Marco Polo | Autorulotă Mercedes-Benz

Modelul Marco Polo. Rulotă confortabilă.

Make your Move.

Configurați acum

Infotainment inovator.

Cu sistemul MBUX (Mercedes-Benz User Experience) vă stă la dispoziție în autovehiculul Marco Polo un sistem Multimedia care vă îndeplinește practic toate dorințele. Sistemul adaptiv construit modular poate fi operat intuitiv și extins individual: de la integrarea smartphone și operarea vocală până la sistemul de navigație Mercedes-Benz. În plus, Aplicația MBAC (Mercedes-Benz Advanced Control) integrată exclusiv la modelul Marco Polo face și mai plăcută călătoria cu modelul Marco Polo, deoarece astfel pot fi comandate funcții importante de camping. De asemenea, diverse Servicii Mercedes me connect disponibile standard și opțional fac parte din pachetul MBUX.

MBUX și MBAC

Niciodată nu ați fost atât de conectat cu autovehiculul dumneavoastră: MBUX și MBAC vă oferă posibilități complet noi pentru apelarea de informații și controlul funcțiilor autovehiculului – și prin intermediul aplicației de pe smartphone.

Sistem de navigație MBUX

Prin comandă tactilă la destinație: pe touchscreen-ul de înaltă rezoluție, operarea este simplă - iar modelul dumneavoastră Marco Polo vă arată cel mai bun mod pentru a ajunge la destinație.

Aplicația Mercedes me

Puteți controla sistemul dumneavoastră MBUX și prin aplicație. Acest lucru este deosebit de practic, de exemplu atunci când se dorește verificarea de la distanță a nivelurilor de umplere ale autovehiculului.

MBAC: călătoriți mai inteligent

Cu sistemul Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) componente electronice importante ale autocaravanei, de exemplu încălzirea, trapa culisantă electrică sau lada frigorifică, pot fi comandate confortabil.

Aplicația MBAC

Datorită Aplicației MBAC puteți modifica fără efort când campați nivelul de răcire al lăzii frigorifice, puteți controla plafonul elevabil electric sau puteți verifica înainte de călătorie dacă nivelurile rezervoarelor de apă sunt pregătite pentru vacanță.

AIRMATIC - cu siguranță un confort premium la rulare.

Confortabil

În funcție de situația de rulare, viteză și carosabil, amortizarea este adaptată automat pe fiecare roată și autovehiculul este coborât sau ridicat în funcție de necesitate

Autonom

Pe autostradă sau pe drumuri de țară accidentate: cu suspensia pneumatică AIRMATIC vă bucurați de o experiență confortabilă și sigură de deplasare, o capacitate offroad extinsă și de mai multă sportivitate.

Sigur

Astfel, de exemplu pe drumuri de țară sau teren ușor accidentat, la viteze reduse aveți la dispoziție o gardă la sol mai mare. La viteze mai mari, de exemplu pe autostradă, autovehiculul este coborât ușor.

Aduce și mai mult stil aventurilor dumneavoastră.

Doriți să vă configurați autocaravana la fel de individualizat precum călătoriile dumneavoastră? Cu echipările speciale pentru cele 3 modele Marco Polo reușiți acest lucru cu un stil individual. O adevărată atracție pentru priviri este burduful flexibil bleumarin al plafonului elevabil. Însă nu numai exteriorul este atrăgător: deschiderea frontală a plafonului elevabil vă oferă noi perspective din patul suspendat. Asortate cu burduful flexibil sunt disponibile folii decor pentru laterale, de culoare elegantă negru mat cu accente bleumarin. Acestea sunt disponibile în 3 design-uri și dimensiuni diferite, adaptate gusturilor dumneavoastră.

Folii decor

Cu foliile decor opționale în variantele small, medium sau large, exteriorul poate fi adaptat mai individual și mai atrăgător.

Deschidere frontală plafon elevabil

Pentru și mai mult confort la dormit: pe lângă deschiderile laterale, plafonul elevabil este disponibil și cu o fereastră frontală mare.

Burduf flexibil bleumarin

Cu burduful flexibil bleumarin conferiți design-urilor atrăgătoare ale modelului dumneavoastră de rulotă Marco Polo și mai multă personalitate și expresivitate și vă subliniați în același timp stilul de viață personal.

Alte echipări de design și de confort, opțional

Hayonul cu deschidere electrică EASY-PACK și iluminatul ambiental la marginea inferioară a spațiului de bucătărie fac parte din elementele esențiale ale echipării modelului special.

Experimentați acum modelul Marco Polo.

Pictogramă programare test drive

Programați un test drive.

Înregistrați-vă și porniți acum
Aflați mai multe
Pictogramă căutare centru autorizat

Căutare centru autorizat.

Găsește-l pe cel mai apropiat
Aflați mai multe
Pictogramă configurare autovehicul

Configurare autovehiculul.

Configurează-l acum!
Aflați mai multe
[*] Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO₂ ale modelelor noi de autoturisme pot fi obținute din „Ghidul despre consumul de combustibil, emisii CO₂ și consumul de curent pentru autoturismele noi”, care se găsește în mod gratuit la orice punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum