsum