Citan Furgon | Mercedes-Benz

Noul Citan Furgon.

Se potrivește perfect sarcinii dvs. de transport.

Noul Citan Furgon convinge prin multitudinea sa de talente: având dimensiuni exterioare compacte, dispune de un spațiu vast de încărcare și al șoferului. Acesta combină sarcina utilă înaltă cu comortamentul agil la rulare. Scaunul ergonomic al șoferului și multitudinea de posibilități de a îl adapta sarcinii dvs. de transport, vă ușurează munca.

Cu siguranță bine la drum.

O protecție cuprinzătoare a pasagerilor, între altele cu 6 airbaguri, este standard disponibilă la bord. La cerere, puteți obține asistență și de la multe sisteme de asistență active.

Spațiu de încărcare mai mare, bine utilizat.

În noul model Citan Furgon se află multe idei bune, care vă ușurează munca: spațiul de încărcare cu utilizare variabilă are un volum mare și o sarcină utilă ridicată.

Loc de muncă mai robust și mai ergonomic.

Habitaclul se dovedește a fi deosebit de ergonomic: de la scaunele robuste și operarea ușoară, până la spațiile de depozitare practice.

Agil și sigur chiar și cu încărcătură înaltă.

Agil în traficul urban, sigur în cursele interurbane: cu noul Citan Furgon vă deplasați agil, confortabil și economic.

Small Van cu mari posibilități.

  

Dimensiuni și greutăți. Minune spațială compactă.

Noul Citan Furgon deschide multiple posibilități de transport și vă ușurează munca datorită unui volum mare al spațiului de încărcare și a unei sarcini utile înalte. Cu cuplajul opțional de remorcă puteți trage până la 1.500 kg.
Suprafață spațiu de încărcare
Volum spațiu de încărcare
Lungime spațiu de încărcare
 Încărcătură maximă
2,35 m²
2,5 - 2,9 m³
1.806 mm

782 kg

 

Tipic pentru Mercedes-Benz: designul exterior.

Designul noului model Citan Furgon își arată de la prima vedere înrudirea cu modelele mai mari Mercedes-Benz Vans.

Design frontal caracteristic

Atracția designului frontal caracteristic o reprezintă farurile alungite, cu formă frumoasă, precum și capitonajul radiatorului tipic pentru Mercedes-Benz cu stea Mercedes amplasată central.

Design lateral marcant

Designul lateral marcant subliniază agilitatea noului model Citan Furgon. Noi sunt, între altele, roțile design de 40,6 cm (16 inch) cu capac ornamental de roată cu aspect de roată din aliaj ușor.

Design posterior funcțional

Designul posterior funcțional cu ușile hayon cu deschidere asimetrică asigură o deschidere generoasă a spațiului de încărcare, încadrată de lămpile spate cu formă frumoasă, tipice Mercedes-Benz.