Marco Polo | Autorulotă Mercedes-Benz

Modelul Marco Polo. O autorulotă confortabilă.

Make your Move.

Configurați acum

Infotainment inovator.

Cu sistemul MBUX (Mercedes-Benz User Experience) beneficiezi în autovehiculul Marco Polo de un sistem Multimedia care îți îndeplinește practic toate dorințele. Sistemul adaptiv construit modular poate fi operat intuitiv și extins individual: de la integrarea smartphone și operarea vocală până la sistemul de navigație Mercedes-Benz1. În plus, Aplicația MBAC (Mercedes-Benz Advanced Control) integrată exclusiv la modelul Marco Polo face și mai plăcută călătoria cu autorulota Marco Polo, deoarece astfel pot fi comandate funcții importante de camping. În afară de asta, din pachetul de servicii MBUX fac parte diferite extraopțiuni digitale standard și disponibile opțional.

MBUX și MBAC

Niciodată nu ai fost atât de conectat cu autovehiculul tău: MBUX și MBAC îți oferă posibilități complet noi pentru apelarea de informații și controlul funcțiilor autovehiculului – și prin intermediul aplicației de pe smartphone.

Sistem de navigație MBUX

Prin comandă tactilă la destinație: pe touchscreen-ul de înaltă rezoluție, operarea este simplă - iar modelul tău Marco Polo îți arată cel mai bun mod pentru a ajunge la destinație.

Aplicația Mercedes me

Poți controla sistemul tău MBUX și prin aplicație. Acest lucru este deosebit de practic, de exemplu atunci când se dorește verificarea de la distanță a nivelurilor de umplere ale autovehiculului.

MBAC: călătorește mai inteligent

Cu Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) componente electronice importante ale autocaravanei, de exemplu încălzirea, trapa culisantă electrică sau lada frigorifică, pot fi comandate confortabil.

Aplicația MBAC

Datorită Aplicației MBAC poți modifica fără efort când campezi nivelul de răcire al lăzii frigorifice, poți controla acoperișul elevabil electric sau poți verifica înainte de călătorie dacă nivelurile rezervoarelor de apă sunt pregătite pentru vacanță.

1

La anumite autovehicule se poate ajunge temporar, din cauza problemelor de livrare, la o disponibilitate limitată a modulului de comunicație (LTE). Sunt vizate în special extraopțiunile digitale, inclusiv sistemul apel de urgență (eCall). Informații actualizate permanent sunt disponibile la centrele autorizate Mercedes-Benz.

AIRMATIC - cu siguranță un confort premium la rulare.

Confortabil

În funcție de situația de rulare, viteză și carosabil, amortizarea este adaptată automat pe fiecare roată și autovehiculul este coborât sau ridicat în funcție de necesitate

Independent

Pe autostradă sau pe drumuri de țară accidentate: cu suspensia pneumatică AIRMATIC te bucuri de o experiență confortabilă și sigură de deplasare, o capacitate offroad extinsă și de mai multă sportivitate.

Sigur

Astfel, de exemplu pe drumuri de țară sau teren ușor accidentat, la viteze reduse ai la dispoziție o gardă la sol mai mare. La viteze mai mari, de exemplu pe autostradă, autovehiculul este coborât ușor.

Pachet Ediție Specială 2023. Fiecare călătorie este o plăcere pură.

Modelul Ediție Specială 2023 le combină pe toate acestea, ceea ce transformă atât călătoriile scurte, cât și cele lungi într-o experiență specială: accente atractive de design cum ar fi vopsirea, de exemplu, în albastru Sodalite metalizat, precum și linia de echipare AMG, bonusuri bine-gândite ale spațiului de depozitare și tehnologie inovativă pentru o senzație și mai confortabilă și sigură la rulare.

Elemente esențiale:

  • Vopsea albastru Sodalite metalizat, la alegere și alb Rock Crystal sau argintiu Briliant metalizat
  • AMG Line
  • Sistem inteligent de iluminare cu LED-uri
  • Geamuri spate fumurii, cu tentă neagră
  • Volan din piele
  • Sistem Multimedia MBUX cu diagonala display-ului de 26 cm (10,25 inch)

Aduce și mai mult stil aventurilor tale.

Dorești să-ți configurezi autorulota la fel de individualizat precum călătoriile tale? Cu echipările speciale pentru modelul Marco Polo reușești acest lucru cu un stil individual. O adevărată atracție pentru priviri este burduful flexibil al plafonului mobil, în culoarea verde Aquamarine . Însă nu numai exteriorul este atrăgător: deschiderea frontală a plafonului mobil îți oferă noi perspective din patul suspendat. Asortate cu burduful flexibil sunt disponibile folii decorative pentru părțile laterale, de culoare elegantă negru mat cu accente verde Aquamarine. Acestea sunt disponibile în 3 stiluri de design și dimensiuni diferite, adaptate gusturilor tale.

Folii decor

Cu foliile decorative opționale, disponibile în trei dimensiuni diferite, exteriorul poate fi adaptat mai individual și mai atrăgător.

Deschidere frontală a plafonului mobil

Pentru și mai mult confort la dormit: pe lângă deschiderile laterale, plafonul mobil este disponibil și cu o fereastră frontală mare.

Burduf flexibil bleumarin

Cu burduful flexibil bleumarin conferi designului atrăgător al modelului tău de rulotă Marco Polo și mai multă personalitate și expresivitate și subliniezi în același timp stilul de viață personal.

Alte echipări de design și de confort, opțional

Hayonul cu deschidere electrică EASY-PACK și iluminatul ambiental la marginea inferioară a spațiului de bucătărie fac parte din elementele esențiale ale echipării modelului special.

Experimentează acum modelul Marco Polo.

Pictogramă programare test drive

Programați un test drive.

Înregistrați-vă și porniți acum
Aflați mai multe
Pictogramă căutare centru autorizat

Căutați un centru autorizat.

Și găsiți-l în apropierea dumneavoastră
Aflați mai multe
Pictogramă configurare autovehicul

Configurare autovehiculul.

Configurează-l acum!
Aflați mai multe
[*] Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO₂ ale modelelor noi de autoturisme pot fi obținute din „Ghidul despre consumul de combustibil, emisii CO₂ și consumul de curent pentru autoturismele noi”, care se găsește gratuit la orice punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).