Mercedes-Benz Citan | Autovehicul comercial Mercedes-Benz

Noul model Citan. Feels giant.

Noul model Citan: câștigător al premiului International Van of the Year Award 2022.

Modelul Mercedes-Benz Citan setează standarde: calitățile sale la categoriile eficiență, siguranță, durabilitate și protecția mediului au convins cei 25 de membri ai juriului internațional. Membrii acestuia au testat și evaluat 14 modele noi din segmentul autovehiculelor utilitare ușoare. Votul unanim: locul întâi pentru modelul Citan!

Autovehicul comercial mic cu posibilități mari.

Cu un design specific mărcii și un spațiu interior ergonomic, în care te poți orienta cu ușurință, noul model Citan se prezintă ca un adevărat autovehicul Mercedes-Benz. Urcă la bord și descoperă posibilitățile opționale ale sistemului Multimedia MBUX (Mercedes-Benz User Experience) și extraopțiunile digitale. În timpul deplasării poți fi sprijinit de numeroase sisteme de asistență predictive. Noi sunt cele două linii de echipare BASE și PRO, cu ajutorul cărora îți poți dota autovehiculul comercial compact după nevoile tale. Acestea sunt doar câteva dintre noutăți. Află mai multe!

Nou: autoduba eCitan și eCitan Tourer*.

Noii membri ai familiei de autoutilitare electrice.

Compact, robust, electric: noul model autodubă eCitan și eCitan Tourer sunt parcă special făcute pentru utilizări în mediul urban și în afara acestuia. Cu o autonomie de până la xxx kilometri conform WLTP, ele sunt cele mai potrivite pentru utilizarea ca mașini de livrări sau curierat ori pentru transport shuttle în zonele urbane. În stațiile de încărcare rapidă, se poate încărca opțional bateria în timp de 38 de minute de la 10 % până la 80 %. Un mare avantaj: nu trebuie să se facă rabat semnificativ de la dimensiunile spațiului de încărcare și de la încărcătura utilă comparativ cu modelele convenționale.

* eCitan Tourer cu omologare de autoturism [M1] și capacitate baterie de 45 kWh: WLTP | Consum de curent în regim mixt: xx,x-xx,x kWh/100 km. Valori emisii de CO2 în regim mixt: 0 g/km.12
1

Consumul de curent a fost determinat pe baza Regulamentului 2017/1151/CE.

2

Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO2 ale modelelor noi de autoturisme pot fi obținute din „Ghidul despre consumul de combustibil, emisii CO2 și consumul de curent pentru autoturismele noi”, care se găsește în mod gratuit la fiecare punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Noul sistem Multimedia MBUX

Echipările Infotainment din noul model Citan au o soluție aproape pentru orice: dorești să ajungi mai repede la destinație cu ajutorul datelor actuale din trafic și să-ți încarci fără fir terminalul tău mobil? Sau dorești să operezi sistemul tău opțional Multimedia MBUX prin intermediul touchscreen-ului de înaltă rezoluție, a tastelor de pe volanul multifuncțional sau prin comandă vocală? Totul este posibil. Noi sunt și extraopțiunile digitale, care oferă posibilități aproape nelimitate de informare și divertisment și aduc un plus de siguranță în autovehiculul tău comercial de mici dimensiuni.
Citan, MBUX

Elemente esențiale ale noului model Citan

Cu sistemul de încărcare fără fir pentru terminale mobile, puteți să încărcați smartphone-ul dumneavoastră, capabil de încărcare inductivă, în mod foarte confortabil, în timpul deplasării.

Încărcare fără cablu pentru terminalele mobile

Pachetul de siguranță activă cuprinde patru sisteme de asistență care vă eliberează de stres.

Pachet siguranță activă

Farurile LED High Performance vă oferă mai multă siguranță în întuneric și un aspect vizual marcant, inconfundabil.

Faruri LED High Performance