Mercedes-Benz Citan | Autovehicul comercial Mercedes-Benz

Noul model Citan. Feels giant.

Autovehicul comercial mic cu posibilități mari.

Cu un design specific mărcii și un spațiu interior ergonomic, în care vă puteți orienta cu ușurință, noul model Citan se prezintă ca un adevărat autovehicul Mercedes-Benz. Urcați în autovehicul și descoperiți posibilitățile opționale ale sistemului Multimedia MBUX (Mercedes-Benz User Experience) și soluțiile inteligente de conectivitate. În timpul deplasării puteți fi sprijinit de numeroase sisteme de asistență predictive. Noi sunt cele două linii de echipare BASE și PRO, cu ajutorul cărora vă puteți dota autovehiculul comercial compact după nevoile dumneavoastră. Acestea sunt doar câteva dintre noutăți. Aflați mai multe!

Modelul eCitan: noul membru al familiei modelelor eVan.

Electric în toate clasele de autovehicule comerciale

În a doua jumătate a anului 2022 va fi lansat modelul eCitan, varianta complet electrică a modelului Citan. Autonomia, conform WLTP, este de 285 până la maxim 300 kilometri. Astfel, aceasta corespunde necesităților utilizatorilor comerciali, care folosesc frecvent aceste modele ca autovehicule de curierat și livrare în zone urbane. În stațiile de încărcare rapidă, bateria se încarcă în decurs de 40 minute până la 80%. Un mare avantaj: nu trebuie să se facă rabat de la dimensiunile spațiului de încărcare și de la încărcătura utilă comparativ cu modelele convenționale. Și modelul eCitan va avea disponibil un cuplaj de remorcă.

Noul sistem Multimedia MBUX

Echipările Infotainment din noul model Citan au o soluție aproape pentru orice: doriți să ajungeți mai repede la destinație cu ajutorul datelor actuale din trafic și să vă încărcați fără fir terminalul dumneavoastră mobil? Sau doriți să operați sistemul dumneavoastră opțional Multimedia MBUX prin intermediul touchscreen-ului de înaltă rezoluție, a tastelor de pe volanul multifuncțional sau prin comandă vocală? Totul este posibil. O noutate o constituie, de asemenea, serviciile de conectivitate ale Mercedes me, care oferă posibilități aproape nelimitate de informare și divertisment, precum și un plus de siguranță în autovehiculul dumneavoastră comercial mic.
Citan, MBUX

Lorem Ipsum