Mercedes-Benz Citan | Autovehicul comercial ușor Mercedes-Benz

Noul Citan Furgon și Tourer.

Dacă aveți nevoie de un Furgon spațios, cu care să vă puteți deplasa relaxat și agil chiar și în interiorul orașelor, atunci noul Citan Furgon este potrivit pentru dumneavoastră. Având dimensiuni exterioare compacte, impresionează în interior prin spațiul său larg. Tipice pentru un autovehicul de la Mercedes-Benz Vans sunt nivelul său ridicat de siguranță și robustețea sa.

Modelul eCitan: noul membru al familiei de eVans.

Electric la toate clasele de autovehicule comerciale ușoare

În al doilea semestru al anului 2022 se lansează eCitan, varianta complet electrică a modelului Citan. Autonomia conform WLTP este de 285 până la max. 300 km. Astfel, aceasta corespunde nevoilor utilizatorilor comerciali, care utilizează aceste modele deseori ca autovehicule pentru curierat și livrări. În stațiile de încărcare rapidă se poate încărca bateria în timp de 40 de minute până la 80 %. Mare avantaj: la dimensiunile spațiului de încărcare și al încărcăturii, nu sunt necesare compromisuri față de modelele convenționale. Chiar și un dispozitiv de remorcare va fi disponibil pentru modelul eCitan.

Noul MBUX.

MBUX înseamnă Mercedes-Benz User Experience și vă permite să reexperimentați sistemul Multimedia în autovehicul. Acest lucru este valabil atât pentru funcțiile și posibilitățile de conexiune cuprinzătoare, cât și pentru multiplele modalități de a vă opera sistemul Multimedia.
Citan, MBUX
 • Sistem Multimedia MBUX de 7 inch

  Sistem Multimedia MBUX de 7 inch

  De la touchscreen-ul cu rezoluție înaltă și cu diagonala ecranului de 17,8 cm (7 inch) operați sistemul Mutimedia așa cum sunteți obișnuit de la terminalele mobile. O altă posibilitate de introducere: tastele de la volanul multifuncțional.
 • Integrare smartphone

  Integrare smartphone

  Cu ajutorul integrării smartphone, puteți accesa confortabil aplicațiile terminalului dumneavoastră mobil prin intermediul sistemului Multimedia.
 • Port USB tip C

  Port USB tip C

  Prin portul USB tip C obțineți o Media Interface integrată, cu care puteți asculta, de exemplu, muzică de la smartphone în autovehicul.
 • Operare vocală

  Operare vocală

  „Hey Mercedes“ (Bună Mercedes) este suficient pentru a iniția vasta operare vocală și comandarea confortabilă a sistemului Multimedia.