Politica privind protecția datelor
cu caracter personal

Declarație privind confidențialitatea


Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Declarație privind confidențialitatea


Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Vă informăm că Mercedes-Benz România S.R.L., cu sediul în Voluntari, Județul Ilfov, Șoseaua București Nord 15-25, Clădirea Henley, Swan Office & Technology Park („MBRO”) in calitate de Operator, prelucrează datele dumneavoastră de contact (nume, prenume, serie sasiu autovehicul), în vederea desfășurării campaniei „Suport statie Elvi” din care face parte și autovehiculul dumneavoastră marca Mercedes-Benz EQC, organizată în parteneriat de Mercedes-Benz Romania SRL și Engie Romania SA.

Temeiul legal al prelucrării datelor dumneavoastră de contact este interesul legitim prevazut de art. 6 alin. (1) lit. f) din Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) nr. 679/2016.

Datele dumneavoastră de contact au fost obținute prin transfer de catre ENGIE Romania S.A. in vedere executarii campaniei „Suport statie Elvi” si vor fi pastrate pe toata durata campaniei. După aceasta perioada, vom distruge datele dvs, în acord cu politica noastră privind stocarea datelor, dacă nu vom avea un alt temei legal pentru prelucrarea in continuare a datelor dvs.

Aveți dreptul să solicitați acces la și rectificarea sau ștergerea datelor dumneavoastră personale sau restricționarea procesării datelor dumneavoastră personale și puteți face acest lucru în orice moment, contactând-ne la DoC-mbro@daimler.com.

Aveți dreptul să formulați oricând o plângere în legătura cu modul în care prelucrăm datele dumneavoastră personale fie către noi, la datele de contact de mai sus, sau la autoritatea de supraveghere competentă (în România - Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal).