Marco Polo. Partener de drum versatil.

Confortabil de la bun început.

Cu această alegere vă demonstrați independența.

Autorulotă confortabilă pentru camparea persoanelor exigente.

Modelul Marco Polo este o autorulotă compactă destinată celor care pun preț pe design și confort, chiar și când sunt pe drum. Acesta dispune de tot ceea ce este necesar pentru condus, locuit sau dormit de calitate: în interior este amenajat un spațiu acoperit cu chicinetă și dulăpioare, un acoperiș ce poate fi ridicat cu pat sub plafon și o banchetă de 2 locuri pe post de cușetă tip confort, astfel încât să poată dormi comod 4 persoane.

Beneficiază de o dotare de calitate, iar conceptul intuitiv Infotainment fascinează atât în zilele obișnuite, cât și în călătorii. Impresionează nu doar prin designul exterior, ci impune noi standarde grație motorizării sale eficiente și puternice. Deci, dacă nu știți astăzi unde vreți să mergeți mâine - cu Marco Polo aveți libertatea de a alege.

Caracteristici principale.

  1. Locuință & dormitor
  2. Siguranță
  3. Eficiență
  4. Motorizări
Marco Polo: ești acasă oriunde ai fi.

Marco Polo transformă aproape orice locație de pe traseu într-o a doua casă. Grație unui concept modern de mobilare cu dulap de haine și sertare sub scaune, precum și unor echipări unice ca de pildă panoul de pardoseală cu aspect de iaht, călătoriți într-un mediu plin de stil. Întrucât mâncarea cea mai gustoasă este cea de acasă, nu poate lipsi chicineta bine utilată, cu ladă frigorifică integrată, cu sertare practice și cu o masă mare rabatabilă. Înainte de a porni cu forțe noi spre următoarea destinație, treceți în revistă evenimentele recente, stând relaxat în cușeta tip confort sau în patul de sub plafon – într-o lumină ambientală nespus de plăcută1.

Marcol Polo: spațiu larg pentru mai multă siguranță.

Oriunde v-ați afla – siguranța vă însoțește mereu grație dotării standard ATTENTION ASSIST și a asistentului la vânt lateral. Sisteme inovatoare opționale de asistență și siguranță, precum asistentul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC2, asistentul adaptiv la frânare pentru Marco Polo și Marco Polo HORIZON, COLLISION PREVENTION ASSIST pentru Marco Polo ACTIVITY, asistentul pentru menținerea benzii și cel pentru unghiul mort, precum și sistemul LED Intelligent Light System ridică și mai mult nivelul de siguranță exemplar.

Astfel, autorulota Marco Polo devine un pionier al clasei sale, în care savurați alături de familie sau prieteni orice călătorie. Nivelul înalt de siguranță în interior a fost de altfel confirmat de către TÜV Rheinland prin ștampila de calitate „Protecție verificată a călătorilor“3.

Marco Polo: un talent natural – și în materie de tracțiune.

Cu autorulota Marco Polo, călătoria se îndreaptă consecvent în direcția eficienței. Mercedes-Benz contribuie astfel în mod responsabil la configurarea viitorului. Oriunde veți călători: grație motorizării puternice, precum și a tehnologiei inovatoare BlueEFFICIENCY, veți călători eficient – fără a renunța la confort și agilitate.

Marco Polo: entuziasmul nu cunoaște limite.

Fie pe distanțe scurte, fie pe lungi – cu autorulota Marco Polo vă desprindeți cu și mai mare bucurie din viața cotidiană spre libertate. Grupul motopropulsor și trenul de rulare reunesc un comportament agil de rulare cu un confort inegalabil și vă însoțesc în forță și cu mare eficiență până la destinațiile alese.

Chiar și terenurile mai dificile le veți străbate suveran cu ajutorul puternicei tracțiuni integrale permanente 4MATIC4 – grație unui control optimizat al tracțiunii și unei foarte bune stabilități la rulare. De altfel, cutia de viteze automată 7G-TRONIC PLUS5 vă ajută să controlați mai multe moduri de rulare, de la cel comod, la cel sportiv. Iar zgomotul interior redus la minimum face din fiecare kilometru parcurs unul și mai plăcut.

1

Se obține ca echipare specială.

2

Asistent activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC, disponibil numai pentru Marco Polo și Marco Polo HORIZON.

3

În simulările de accidente concepute de TÜV Rheinland s-a demonstrat protecția pasagerilor față de încărcătură și stabilitatea pieselor de mobilier. În cadrul acestor teste, structura autovehiculului a fost supusă unei coliziuni la o viteză de 56 km/h, fără ca aceasta să sufere deformări esențiale ale habitaclului. Piesele montate au rămas intacte, iar ușile mobilierului închise.

4

Disponibil opțional, pentru anumite motorizări.

5

Cutia de viteze automată 7G-TRONIC PLUS este disponibilă – în funcție de motorizare – în dotarea standard sau opțional.

Dormitor. Spațiu de liniște.

Locuri de dormit confortabile pentru maxim 4 persoane.

În Marco Polo încap simultan 4 persoane, care să viseze la aventuri mărețe: plafonul care poate fi ridicat oferă un dormitor comod pentru 2 persoane. Deosebit de plăcute sunt elementele elastice de suspensie de sub saltelele din spumă poliuretanică, elemente care împiedică orice dor de casă. Bancheta de 2 locuri se deschide electric în poziție orizontală și totodată se dezumflă suporturile pneumatice laterale ale spătarelor și pernelor de scaun, care oferă o bună susținere laterală în timpul deplasării. Împreună cu extensia patului se formează o suprafață optimă de dormit pentru 2 persoane.

Totul pentru un somn plăcut și confortabil.

  • Pat sub plafon pentru 2 persoane cu o suprafață de cca. 2,05 m x 1,13 m (cca. 200 kg sarcină totală) și o plasă de protecție. Salteaua ergonomică de primă calitate din spumă poliuretanică pentru patul de sub plafon, cu elemente elastice de suspensie, asigură o bună ventilație și un confort sporit în timpul somnului
  • Banchetă de 2 locuri pe post de cușetă tip confort pentru 2 persoane, cu extensie de pat și o suprafață de dormit de cca. 2,03 m x 1,13 m
  • Rulouri în spate și o draperie de parbriz prin care spațiul de dormit se izolează
  • Geam rabatabil în spate-dreapta, cu comandă electrică
  • Geamuri fumurii în spate, care protejează față de priviri indiscrete și față de căldura soarelui

Lorem Ipsum