Mobile Fleet Service I Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Mobile Fleet Service

Service direct la fața locului.

Mercedes-Benz Mobile Fleet Service.

Nu este nevoie să pierdeți timp aducându-vă autovehiculul dumneavoastră comercial sau flota auto în atelier pentru întreținere: lăsați să ajungă service-ul la dumneavoastră!

Mercedes-Benz Mobile Fleet Service1 pentru autovehicule comerciale a fost creat special pentru un service cât mai comod de care să beneficieze autovehiculele dumneavoastră. Chiar la fața locului, pe terenul dumneavoastră. Mercedes-Benz Mobile Fleet Service se pliază complet pe necesitățile dumneavoastră. Și nu invers.

Avantajele dumneavoastră în sinteză:

  • O mare parte din service-ul realizat de partenerii noștri oficiali de service Mercedes-Benz (de ex. service A și B, inclusiv lucrări suplimentare precum schimbul de roți și verificarea auto2) poate fi efectuat acum într-un loc convenabil pentru dumneavoastră.
  • Economisiți timpul pe care altfel l-ați pierde cu aducerea autovehiculului la atelier.
  • Beneficiați de un service la calitatea standard Mercedes-Benz și în conformitate cu instrucțiunile producătorului.
  • Specialiștii noștri aduc cu ei toate sculele și dispozitivele necesare.
  • Folosim componente de origine Mercedes-Benz, cunoscute pentru gradul lor de siguranță și fiabilitate, care se potrivesc exact autovehiculului dumneavoastră.

Profitați de service-ul nostru mobil Mercedes-Benz pentru flote auto și concentrați-vă doar la munca dumneavoastră, timp în care specialiști Mercedes-Benz cu înaltă calificare în service se vor ocupa de autovehiculul dumneavoastră.

Alegeți ora și locul dorit (de ex. depozitul dvs.) pentru întreținere sau reparații pe o rază de max. xx kilometri față de partenerul service în cauză. Aveți nevoie doar de patru metri pătrați de spațiu în jurul autovehiculului care necesită întreținere.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați un partener de service agreat de Mercedes-Benz.
1

Această ofertă este valabilă numai pentru autovehicule comerciale ușoare și autorulote Mercedes-Benz. Lucrările de service sunt efectuate la tarifele actuale și la prețurile pieselor corespunzătoare ale dealerului partener. Serviciul Mercedes-Benz Mobile Fleet este disponibil la dealerul dvs. partener pentru un kilometraj de până la xxx kilometri. Se aplică programul de lucru al dealerului dvs. partener. Costul suplimentar pentru prestarea unui serviciu Mobile Fleet în locația dvs. este convenit, în funcție de fiecare caz în parte, cu dealerul partener. Mercedes-Benz își rezervă dreptul greșelilor de tipar și modificărilor, inclusiv dreptul de a corecta conținutul serviciilor oferite și al condițiilor de utilizare, fără notificare prealabilă.

2

O listă completă cu lucrările de service se găsește la centrele autorizate participante.