Vrei să fii informat?

Informații personale

Formulă de adresare*

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea datelor de contact din formular, ești de acord să primești newsletter-ul pentru campania de informare Mercedes-Benz Clasa T. Pentru a permite Mercedes-Benz România S.R.L. furnizarea acestui serviciu de newsletter, este necesară prelucrarea datelor tale cu caracter personal. Campania este valabilă pe o perioadă de 6 luni. Datele tale vor fi prelucrate în acest scop, precum și în vederea evaluării rezultatelor campaniei și pentru statistică, acestea vor fi stocate de către Mercedes-Benz România pe o perioadă de 6 luni de la data închiderii campaniei. Datele personale vor fi șterse la expirarea duratei de retenție. În conformitate cu prevederile Regulamentului privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR), ai dreptul de a emite solicitări cu privire la această prelucrare de date, respectiv să îți exerciți drepturile conferite de Regulamentul GDPR, solicitări pe care ni le poți adresa pe e-mail la următoarea adresă: doc-mbro@mercedes-benz.com. Rămâne neafectat dreptul tău de a adresa o plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere.

În cazul în care nu mai dorești să primești serviciul de newsletter pentru campania de informare Mercedes-Benz Clasa T, poți să selectezi opțiunea “Dezabonează” din e-mail. 

Operatorul de date cu caracter personal este societatea Mercedes-Benz România S.R.L. Datele tale personale nu se vor transfera către alt operator de date sau persoană împuternicită în scopul mai sus menționat.