Citan Tourer | Mercedes-Benz

Noul Citan Tourer. 

Când așteptați lucruri mărețe de la un Small Van.

Doriți un autovehicul compact cu spațiu generos pentru pasageri, care să se conducă agil și confortabil și care să se descurce bine în condițiile de trafic înghesuit? Autovehiculul dvs. să vă ușureze munca, să reprezinte cartea de vizită a firmei dvs. și să nu facă compromisuri la echiparea standard? Ar trebui să faceți cunoștință cu noul model Citan Tourer.
 

Proiectat mereu pentru siguranță.

O ofertă cuprinzătoare de sisteme de asistență predictibile – multe chiar din echiparea standard – și 7 airbaguri asistă nivelul de siguranță înalt, tipic pentru Mercedes-Benz.

Funcționalitate adusă la forma de vârf.

Conceptul designului habitaclului se concentrează pe claritate, vizibilitate și valoare. Acest lucru îl face atât de funcțional și reprezentativ.

Spațiu pentru pasageri variabil, larg.

Spațiul pentru pasageri larg și ușor accesibil din noul Citan Tourer îl puteți adapta cu numeroase opțiuni la dorințele pasagerilor dvs..

Deplasare agilă, confortabilă și economică.

Caracteristicile de deplasare ale noului Citan Tourer conving – de la propulsiile eficiente și agile până la servo-direcția confortabilă și dependentă de viteză.

Small Van cu mari posibilități.

  

Spațiu pentru pasageri. Un spațiu plin de posibilități.

Pasagerii dvs. se simt de la început bine în noul Citan Tourer: accesul se face comod, prin cele două uși culisante standard, al căror ferestre pivotante asigură o bună aerisire. Toate scaunele sunt acoperite cu țesătură rezistentă. La nevoie, spătarele pot fi rabatate în raport de 1/3 la 2/3, formând o podea plană a spațiului de încărcare.
Locurile din spațiul pentru pasageri
Volum spațiu de încărcare
Volum max. al spațiului de încărcare
Încărcătură maximă

3

 

517 l

2390 l

 

539 kg

Prezență mare pentru un Small Van: designul exterior.

Tipic pentru Mercedes-Benz: Designul noului model Citan Tourer își arată de la prima vedere înrudirea cu modelele mai mari Mercedes-Benz Vans.

Design frontal caracteristic

Atracția designului frontal caracteristic o reprezintă farurile alungite, cu formă frumoasă, precum și capitonajul radiatorului tipic pentru Mercedes-Benz cu stea Mercedes amplasată central.

Design lateral marcant

Designul lateral marcant subliniază agilitatea noului model Citan Tourer. Noi sunt, între altele, roțile design de 40,6 cm (16 inch) cu capac ornamental de roată cu aspect de roată din aliaj ușor.