Mercedes-Benz Citan | Autovehicul comercial Mercedes-Benz

Noul model Citan. Feels giant.

Noul Citan: câștigător al premiului International Van of the Year Award 2022.

Modelul Mercedes-Benz Citan setează standarde: calitățile sale la categoriile eficiență, siguranță, durabilitate și protecția mediului au convins cei 25 de membri internaționali ai juriului. Membrii acestuia au testat și evaluat 14 modele noi din segmentul autovehiculelor utilitare ușoare. Votul unanim: locul întâi pentru Citan!

Autovehicul comercial mic cu posibilități mari.

Cu un design specific mărcii și un spațiu interior ergonomic, în care vă puteți orienta cu ușurință, noul model Citan se prezintă ca un adevărat autovehicul Mercedes-Benz. Urcați în autovehicul și descoperiți posibilitățile opționale ale sistemului Multimedia MBUX (Mercedes-Benz User Experience) și soluțiile inteligente de conectivitate. În timpul deplasării puteți fi sprijinit de numeroase sisteme de asistență predictive. Noi sunt cele două linii de echipare BASE și PRO, cu ajutorul cărora vă puteți dota autovehiculul comercial compact după nevoile dumneavoastră. Acestea sunt doar câteva dintre noutăți. Aflați mai multe!

Modelul eCitan: noul membru al familiei modelelor eVan.

Electric în toate clasele de autovehicule comerciale

În a doua jumătate a anului 2022 va fi lansat modelul eCitan, varianta complet electrică a modelului Citan. Autonomia, conform WLTP, este de 285 până la maxim 300 kilometri. Astfel, aceasta corespunde necesităților utilizatorilor comerciali, care folosesc frecvent aceste modele ca autovehicule de curierat și livrare în zone urbane. În stațiile de încărcare rapidă, bateria se încarcă în decurs de 40 minute până la 80%. Un mare avantaj: nu trebuie făcut niciun compromis de la dimensiunile spațiului de încărcare și de la încărcătura utilă, comparativ cu modelele convenționale. Și modelul eCitan va avea disponibil un dispozitiv de remorcare.

Noul sistem Multimedia MBUX

Echipările Infotainment din noul Citan au o soluție aproape pentru orice: doriți să ajungeți mai repede la destinație cu ajutorul datelor actuale din trafic și să vă încărcați fără fir terminalul dumneavoastră mobil? Sau doriți să operați sistemul dumneavoastră opțional Multimedia MBUX prin intermediul touchscreen-ului de înaltă rezoluție, a tastelor de pe volanul multifuncțional sau prin comandă vocală? Totul este posibil. O noutate o constituie, de asemenea, serviciile de conectivitate ale Mercedes me, care oferă posibilități aproape nelimitate de informare și divertisment, precum și un plus de siguranță în autovehiculul dumneavoastră comercial mic.
Citan, MBUX

Elemente esențiale ale noului model Citan

Cu sistemul de încărcare fără fir pentru terminale mobile, puteți să încărcați smartphone-ul dumneavoastră, capabil de încărcare inductivă, în mod foarte confortabil, în timpul deplasării.

Încărcare fără cablu pentru terminalele mobile

Pachetul de siguranță activă cuprinde patru sisteme de asistență care vă eliberează de stres.

Pachet siguranță activă

Farurile LED High Performance vă oferă mai multă siguranță în întuneric și un aspect vizual marcant, inconfundabil.

Faruri LED High Performance